Две деца загинаха от вулканична кал на остров Сицилия

Две деца загинаха в природния резерват Макалубе, недалеч от град Агридженто на остров Сицилия. Районът е известен със своите вулканични явления.

Обратно в новината

Коментари - Две деца загинаха от вулканична кал на остров Сицилия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за дечицата, но ако искат да си празнуват рожден ден при мечката в зоопарка , трябва ли да им се разрешава??? Най много жертви има след безразсъдни прояви.

Алтернативният вариант е като цветя в саксия.

Няма нужда да скачаме от една крайност в друга.

Голяма работа. Израел всеки ден погубва деца в Палестина, а щатите в близкия изток, но да напишете за тях не можете.

Глупости!

Наистина се погубват хиляди деца по света, всеки ден. Това е жалко, много жалко... А от вашето пренебрежително отношение към смъртта на още 2 невинни деца направо ми се повдига...

ти май не усети сарказма в думите ми, а? иска се да мислиш, а не просто да четеш.

Като толкова си съпричастен с палестинските и др деца, защо не си там и не ги защитаваш с каквото можеш, ами си тук на "сухо и топло" - ей писна ми от лицемери!!!

от кои мои думи разбра, че съм съпричастен? обърнах монетата, защото тя има и друга страна, но не съм изразил нито съпричастност, нито каквото и да е. насочих вниманието в друга посока. в случая лицемерщината идва от теб, защото не можеш да упрекваш някой в нещо, което ти сам (не) си направил.

На палестинските деца, които толкова съжалявате, основната им мечта е да станат " шахада" - да се взривят убивайки вашите деца.