Словесна война САЩ - Русия за химическата атака в Сирия

Русия наложи вето на американска резолюция за удължаване с една година на мандата на групата експерти, разследващи използването на химически оръжия в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Словесна война САЩ - Русия за химическата атака в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ветото на Русия е напълно основателно ,ООН да престане да бъде марионетка на янките и да ги поддържа .

абе стига с тия палячовци САЩ ФАЩ и други терористи.Очевидно и за децата е, че от тях нищо не зависи.Лошото е че поради това могат да напрявят поредния терор-зулум след което пак ще бъдат шамаросани и обузадни

По последна информация от CNN вчера в 17,35 сирийско време Путин е убил Мъртво море.

Руснаците не са цвете за мирисане, но пред американската наглост, дебелокожие и лицемерие са като палета.

няма значение дали харесвам руссия или америка, но има един неоспорим факт от последните дни, че амриканците и европейците спасиха терористите от исламаската държава да излизат живи с техните семейства от дер алзор, а въпроса зашо ли ги спасиха икъде са сега?

Моля да представяте нещата като факти, а не като пропаганда. Русия е против начина на работа на комисията, защото: - ДОКЛАДЪТ НА КОМИСИЯТА Е СЪСТАВЕН ПО ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИНТЕРНЕТ И ДРУГИ СМИ. - КОМИСИЯТА НЕ Е ПРАВИЛА ПОЛЕВИ РАЗСЛЕДВАНИЯ НА МЯСТОТО НА АТАКАТА. Който не вярва, нека провери и се информира - достатъчно е писано и казано как е проведено "разследването" и съставен доклада.

ква словесна война ве лешпери - Русия наложи вето....ясно и кратко

Групата "експерти" е група за натиск върху правителството на САР. Те нищо не изследват, а се използват от Вашингтон, за да раздават обвинения и да лепят етикети! Пример: същият този Хан Шейхун, където кракът им не е стъпвал или пък авиобазата Шайрат, където също отказаха да отидат, за да "разследват" , въпреки поканата от страна на Дамаск...

Аз

Ся... Да обясним с примери какво се случва с разследване, което е изцяло под контрола на САЩ, а Русия няма думата по въпроса... Разследването за Малайзийския боинг, дето падна в Украйна - Холандското правителство, под чиито уж контрол се извършва разследването, официално засекрети резултатите. Това стана! Роднините на жертвите обжалваха това решение и Холандският съд реши, че решението е законно, защото касаело националната сигурност на Холандия. Холандия каза на собствените си граждани, че интересите на САЩ в борбата им срещу Русия са по-важни от съдбата на загиналите им близки. Та ей това се случва, когато САЩ ръководят разследване. Имам и по-голям пример - САЩ, например, казаха, че сграда No7 я били взривили, щото щяла да си падне и сама. От какво е щяла да падне сградата и как успяха да я минират сред пламъците и пушеците, като е била в такова разрушено и опасно състояние, САЩ не казаха и няма и да кажат. Щото е невъзможно. Разследване, баси... Айде холан...

Холандия потвърди,че реска ракета е сволила Боинга!Няма засекретени документи!За атката със Зарин в Хан Шейхун потвърдиха най напред турците!Ударът е бил на Асад а Русия беше гарант,че Сирия е енищожила химическите си оръжия!Явно на Русия не може да се вярва! Путин

Я по тихо от мазето на Козяк ! Силата на квиченето ви не го превръща в истина !

Аз

Дрън, дрън... Холандците казаха, че МОЖЕ БИ, НАЙ-ВЕРОЯТНО, НА НАС НИ СЕ СТРУВА, че самолетът е свален от Бук. И толкоз. Не споменаха чий е този Бук, нито откъде е изстрелян. После сума специалисти ги опровергаха, защото ако ракета от Бук се взриви на МЕТЪР И ПОЛОВИНА от кабината на самолета, самолетът е щял да се разпадне още на място - във въздуха. После холандците поислиха, помислиха И ЗАСЕКРЕТИХА РАЗУЛТАТИТЕ от мисленето. Факт. Това е положението. Каже ли ти американец Добро утро... оглеждай се за Слънцето... Тия са като боко свинята - кажат ли истина, изпитват физическа болка.

Демократичен тероризъм !

демокрацията си е всъщност диктатура! Проблемите идват тогава,когато тя е дирижирана от корумпирани и/или посредствени(глупави) личности.

Много интересно, как работи САЩ. Съвсем същите сирийски номера, виждаме във Венецуела: "Россия мешает США осуществить рейдерский захват Венесуэлы о громкой реструктуризации долга Москвой" Явно това е американския манталитет и начин на живеене. Което няма нищо общо с цивилизованите държави и техният начин на живот и общуване по между си. Не е нормално това поведение, а за ценностната им система, нямам думи. Няма много човешко у нея.

А за статията браво, че се опитва да представи обективно всички позиции, като добра журналистика, информационна. Русия отхвърли американската резолюция, която осъждаше Асад за употреба на химическо оръжие преди няколко седмици. Причината беше съвършено проста: не беше излязъл още доклада за следствената комисия. Как така ще пуска резолюции и ще съдиш някого, без да е минало разследването. И втората им забележка са в пропуските на разследването. То представлявало разговори с терористите и с белите каски на Сорос, обсерваторията за правата на човека. Т.е. все силно компрометирани източници на информация. По-скоро доказани източници на дезинформация. Отказали са контакти с правителствени представители. Отказали са да разследват на терен, т.е. на място самите боеприпаси. Етогава за какво разследване може да се говори. Можем да определим като поръчкова манипулация. Още повече, Асад трябва да е кръгъл идиот да използва химическо оръжие, безсмислено, в момент когато вече войната е в негова полза. И да предизвика атаки към себе си. САЩ и техните пудели съвсем се оляха. Вече лъжат съвсем нагло и безогледно. Все пак, трябва да има някакви граници. Сякаш в тази държава се наблюдава едно всеобщо одебиляване и одебеляване.

Ами ще наложи Русия вето, след като се отхвърля настояването й за разследване случая на място и вместо това се драскат измишльотини дистанционно! Дали още има немислещи да вярват на лъжите на западните официози, лишени от всякаква логика: "Бивш UK-посланик относно въпроса за химическите атаки в Сирия: "Това е безсмислица, Асад не е луд" ("Ex-UK Ambassador To Syria Questions Chemical Attack; "It Doesn't Make Sense, Assad Is Not Mad", Apr 7, 2017, Zero Hedge). Посланик Питър Форд може да се чуе и види и в ютюб, както се напише: Ex-UK Ambassador: Assad wasn't behind the chemical attack Затова пък: "Лондон и Вашингтон снабдиха джихадистите с химически оръжия" ("Londres et Washington ont fourni les jihadistes en armes chimiques", RÉSEAU VOLTAIRE, 16 AOÛT 2017). "Според турски депутат, Даеш се снабдява с газ зарин от Турция" ("Selon un député turc, Daech se serait approvisionné en gaz sarin grace à la Turquie", 15 décembre 2015, Égalité et Réconciliation). "350 дипломатически полета пренасят оръжие за терористите" е заглавието на статия от Диляна Гайтанджиева в англоезичната версия на trud bg ("350 Diplomatic Flights Carry Weapons for Terrorists", by Dilyana Gaytandzhieva, Jul 3, 2017).

Защо все някой друг се изхожда в гащите на руснаците? То не бяха сваляния на пътнически самолети над Донецк, убийства на журналисти в центъра на Москва, убийства на опозиционни лидери в центъра на Москва, убийства на деца с химически бомби... И при всички случаи лошите западняци извършват тези зверства, за да ги припишат на миролюбивия Путлеристан!

Ти да не си от Белите каски? Епа след като САЩ си свитнаха собствения президент Кенеди и опозициония си лидер Мартин Лутер Кинг(оттогава няма сериозна опозиция в САЩ), то това дето пишеш за Москва е като детска песен в сравнение със золумите на САЩ.

И пак САЩ сами си затреляли президента, бутнали си кулите, Мартин Лутър си убили... Пък Москва и Путлеристан все друг им тропка в гащетата - убива им журналистите, опозиционерите, сипва бояришник на народа, строи джамии... Странна работа ви казвам...

Ей, трол козяшки - не знаеш ли, че пропагандата и фейк-нюза са забранени от самите вас, че квичиш лъжи и инсинуации ?!

БиБиСи написаха преди няколко дни: "Безусловна подкрепа от САЩ за ИДИЛ в Сирия" Сега виждаме тази подкрепа и в ООН.

Глупости. Фейк на руското военно министерство. ББС го препечата от ТАСС. Дадоха и официално опровержение.

ЛЪЖЕШ! Репортажът на ВВС е от 12.11.2017. Авторите са Quentin Sommerville и Riam Dalati. Продуценти са James Percy и Paul Kerley. Заглавие: Raqqa's dirty secret. И в цялата статия на нито едно място не се споменава Русия. Голям си смешник.

Заринът е най-разреден, когато снимат за CNN. Толкова е разреден, че не се знае зарин ли е...

Абсолютно вярно! При отравяне с ниска концентрация е много трудно да се определи с какъв точно нервно-паралитичен газ е отравянето. В случая, който дискутираме, не е имало масирана атака със зарин, може би точно заради това. Убийците не са толкова глупави. Но все пак експертите са установили някакви следи.

не стаа, бабина бела каско на дедко ти шорош. КЕЧ-а си личи в тебе от далеч. С лопати нариваш инфо от гугълчето, щото кога требваше да учиш за БОВ, си маал с кирката.

Не смятах да го направя, но ще добавя и нещо по-конкретно за дозите при поразяване: Mинимaлнaтa koнцeнтpaция, koятo пpeдизвиkвa пpизнaци нa oтpaвянe e okoлo 0.0005 мг нa kyбичeн дeцимeтъp въздyx. Ako зapинът e 150 пъти пoвeчe 0.075 мг, тo cмъpттa нacтъпвa caмo cлeд 1 минyтa пpecтoй в зoнaтa нa paзпpocтpaнeниe. 3apинът пpoявявa тokcичнитe cи cвoйcтвa и koгaтo e в тeчнa фopмa. Kpитичнaтa дoзa e 24 мг нa 1 kг тeлecнo тeглo пpи пoпaдaнeтo мy въpxy koжaтa. Ako пъk eтepът пoпaднe в ycтнaтa kyxинa, ca дocтaтъчни 0.14 мг нa 1 kг тeглo, зa дa изпитa чoвek cимптoми тpyднo cъвмecтими c живoтa. Teмпepaтypaтa нa втвъpдявaнe нa зapинa e -57 гpaдyca пo Цeлзий. Силно се влияе от околната температура, поради което е нецелесъобразно използването му при горещ климат. В зависимост от степента на поразяване има три степени на отравяне - лека, средна и летална, като средната, ако не се окажа адекватна, също може да премине в летална.

бабина Бела каско. Повечето сме били в казармата и знаем какво е зарина, как действа и какви са признаците на отравяна със зарин. Няма нужда да щамповаш клишета от чичко ти гугъл и да носиш зарин от девет склада в десети. Това си беше режисирана постановка от химическата бомба до снимките в медии.

Вълчанов

Смешко, кога и къде за последно си бил обгазяван със зарин? Явно последствията са били трайни. :)))

Така, за поразяващите свойства на зарина разбрахме. Знаеш! А сега, след като знаеш, я дай едно смислено обяснение как тия "бели каски" действаха в заразена зона без никакво защитно облекло, с едни хартиени маски на устата, а около тях хора, които и това нямаха? Не ти ли направи впечатление заключението на едни лекари от съвсем неутрална държава, че всичко това е постановка? Или ни сервираш това, за което са ти платили, нищо че е пълна измишльотина?

вижда се, че си учил подривна деиност в чечения, и като постиш изключваи си уеб камерата! какви са тия патрондаши и зелени ленти? ваинах!

Някой ще припомни ли иракския сценарий?

За иракския сценарий питай близките на натровените кюрди.

ЗА БАЛЪЦИТЕ: човека го е казал много точно. Зарина е тремически устойчив до 100 градуса целзий. При нормална температура лятото се задържа в течно състояание няколко часа, а зимата няколко дни. По дисциплина ЗОМП съм държал изпит и съм го взел с отличен. Мога да продължа с признаците за поражение от невропаралитични БОВ каквото е зарина - това са сълзи, сополи и лиги, след което следват гържове заради блокираната нервна проводимост плюс изпускане на урина и дефекация демек напикаване и насиране. Ама идиотите дето снимаха постановката са спестили от консултанти и затова който разбира не се връзва на тая евтина постановка.

Съжалявам за правописните грешки и да допълня - поразяващ фактор е не само течното БОВ, но и парите. Тоест при попадение върху дрехите те трябва да минат дегазация или да се сменят. В противен случай изпаренията от БОВ ще продължат да нанасят поражения на околните. На кадрите натрупаха "жертвите" на едно място. и операторите се разхождаха между тах. Само за протокола - един да имаше от тези полят със зарин и оператори и всички дето се мотаеха там щяха да ритнат камбаната. Отделно лека форма на поражение от зарина е нарушеното зрение. Но както казах хората бяха като надрусани, а не като поразени от невропаралитично БОВ - липсваше типичната клинична картина след поражение от зарин - сополи и лиги които са първите симптоми след нарушеното зрение.

за "цивилизования Запад". Няма ся тука да си играеме на абстрактен хуманизъм я, ако искат забавата да продължи - референдум и молба за приемане в границите на Новия СССР.

Понеже вече станаха много обидите и простотиите, написани от маскалски "експерти", длъжен съм да напиша и нещо по-сериозно. Смъртността при поразяване със зарин или подобни, не е 100%. Смъртността сред поразените зависи от много фактори - примеси в зарина, начина на употреба, годишен сезон, концентрация в околната среда, в какво агрегатно състояние е бил в момента на поразяването, по какъв начин е станало поразяването - чрез вдишване, допир или поглъщане, и още ред други неща. За специалиста не е невероятна гледката, която виждаме на снимката.

най-вече зависи дали е постанова за камерите на медиите :) айде че стана смешен, единият от изнасяните беше до дупката от 'снаряда'. пълен идиот си и си мислиш, че и останалите трябва да сме такива.

бабина Бела щампована каско. Нема нужда от на чичко гугъл клишетата дето си ги копирал. Който е ходил в казарма знае за зарина и как действа- нема нищо общо с клишета дето пак си ги наблъскал.

Вълчанов

Пак ще те попитам, понеже се правиш на остроумен: След като си бил в казармата и си държал изпит по ЗОМП, би ли ми казал кога и къде за последно си бил обгазяван със зарин? И, също така, можеш да разкажеш в каква форма е било отравянето ти, както и за дълготрайните последствия, които, явно, все още не са отшумели? Разказвай. Ще ни бъде интересно. :)))

айде стига бре, това с химическата атака дори американските военни признаха, че е нямало как да стане.

"Русия мисли, че съвместният механизъм върши страхотна работа, когато установява, че Ислямска държава е виновна за атаките с химически оръжия, но когато извършител е някои от нейните приятели (на Русия), тогава механизмът изведнъж се превръща в проблем и не техните (руските) приятели са извършили престъплението"

ох на дедко шорош щамповалките на клишета. Мамини Бели каски по форумите.

"бе приписана на сирийските власти " - Редактор Виктор Стефанов Ама изобщо не използва внушения този "редактор", нали?

Изобщо!

Хейли, по рождение сикх(а), мъжила се за американски военен и проела епископална вяра. Опита се д влезе в политиката, обаче междувременно завъртя 2-3 любовници, та скандалите ѝ отрязаха пътя към сената. Но момичето е амбициозно, успя да се набута в ООНто. Явно дължи не една и две услигу на различни "среди", затова лае против Асад и Русия по команда на кредиторите. Те тия постове в ООНто струват много пари, вие какво си мислите?

САЩ сами себе си осмиват с тези комисии и експерти в ООН. Цял свят разбра от декорните снимки на Белите каски на дедко шорош,че терористите от ИДИЛ дето са съюзници на САЩ са пуснали химическия газ в Сирия.

Aсад печели , прозападните ислямиски главорези са разбити , няколкото помашки трола в дира вият на умряло хахаха

Защо ли Русия налага вето? Да не би защото Русия има от какво да се страхува? Примерно от истината, че химическото оръжие е произведено и доставено от Русия! Ако Русия бе невинна и не се страхуваше от истината, то Русия нямаше да наложи вето! Русия явно няма интерес да се разкрие истината!

много ти дожаля за главорезите нещо ? истински хуманист .

БРЦК

Само дето е пълно с доказателства за Английски и Американски БОВ в ръцете на ИДИЛ. Даже БиБиСи прави репортажи по темата. Откъде ли са го получили? Като добавим и факта ,че инспекторите потвърдиха, че Асад е унищожил запасите си и няма запаси от БОВ?

са бесни. Не могат и не смеят да тръгнат по иракския сценарии - химически оръжия, ядрени оръжия, хиляда безплодни проверки и накрая - интервенция. Не-е-е - тука име руска база, летище, пристанище войски. А влязоха няма да срещнат само изтощени сирийци. Руснаците там са въоръжени до зъби и живи ще ги одерат. Краварите нямат илюзии и затова само съскат и беснеят в безсилието сил

Нормално поведение за мурзилките. Пазят няколкото оцелели изрода по света с надеждата да сътворят отново някоя война и да "изнасят революция". ЛилиПутКин трябва да бъде осъден за престъпления срещу човечеството и тикнат в някоя пандела до живот.

ЛилиПутКин навря съюзниците на САЩ от ИДИЛ и Ал Кайда в кучи гъз,след като Асад го покани законно в Сирия. За да си отмъстят на ЛилиПутКин, САЩ накараха ИДИЛ да пуснат бомби с химическо оръжие в Сирия, но ЛилиПутКин ги занули и миналата седмица САЩ са извозвали терористите и сатрапите си от ИДИЛ по терористичен коридор пазен от САЩ, за да не ги занули изцяло ЛилиПутКин.

Това беше постановка. Асад не е толкова глупав. Печелеше войната с помощта на огромната Русия, за какво му е да ползва забранени оръжия?

С тая комисия САЩ си отмъщават, че Асад покани законно Русия в Сирия и навря съюзниците на САЩ от ИДИЛ в кучи гъз.

Русия е огромна единствено по територия и в тиквите на русофилистиците. Диктатурата на кремълското джудже и комплексарските му изцепки са единственото, което удържа тази изкуствена държава да се разпадне и народите живеещи в нея да се самоопределят. Впрочем, колкото по-бързо това се случи толкова по-добре за всички нормални хора по света.

На Асад не ... но на фащ им трябва -да спасят отрочето си даеш . Все пак изродите правят това вече 250 години .

никой не вярва на хора които пускат снимки от компютърни игри като доказателства!!! никой не вярва на москва!!! асад е химически изрод а путин му помогна да избие опозицията

компютърни снимки да -обаче като факти не-защото самите БиБиСи написаха : безусловна подкрепа на САЩ на ИДИЛ.

Едните показват снимки от компютърни игри, другите пращат самолетоносачи в Минск и е..ат Европейския съюз, а трети ни показват вр. Йосемити и публично твърдят, че е в Пирин. 80% дебили, а!

Нали именно те пуснаха отровния газ и сега си замитат следите?!

Добре си го казал, ИДИЛ дето са съюзници на САЩ пуснаха химическия газ, а САЩ с комисии и експерти в ООН ги защитават и прехвърлят вината на Асад. Изтри се тоя номер, така излъгаха за химическите оръжия на Садам.

държавици като САЩ поддръжници на терорима по целият свят вече не ги бръснат за нищо.Обезглавени бяха децата ив /ИДИЛ АЛ НУСРА АЛКАЙДА-умерени демократи пробиче бля бля мафиотски банди/ и им беше напъло отнета възможността за кавото и да било влияние.Освен това със скалъпено видео на което 1 час след "хим.атаката" всички стават от мъртвите и си тръгват с хонорарите-на това могат да се хванат само балъците-соросоиди от бункера и наколко медии -радиоточки на американското посолство.

На снимката, както и на публикуваните в нета видеоматериали, виждаме супермен, който с ГОЛИ РЪЦЕ И БЕЗ ЗАЩИТА НА ЛИЦЕТО изнася от химически поразената зона полято със зарин дете. А народонаселението ВЕРВА! После - защо ни наричат "прости", "дебили", сбъркани ни били чиповете, калпав материал сме били.

До тук гледам, че двама дебили не знаят нищо за начина на действие и пораженията при вдишване, допир и поглъщане на зарин.

Явно ти си профана, ама нейсе... Кандидатирай се за експерт по БОВ в мисията на ООН! Със сигурност ще ги умориш от смях!

Едно е ясно - докато краварите разбунват и ръчкат по целия свят, злодействат и бомбардират - мир няма да има ! И всяка една държава е под прицел, дори България ! Утре нещо няма да им харесаме на краварите - и хоп, летят бомби над родината ни ! Те вече са ни бомбардирали през 1944г., т.е. - правили са го и са доказали, че нищо няма да им попречи отново да го сторят.

Нищо ново. Стара, съветска традиция е да се подкрепят диктатори-психопати-престъпници...Какво точно си мислят, че правят, другарувайки си с подобни уродливци? Кой знай? Сигурно само дъртите, изкуфели комунисти Путин и Лавров знаят

САЩ - 50% БЕЛИ - 50% НЕГРИ ... НАЙ-СМЕШНИ СА АМЕРИКАНОФИЛКИТЕ КОИТО ВИКАТ "ЦИГАНИТЕ НА САПУН":))

Коригирай си малко данните. В САЩ негрите са 14% (нищо че вдигат шум като за 50), латиносите 17%, местно native население около 5-6%, белите малко над 50%, около 10% азиатци, а белите над 60%.

СЪС СИГУРНОСТ химическото оръжие е било РУСКО, доставено от Москва! Ако Русия бе невинна и не се страхуваше от истината, то Русия нямаше да наложи вето! Русия явно няма интерес да се разкрие истината! Защо ли? Да не би защото са виновни! Ако мене ме обвиняват в нещо и аз съм невинен, то аз самия ще имам голям интерес от разследване и разкриване на истината! Ветото казва много! Русия признава вината си!

Със сигурност това е провокация на поддържаните от САЩ "умерени терористи". Краварите газ пикаят, че Русия им изтреби протежетата-терористи и освободи Сирия. Долни нагли лицемерни западняри.

ico_all

Много са ти объркани понятията за вина и признания за такава, за такива няма лечение.

За химическото Иракско, Сирийско и т.н.не знам, но за атомните бомби се знае ясно.И "демократичния" свят да направи нещо,а ???

манипулаторите и лъжците от ЦРУ. Вето до дупка.

Странно! Всички мои коментари са премахнати! Гордея се с това. Гордея се, че съм нож в слабините на профи-тролчетата от "Савушкина"-55! Идва и вашият край.

пак щамповаш клишенца и ореваваш орталъка. По надолу е пълно с твои клишета дето си ги наблъскал по коментарите.

Вълчанов

Ти си доказателството за моята правота! Благодаря ти!

Същата тази ОЗХО (Организацията за забрана на химическите оръжия), а и САЩ, преди обявиха, че Сирия няма повече химическо оръжие. Това някоя година преди този случай. Региона се контролира тогава от местният клон на Ал-Кайда. В момента вярват на информацията дошла от тях. За тях май е доказано, че правят опити със зарин. Последният открит от немцитне преди ВСВ. Кой има изгода от тази атака? Не и Асад. Изгода имаха "опозицията", Ал-Кайда, ИДИЛ, Израел, може би Турция тогава и разбира се разни от САЩ. Седмица по-рано САЩ обави, че не е пъва цел свалянето на Асад. Може би това бе причината, да организират мероприятието. Не случайно някакъв американски конгресмен не вярваше да е виновен Асад, защото не вижда каква изгода има. Само тези от СНН се чудеха как да прекъснат на бързо репортажа, че ги изненада. Последните се издъниха в пропагандата със 7 годишно момиченце сирийчи, което коментираше дали е виновен Асад. Това им бе експерта. В едно многоминутно интервю, момеченцето не отлепи поглед от точка под екрана встрани, където очевидно му пускаха текст и то го сричаше. Е и други се издъниха, като Ал-Джазира, с репортаж след атаката, в който като се мести камерата един не се усеща навреме, че влиза в сниманото и се хили така, че могат да му се преброят зъбите. После се опулва и намръщва. ;) Да не говорим за кадрите как се подготвят снимки за химическата атака снимани в ... Египет. Как пък все снимат деца за жертви? И то на места еднакви деца на различни места като жертви. Предполагат упоени с наркотици.

да! това комунделско многословие обяснява защо сащ наложиха вето на разследването!

Посочи конкретно кое от казаното нагоре не е вярно? Всяко едно от нещата е намираемо, освен твърдението за изгодата. Каза някакъв евреин, че 100% е виновен Асад и Тръмп като кукла на конци, хайде да ударят с Томахоуките. Изказването не евреина е също факт, а заключението мое.

Цитат: В следващите две години верифициращ механизъм на ООН и OPCW трябваше да следи дали декларираните лаборатории и складове за химикали са премахнати завинаги. Според първите от общо 42 месечни и пет деветмесечни доклада на двете организации резултатите бяха обещаващи - до края на 2014 г. Сирия предаде за унищожение всичките описани в началото на преговорите химически оръжия (без хлорина, за който се смята, че може да послужи и за невоенни цели). Дамаск дори подписа Конвенцията за забрана на химическите оръжия. В края на 2014 г. Джон Кери вече можеше спокойно да обяви, че "мисията е изпълнена".

Ей, лоши руснаци.... Ами я да си спомним колко пъти САЩ са налагали вето за резолюции против Израел.... За КНДР пищят, че имали атомна бомба, а за това, че Израел има - мълчат.... Е, защо такъв двоен аршин бе братя хАмериканци???

Израелската атомна бомба се наричаше Джерико. САЩ са спрели поне 100 резолюции срещу тях.

Що така бе, миме? Щото сме обективни и работата ни е чиста?

Не, защото САЩ се опитват да прокарат своите лъжи чрез контролираното от тях ООН!

США и коалиция убивает идиловци. А злобньй карлик из кремля и Асад убивают сирийцев с применением химического оружия. https://link

ico_all

Дали пък не си 69 ???

Империята на злото и световния тероризъм. Ето това е любимата на много българи Русия.

От всичко най-много се кефя, колко конвертируеми рубли пръска Москва за лъжи, фалшиви новини, тролове и хакерски атаки, но антибългарската клика БСП-ДСП, не може да да спечели вече десетилетие. Сбогом, нещастници...

ico_all

А при "българската" клика ГРОБ и ЛЪЖЕпатриотите текат реки т мед и масло по улиците на БГ, нали , тролче.

ТВА Е ВЕЛИКАТА СИЛА :)) .. МОЖЕ ДА НАЛАГА ВЕТО - НАЛАГА ... МОЖЕ ДА ПРАТИ 3 АТОМНИ САМОЛЕТОНОСАЧА СРЕЩУ СЕВЕРНА КОРЕЯ - ПРАЩА ... А ВИЕ КВО МОЖЕТЕ В БГ-ТО ...?? ДА ПРАВИТЕ СВИРКИ НА ТУРЦИТЕ , САКСКОБУРГОТИТЕ , ЕВРЕИТЕ И ТЕХНИТЕ МУТРИ :))

Явно химическото оръжие е било съветско...

Това е истинското, сатанинско, лице на Русия.