Москва обвини Запада за гибелта на руски медички в Алепо

Руска военна лекарка или медсестра (не се уточнява) е загинала при обстрел на болница в Алепо от бунтовници, а двама други медицински работници са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Москва обвини Запада за гибелта на руски медички в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пресно, пресно! ТАСС съобщава, В Алепо загинал нелепо от руска мина руски полковник! Съветвал Асад, как да трепе жени, деца и старци!

Ръцете им са омазани до подмишниците в краден петрол, как да забележат кръвта по тях ?

мечокът ще смачка и тия гниди. а поръчителите вече им се стъжва - изнасилени и убити германки, холандки, датчанки, че и католически свещенници и дечица.

Абе мечокът на го знам - май му е време за зимен сън. А май тук се заформя афганската история. Ето, излезе информация за загинал руски инструктор. Те какво си мислят руснаците? Че с перце ще ги галят ли. Не, това е война. Война на чужда територия. С жертви и загуби. И с трошене на много пари. медвеженок се е събудил от зимния сън и нещо с еопитва да прави с Турция. Но както се видя турците хич не ги интересува ни Путьо ни путьовците около него - те си гледат интереса: "интереса клати феса". А когато имат сметка ще са близки с Русия, когато не - ще им духнат под опашката.

трети ден стои това глупаво изречение с това иди..отско "медички"!! пишете поне къде е ударението!

Малко-по-долу бях описал едно мое предположение - това не са медички - това са си чиста проба ППЖ. И бунтовниците просто са уцелили походния бардак на руснаците.

На МАсква все някой и е виновен...

Тази случка 100% е измислица и то тъпа!! Руски медици преглеждали местното население? Ха ха ха, само като чета и ме досмешава. А като ги трепят безразборно не им пука за тях нали? Руска пропаганда за идиоти.

Някой инструкторски център в Сирия с международни наемници направо го пишете бегал вече.

Вярваш ли си? Четеш руски лъжи и после се успокояваш със измислени отмъщения? Много слабо.

Под термина "медици" от женски пол много често в съветската армия се разбира контингента ППЖ. Което значи Походно-полева жена. Абе щатна курва, ако трябв аад наречем нещата с истинските им имена. Все пак бойците и офицерите имат и други нужди освен надъхването от полковаи партиен секретар. В много армии си има законни бардаци. Но в съветската армия ( чиито наследник е руската) не може да има бардаци. Не може да има платен секс (а не платена любов, като неправилно се казва понякога). Там сексът е безплатен - нали щяхме да градим комунизЪма. Вярно на ППЖ им плаща държавата. Тя им дава привилегии и екстри. и в този смисъл няма никакво значение дали са офицерки или сержантки

отиваш с оръжие в ръцете в чужда държава, трепеш де когото свариш, и се чудиш че ти отвръщат със същото?!

А малко самокритика? Че сте пуснали медсестрите там където и генералите не смеят да стъпят ?? А стойте си на Адмирал какъв беше там и гледайте страшно и плашете запада.

теростите и техните помагачи сорос и нато, както и франция и турция са виновни за всичко и са с кървави ръце.

без турция бре! они сейчас товаришчи с нами!

Хилядите избити, ранени и прокудени от домовете си, вследствие на безразборните и варварски руски бомбардировки, да не би да са невидими? Те не са ли човешки същества? Само руснаците ли имат родители, деца и близки? За какво плаче този убиец на снимката? Към кого ли е тази злобна физиономия на наемния убийци потомък на наемни убийци? Руснаци, вървете си у дома, там може да сте гладни и бедни, но поне няма да ви избиват, а и да сте принудени да убивате!

Пуснете бащата на бомбите в действие върху инструкторите на терористите и ще спестите на запада разходите по превозване на телата на опечените специалисти за погребение с почести.

Закономерно за пореден път , където има болници и невинни жертви ФАЩ са там.

А бе, идиот руски не избиват ли твоите сънародници сирийци в Алепо? Не окупирахте ли части от Грузия? Не откъсвате ли украински територия? Не анексирахте ли Крим? Безочливостта е характерна за РФ и нейния Путик.

а безоснователната злоба е характерна за теб - ти беше ли в Сирия и видя ли разрушените болници от руснаци - защо трябва да вярвам на едната страна, а не на другата? Дай смислен отговро, а не обяснявай колко съм тъп - сега въпросът не е за моята тъпотия, а за сляпото доверие към пропагандата от запад. Ясно е, че те отглеждат тази измет в човешки образ.

Използващия ислямизма Запад, под формата на либерализъм, странна демокрация и прогреса на нечии със сигурност антихристиянски и дори античовешки 'права', систематично продължава да връща всичко все по-назад във времето. Сега явно са решили, че местното население и християните са малко на главорезите им и трябва според 'реда' им, в бъдеще и в Сирия да има нещо като Докторска градинка. Неизвестно остава дали ще има още съвпадения, като дали примитивния касапин убил руските лекарки или медсестри в Алепо е бил обучаван преди, ако не в Сорбоната то поне в Париж или някъде другаде във Франция или в Белгия да речем и дали той и бандата му са били прехвърлени през Турция в Сирия, чрез някои от специално създадените англо-американски транспортни коридори.

Руснаците явно са позабравили какво им се случи в Афганистан. Забравили са и какъв го ядоха в Чечня. А там ги чакат още неприятности. Сирия е поредния цирей, който излиза на гъза на Русия. И Путьо упорито не иска да признае че това е проблем. Един руски анализатор беше подхвърлил идеята че когато има сериозни вътрешнополитически и икономически проблеми в Русия прибягват към война. и иам логика в едно такова съждение. Русия не може да с еконкурира икономически с нито една от водещите държави. тя е изостанала и от средно-развитите държави и се приближава до развиващите се - Сомалия, Конго и Занзибар. но то такае - с какъвто се събереш, такъв ставаш. Събереш ли се с мангасарите в един момент и ти започваш да приличаш на бай Мангал. Най-малкото по начина на мислене. В началото. А накрая с поведението си ставаш завършен мангасар. И това, че на външен вид изглеждаш уж да си бял не те спасява. От тук нататък руснаците ще дават жертви в Сирия и региона. Защото, ако са забравили Чечня и афганистан да им припомня няма нещо по-страшно от партизанска война на чужда територия

Ти това за партизанската война го припомни на демократите, които влязоха във Виетнам, Ирак, Афганистан.... Да продължавам ли?Да се сещаш, че съветските войски са поканени в Афганистан? Исторически факт. Такова нещо за Виетнам например н.

Понеже Хафизула Амин "ги покани", затова руския спецназ го застреля на 30-тата минута от инвазията! Тогава, по "Время" (всеки петък) руснаците казваха, че в Афганистан "се изпълнява интернационален дълг" а не се води война.

Тази рабпота с "поканата" я знаем. Слагат си някакво руско-съветско мекере и то ги "поканва". така се получава и във Финландия (не само през 1939, за която много се знае, но и през 1918. Четете мемеоарите на Фелдмаршал Манерхайм - бивш руски генерал и национален герой на Финландия. по-известен с линията Манерхайм) и ще ви стане ясно за глутниците нациоанлни предатели финасирани от Москва (уж от Коминтерна, но на практика от Кремъл). Същото в Полша. Същото в Унгария, същото в Чехословакия. Само на едно място не са влизали - в България. Но родните руско-съветски мекерета, след като подариха Македония на Югославия ( та са искали и Пиринска Македония да дадат) са написали официално прошение да станем 16-та република на СССР. Тази пасмина в стремежа си да се подмазва на Москва иска да затрие държава с 1300 годишна история. То добре че руснаците не искаха. Но до края на 1989 над партийните комитети с еразвяваше националния флаг на СССР. За да няма никакво съмнение на кого служат функционерите на БКП. Ето това ако не са червени боклуци... Партизанската война в Афганистан датира от времето на съветската инвазия - 1979. И в това няма никакво съмнение. Виж, във Виетнам партизанската война е в резултат на намесата на северо-виетнамското правителство пряко и СССР косвено. Без помощта, въоръжението и съветския песонал никакви партизани нямаше да има в Южен Виетнам. Апропо, сега има над 2 млн виетнамски емигранти в САЩ. Кой знае защо не в Русия

Във Виетнам - комунистите водени от Хо Ши Мин и подкрепяни от СССР започнаха революция за сваляне на законното правителство... В резултат на бойните действия се оформиха 2 части - Северна (под контрола на въстаниците) и Южна (контролирана от правителството)... Правителствените войски не можаха да се противопоставят на "севера" (за който се сражаваха и руски самолети с руски пилоти и получаваше помощ от Китай) и официално през ООН поиска военна помощ !... Единствено САЩ изпратиха войски... Чети история !

В Чечня го изядоха интернационалните джихадисти, финансирани и въоръжени от САЩ, Турция, Саудитска Арабия. Избиха ги всички, това ще се случи и на наследниците им от ИД.

брех! как гледа злобно този... хе-хе! едно време вл.дружников се блешеше така от коно-екраните. тоя "облещен петко"на снимката ще е от същата артистична школа!

Да бе верно гледа злобно, не като натовските генералчета, едни мили едни нежни....

А га бомбардирахте конвои на ООН и болници в източен Алепо ви беше гот, а? ЛИЦЕМЕРИ!

Русия поискала разследване за конвоя ,уж била виновна, а защо ли САЩ са отказали уж, били невиновни.Къде е логиката? А? Не се ли досещаш, идиот? Обяснявам: ако вземат да разследват ще се открият причастността на САЩ - закрилник на бандитите.

Чудно ми е защо квичат на умряло руснаците! Нали техният Патриарх Кирил лично благослови масовите убийства в Сирия извършвани от руската авиация! Щом падат бомби, ще има и убити! "Лес рубят, щепки летят" - руска поговорка!

Вие американофилите не сте наред. Скоро тези, които подкрепяте ще почнат да вилнеят тук, да видим тогава какво ще мислиш.

Така казваше и майка ми, върла комунистка! "Ти ще видиш като дойде НАТО, като дойдат американците" БСП докара НАТО и кво, БСП с ченгел дърпаше американчите, а те се опъват, не щат! Каките от Ново село одъртяха да ги чака, а ония се правят на интересни, не щат! Кво шъ праим сега?

Вишите говореха за тези неща, че като се бомбардират болници се убиват терористи и да продължават руснаците все така. Сега като ви отоговориха с същото взехте да съжалявате и да се оплаквате. Наистина сте лицемери.

Рашани, избивайте всеки бунтовник терорист, ние българите не ги щем в България! На добрия бунтовник терорист е мъртвия!

Sibirski

Не ги щете, ама продавате въоръженията за тях!

Съжалявам, не сме ние продавачите, а "отходния канал" на държавата. Нас ако питат ние подкрепяме Русия, и за нас Русия е братска страна. Но предателите във властта и продажниците знаем, че са зло за всички нас, но не можем лесно да се отървем от тях. Паразити са и са финансирани и подкрепяни от Обама, Меркел, Сорос и др. служители на сатаната.

Те тия дето ви тепат като окупатори не идват у нас, а идват тия дето уж са с вас, но гледат да дойдат у нас бягайки от вас.

Каква е тая дума "медички"? Вие от кое село сте?

прави са руснаците, то няма какво да се коментира.

Трепете соросоядите-По единично БЕЗСЪД И ПРИСЪДА!!! НА МЯСТО КЪДЕТО ВИ ИЗЛЯЗАТ НА ГЮМЕ! Това е единственния начин да ги изтрепем до 10-то коляно!!! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.

ДавамТигГоФоСтата мазна, швестер руски!! Такива неандерталци като теб след 09.09.44-та са избили над 200000 българи, които са били цвета на нацията!! За това сме на тоя хал сега, обградени от полуидиоти като теб, останал е само некачествен матРял!! Като се гледаш какъв си урод, смятай твоите Чавета каква смрад ще са/или вече са!!

ти лично ги преброи ли? Чак сами не си вярвате като пишете небивалици, ама нали пари изкарвате - ха-ха-ха. А сега дай ми списъка с имената на тези 200000 избите, че пък и Цвят на нацията - какви са ти критериите за цвят и бодил?

ТрансАнтлантически"ценности" Нашата военна кампания ще продължи, защото се ръководим от стратегията за окончателно и безвъзвратно премахване на православно-славянската хегемония на Балканите и в Централна Европа. Деструкцията на Сърбия и трайното присъединяване на Албания, Македония и България към мюсюлманските ценности ще създадат нова обстановка на Балканите и в Европа. ЕС и САЩ трябва да унищожат докрай т. нар. национални икономики на държавите от региона, за да станат те неделима част от новия световен ред. Бил Клинтън. ПИСМОТО НА БИЛ КЛИНТЪН ДО КОСОВСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ПРЕЗ 1999 Г

От фабриката за тролове в Ленинград ли ти го казаха това?? Про3т неандерталец!!

Е пратил в Сирия Путин? Ще им трябват ;)

Ако имат болница значи вече блядовете са вкарали пехота. Да им е честит Афганистан 2 :)

КОГАТО ПРЕЗ 1999 Фашистките Марихуански щати бомбандираха Югославия на ВРЪХ ВЕЛИК ДЕН със стотици ракети на които бе написано" "За вашия великден" НИЕ НЯМА ДА ЗАБРАВИМ!!!!!! МИСЛТЕ МУ всички НПО-шерпи гейци бегейци и посолството на Фашистките Марихуански щати!!!!! Амин.

Кога зелените човечета ще изплуват във Варна и Бургаса? Чакаме виБРАТУШКИ!!! Ние ще ви подкрепим!!!! Никога вече Българин няма да вдигне пушка,срвщу Руснак Братушка!!! Да му мислят НПО-шерпите и жената прецидент в парламента!!!!

Интересно ние с тях не воюваме, но те с нас често, от 9век насам... прочетете малко история преди да пишете глупости!

Изтребете ги като хлебарки

"НА ЗЛО КУЧЕ,ЗДРАВ ПРЪТ",Е КАЗАЛ,МЪДРИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЦЕЛИТЕ НА"КАЛИБЪР",ДА СТАНАТ ЦЕНТРОВЕТЕ СЪС ЗАПАДНАЛИ ИНСТРУКТОРИ,ПОДГОТВЯЩИ ГЛАВОРЕЗИТЕ В ИЗВЪРШВАНЕТО НА НАЙТЪМНИТЕ ДЕЛА!!!

Руснаците започнаха да си наричат подвижните радарни станции болници. Парадоксът е, че точно болници не останаха в Алепо от рашките.

Единствения парадокс е, че си се раждал някога.

Това вече приключва. Без подкрепата на САЩ и Турция, на канибалите от ИДИЛ дните в Сирия са преброени. С това си действие само втвърдяват руската позиция. Жалко за медиците, дадоха живота си за една добра кауза.

--ВОЙНАТА , ТОВА Е МИРЪТ! --СВОБОДАТА , ТОВА Е РОБСТВОТО! --НЕГРАМОТНОСТТА , В ТОВА Е СИЛАТА! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

Крайно време беше нещата да се нарекат с истинските им имена и да се престане с дипломатическите недомлъвки! Това се знаеше от всички и беше публична тайна. Репутацията на "демократичния" запад се срина отдавна! С лицемерната си и двулична и демагогска политика те отвратиха всички честни и реално гледащи на събитията хора! Демагогията в ЕС е страшна и опасна! Сирия и Русия отдавна трябваше да затворят въздушното пространство и да изгонят всички "хуманитарни" екипи от страната до стабилизирането на страната!

Много добре казано. "Демократичният" запад сне маската на двуличието и показа истинското си лице на безскрупулен гангстер, който трепе наред за пари. Чудя се докога руснаците ще търпят това безобразие.

Братушките са прави. Най-вероятно слугите на Обама са дали координатите на медиците. Той Обама изпитва удоволствие, когато Руснаци загиват. Има Господ и Той дава на всекиму заслуженото на точно определеното му време. Бог да помага на Руснаците в саможертвата им да защитят Сирийците от джихадистите на Обама, Меркел и компания.

Още тази вечер ракетите КАЛИБЪР ще направят останалата част от алепо на кайма и дребен сос. Американския спецназ ако му е мил живота да бяга презглава

Два десантни кораба на САЩ са пресекли Суец и отиват да си приберат инструкторите от Алепо.

Терена трябва да се изчисти преди пристигането им! Дадоха им достатъчно време да се изметат! Сега трябва чистене, а не да ги оставят да се изместят на друго място и да страдат и други!

Ехааа, а ? Тази нощ ще хвърчат калибри.. ама само в кухата ти кратуна.

Русия не иска да има спиране на огъня в Алепо, а пуска някаква сълзлива история за убити лекарки?? Абе те за луди ли ни мислят? Кой ще прати жени лекарки във военна зона? Който ги е пратил е единственият виновен. Това е малкият Пу.

Дебил,нали предният път като спряха боклуците прехвърлиха над 3000 терористи от другите райони.А колко до реването май си прав.От два часа районът от който се е водил обстрела се изравнява със земята.

А вас, дегенериралите човешки същества от пропагандата на американското посолство, да не ви подбират по конкурси за дегенерирали идиоти? Прекрасно се проявявате, за да ви видим всички българи, каква измет представлявате. "Смерть глазами военного: первые секунды после обстрела госпиталя МО РФ в Алеппо сняты на камеру GoPro"

Русия и Китай наложиха вето на резолюция в Съвета за сигурност на ООН, призоваваща за прекратяване на огъня в Алепо за седем дни, предадоха световните агенции. Венецуела също гласува срещу този документ, внесен от Испания, Египет и Нова Зеландия.Проектът на резолюция предвиждаше всички страни в сирийския конфликт да сложат край на всички атаки в Алепо за първоначален период от седем дни.

Тоя филм вече го гледахме!

Бладовете досега воюваха със сирийските болници и деца а не с ИДИЛ Почерпили са ги с тяхното лекарство ;)

Освен убитите лекарки, имало е сред тях педиатър и има ранение жени и деца, цивилни, дошли да получат медицинска помощ Господин дегенерат, прави впечатление, че твоите американски господари до момента не са оказали на местното население НИКАКВА помощ. Нито храна, нито лекарства, нито медицинска помощ. За разлика от руснаци и сирийци. От вас, дегенериралите боклуци четем и слушаме само лъжи и измами. И всичко това го видяхме. В България не сме туземци и прекрасно разбираме кой какви ги върши.. Помияр!

ТРЪМ ДА СПЕЧЕЛИ И СОРОС ДА РИТНЕ КАМБАНАТА,ОТ ТОВА ПО ДОБРО ЗА СВЕТА-ЗДРВЕ

Щото Тръмп е от добрите ли? :)))) Нали щеше да разкарва лобистите.. Видя ли кой е назначил досега? :)))) Или да не гледам какво прави, а да го слушам какво говори. :))

изказването на Конашенков беше много зловещо....

Вместо тоя палячо трябва да пратят някой от ранга на Лебед Той в едно интервю казва Един командир на танкова дивизия изпратен на задача разполага с едни 122 мм аргументи които трябва да използва по предназначение навсякъде където е нужно

На тъпите руснаци само това са им аргументите, те други нямат жалките боклуци!! Аргумента им е ще ви убием.

Който меч вади, от меч умира.

И който пуши-умира по-рано. Справка-Кузя.

смени си логото с ибрик по ще ти пасва

Нещата отиват към Трета световна война. Американските самозабравени управници бъркат съдбоносно пачата Горбачов с безкомпромисния Путин и накрая ще си получат термоядрен апокалипсис, за което толкова усърдно работят.

Бафмааму!

И в Масква всичко ще е стъкло... :)))