Белият дом е склонен за общи операции с Русия против ИДИЛ

САЩ са отворени за идеята за общи военни операции с Русия срещу джихадистите от групировката "Ислямска държава" в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Белият дом е склонен за общи операции с Русия против ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааа не! Соросите ако не противопоставят САЩ и Русия ще умрат от глад. Трябва и за тях да се помисли.

Тръмп не е наред! Кви съвместни операции, след като Русия въоръжава и спонсорира ИДИЛ по всички възможни начини, и след като Русия и ИДИЛ имат САЩ за свой общ враг?

Американски генерали посочиха като спонсори на ИДИЛ свои съюзници от Близкия изток, а Тръмп обвини Обама и Хилъри за създаването на ИДИЛ. При мандата на Обама САЩ обвиняваха Путин за всичко друго но не, че спонсорира ИДИЛ или ,че ги е създал. Защо така, би ли обяснил?

Шило

Няма лошо да поработят по въпроса заедно

САЩ и Русия ще се споразумеят, както винаги. А ЕС ще понесе всички негативи на това споразумение (два милиона имигранти от Африка и Близкия изток, около 20 милиарда евро икономически загуби само от контрасанкциите на Русия, милиардите загуби заради мигрантите са неизчислими), основно заради безхарактерното управление на евробюрократите.

Напълно си прав. Обама и Демократите с парите на Саудитска Арабия натиснаха Меркел да приеме милионите мигранти. Целта - разбиването на ЕС. Странно за някой но мисля че Русия няма интерес от разбита Европа. Голям пазар за газ има в Европа. Отслабването на Европа автоматично отслабва и Русия икономически. Хюсеин Обама се опита с един куршум два заека да отстреля.