Коментари - Учени са открили доказателства за използвани в Сирия химически оръжия | dnes.dir.bg
назад

Учени са открили доказателства за използвани в Сирия химически оръжия

Британски учени са открили доказателства за използването на химически оръжия в Сирия, пише в. "Таймс", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Учени са открили доказателства за използвани в Сирия химически оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛЕД КАТО "БУНТОВНИЦИТЕ" ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАХА, ЧЕ СА ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НА АЛ КАЙДА.... ЗА КВО ИЗОБЩО НИ ЗАНИМАВАТ?

Пробите са били анализирани в лабораторията на британското министерство на отбраната в Портън даун, в графство Уилтшър и експертите са намерили доказателства за някакъв вид химическо оръжие. - бе вий на тия ингилизи вярвате ли бре? че те с със сбъркани мерки и теглилки позападнал паунд и обратно движение (ине само) отдавна са в ъгъла...ега ти смешниците от НЕвеликобритания

Как е по-правилно да се каже: "Който плаща - той поръчва музиката"; или: "Който поръчва/плаща изследването - той поръчва резултатите". За сведение - мащабно изследване доказа наскоро, че краставиците са смъртоносни: 100% от хората, консумирали краставица (дори и веднъж) умират. ФАКТ?!

Възможно е, но не се знае кой ги е употребил? Наемниците събрани от САЩ са толково долнопробни, че са способни на

Що народ умря в Ирак СЛЕД падането на диктатора Садам. Що народ бяха арестувани, измъчвани и убити от новот правителство (с помоща на ЦРУ - признаха си). И кво - Садам арестувал, измъчвал и убивал хиляди през цялата си власт, а кво стана след като падна от власт - същото. А в Сирия "бунтовниците" режат глави, хвърлят вързани хора от прозорците, екзекутират наред. Това не са бунтовници, това са чужди наемници.

Много леко ги бият. С по-енергични мерки отдавна да са приключили нещата. Не е възможно да се запази демокрацията с демократични мерки. Ефективни действия са необходими.

За каква демокрация става дума? Че те бунтовниците се борят за властта и за създаване на ислямистка държава. Сегашното значение на думичката демокрация е следното - демократи са всички, които играят по свирката на няколко западни държави, а който не играе по нея е терорист, престъпник, нарушител на човешките права и подлежи на унищожение.

Не споря - Асад със сигурност е диктатор. Но в случая (както вече се доказа в другите страни с т.нар. "Арабска пролет"), оставането му на власт е изгодно на Европа и на България. Той поне е светска личност и успешно обуздаваше ислямистите - джихадисти, които представляват реална заплаха за нашите ценности и начин на живот. Дори и в основния му противник - Израел считат, че след падането му от власт, в Сирия би настъпил пълен хаос и страната ще стане развъдник и износител на насилствен джихад. Ето ви и пример - срещу неговите сили в Сирия се бие дори бригада чеченски терористи - ислямисти. Кръстили са се Чеченски емират в Сирия... Следователно, ние просто нямаме сметка Асад да падне.

Защо повтаряш еврейската пропаганда, че Асад е диктатор. И какво ти е определението за диктатор. Случайно да не си разбрал, че на сирийска територия воюват чужди войски от Саудитска Арабия, Катар. И всякаква паплач радикални ислямисти и наемници. Заедно със спецчасти от Англия, Франция, Израел. Е за тпва са против избори и мирно решение. Защото сирийците ще си изберат пак Асад. А те дори няма как да се явят на избори, защото са чужденци. За 2 години сирийския народ не спря да подкрепя Асад. Е какъв диктатор е тогава. А "мирните протести" започнаха с обучени за целта чужденци в Йордания и прехвърляни в гр. Холмс. Същия сценарии е използван в началото на 80-те. Диктатор е въведено като квалификация от еврейските медии, за дескридитиране на човек, защитаваш страната си. Черен пиар.

Цяла северна Африка - под арийски контрол. Четете Ориана Фалачи (Силата на Разума), за да проумеете опастностите за бялата цивилизация. За съжаление повечето от участниците във форума симпатизират (тегли ги към) на циганския начин на живот.

Отдавна чаках тази новина и то точно от британските учени.Следващата ще бъде, че Башар Ашад закусва с деца на бунтовниците.Вече не е нужно да си ясновидец, за да предвидиш следващите ходове на западната пропаганда.

в Сирия на страната на така нар. революционери е ХАМАЗ- териристична организация с две крила- венно-терористично и политическо- което поддържа военното. Затова нормалният свят не се намесва на стр. на тези, всъщност, бандити. Що се отнася до Русия, тя поддържа режима защото той също е антиизралески, т. е. коксвено антиамерикански. Както и Хамаз. На този етап и тя не е заинтересована да подкрепя Хазам и неговата екстремиска политика. Не знае утре може да станат прогресивни за Русия.

Да се тровят! И без това арабите станаха повече, от колкото светът е готов да понесе!

Да, да, открили са колкото откриха химическите оръжия на Саддам! Чифутско-американската престъпна паплач се чуди как да се намеси официално в Сиря, дано изчезнат от лицето на Земята тези изроди престъпни и алчни!

Къде е това Сиря?

Те и Ирак бяха заплаха за Запада с техните Оръжия за масово поразяване, ама после американците така и не откриха нищо! Големи лъжи се използват с ДЕЗ-ИНФОРМАЦИОННАТА ВОЙНА! Баламите вярват на всичко!

Даже и в България е пълно с идиоти, гледам удраили са ти два минуса за сега,:)))

Прав си, съществуването ти е доказателство за това ти твърдение!

в българия е пълно сидиоти коио се усмихват безпричнно и акат некомпетентно...))))позна ли се смешко?

Преди време сирийските "бунтовници" показваха клипове как тестват химическо оръжие върху животни. Айде който има мозък да събере две и две.

Мчи то преди години същите тия ингилизи барабар цузамен със съединените марихуански щати тръбяха че Ирак има химическо оръжие ..... а после си признаха че са излъгали .... ама кел файда 2 милиона иракчани загинаха вследствие демократичните напъни на англосаксонците.

В резултат на онази кампания беше свален един луд диктатор. Вярно, че не беше безкръвно, но си струваше. Без Садам светът е по-добър! Ако си на противно мнение, няма да разбереш горното. За някой това което може да се прави в Чечения е осъдително и недопустимо да се прави в Близкия изток. Просто атавизъм от комунистическото ни минало.

И какво се прави в Чечения? В момента там си живеят доста добре. В района се влагат много пари, само виж снимки от това как изглежда Грозни... Заличили са следвоенната съсипия, градът изглежда цветущо. Същото не може да се каже за Ирак и Афганистан, въпреки че там имаха също толкова време за възстановяване.

Ти за глупаци ли ни имаш. Достатъчно е да беше почнал, как Садам започна да продава петрол не в долари. И ще знаеш причината, заради която го убиха. Има и още няколко. Светът бил по-добър без Садам. Мина времето на тия лъжи. Атавизъм от времето на канарчетата. когато започна унищожаването на България.

Ти нещо ми приличаш на евреин. Дето води кампания за това, колко е било лошо в България, когато евреите тук бяха завряни. И колко им е хубаво сега, когато крадат и лъжат на воля, криейки се зад американските окупатори. И ние трябва да вярваме в тези лъжи. След като затъваме със всяка година.

Това са изнесените от Ирак преди войната. Голяма грешка направих с моя антиамериканизъм, че изпуснахме арабските цигани.

Ти си представител на тази раса. Не прочете ли, че чърчелите не ви искат защото воните. За арабите няма такива ограничения

Ей човече ти пътувал ли си във влак с арабин? Такава смрад, че просто нашите мангали са като зюмбюли в сравнение с тях!

Хехаеха. Веднага и моментално да бъдат нападнати и демократизирани, също и Северна корея, тъй като проби от въздуха показват доставят на Сирия химически оръжия. Доставката е преминала контрабандно , с ирански кораб, нещо за което иранците трябва да си платят, чрез превръщането им в емигрантска демокрация. Целия свободен свят трябва да се вдигне и да удари мощно тези които не мислят като него! Това е право!

"Някакво ххимическо оръжие", а? И кво - всяка военна димка на практика е химическо оръжие. Сълзотворните газове - също. Освен това, кой го е използвал? Някой, някъде, някакво химическо оръжие?! Аман от подстрекатели, искащи да оправдаят агресия.

Ингилизите винаги лъжат ...

Хайде, онова кралско лайно хари няма ли да се включи в операцията по демократизирането на Сирия?

Дрън дрън та пляс, Башар ще ви разкаже играта на вас, нагли англичани/американци.

Аууу, колко е страшен тоя Башар. Целия Запад се е насрал от страх...

Страх лозе пази, са казали хората. Няма страх, следователно няма лозе.