Путин и Тръмп сблъскаха чар и мускули в мъчителен диалог

Срещата Путин - Тръмп в Хамбург мина по-добре от очакваното, но и не каза нищо ново. Русия и САЩ тънат в битка за надмощие, от която трудно ще се измъкнат.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Тръмп сблъскаха чар и мускули в мъчителен диалог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пути е мълчал като ученичка на първа среща. Сигурно му се е искало да си поиска половин Европа но го е досрамяло ;))

"мъчителен диалог" МНОГО СМРАДЛИВО, НИКОЙ СТРАНИЧЕН НЕ Е БИЛ ТАМ, АМА НАРКОМАНСКИЯТ СМРАДЛИВЕЦ ЗНАЕ?

много патос, нула инфо. да въ е.. в гз

абе много плява в тази статия. Език на тялото, ръкостискания, и т.н... Има факти: 1.Вместо 35 минути - 2 часа и 15 мин. 2. САЩ са назначили специален човек да отговаря за Украйна. Днес той и Рекс Т. пристигат там да налеят акъл в главата на Потрошенко. 3. За Сирия е договорено примирие на границата с Ливан и Израел. Гаранти: Русия и САЩ. С две думи: Лед тронулся, г-да съдебни заседатели!

а когда рублата ще си върне онзи стар курс, преди крьiмнаш, когато руснаците можеха да си позволят да поркат евтина водка на корем, м? Обсъдили ли са хуманитарна помощ за сволачите или за нови санкции се говори?

Трумп няма шанс. Путин е и по-чаровен и по-мускулест!

Е ГО ПОРЕДНИЯ НЕНОРМАЛНИК. ПУТИН Е МОНГОЛОИДНО ДЖУДЖЕ, А ТИ СИ ПСИХОПАТ.

защо тази мегаломания при руснаците. Много е просто - знаят,че пред света са само едните завоеватели - като сев.Корея - само оръжие и смърт и сега - кой по-велик, кой по-чаровен. Осакатяваха децата, т.е. нас - всичко те изобретили и ел.крушка и радиото и парната машина и леката кола и печатарската машина и квото се сетите. Само не се сещам колелото пак руснаци ли бяха изобретили, а малката игла за шев? Нещастници - имат голя-ямо чувство за малоценност.

Голям фантазьор си ти.не знаеш какво са изобретили руснаците незнаеш за най великата литература технич.постижения но пък си холивудски палячо от филмите.

Тръмп-чо, друго си е великанът Путин. Представяте ли що щеше да бъде ако беше ма-а-алко по височеък. Ама на - съдба! Но ние си знаем, че Путин е вътрешно извисен, велик. То на немски gros значи голям и велик!!

ама той много малък бе, едва се вижда. И икономиката му каква е - никаква, а доларите и те никакви. По-друго си е като с рубли можеш да си тапицираш ця-ялата къща.Под секрет да ви кажа - той Путин - хитър бе. Затова си държи икономиката и народът си бедняшки, щото като се юрнат мигрантите в Русия - леле. Всички знаем каква напас са!

За това как двамата sa се чувстваli в Хамбург, е достатъчен фактът, че сградата на форума на Г-20 се намира на улица Санкт Петербург, тъй като градовете са побратимени. В непосредствена близост са руски православен храм и концертната зала Чайковски, а в далечината се вижда мостът Кенеди. Ако Тръмп се замисли над примера на своя предшественик по време на Карибската криза, когато светът бе изправен на ръба на войната, това би помогнало и на него, и на света.

А цялата тая дописка е празен опит за оригиналност или просто такова е нивото днешно време. Иначе на подобни срещи едно време им се викаше ''разведряване'' и бяха хубаво нещо.

Неестествено ръкостискане.Кой отдолу,кой отгоре?За ръцете им става дума де.

путин и чар е като баба яга и красота, иванушка глупака и логика, котоошу и висок скок!

по голяма няма, от Путин - по-голям няма - ха-ха, единствено и сигурно може Путин лично да е по-богат от Тръмп. Абе как забравят всички управници на върха по света, че и златен мавзолей да си направиш ти си ...фу в небитието и никой не знае точно къде.

И кой се оказа по-як в ръкостискането?

Ами Бойко Борисов !

Клоун и джудже

TRUM NQMA CHAR NQMA MYSKYLI NO I MOZACHNO BEWESTBO SAWO!!!!

Срещата на Путин и Тръмп е добро начало за равноправен и равнопоставен диалог за решаване на множество проблеми. Обаче, противниците на Тръмп в САЩ ще се опитат да спрат действието на всички договорености с Путин в Хамбург. И може да успеят ...

Путин постигна всичко, за което бе дошъл в Хамбург. Тръмп бе изолиран даже от своите ,,съюзници". Меркел съвсем се вкисна

По въпроса с Украйна Тръмп го е предупредил,че ще я въоръжат с по ефективни и смъртоносни оръжия,а също и че трябва Русия да върне Крим,да възстанови щетите в Донбас,да изплати кръвнина на загиналите в гази безмислена война и да изплати кръвнина на роднините на сваленият от руснаците холандски Боинг!

Всичко това ще се случи след като Украйна се присъедини към Русия.

Всичко това ще се случи след като Украйна се присъедини към Русия.

Лъжеш, Големанов, за мъчителния диалог. Говореха много любезно, по-дълго от предвиденото, постигнаха споразумения и и двамата искат нова среща.

не виждаме позитивното, а театър с второ намерение! Нас не могат да ни подведат! Ние сме ..... с такъв манталитет...

Хане, пак си ползвал шлема за цукало и си го нахлупил на главата си

Слънцето изгрява от изток и ръката на Путин е отгоре. Русия побеждава винаги! С нея трябва да сме както и леля Ванга заръча.

Влиза в офиса като си бърка в носа. Интересно какво ли ще изтълкуват гурутата и психолозите, освен че е отскоро гражданин. Но пък остава още два-три часа след работно време. А де?

Сеир,така да се каже. Левите радикали(начело с Волгин) ще спасят Света.

Дорде се хортува всичко може да се оправи! Спре ли се да се хортува и оправеното се разтуря! Важното е че се започна!!!

Абе тъпи,глупави фанатици от коплексаро-политиканите,толкова ли ви се иска да се изпарите за миг от ядрен удар.Особено американофилите,това че Тръмп и Путин не се изпокараха,а намалиха напрежението хич не импонира на психозата ви да се самоубиете чрез мечтана война с Русия,нали?

Тръмп си пришпорва кончето "Америка на първо място!" не на шега!А останалите-кучета ги яли!Никакво съмнение,че ни вкарва в ролятя на аргати !И който не слушка -има тояга!

Тоягата е на Путин за гърбината!Тръмп ясно каза,че Америка си остава лоялен партньор в NATO готов да подкрепи всяка страна която е нападната от ,,великият присъединител с големият ,,рейтинг"и малкото акъл!

Боб, фасул и леща. Аз ще сготвя за внучките! Дърта изкуфяла даскалица.

Аз на лещата слагам и стар чесън. И чубрица.

Кафявият ни премиер къде е ? Нали е много велик и наркоманите го обичат много?

the emperor without mind

" ПУТИН НОКАУТИРА ТРЪМП ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ИЗКУСТВО " 06.07.2017 Г.

Комуненца, пънете се Путин да е цар, господар, ама и господ, последното май не става (не че предните стават). Пак ще ви избие на сатанизъм и какво ли не и улетяхте в ада за пореден път. А зомбито Мелания може и да ви последва, тя и без това от там идва, с този Dumb. Да се ръкостискаш с кремълския си е престъпление, от 2 дена дира се оля да пише по темата. А горната статия е все едно писана от наркоман в абстинентна фаза, който не знае какво драска нито защо.

А БЕ ДИР,ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ ЧЕ ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ СЕ ВЪРЯХА КРАЙ ТРЪМП А ПУТИН СТОЕШЕ ОТСРАНИ И ГЛЕДАШЕ ЗАВИСТЛИВО?

Не. явно това само ти си го видял, стар ти е пропагандния материал това за изолацията на Русия не върви. Действителността е друга.

TRUM NQMA CHAR NQMA MYSKYLI NO I MOZACHNO BEWESTBO SAWO!!!!

лоби се чуди как да увеличи цените на петрола, щото при сегашните цени разработването на залежите в Арктика и други трудно достъпни райони е неефективно, а класическите рашистки залежи са на изчерпване.

Грешите. - Още Този август-септември - Tesla пуска И-поЕвтин модел от ВечеМасовия за 37К/броя. --- Да - В Америка . - което Изказва Всичко.

Лошо е когато от писането и измислянето на детски приказки преминеш към писането на новини. Желанието за измисляне и доукрасяване е по силно от истинските събития.

ВСИЧКО КАЗАНО В СТАТИЯТЯ Е ВЯРНО И ВСЕ ПАК СИ ОСТАВА НАПРАЗНО ВЕЕНЕ НА ПЛЯВА. ВСИЧКО ТОВА СЕ ЗНАЕШЕ МНОГО ДОБРЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО. И ТО МОЖЕ ДА СЕ ОПИШЕ САМО С НЯКОЛКО ДУМИ. ПУТИН НИКОГА НЯМА ДА ОТСТЪПИ. ПОВТАРЯМ - НИ КО ГА. ТРЪМП ПЪК НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ АМЕРИКАНСКАТА МАНИЯ, ЧЕ ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИ ПОВЕЛИТЕЛИ НА СВЕТА. ЕВРЕЙСКИ МАНТАЛИТЕТ - ВСИЧКО ИМ Е БАЩИНИЯ. СЛЕД КАТО ВСИЧКО ТОВА Е ИЗВЕСТНО, ЗА КАКВО СА ТОГАВА ТИЯ ПРАЗНИ ДРЪНКАНИЦИ?

Протокол. ... Стриктен&Задължителен. (, кат Последна лула за ВечеОкования Вагабонт ;-)

Даже Борисов се обърка. Започна да говори за нови МиГ или Су ....

Объркал ?! - ни най-малко НЕ се е объркал 'наш' банкянскио ! - просто 'наште' Вече я карат Хептен ВаБанк .

Тато Тръмп оди ..с ,,чара,, ! E, за Путин остават - мускулите.

Даа, доста ,,чар,, има около Тръмпчо!

тръмпчо все си глчда кат бик у пичка, па и здрав кат кравар, и.... толкова умен

Помислете кой е основният враг на свободната търговия? Това са границите. А какво е една държава и един народ без граници? Нищо не е. Така основният враг на свободната търговия сте всички вие, които се имате, че сте от някой народ. Свободната търговия е достижение преди всичко на гражданите на света. За справка - и циганите са граждани на света. А да и още нещо за поляците. Какво да им каже Тръмп на такива? Пожелавам им успех и с американският втечнен газ и с базите, напълно си го заслужават.

Дрън - дрън . . . . и защо тогава има санкции . . . . .напротив борбата за пазари е жестока . . . .и за "обществените поръчки" също, къде от кой да купуваш и какво

Но макар и да се преплитат нещата, борбата не е кой да купува а кой да продава. Още Адам Смит го формулира, че най-добре е да прибираш златото на другите като им продаваш боклуци.

Гледайте сега като ги запукат либерастите от Евросюза и от Изток, и от Запад едновременно. Че и Преседателя Си ще даде едно рамо. Камък върху камък няма да остане от цялата върхушка - финансисти, политици, журналисти, академици прочее продажна сган. Стария слугинаж са непотребни и щат не щат си заминават. Търси се нов.

Luna0102

Чар? Мускули? По-скоро ботокс и изкуствени коси.

А ! - Късака си Е турнал косъмчета ?!

Като се знае,че Путин е пленник на женският чар,Мелания го е свалила от раз,но той,горкият се е оказал в обятията на голямият,като сибирска мечка,Тръмп,който е останал доволен от близоста им,отбелязват медиите!

Верно, че Вашинтгтон и съюзници въоръжават и подкрепят с въздушни удари умерените главорези, но: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). А за Крим и Украйна: "Доналд Тръмп се ангажира да признае Крим като руска територия" ("Donald Trump s'engage à reconnaître la Crimée comme territoire russe", PAR GUERRECIVILEENEUROPE le 28 JUILLET 2016). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le 13 août 2016, PanDoktor - Scythica). "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine), така че ако Тръмп успее най-после да вземе властта, заедно с Путин може и по-скоро от очакваното да отърват света от ислямските джагали и киевските нацита.

Невероятен успех за Путин - не само че е успял да се здрависа 2 пъти с Тръмп, но е бил даже потупан по рамото.

Потупа го поощрително и по гърба. Но за мен моментът беше когато му каза ''sir''.

Sir e обръщението и когато полицай насмита нахален просяк от улицата..

Ти гледай като ги запукат либерастите от Евросюза и от Изток, и от Запад едновременно. Че и Преседателя Си ще даде едно рамо. Камък върху камък няма да остане от цялата върхушка - финнансисти, политици, журналисти, академици прочее продажна сган.

Това ще да е някакъв нов комикс издаден в Кремъл :))

Абе, като пишете глупости, че Тръмп нищо не е направил защо не си дадете сметка какво направи досега? Наистина Дълбоката държава се оказа по-силна отколкото изглеждаше но дори и Путин не можа да се справи с нея за няколко месеца. Даже и сега в Русия има банкстери и либерасти на ключови позиции! Ето какво направи Тръмп: разката демократите, накара цнн да се простреля и в двата крака, успя да се изтегли от ТТП и Парижкото споразумение, хакерските инструменти на цру изтекоха на черния пазар, преодоля всякакви опити за импийчмънт, глоби Саудитска арабия и Катар (сега ще издои и нато) и най-важното - засега няма голяма война между САЩ и Русия. И да, езикът на тялото очевидно издаваше, че Тръмп е много доволен от Путин, така че може и Русия да е хакнала демократите. Но какво от това, защо да не ги хакне? Да ги остави да подпалят света ли? Вотът не е подменен а просто лъсна нечовешката корупция на клана Клинтън! Съвсем правилно. И двамата президенти действително са мъже и половина! Тръмп е строителен предприемач от старата школа, а Путин от малък тренира самбо и се оправя сам на улицата. Тежко на либерастията!

Тази среща може да се опише с едно изречение-Тръмп се опита на срещата Г-20 да запази авторитета си на президент,парадоксално омаскарен и накърнен точно от тези ,които би трябвало да го подкрепят./Но проблемът не е само в аморалността на западните елити,изглежда има и психологическа несъвместимост между Тръмп и някои от западните лидери./Затова и Путин е по-интересен на Тръмп от евроатлантическите дърдорковци- винаги е подготвен за срещите, винаги се изказва съдържателно и задълбочено по най-важните теми ,никога не си позволява да говори простотии и простащини.Но авторът май се е заразил от словесната диария,от която боледуват неизлечимо някои русофоби и зложелатели на Путин!?

едно мога да кажа - америкаска бизнес елита не признава други народи - правят всичко и много направиха за да най богатите в света ! За тях няма значение колко хора ще умрът или ще обетнеят .Каква им пресата - спрът с президента !!! а тяхната работа е да дадът само инфрмацията и без да правят анализ - всеки си ма глава и сам ще расъди кой и защо .Пресата пише небостъргачите са паднали от удара с БОИНГ - те какво разбират сопрмат механика или строителсво .че да ни карът да им вярваме- А Европа е просто васал и я стах да си отвори очите

...и Така ! : --> Давам Цяла нанокопейка за мадавиуаша, тов. задунайШитские ! (Е, пък Ако ня#Кой ваш 'наш' Има барем Една стинка - да я Откупи я !)