Арабските страни: Ударите в Сирия може да засилят тероризма

Въздушните удари на САЩ, Франция и Великобритания по сирийски военни цели може да дадат възможност на тероризма в региона да се засили.

Обратно в новината

Коментари - Арабските страни: Ударите в Сирия може да засилят тероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Операция Гладио е кодовото име на италианската тайна паравоенна армия на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията на напрежението от късните 1960-те до ранните 1980-те години. Отговорна или замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н. Започва в началото на Студената война със създаването на мрежа от терористични формации паралелни на официалните, предназначени да извършват диверсии и да действат със сила срещу вътрешните заплахи за интересите на Евро- Атлантическите извращения. Съществyването на Гладио, отричано в продължение на десетилетия, днес официално е признато от правителствата на въвлечените западни страни. Структурата е осъдена и забранена от Европейския парламент през 1990 г. Действията на Гладио са атентатите от 2011 г.: на 13 декември в Лиеж Белгия с 122 ранени и 5 убити, същия ден във Флоренция Италия с двама убити и един ранен и известния на Андеш Брейвик от 22 юли в Норвегия. .Военния преврат от в 1967 г., довел на власт в Гърция Черните полковници. Опити за покушение срещу френския президент Шарл дьо Гол. Четирите бомбени взрива през декември 1969 г. на пиаца Фонтана в Милано и в Рим (общо в Италия в такива атентати от 1969 до 1984 загиват над 200 души и са ранените над 600) Приписва се намеса на мрежата в убийството на Алдо Моро сложило край на т.н. исторически компромис за поделяне на властта, сключен между Християндемократите и Комунистите в Италия. Атентатът на Октоберфест в Мюнхен в 1980 г. при който са убити 11 души Атентатът на гарата в Болоня в август 1980 г., взел 85 жертви и над 200 ранени, официално приписан на леви екстремисти от Червените бригади. Серия бомбени атаки в Белгия в периода 1982 1985 г. срещу магазини, ресторанти и полицейски части, при които са убити 28 и ранени 20 души. Атаки срещу кюрдски активисти в Турция и Европа. Атентата срещу папа Йоан Павел ІІ на пл. Св. Петър в Рим на 13 май 1981

Ми то това беше целта

САЩ, Израел, Франция и Великобритания са верни съюзници на Ислямска държава! Абу Бакр Ал Багдади обича и Америка и Саудитска Арабия!

"Въздушните удари на САЩ, Франция и Великобритания по сирийски военни цели може да дадат възможност на тероризма в региона да се засили." То това е целта на мероприятието на износителите на "демокрация" :(

Да се приготвя за старта Париж, а после Лондон.

Щом Катар и Саудитска Арабия подкрепят, има кой да плати разходите.

глобалното геополитическо противоборство, Катар чака САЩ да изравни Сирия, за да прекара газови тръби до Европа. Иначе Роско и Боко ще продължават да доставят катарския газ в България с чартърни полети....чрез дамаджани.

Няма да им се отвори парашута.

тероризма е вид отмъщение , когато си изправен с голи рице срещу бомбите ... що не направият експеримент в швеицария например . да издумкат един град да разрушат и изтрепят много хора , и после да видим реакцията на пострадалите .... нияма да посрещнат нападателите с хляб и сол или с геи парад ...

Така си е. Нападнаха държавата, която толкова много понесе заради ислямистите, а сега заради някакви си подхвърлени и недоказани химически съставки веднага се задействаха. Това е толкова долно и подло, че няма накъде повече. До онзи ден американската коалиция избиваше жени и деца наред, а днес се прави на много загрижена.... Да им се стовари световния тероризъм у тях, май накрая ще си го получат, защото много държави почерниха без да им мигне окото на американците!

Така е, Рашата може да намаже още някоя врата с новичок.

Отворко, бъркаш. Наименованието е БРИТАНЧОК. Запомни го, ПИНКО ПАЛИНО!

Бъдете така добри и го засилете тероризма на територията на тези дето го докараха при вас..Бъдете единни поне сега в този регион защото една по една ще ви разрушат ''демократите'' от сащ и подлогите им..

Да им е яко дупе сега на рижите бели дупета. Нека видат какво е да те нападат у дома!