НПО: Спасените в Алепо биват убити впоследствие

Сирийски граждани се местят от едната част на контролираната от бунтовниците източна част на град Алепо в друга заради атаки от страна на сирийския режим.

Обратно в новината

Коментари - НПО: Спасените в Алепо биват убити впоследствие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма що стоят в Алепо? Що не се махнат, а?

Добре е известно, че т.н. "сирийски бунтовнициЮ са именно главорезите джихадисти финансирани и въоръжавани от САЩ, Саудитите, Катар и Турция!!! В Алепо, след 5 години война отдавна не са останали мирни граждани!!! Тия НПО-та лъжат нагло!

Горките хора в Алепо, от една страна ИДИЛ. От друга руснаците, американците и разните други балуби. Там дали ще има оцелели някакви?!

Трябва да се въведе задължение на всяко НПО преди всяка своя изява да обявява кой го финансира, не че не е ясно като чуеш НПО, кой е плащача ама така и последния олигофрен да разбере кой им пише докладите.

НПО та та на маймуниго гледат Мосул а виждат Алепо. Малко разногледи са ама това не е от ся.

заглавието както трябва. Ако това заглавие Ви е дадено от НПО,то не е лошо човек да Ви даде под съд. Заглавието НЯМА НИЩО ОБЩО със смисъла на изказването и духа на статиоята.

как е как е НПО-тата духате ли духате ли ??? скоро и под вода ще има!)))

За тези, които продължават да крякат за "въстаниците" в Сирия, им предлагам да си направят труда да разгледат официалните им флагове и поне за момент да проявят някакъв интелект, да покажат, че не са лесно манипулируеми зомбита, готови да повярват на всяка лъжа по команда .

Зад всички убийства в Сирия стоят кремълските колонизатори и рано или късно уродливото джудже Путин /юдо-хазарският евреин Владимир Шаломович/ ще бъде изправен пред Хагския трибунал, разбира се, само ако оцелее след атаката на NASA.

За положението в Сирия не са виновни Руснаците а скапаните "западняци" те разбутаха всички държави в региона. Руснаците просто замитат лайната.

всички простотии тук седиш ти ама тва е положението...

Погледни плюсовете и минусите на твоят пост!Нима само ти си единствения "демократ","толерантен" и "свободолюбив" в тълпата на тези над 25 твои "зли" отрицатели.Ако можеш още да мислиш ,де,в запенената си злоба и фанатизъм!

Кога успя да избягаш бе, ахмак? Да се връщаш веднага в клиниката, щото ще те сбъркам от електрошокове!

Прочетох контролните пунктове Катар и НПО и ми стана ясно веднага всичко. Да се дръвчат саудитите, разбирам, голяма държава са с много народ, ама тая носна кърпа Катар, много да не араламби, че е в пъти по-лесна за остъкляване. Както са я подкарали тамошните, единствено незначителността им и като територия и население им помага никой от големите да не им обръща внимание. Единствено генерирането и подкрепата на ислямски фундаментализъм може да ги вкара в дупката някога, ако продължават да подлайват големите кервани!

Катар е най големия ислямски тумор. В момента в който ще измислят технология която да измести нефта, катар ще умре и заедно с него ислямистите. Втория ислямски тумор е Техеран.

Преди години от Катар даваха кадри, за които казваха, че са от Лбия. На информация от тях не вярвам

Катарците са мошеници! Кадрите бяха от Чечня, където Путин ликвидира над 300 хиляди чеченски бандити и изравни Грозни със земята!

Защо бежанците от "кървавия сирийски режим" са пъти по-малко от бежанците от "демократичните" американски колонии Ирак и Афганистан ?

По малко са в България, ама общо са 13 милиона, повече от половината население н Сирия преди Асад да организира гражданската война! Целта е Сирия да се обезлюди напълно и да се засели с руснаци! Руският патриарх Кирил заяви, че така или иначе Сирия си е исконна Руска земя и Русия трябва да си я върне!

до демократичните от БХК и други подобни: я стига сте му го дъвкали на Путин, по-добре разкажете кой убиец ще номинирате за човек на годината в България... за Путин вече е ясно, че си го плюете.

ДИКТАТУРАТА В КАТАР,Е НЕТЪРПИМА В БЕЗОБРАЗИЯТА СИ СПРЯМО ДЕМОКРАТИЧНО НАСТРОЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ!!!В КАТАР ИМА НАЧЕНКИ НА БУНТОВЕ ПРОТИВ РЕЖИМА,КОЙТО ВЕРОЯТНО ЩЕ ПРЕРАСНЕ ВЪВ ВЪОРЪЖЕН КОНФЛИКТ!!!

Демократите от СА потушават катарските бунтове.

Западните медии съвсем изпростяха, след като пишат такива измислици ...

а ве ей, шо не вярвате на катарската неправителственна организация? те само истина казват! ша знайш! катар е хубав страна , с хубави хора

някъде след "НПО" започват лъжите и измамите.

"...катарското издание..." Без коментар!

БЕЗСЪД И ПРИСЪДА!!! НА МЯСТО КЪДЕТО ВИ ИЗЛЯЗАТ НА ГЮМЕ! Това е единственния начин да ги изтрепем до 10-то коляно!!! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.

За да познаем истината, е добре да четем и алтернативни източници. Това тук са лъжи и извъртания безкрай. Квиченето е безумно, но този път няма да има "хуманитарни паузи"!

Как ли щеше да изглежда Сирия, ако руснаците бяха останали "пас"?

Само, като си помислите, че нашите ЕвроГейАтланти делят ТЕРОРИСТИТЕ на УМЕРЕНИ - т.е. ДОБРИ УБИЙЦИ и на НЕ УМЕРЕНИ - т.е. ЛОШИ УБИЙЦИ!!! Само това е достатъчна на един интелигентен и непредубеден човек, за да проумее ИСТИНАТА за Сирия!!!

А ти къв се бараш? Азиатски пътлераст?

шефче

Аркадаш, ти явно си МАЗОХИСТ!!! Виж си НЕОДОБРЕНИЯТА!

Там е работата, че само твърдят, че има разлика. Но, досега не успяват, въпреки многократните (поне 7) призиви на Русия това да бъде направено, за да не страдат "умерените".

Това НПО да не е на Руслан Трад - доказан лъжец и дезинформатор? Щото фактите са други.

Заради диктатоският алианс, ЕС се напълни до скъсване с нещастни сирийски бежанци. Само когато Садат и Путин бъдят изхвърлени т сирия там ще настъпи мир и бежанците ще се завърнат в своята страна огряна вече от евроатлантическите ценности.

Ти абсолютен идиот ли си!? Или си просто ДОБРЕ ПЛАТЕН!??? Да пишеш такива ТОТАЛНИ БЕЗУМИЯ...............................................

Човече, изглежда живееш в паралелна вселена. Садат го няма вече четиридесет години.

Като чуя за НПО, започва да ми се гади

Sibirski

Вижте в ютуб - Шесть тысяч мирных жителей смогли бежать из захваченных террористами районов восточного Алеппо Това са фактите, а не бла бла бла.

А убитите в Мосул биват спасявани впоследстие!

В Мосул убитите Сирийци са загинали в името на мира и демокрацията , но техните деца ше живеят в мир водени от светлината на евроатлантическите ценности

"Човече, изглежда живееш в паралелна вселена" ... Мосул е град в Северен Ирак - какви сирийци те патили?! Хеле пък "ценностите" ...

И ти като твойте приятели от САЩ, си скаран с географията. Мосул е в Ирак.

@Dir

"гражданската защита в Алепо" Това е т.н. "гражданска защита" съставена от "бунтовници", които се преобличат и слагат каски, за да позират на снимки как "спасяват" гражданите - същите тези, които избиват и репресират. Който се интересува да потърси "syria white helmets hoax" в Google.

на какъв език пеят Смуглянка-Молдованка ? На руски продажници, на руски

" Ела, ела Владимире Путине да ни ослободиш от европейски и американски хайдуци.. Първо Сирия, а по тоа и вас ке ослободам.."

Не дърпай нечестивеца за опашката, защото "освобождението" ни от Путкин започна с избирането на негови човек за президент.

Руската армия навлязла в град Алепо. Първият ден, казаците изклали мъжете. Вторият ден изнасилили жените. Третият ден, изклали и изнасилили децата. Тогава в града пристигнал поручик Ржевски и започнали извращенията. Е, майтап, на голо.

АМЕРИ5КАНСКИТЕ ПРОСТИТУТКИ СА ПРОСТО АМЕРИКАНСКИ КУРВИ В БЪЛГАРИЯ

Като се абстрахираме от встъпителната соросоидно тролска част на стария виц, да не забравяме все пак, че Ржевски е поляк от Украйна.

Лютата баба Мецана мачкала троловете.Е, и?

Така е с побеснелите животни, но накрая винаги ги убиват!

Щом до сега цивилните в Алепо не са развили партизанско движение значи подкрепят терористите и ислямистите. Така ли , бой по манерките тогава.В една свободна бъдеща Сирия по добре без тях

Катар финансира и предизвика войната в Сирия. Като са толкова загрижени да приемат бежанци, а не да ги отпращат към Европа.

Не се побърквай, руснаците са там от 1950г. Да не мислиш, че Путлер ще се спре?

Много достоверен източник: предава катарското издание "The Peninsula". Те в Катар дори имат едно киностудио управлявано от специализирал в Холивуд катарски режисьор, където снимат "автентични" документални филми за Сирия.

Уточнението е точно.Да чакаш от тия дето забъркаха кашата достоверна информация си е кауза пердута.

А ма вие, дето четете руски и проруски сайтове сте много осведомени!

НПО да бъдат избити всички до една!

Както беше казал един американски генерал руснакът не е европеец, той се представя като такъв, но има азиатски ценности. За тях животът не е ценност.

Тогава за американските преселници 700 милиона индианци не са човешки животи, нямат ценност и са били хладнокръвно подстрекавани да се избиват по между си, избивани, унищожавани и затваряни в резервати. Така ли да разбирам ценностите им?

700 МИЛИОНА? ХАХАХАХА МОЖЕ БИ ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ 700 МИЛИАРДА? ТО ДАЖЕ СЕГА НЯМА 700 МИЛИОНА ДУШИ В ЦЯЛА Ц. АМЕРИКА! АБЕ ВИЕ РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ С ВАШАТА ГНУСНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ИЗБЕСЕНИ, ГНУСНИ ДОЛНИ ЖИВОТНИ! ПЛЮС ПОВЕЧЕТО ОТ ИЗМРЕЛИТЕ ИНДИАНЦИ В СЕВЕРНА АМЕРИКА ИЗПУКАХА ОТ БОЛЕСТИ, А НЕ СА БИЛИ УБИТИ.

По времето, за което говориш населението на целия свят е било под 700 милиона, но откъде да знае това тъп и необразован руски идиот!

Американски генерал коментира кой е европеец и кой не? Демек американецът е толкова над Европа и над Русия, че мнението му е меродавно и неоспоримо? Ти остави, че това само по себе си е смехотворно, ама има и нашенски бунаци, които вярват и цитират, без да мислят!

Това племе журналистите са големи нагаждачи! Винаги представят нещата едностранно и по начин да са угодни на управляващите! Така беше по соц. време, така е и сега! Язък им за демокрацията и псевдо свободите! Винаги се извъртат и нагаждат! Защо днес никой не си спомня, че демократичния Запад още с първите си бомбардировки в Сирия, далече преди Русия да се намеси, удариха първо инфраструктурата, електрическите централи, заводи, болници и рафинериите им! И това го направиха без да са обявявали официално война или да е имало решение на сбърканото ООН! Защо по дяволите сега цвърчат като настъпени мишки и реват на чужди гробища? Първо подстрекаваха, после много бързо мирните демонстранти се оказаха финансирани и въоръжени и станаха "бунтовници" и така вкраха страната в гражданска война. Интересно как ще реагират Франция, Англия и Испания, ако някоя вънщна сила вземе страна и въоръжи корсиканците, баските, ирландците или вечно протестиращите "бунтовници" в Париж, както те направиха в Сирия и Украйна?

Какъв запад, източникът на тази лъжива новина е на изток, в Катар: предава катарското издание "The Peninsula". Даже на запад не лъжат толкова, колкото в Катар.

Пълна лъжа и дезинформация, която може спокойно да мине на запад при еврогейските баламурници, но не и в България.

И кът не мине кво, ще намалеят ли бежанците? Ти колко бежанеца приюти? Бунта в Харманли също ли лъжа! Плаващото пушещо корито "Кузя" дето "подплашил до смърт"краварите с отровния си въглищарски пушек също ли е лъжа? Кво прави той там, освен да разрушава Алепо и да носи смърт на жени, де;а и старци? Само питам, де?

Те не били сирийци, а афганци. И не ги убили в Сирия, а в Харманли.

Това пушещото не плаши, плашат птичките кацнали на него и другите заобикалящи го корита. А то търси да помогне на поканата на законната власт (а не режим), покана, която не е отправена към кравари и ЕС (за тях питай какво търсят там!).

На война като на война. Дано тези кървави екшъни, предизвикани от "демократичния свят" допринесат най-после до разместване, етническо прочистване и всичко друго, което можете да измислите, и всички, които са тръгнали нанякъде да стигнат до там, докъдето му стигнат силите. Иначе ги тук, на наша земя ги чака съдбата на "Кръстоносците".

И понеже много им е "жал " за цивилните, защо все пак не е обяснил, че преди два дни някои разстреля десетки цивилни, които се опитваха да избягат от обсадата. Според разкази на оцелели, извършителите са от Харакат Нур Дин аз Занки. А някои твърдят, че лично са разпознали командира им Омар Шабаан Салкхо (придобил известност с клипа с обезглавяването на палестинското момче)

Хизбула го убиха този.

Не, този е все още жив. Убит е физическия извършител на екзекуцията във фермите Ал Малах (северно Алепо) от сирийските "Тигри". Този е командир , той снимаше и командваше екзекуцията, правеше си "селфи" ... Той като командир на "умерени прозападни бунтовници" трябваше да спре това гнусно деяние, но той го поощри.

СЛЕД АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ДА СЕ ГОГОТВЯТ И УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ "Смуглянка-молдаванка" Одесса, ЖД вокзал. 27.11.2016 - YouTube ОДЕСИТИТЕ ЗАПЯХА ПЕСНИТЕ ОТ ВЕЛИКАТА ОТЕЧЕСТВЕНА !

Молдаванка, а не Россиянка! Що ли?

Жа, молдованка. Пеят я и одесити и руснаци и укра нци.

Молдованка в Одеса, Старый клен в Запоржие, Прощание славянки(ако не се лъжа) в Харькiв. Пеят хората.

Еее няма начин това да не е истина. Щом го казва командир от "Белите каски", които са дупе и гащи с терористите, а новината е отразена от катарско издания, то това е самата истина... да.:D

ТЪКМО ЧЕТОХ БИБИСИ ... НЕ ПИШАТ НИЩО ПОДОБНО НА ПЪРВА СТРАНИЦА ... САМО ЗА ЯКО РАЗСЪСВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО НА САУДИТСКИТЕ И ТУРСКИТЕ ТЕРОРИСТИ - ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ПРЕВЗЕЛА ВЕЧЕ 2/3 ОТ ИЗТОЧНО АЛЕПО :)))

Терористите-джихадисти ,които са сключили споразумение да се оттеглят без да бъдат съдени ,впоследствие най-вероятно ще цъфнат тук у нас или в Гърция.С финансите които имат,ще обезпечат пътуването си до Европа.Въпреки,че имат уверението от властта,че към предалите се няма да има никакви преследвания ,според мен те са поне регистрирани като такива и за в бъдеще,това минало може често да им пречи (например за намирането на работа,ако има и други желаещи за същото работно място) ,и др. такива. така че аз считам,че те оценяват това и ще решеат,че е по-добре да се преместят в друга страна,поне докато имат пари. И ето ти ги след няколко дни в Европа.Ние ще приобщаваме в нашето общество хора,които са рязали човешки глави,ще ги учим на евроатлантизъм,мултикултурализъм и прочее ценности...!

''' обяснява Амар Асалмо, представител на гражданската защита в Алепо, предава катарското издание "The Peninsula", цитирано от Агенция "Фокус", минало през още едно издание и две агенции, през една баба и комшийката и , докато .. абе каква е тая гражданска защита в превзетата от терористи част на Алепо, а?

и всичко това заради един комплексар в кремъл.

От колко си на смяна днес с неадекватната си пропаганда ?

Търсете ги,трепете ги защото те са тумора на БЪЛГАРСКАТАДЪРЖАВА!!!

Ма то останаха ли живи хора в Алепо? Свалиха Садам и стана АД в Ирак, свалиха Кадафи - стана АД в Либия, свалиха Мубарак - ислямистите емнаха Египет - добре, че са военните. Как да не съм за Асад!