Сирийските бунтовници се сдобиха с преносими зенитно-ракетни комплекси

Свободната сирийска армия се е сдобила за пръв път с преносими зенитно-ракетни комплекси, които са били доставени на бунтовниците през съседна Турция.

Обратно в новината

Коментари - Сирийските бунтовници се сдобиха с преносими зенитно-ракетни комплекси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как ли ще се почувстват краварите ,ако някой снабдява талибаните с ПЗРК ?Зле ,нали-ще го заклеймят като помощник на терористи,а те самите са такива.

Щом сирийските бунтовници се сдобиха с преносими зенитно-ракетни комплекси, с атомни бомби и самолетоносачи не се ли сдобиха? Лъжете само и единствено себе си! Прозрачни сте и това, което чувствам, когато надникна отвъд защитната ви стена, граничи с жал.

И тия хора ще насаждат американската "демокрация" в Сирия? Пази боже...Впрочем няма по подходящи от тях, защото точно това е американската демокрация - да отрежеш главата на по- слабия на вързания, независимо дали става въпрос за отделни хора или за цели държави...

То не е за гледане! Предлагам непрофесионален превод от руски. От кореспондента Марат Мусин на агенция ANNA-NEWS, Сирия: 30.07 - В западните покрайнини на гр.Хомс е бил открит подвижен център за мъчения на принципа на хладилна камера. Там бунтовниците измъчвали и убивали сирийци. Два часа преди появата на сирийската армия там били прерязани гърлата на четирима нещастници с вързани на гърба им ръце. 31.07 - сирийската армия е освободила от терористи и наемници района Ал Карабис в гр.Хомс и района Ал Хамадания в гр.Алепо. Високопоставен сирийски офицер е заявил, че фактически страната му воюва с бунтовници от цял свят. След бойните действия се откриват тела на хора от Египет, Йемен, Либия, Ирак, Сомалия, Саудитска Арабия, Косово, Чечня.

цуйката и немой да се пуашиш !

СВОБОДНАТА СИРИЙСКА АРМИЯ Е СГАН ОТ ТЕРОРИСТИ И МАРОДЕРИ. ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА НАБЕРЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА МАТЕРИАЛА: "Передвижной пыточный центр сирийских террористов" ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ, ЧЕ КЛИПЧЕТО КОЕТО ЩЕ ВИДИТЕ НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ. ВИЖТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ИДВАЩИТЕ ОТ ТУРЦИЯ "БУНТОВНИЦИ" КОИТО ВЪНШНИЯ НИ МИНИСТЪР СЪБИРА В ПРАВЕЦ ЗА ДА ГИ ОБЕДИНЯВА В НЯКАКВО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ.

Кво стана с плана на Кофи Анан дето предвиждаше да не се въоръжава нито една от воюващите страни? Нали Клинтънката се разкова да търчи напред назад и да агитира да се приеме плана , пък сега най нагло го нарушават....Лицемерни наглеци...

Ей дираджий що изтрихте това с кърджалийте ве?

Саудитска арабия и Катар искали да свалят режима на Башар Асат. А ТЕХНИЯ РЕЖИМ КОЙ ЩЕ СВАЛИ ОТ ВЛАСТ ?? Не е ли време и на тях да им подгрее под чаршафите които носят. Йемен е наблизо. Ще им заврат канчетата.

Ракетите са им ги продали американците. 100 %

Най близкия до Турция производител и продавач на такива ракети е България. Като се има предвид, че външния ни министър евреина Младенов е лют фен на тези сирийски терористи е напълно допустимо и ние да сме включени в този бизнес

Че за кого мислиш бяха ракетите в буса дето погрешка го хванаха катаджиите....

НАТО и САЩ май си правят сметката без кръчмар. Едно е да вадиш нож на умряло куче, като другите страни, които нападнаха, друго е да нападнеш някой, който има съюзници, като Сирия. С нетърпение очаквам момента, в който НАТО ще реши да бомбардира Сирия и да им прати бойни кораби! Тъкмо Асад ще си изтества руските свръхзвукови ракети срещу модерните кораби на НАТО, ама те кой знае защо нещо не щат да припарят наблизо... Руснаците и китайците ясно дадоха да се разбере, че тая няма да я бъде, въпреки това НАТО най-арогантно смята, че ще си развява байрака. Някой ще яде боя накрая и ще има голяма изненада този път. За съжаление, няма какво да се лъжем, 3-тата световна война чука на вратата, въпросът е какво ще правят обикновените хора, особено ние, българите...

Ама не сме ли в трета световна??Въпроса е пак ли ние сме на страната на губещите,както винаги?

начело със САЩ, Израел и присъдружни хищници съвсем открито и нагло тероризира държавите, които имат държавници с по-малко или повече стремеж за независимост и национален интерес. Купуват и насърчават главорези и ги представят за "бунтовници". Разпиляват държавите, малтретират народите и безсрамно дрънкат за свобода и демокрация. Е, да, но въпреки тоталната мозъчна промивка и пропаганда, все ще се намерят сили, които да ги спрат, за да оцелее човечеството и да има таван на вълчата хищност и сатанинска аморалност.

Саудитска Арабия и Катар продават оръжие на "бунтовници" в Сирия. У нас купуват земя, правят джамии и магистрали. Ще свързват Западна Европа с Ориента, а част от територията на България(ЕС) се гласи да стане турска. ЕС си е заврял главата в пясъка по този въпрос, но е пръв за санкции срещу Иран. Отдавна сме лишени от българско правителство, но и ЕС не проявява никакво чувство за самосъхранение! Какво ще правим, бе хора?

Ами да си създадем българско правителство а всички досегашни подлизурковци начело с Герб да ги натирим

Кандидатите са много, изборът е голям и объркващ. А после все се оказва, че правителството е в България, но не е българско.

Заприличва на Афганистан :) Последствията - безкрайна война и кръвопролития, а мъртвите ще са си мъртви - без значение "бунтовници" или "главорези", но най-вече мирни и невинни граждани :(

Как така успяха да се сдобият, след като има ембарго... Сега и официалната власт току-виж се сдобила с няколко Т-90...

Е, каква е новината? Цял свят знае, че Саудия и Катар финансират, а Турция обучава и осигурява преминаването през границата на "борците за свобода и демокрация" в Сирия. Ама, разбира се, че избиването на населението не е война, а е "демокрация"! Затова, "главорезът" Асад не трябва да защитава държавата си от нахлуващите, добре въоръжени групировки! Освен това, външният министър Младенов покани в България на почерпка и разговорка ръководителите на "борците за свобода". Пълна тайна е, как ги е уговарял да не използват оръжията и да спрат клането в Сирия.

Външният министър на България - Николай Младенов и Бойко Борисов, тази година ПРОДАДОХА "обраният бостан" на Израел. Цензурата не позволява на обективната информация да се предостави в пълния си обем на публиката, но и това скоро ще стане. Наглостта с която се действа е още един сигнал, че краят на робството най-сетне ще дойде ... около Коледа?!

Лицемерието на САЩ е техните подлоги няма граници! "демокрация" = геноцид и подкрепа на тероризма!

Ако имаше база на САЩ в Сирия и същите тази свободна сирийска армия я беше нападнала тогава щяха да бъдат терористи и не знам още какви, но сега са патриоти борещи се за демокрация!

Сирия е в пълното си право сега да удари тия дето въоръжават разбойниците- най вече хамериканците и другата останала сволоч.

същият този катарец, шейх някякъв и турското премер преди месец бяха в България и обещаваха да правят магистрали, ама по тези магистрали май ще пътуват ислямски терористи

не знаеш колко си прав,тази магистрала от русе до истамбул няма да бъде българска(земята на коятоще се строи ще бъде изкупена и няма да се води в границата на мутростан)и по нея ще има специялен резжим на движение без контрол от българска страна,нещо като автономна турска територия,нещо като магистралата от западен берлин до западна германия.

Така излиза. Но защо ЕС не реагира? Че ще отнемат територия от България, не е грижа за европейците. Но тяхното беззъбо мрънкане, че не опазваме границите и затова не ни приемат в Шенген ще им излезе през носа!

точно това ни гласат наште най-големи "приятели" турките

ООН се превърна в посмешище и маша за икономическо-политически интереси на на САЩ. От една страна там се държат речи за мир, за спиране на сраженията, забранява се доставката на оръжия за воюващите страни. Едновременно с това обаче "най-загрижените" за човешкия живот доставят на бандите наемници оръжие. Питам се дали те същите няма да са първите надали вой ако Иран и Русия доставят оръжие на официалната власт в Сирия

ООН не се е превърнала в нищо-тя така си беше и създадена- да обслужва интересите на САЩ. Единственият Секретар на ООН, който се опита да води малко по-самостоятелна политика Даг Хамершелд беше убит в самолетна катастрофа-познайте от кого!