Тръмп, Мей и Макрон обмислят как да ударят Сирия

Тереза Мей и Доналд Тръмп обмислят какъв отговор да дадат на правителството на Асад след химическата атака в Сирия. Франция не изключи военни действия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За аналогии, лицемерие и цинизъм. Западът знае ли какво прави приятелят им и голям демократ - държава Саудитска Арабия в Иемен? А какво става с мирно население там след варварско масирано бомбардиране от дълго време и продължава? Знае. Но западните медии мълчат. Там няма ли убити нещастни деца, старци и жени от сатрапи и убийци от СА ? А останали живи хора умират от глад и липса на вода. Там пълна катастрофа. Къде е реакция на Запада? Къде са ценностите им и принципи. Що не вият за страданията на мирно население в Иемен? Що не налагат санкции и не заклеймяват СА? А знаете защо? Защото принципи на Запада и СА абсолютно са едни и същите Убиват едни и други, но СА са честни хора и не пускат западна мъгла, че те са били големи хуманисти и чувствителни душички.

Я да видим как си с аналогията! В Йемен въоръжени и инструктирани от руски съветници ТЕРОРИСТИ от племето ХУСИ атакуват столицата и ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!! Саудитска Арабия е помолена от ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО на СУВЕРЕНЕН Йемен за помощ. Та викаш АНАЛОГИЯ, А?

Мей, Макрон и Меркел са най-добрият пример за политически конформизъм на 21 век! И останалите палячовци от ЕС, разбира се, но тия са върхът! За съжаление поданиците им са тотално зомбирани и обезумели, че явно ще се оставят да бъдат ликвидирани било чрез т.нар. "бежанци", било чрез ядрена война. Лошото е, че и ние сме от страната на тия престъпници, с които не ни чака нищо добро и както върви, след още тридесетина години може и да няма българска нация.

абе другарят Асад защо не напише нещо във фейкбук? Нещо за химическата , физическата атака. Или той пише ,ама никой не го цитира. Щото разни тпъмповци и макарони ,все пишат и медийте ги цитират. Нямят ли в Сирия интернет?

Ония пишат социалните мрежи, за да могат след това лесно да се отметнат. Ще кажат, че руските хакери са им разбили профилите и са писали от тяхно име, още повече че съобщенията се появяват рано сутрин в 6 часа, когато те би трябвало да спинкат при благоверните си съпруги. Щом успяха face-а да бутнат, та другите ли няма да могат да ударят.

Който е служил в армията знае какво е действието на хлор пикрин, няма начин да не е минавал през газовата камера и знае също, че водата активира още повече ефекта му.

ами най добре с голо дупе по каламбаците да го ударят, друг начин не виждам...

Така! Асад нагази лука! Защото ако е имало газова атака (а това вече не е важно) Асад е виновен! Значи запада ще тресне и то се гласи за яко тресене! Като оставиме глупостите на мечтателите русофили за реципрочност, и силата и времето и света е зад запада! Но има решение и без да има удари!!!! Просто руснаците да вържат Асад и да го закарат до най близкия самолетоносач на САЩ! Такъв ход ще обезсили в истинския смисъл на тази дума западните сили!

Явно на твоята земя законите на локиката не важат. С лека ръка премахвате, замазвате, извивате, разтягате и увъртате, но този който е набедите за виновен е виновен, без съмнение. И всички трепнете пред силата на господаря. Даже сами му се слагате, ама по някои други земи не е така и слава богу.

Колега! Без да влизам в язвителен тон като тебе, просто ще кажа- посочвам неоспорими факти за развитието на събитията! Относно предложението ми, не би трябвало да отречеш че Асад е ненужен вече на никой. Явно народа му не е зад него след като се наложи да разчита на руснаци, иранска гвардия и ливански башибозук. Американците размазаха ИДИЛ, докато Асад изтребваше ССА! Та смятам че тава мое предложение ще спре лудостта на всички участници. НАЛИ?

От кога избиването на хора с ракети е по-хуманно от предполагаемата употребата на отровен газ? А европейците сами си вкарват автогол като увеличават бежанския поток към европа.

Обмислям варианта да полея детето си с ледена вода в центъра на София и да постна във фейса новина за химическа атака на марсиаци.

Бийте алкохолиците докато се приберат в Сибир.

Първо ще попитм риторично - някой виждал ли е последствията върху човека от атака с химичесо оръжие?! Тези видеа, които отново се появиха в медиите за масова манипулация, показват изплашени деца, бкоито са дърпани и поливани със тудена вода от агресивни мъже. Знаете ли, че ако полеете с вода дрехите на човек атакуван с химическо оръжие, вие всъщност засивате ефекта на това оръжие и той би пострадал много повече. Къде видяхме изгорена кожа, побелели от слепота очи, давещи се с пяна от задушаване хора?! И след целия този фарс, само по неясни предположения, без нито едно доказателство, САЩ, Великобритания и Франция са готови да престъпят към поредния Геноцид, към престъпление срещу човечеството и да избият стотици хиляди невивинни с конвенционално оръжие ( с него може да се убива, без санкции )!!! Ако светът днес приема подобни абсурди и позволява те да се случат, значи всички ние сме обречени!

Звездите ми говорят следното: Оформя се световна коалиция на желаещите, която ще обяви война на Сирия. В нея ще участват: САЩ, Великобритания, Франция, Израел, СА, Катар, Австралия, Нова Зеландия, Канада, а и други по-малки страни. Турция формално ще запази неутралитет, но ще даде коридор за нанасяне на ударите по Сирия.

САЩ вече снимат филм за това колко тъжни са били войниците им докато хвърлят бомби над Сирия...нещо тип Пърл Харбър но с псевдохимически атаки

Френският президент твърди , че е изпозван хлор. Показват ни деца, които обливат с вода итвърдят ,че те поразени от него.Преди много години бях началник на водоснабдяването на много голям завод със собствена водоснабдителна система.Тогава хлорирането на водата се извършваше с хлоратори работещи с газ хлор. Имал съм нещастието да вдишна от тая гадост. Бедна ви е фантазията какъв е ефекта. От хлора и влагата в белите драбове се образува солна киселина. Имаш усещането , че в дробовете ти гори огън. Кашлицата е ужасна. Не ти стига въвдуха. Повръщаш и болките са страшни. Обливанетот с вода е без всякакъв смисъл

Господи, прибери технологиите, върни тоягите.

Ситуацията в Сирия леко-полека започнала да се успокоява. На освободени територии хората се връщат по старите места. Вече няма бежанци. Русия прилага огромни усилия да се възстанови мир - договаря се със опозиционни племена (над 1500), оказва се хуманитарна помощ, руски договарящи се офицери добре владеят арабски език, което улеснява общуване, руската полиция от мюсюлмански произход следи да има ред и помага на населението по всички въпроси, военни лекари лекуват пострадалите. Всичко това какво ОЗНАЧАВА? АМЕРИКАНЦИ,които там се намират незаконно, ТРЯБВА ДА СЕ ПРИБЕРАТ У ДОМА СИ и да оставят сирийците да се оправят сами според конституцията им. Но САЩ имат друга задача - да останат там, да раздробят Сирия и да владеят ситуацията в своя полза както беше в различни точки на света. Кой пречи? Русия.

Има огромни потоци от бежанци. Какво стана с населението на Гута? Цялото е насочено към Алепо. Подготвя се раздробяване на Сирия. В Северна ще бъдат дипортиране опозиционно настроените сирийци и кюрдите, а в южна верните на Асад.

Айде да не бъркаме войниците с населението. Според теб Източна гута 160 000 ли има население? Къде са потоците бежанци, за които говориш? Наобратно по-домовете си. Колко загиваха в Средиземно море преди 2-3 години? Колко потънали лодки има сега? Виж Гърция, Италия колко работа имаха преди, колко сега, останаха им африканците и обичайния поток от бежанци, нищо общо с положението при разрастването на ИДИЛ!

Вчера конгресмените натиснаха американския военен министър Матис и той сам си каза че нямат хора на място и затова данните им за нападението в Дума се базират на... постове в социалните мрежи и вестникарски статии, а ако си спомняте преди някой и друг месец пак Матис пред същата публика заяви че за прословутата атака в Хан Шейхун, довела до първата крилата Тръмпова атака, американците нямат престава кой я е извършил и дали въобще се е случила;)

Може ли Президент на САЩ,да назовава ракетите които убиват nice??????

Доказетелства имали, ами айде накой да размаха пликче с бял прах някъде, та барем да видиме малко от доказателствата.

И каква станя тя? Руснаците взеха, че плениха английски, френски, американски, израелски войници (не просто наемници). Колко са избили е друга тема. Тука по "нашите" медии тишина. Ехо "независимите" и "свободни" РОЙТЕРС, ДОЙЧЕ ВЕЛЕ, ВВС, CNN, къде са ви репортажите, защо не снимате прибиращите се ковчези... Такава страшна пропаганда ме бяха убедили, че има само по "тоталитарните" режими. Смеем се на севернокорейците, а не си гледаме купичката....

да не говориш за стотиците руски вагнеровци, чиито остатъци се събраха в няколко груз 200, м?

Не, мой човек, тях ги отразиха. Като ви слушам вашите опорни точки, то направо руснаци ядат бой наред, пък то взеха, че превзеха цяла сирия. една победа и то от засада и от въздуха и ще се насерете, ама войната я загубихте, че чак и хлор хвърлихте от БЕЗСИЛИЕ, за да имате повод да го ударите с всичко, което имате

Войната е крайно решение, но е наложително, когато се прекрачат червените линии. Трябва да се изчака заключението на експертите, дали наистина е имало употреба на хлор или други химически вещества. Асад и руснаците отричат това. Ако се потвърди, то липсата на санкция ще е пагубна. Асад пак може да се изкуши да употреби химическо оръжие. А и само той ли? След като има съгласие, че това оръжие е забрането за използване, то тази забрана трябва да се изисква 56да се спазва!

А осъзнаваш ли, че тази червена линия не е доказано прекрачена?

Да, осъзнавам. Всичко това би следвало да се случи, ако се докаже. Това изрично съм го писал!

И като се потвърди, че е използвано, как ще се разбере кой е? Всеки ще набеди този, който иска - запада естествено асад. ок, ще го накажат... Ами ако не е той? Ами ако са бунтовниците (ИДИЛ)? Ще накажат невинен, а истинските виновници ще останат ненаказани! И ще продължат да го правят! Както става досега! Наказваме Асад и употребата продължава! И ние пак го наказваме и употребата пак продължава! Да се чудиш кой е дебила - Асад или ние? Е, по-удобно е да е Асад. Да не говорим, че той не печели нищо от употребата му, абсолютно нищо, още повече може да загуби всичко. Да рискуваш да загубиш всичко, за да убиеш 50-на и то цивилни и то когато вече си победил и то след като си освободил вражеските бойци със семействата им - на 160 000 човека? Не е ли най-малкото съмнително, че наказваме не когото трябва?

Лицемерието продължава. Нямате моралното право да се изявявате като единствените, най-ревностни противници на химическото оръжие - за това си има международно приети норми. С категоричността, с която слагате червените линии, най-заслужилите наказание и презрение от света са именно САЩ. Спрямо сегашните предполагаемите химически атаки, САЩ документирано са използвали атомни бомби срещу мирно цивилно населени, заляха Виетнам с напалм, orange gas и всякакви други хуманни химии. В по-близките дни САЩ поръси териториите на няколко държави с боеприпаси с обеднен уран. Да не говорим за ГМО храните, които САЩ пробутва на приятели и врагове - не мислете, че това не е оръжие или пък е по-хуманен начин за изтребване.

Мей, Макрон и Трумп- нашият народ го е казал- удари единия ще се разклати втория и ще падне третият. Този път няма да им се размине - Макарона си мисли, че ще го вади на баба си Бриджит, Мей е яловата крава де мучи за..., а Трумп бърза да остави някой друг да я коландри силиконовата му Мелания.Такива като Помпей и останалите около него си потриват ръцете и лигите им текат да седнат на мястото на Трумп.

Милите ми натОвци, колко са единни в желанието си да накажат всеки, който употребява хлор. Ами почвайте наред бе! Стреляйте по всички питейни водоеми, по всички плувни басейни и къде ли още не. Това, Вашето е Малоумно, би казал един български професор. Иначе работата е ясна. Заради това, че няма вече как да стреляте с минохвъргачки по столицата на Сирия, ще помогнете на наемниците си белким завоюват някой освободен сирийски град. А ако Русия изпепели и базите ви в Сирия и бунтовниците Ви, тогава какво ще правите.

"Голямо нещастие за Сирийците е, че държавата им се намира върху "нашия" петрол!"

Тези три индивида са най -големите терористи в света... Според мен те и държавите им не трябва да съществуват. Що за глупост е те да решават коя държава как да се развива и от кой да се управлява. Ами когато примерно щата "Флорида" поиска да е автономна държава трябва ли да се свали режима в САЩ ?

КАКВА ЩЕ Е СЪДБАТА НА ПЛЕНЕНИТЕ АНГЛИЙСКИ, АМЕРИКАНСКИ и ИЗРАЕЛСКИ ВОЙНИЦИ В ИЗТОЧНА ГУТА? ВЕРОЯТНО ЩЕ НАПРАВЯТ С ТЯХ ТОВА КОЕТО ПРАВЕХА ТЕ С МИРНИТЕ СИРИЙСКИ ГРАЖДАНИ - ще ги затворят в клетки и ще служат за жив щит срещу американските ракети и самолети.

Интересно, когато убиват, осакатяват, оставят сираци, осакатени и наранени деца и разрушават в особено големи размери - цели държави, не виждам да се палят свещи, да се слагат жалейки във фейса, да се правят шествия или поне да изразяваме неодобрение! Но виж, ако някой "благодарен за свободата си" отиде и се гръмне с 50-на англичани или французи става СТРАШНО! ГОЛЯМА ДРАМА! То по медиите се правят покъртителни репортажи, то свещи, бдения, гръмки изказвания.... Защо е това лицемерие? Едните по-ценни и по-важни ли са от другите? По-висши? Едно време така са се отнасяли робовладелците към робите се. Защо приемаме безропотна като "нещо нормално" тези непрекъснати войни?

Триглавия Змей-Тръмп, Мей и Макрон, много скоро някой(Свишше) ще го удари яко и по трите глави, та белкем му уври канчето и да разбере, че е било по-добре за него да си стои на гъза и да не прави пропаганда със лъжи : "На лъжата краката са къси!" , затова "Истината винаги побеждава лъжата!"

Аз мисля, че тези три урънгела, трябва да си ударят по един шамар, един на друг, че за друго не стават, да се събудят и да спрът да се месеят навсякуде по света. Почна да ми писва от тази гейокрация, едната урунгел, другия герантофил, тртия не е ясно какъв...

Deus Vult

Странно, но всеки път като зачета заглавието и в главата ми изниква "Бай Ганьо, американеца и турчина..." само дето в случая е "Американеца французина и склеротичната британка..."

Всички да пред фалит.

ПЪРВО да обмислят И ДА РЕШАТ как и къде ще настанят бежанците .

Deus Vult

Аааааа, сакън! Това си е задължение на Меркел!

Ех,горките сирийци,да си направят точно там държава и сега цял свят да ги бомбардира само и само да си откъсне парченце от пая...

Защо техните народи не вземат да ги ударят тия тримата най накрая за всички беди що разнасят по света а кога стане нещо на тяхна територия оревават света и лицемерно пишат ''съболезнования''..

"Нека да не се надяват на своите корабните групировки и фейкови новини. Ние сме суверенна държава, имаме съюзници и гаранти за събитията, които се провеждат в Сирия. Ние няма да позволим на американците да коват гвоздеи върху чужда наковалня" !!! СЪБРАЛИТЕ СЕ ТРИМА ИДИОТА СА НАЯНО КОЙ Е ШАМАНОВ И КАКВО МОЖЕ ДА ПОСЛЕДВА ОТ ПОВЕДЕНИЕТО МУ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЯХ ТОЙ НЕ ГОВОРИ , А ДЕЙСТВА. В ЧЕЧЕНИЯ ГО ЗНАЯТ ДОБРЕ , А БЕБЕТАТА ПРИ ВИДА МУ СЕ НАПИШКВАТ. В ИЗТОЧНА ГУТА живият щит с който се забавляваха в Халеб бандитите не сработи. В ИЗТОЧНА ГУТА ВСИЧКИ БЯХА ИЗБИТИ В СЪОТВЕТСТВИЕ С РАЗБИРАНИЯТА НА ШАМАНОВ - "Бандидът си е бандит. Жена му и децата му - също" !! Предлагам ви клипчето "Генерал Шаманов, 1999 год". Вижте разговора на Шаманов с депутат от Руската дума ЧАСОВЕ СЛЕД КАТО СА ИЗРАВНЕНИ С ЗЕМЯТА НЯКОЛКО ЧЕЧЕНСКИ СЕЛА!!!

Един откровен дебил, една бездетна истеричка и един бездетен бабоеб имат доказателства за използване на химическо оръжие в Сирия и са готови да подпалят света! От къде са ви доказателствата, след като на място нямате ваши представители?!?! От видеозапис, който пак ще се окаже е сниман я в Египет /като предишния/, я някъде другаде! От Руските военни, които са на терен казаха, че няма следи от химическа атака, няма открити тела на "загиналите", и не ви спират по никакъв начин да отидат ваши представители на място да се убедят!

11 септември ще им се стори като генерална репетиция

абе Меркел я въоръжи 10000 германци с немски автомати МГ и ги пусни в Сирия за нула време ще оправят нещата ..това са немци не е шега работа

Потенциалните мишени ги знаят само медиите и понеже ги разпространяват и точно от там вече всичко е изнесено,никакъв смисъл няма от удар по тези мишени вече! Мишените са съвсем други,а най голямата мишена е Асад! Докато не падне Асад от власт Запада и Русия няма да се мирнат,целия арабски свят ще ври и кипи и Европа ще се пълни с ислямски бежанци! Ако падне Асад войната ще свърши,за нас е по добре да падне,за други не е... Но продължи ли конфликтът и се разшири,тогава и ние ще го отнесем...

Асад е създал ИДИЛ, Асад е създал Ал Кайда и ако падне те на другият ден ще се саморазпуснат, защото са останали без лидер, а и няма за какво да се борят??

Семейството на Асад управлява Сирия от почти половин век, изваждайки страната от 30 годишна гражданска война и правейки я най прогресивната арабска държава - със светско образование, общодостъпно здравеопазване, свобода на вероизповеданието и т.н.... Не Асад е проблема, проблема са болните имперски амбиции на едни кръвопийци зад океана!

Много бъркаш ако мислиш, че Асад е проблема, Асад е оправданието, само повод, ако не е той ще си намерят друг. Проблема е контрола над Сирия, заради ресурсите и местоположението. Има прекалено много интереси и все различни. Запада ще се кротнат само ако получат контрола над Сирия, същото важи и Русия и Иран, Китай също има интереси там. Израел, Турция, Саудитска арабия... Кюрдите и те се надяват да си отцепят територия и да си направят държава... Положението е много сложно и не знам как ще се реши скоро... Само можем да се надяваме да надделее разумът и да намерят някакво мирно решение.

Като убиха Садам, в Ирак се възцари мир, нали! И няма иракски и афганистански бежанци!? Проблемът не е Асад, а тандемът Тръмп-Мей!

Единственото сигурно при въздушни удари на САЩ в Сирия е, че ИДИЛ се активизира.... Преди година и нещо САЩ удариха позиции на САА до Дей-Ей-Зор, по време на атака на ИДИЛ по същитъе позиции осигурявайки им въздушно прикритие, като по този начин успяха да разделят обсадата на граа на две и да изолират летището (от където града получаваше хуманитарни помощи) от самия град!!! По време на второто падане на Палмира, америкински разузнавателни дрони осигуряваха артелерийската корекция на ИДИЛ - ДОКАЗАНО от самите ИДИЛ, а като бонус, към казаното от ИДИЛ САА успя да свали един такъв дрон на юг от Палмира. Само 20 мин след ракетния удар преди година предприет от САЩ по Сирийското летище, ИДИЛ започва координирана контра атака по настъпващите от токущо отново освободената Палмира към Арак (последната крепост на ИДИЛ преди Сукна - пустиинния хвод на Дей-Ей -Зор)... Еинствено факта, че самият удар като цяло беше провал позволи на Сирийската ВВС да се възстанови в рамките на 24 часа и да успее да отблъсне ИДИЛ без да допусне 3-то падане на Палмира. Да не говорим за опитите им да осигуряват въздушно прикритие на ИДИЛ по време на операцията на Сирийската армия по течението на Ефрат... Изобщо всички действия на САЩ в Сирия са водени единствено от мисълта как да подпомогнем ИДИЛ в терора над Сирийския народ!!!! Като доказателство към всичко казано до тук, ИДИЛ отново са се активизирали в пустинята на Хомс, като се възползват от факта, че сирийската авиация в момента е намалила операциите си до минимум и се изтеглила в сигурни бази...

Поредната хуманитарна мисия с бомби и ракети. Явно техните ракети имат по-специален заряд. Те разпръскват "светлина", "демокрация" и "свобода" над "потъпканите" народи! И затова навсякъде откъдето са минали ги посрещат с цветя и рози. Е, после се намира някой, който да прави атентати я в Лондон, я Париж, ама то от благодарност

Абе дк кога бабоеба, яловата Мей и Перхидрола ще подскачат на място.Обмисляли, изчаквали санкционирли и езнам си какви други глупости .Трябва да знаят, че сибирската мечка от такива не разбира и само чака онези да мръднат.И тогава няма връщане назад.Този път няма Саддам, Кадафи или Мубарак.Ще има здрави шутове.

Тримата дежурни да се явят в тринайсти кабинет за обновяване на опорните точки и оперативка.

Забелязал съм, че тролските постове обикновено са кратки като твоя, явно плащат на пост, не на дума. Също така са безсмислени като твоя, без логична обосновка, рядко с факти, които обикновено са измислени. Не знам как мислите, че с такова нещо ще спечелите някой нормален човек на ваша страна... Всъщност на вас да не ви плащат на мисъл я, така че няма смисъл от мислене..

НЕ ТЕЗИ ТРИМА ГЛУПАЦИ , А ПОВАДЕНИЕТО НА ГЕНЕРАЛ ШАМАНОВ. Герой от ЧЕЧЕНСКАТА ВОЙНА , командващ 58 армия чиито началник щаб е бил СЕГАШНИЯ началник ЩАБ на руската армия, Командващ ВДВ , ГЕРОЙ НА РУСИЯ. ДУМИТЕ НА ШАМАНОВ : "Бандидът си е бандит. Жена му и децата му - също" ПУБЛИКУВАНИ ОТ пОЛИТКОВСКА струваха живота й За шаманов понятие като ЖИВ ЩИТ НЕ СЪЩЕСТВУВА. СЛУЧИЛОТО СЕ В ИЗТОЧНА ГУДА ГО ПОКАЗА. ЮЖНА ГУТА СЕ ПРЕВЪРНА В АДА НА АМЕРИКАНСКИ , АНГЛИЙСКИ И ФРЕНСКИ СПЕЦОВЕ. ПРЕДАЛИТЕ СЕ НА СИРИЙЦИТЕ АНГЛИЙСКИ ВОЙНИЦИ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПСИХИАТРИЧНО ЛЕЧЕНИЕ . Те са объркани и неосъзнаващи къде се намират. Някой отворко може би ще ми каже къде са в момента 2000 америкнски войници намиращи се в Сирия. Според Тръмп те се били изтеглили, но ако попитате ШАМАНОВ той ще ви обясни че са споделили съдбата на ЧЕЧЕНСКИТЕ БАНДИТИ. УБИТИТЕ РУСКИ ВАГНЕРОВЦИ СА ВЪЗМЕЗДЕНИ. ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ КОЙТО ДА СЕ СЪМНЯВА В ТОВА ?

Българската държава е създадена 681 година от Аспарух... Българския народ е създаден 865-866 година от Борис - "Главата му искам!И смърт на рода му-жената, децата, слугите и целия му род..." Кърваво и жестоко е ... да, но и човек се ражда на този свят в кръв и с болка!

Като изключват военен отговор, да спретнат един гей парад в Дамаск.

Пути ще го защити. Както защити Садам, Кадафи, Милошевич.

BRCK

А Милошевич, го оправдаха в Хага. Е посмъртно, де. И нямаше даже и едно 'Сори', като за Ирак.

"Макрон каза по телевизия Те Еф 1, че Франция няма да търпи режими, които смятат, че всичко е позволено." Абе тоя да не смята да обявява война на САЩ?

Франсетата като са толкова ербап що не се намесиха в Крим,или в Чечня.....има и други режими -Иран ,Сев.Корея, Сауд.Арабия ....там що не нападат ,мишки лицемерни

На това се казва, износ на демокрация с отложено плащане.

Да очакваме ли "Аз съм Франция"???

Докато не се пренесе войната на територията на лудите крави няма да мирнат

МАКАРОНЧЕТО НА РОТШИЛДИТЕ СИ ТЪРСЕЛО ПОДХОДЯЩО ПОНИ ЗА ПАРАДА В МОСКВА ... КОНЯ МНОГО ГОЛЯМ ЗА НЕГО :))

Може да яхне дъртата кобила до него

Ако му услужиш с инстумента си . Иначе не става

Да ви бера лайката на Тръмп, Мей и Макрон