Сирийската армия отвоюва зона до важна транспортна артерия

Сирийската армия заяви, че е отвоювала от "Ислямска държава" планинска територия на изток от пътя, свързващ Дамаск с Алепо. Били за убити около 1200 джихадисти

Обратно в новината

Коментари - Сирийската армия отвоюва зона до важна транспортна артерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво стана с Мосул?

Защо бе Михайлов, в дописките си терористите от Ислямска държава ги наричаш "бойци", а законното правителство на Сирия- "режим"? Ако не знаеш, да ти отговоря?

Късно снощи излезе новина, Сирийската армия превзе и град Маскана...

СЛЕД ПРЕВЗЕМАНЕТО НА РАККА,ИЗМИСЛЕНАТА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА И КАК САЩ,ЩЕ ОПРАВДАЯТ СВОЕТО НЕЗАКОННО ПРЕБИВАВАНЕ НА СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ???

Сирия и Ирак са чистия вид на нашата демократична перестрйка подпомогната и натисната от 200 годишната държава. И ние си разрушихме държавата и това което прави ИДИЛ с тези земи не е по- различно... Тази "релама" разбуни арабския свят, който е неграмотен, без трудови навици и много ортодоксално- религиозен. Отлична почва, безплатна за яхване, чрез популистични невъзможности и неизпълними обещания. Този път, региона се оказа с повече от два интереса и "борбата" ще е жестока и до край.

Аман от реклами, на снимката бойци от свободната сирийска армия. В статията се говори за успешно настъпление на Сирийската арабска армия и Сирийските демократични сили и хоп на сниката "Бойци на свободната сирийска армия показват знака на победата след успешна офанзива"...Каква офанзива, кога, къде? Няма такава, въпреки милионите наляти в тях те са небоеспособни. Няколко пъти нахлува от Йордания да се бият с ИДИЛ и ефекта беше , че джихадистите си устройваха паметни фотосесии с купища отрязани глави и заловена техника и оръжие.

Отлични новини! Любимците на краварника-Джихади Джотата на ИДИЛ отиват на оня свят, при свойте 72 девственици:)

Вчера Американската коалиция е убила 40 невинни сирийци

Историята винаги се повтаря. Накрая двете велики сили САЩ и Русия ще се срещнат в Дамаск.

Мда, сериозен удар срещу демокрацията, гледайте сега и слущайте мощният гей соросоиден вой който ще се нададе от всякъде: - то ще са 10 000 кадри с разкъсани пеленачета и такива още неродени, Центъра за събюдаване на демокрацията в Сирия предполагам ще открие поне 1000 и повече цивилни жертви...и разбира се химическа атака. Но, истината е простичка: откак США пуснаха демократичната си вълна в Сирия над 800 000 загубиха живота си и над 6 милиона се изселиха...но разбира се диктаторът е Асад, а не друг.

Русия драги, защото болниците и жилищните квартали те ги бомбиха.

Че то след американските бомбардировки над Сирия през 2014 година останаха ли въобще болници за бомбардиране?

Сирийската армия си е в Сирия а всякакви други наемнически банди нямат място там. Чудя че ФАЩ дали така ще подкрепят да речем групи индианци борещи се за демокрация или мексиканци сражаващи се срещу бедността си

Като знам колко време превземат Мосул, мога да си представя колко време ще е необходимо за Рака...

тези от сда ще напредват ако турция им разреши

"Говорител на предвожданата от САЩ коалиция срещу джихадистите каза, че Сирийските демократични сили напредват все повече с всеки изминал ден и в момента са на 3 км северно и източно от Ракка." Първо се говори за сирийската армия после за демократичните сили. Последно кой е спечелил тая битка, че двете са различни неща?

не ги избивайте съвсем, че бизнеса ша западне! и измисляйте повече такива новини, помагат на храносмилането

Шило

Супер новина!

браво! Все едно като едно време га руските войски трепели фашагите добри новини дано скоро се кротне там.

Пункта,тия са сериозна сила,нас ни опаткват за 6 до 8 часа и хващат русия шишо точно как дописва доклада за армията и то дописват заедно,но вече ще е подписан он руса пищна министърка.....не е хич смешно,да знайте

Чул съм,че тия ти сменят пола безоперативно

Батальон "Туран" работи без прекъсване 24/7...

Всички главорези в САР ще бъдат утилизирани! Не се съмнявайте!!!

Били за убити около 1200 джихадисти. А колко за били журналя?

лесно може да се осведомява за ситуацията в Сирия и Ирак от isisliveuamapcom Трябва да се заменят "_" с точки.

По добре ИДИЛ да печели?И защо ?Интересно,нали си европеец?

Стъпка по стъпка , Законната власт в Сирия с подкрепата на Братска Русия продължава да забива пирон по пирон в ковчега на САЩ и отрочето им - ИДИЛ ! А който не верва , ето списък на главите които най-много кълняха Асад и които вече паднаха в негова победоносна чест : 1) Барак Юсеин Обама 2) Килъри Клинтън 3) Дейвид Камерън 4) Франсоа Оланд Да се готви Гелето Меркел ...

А бъдещето на Сирия е неясно. Оформят се 2 значими сили - кюрдите и правителствените войски (+руски, ирански и хисбулахски контингенти). Плюс това тече процес на консолидация на опозиционните сили. ИД е пътник, въпросът е след това какво ще се случи?

Кюрдите ще ги използват като пушечно месо и когато свършат черната работа на американците ще ги подарят на Ердоган за да се гарантират турско-американските добросъседски отношения и здравите основи на кулите на Тръмп. Кюрдите са избрали грешният съюзник.

За Ракка добре, ама да питам какво стана с Мосул, че съм пропуснал? Сигурно отдавна е свободен...

Мосул ще завърши като Фалуджа, с цялото население изгорено с фосфор. Въпросът е колко английски съюзници ще очистят с friendly fire дотогава.

щом сириската армия печели битка след битка , значи е време за некоя хим атака нали така ?

От заглавието ще си помислите, че Асад и руснаците са спечелили голяма победа срещу съюзниците си от Ислямска държава, а то са противниците му от ССА. Пак манипулативни заглавия в стил Позитано 20.

Начи, четенето трябва да е с разбиране все пак. Хайде да прочетеш още веднъж новината, ама по-внимателно и да не пишеш повече такива глупости коя армия каква била и какво точно е завзела.

моа ли дъ комен тирам?

не

о точка кей