Синята коалиция проведе вътрешни избори

Кандидатът на Демократи за силна България (ДСБ) Светослав Малинов води с над 7000 гласа пред кандидата на СДС Румен Христов за кандидат-президент на Синята коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Синята коалиция проведе вътрешни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се чуди човек на тези хора,сами си правят избори,сами си се избират..... сами се будалкат.....

Вие като сте много да не сте прокопсали -- 200 евро зпалата

СДС беше затрито от П Стоянов и Пламен Юруков. Финансирането на затриването на СДС дойде от частната партия на ДС - ДПС. ТОва че Синята коалиция има малко гласове ясно показва защо сме най-бедните европейци. Гласувайте за лицемири (НДСВ), мошеници (БСП) и престъпници (ДПС), подкрепяйте неграмотници (ГЕРБ) радвайте се че умните ора са 5 %.... живейте си мизерния животец

Прочетох че кандидата на БСП, също е гласувал. Ами нищо чудно и точно някой глас от БСП да определи кой ще е кандидата на СДС и ДСБ.

Надявам се двамата кандидати на ДСБ да спечелят, за да има шанс синята идея. Опасявам се обаче, че организираният ромски вот е направен, за да може Румен Христов да спечели, а това ще е най-неблагоприятния сценарий.

Някакви мутанти, на които им е забранено да мислят, да избират, защото ВМЕСТО ТЯХ , "мислят и ИМ избират" кандидатите - един компир , един руски гей и едно полутатарче , с вид на ходжа ,...та тези мутанти ДАВАТ съвети и "критикуват" ТЕЗИ - които САМИ мислят и ИЗБИРАТ ...:))))).. Наистина сме страната на неограничената глупост на ..мутантите ::)))))

Двама от губещите на есен се изясниха. Т.нар. 'Синя коалиция' прилича на пинчер, който се зъби на немска овчарка. Като залаят големите песове на есен, софиянци ще почнат да се питат "КопеУе, кои са тия Прошков и Малинов?"

честито на демокрацята! предварителният резултат ме радва! но има още мн. други резултати от тези избори, които тепурва предстои да се аналисират. кампанията на синята коалиця ми харесва махимално, политиката сущо! просто помислете и гласуваите ... заедно могем да променим повече неща! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Винаги съм харесвал и разбирал Костов. Той е най доброто , което имаме в политиката. За съжаление партията и идеите на Костов са от елитарен тип и това няма да му позволи един по масов поход лъм голямата политическа сцена . И все пак е гот да знам че го има. Скоро в нашият град имаше среша на ДСБ. На срещата присъстваха, един архитект , 4 доктори, един директор на художественно училище, 3 зъболекари, 4 адвокати, двама инжинери и аз . Дали ме разбрахте ..?

Смешници-още малко ви остана и ще ви изхвърлят отвсякъде!Опорочихте синята идея!!!

Някои хора обичат да киснат като свине в политиката и да сънуват за властта. ХАХАХАХа Тази смешна коалиция с максимален капацитет 3,5% мечтае за светло бъдеще. хахаха

Борба за Изгнилия колал!

Нямах време да отида днес да направя "пробното гласуване" за ДСБ, но когато са баш изборите ще отида ! Мен не ме губят като глас, просто днес не са ме отчели, но като дойде момента - там съм, да ме броят и мен.

Крум

"Изпитах чувство на огорчение, че СДС беше разцепен " kазал П. Стоянов сутринта в избир. секция. Демагогски думи, които не трябва да се подминават с мълчание заради здравето на политическия живот. Ще припомня няколко изречения от онова време: "Петър Стоянов е нашият президент и трябва да го слушаме"- думи на Ив. Костов. "Иване признай си" думи на П. Стоянов за внушаване на винаили престапление. "Аз поне не съм краднал" думи на П.Стоянов пред медии. "Време е Ив. Костов да си каже"- думи на Надежда Михайлова-Нейнска като председател на СДС във вестник СЕДЕМ. "СЕГА поне нямаше да правиме предварителни избори"- пак демагогия, защото самият той така беше определен с/у Ж. Желев' а преди това спечели вътрешни избори с/у Асен Агов и Александър Йорданов. Защо прави тоя човек така, не е ли по-добре да си признае платиха ли му за да прави така?

А, ти господине си просто един безсъвестен лъжец!Изразът на Петър Стоянов е- "Иване, кажи им!?"- който злоумишлени кретени като тебе преиначиха на-"Иване, кажи си!?"А, задник, какъвто си, даже си си позволил да го преиначиш на-Иване, признай си Що за жени ги раждат такива кретени, не мога да си обясня!?

Сините вече се изпрошнаха с този Прошко . По тъпо име немжаха ли да го кръстят . Костов кави глупости говори че тос прошко бил от ново поколение и не бил крал. Та нали баща му окраде тото преди ирен кръстева. Тощи идиот баща му Неделчо Прошков си снима кучето и си плати голяма сума пари. Наемен на изборите ще го изпрошнем това плямпало с очилца.

Баща му не е същия, за когото говориш. И се скрий по-добре ;)

Браво, бракя мангале! Помогнахме на братчеда да съ издигне негувия чиляк. СДС-то дгд.

Кой е този баща, който знае, че фамилията му е "Прошков", но въпреки това кръщава детето си... Прошко? Звучи ми като Глупчо Глупав. В Холивуд например хората си сменят дори изцяло името, че да е по-секси. Можеше да се кръсти например Изкупленко Шоушенчев. Или нещо такова...

Голяма активност на циганите във Варна. Георги Кадиев е видимата част на комунистическия айсберг. Спечелилите да почерпят! На истинските избори няма да гласувам за синята коалиция. Не смятам да поддържам кандидати, предпочетени от комунистите. Тези, които разцепиха СДС и практически убиха синята идея и надежда, да имат доблестта да се извинят и оттеглят. Иначе остава само ГЕРБ като алтернатива.

бе изберете некой с по-хубаво име бе:)примерно-мъдьо мъдев за ко ви тоз дет прощава?:))))

Понеже гледам по форумите, някои хора бъркат Прошко Прошков с Неделчо Прошков, шеф на тотото от времето на Иван Костов, който си снима кучето в една реклама и му плати (на кучето) крупна сума. Запомнил съм го много добре, защото тогава си помислих, че не е лошо да си куче. Ама кучето на Прошков, а не кучето на Павлов Та да уточним: Неделчо е чичо на Прошко. Между другото, разправяха ми хора посветени, че Неделчо направил Краси Гергов олигарх, като му наливал пари за реклама на тотото. Що тогава му викат червен олигарх?"

R.I.P. Синя Коалиция. Мдаа...

Фактът, че комуниста Кадиев е гласувал автоматично опорочава избора. Вече не се знае колко от гласовете са комунистически. Те никога не гласуват по съвест. Гласуват по заповед, по партийно поръчение, за което на тях им е изгодно. Които и да спечели ще имам подозрение, че го е спечелил с комунистическата подкрепа. ТОВА МЕ УЖАСЯВА! Но ме нахъсва на реалните избори да гласувам, за този, който аз съм си избрал! И ще доведа цялата рода.

Успех за Прошко Прошков и Светослав Малинов

Като са НИЩО защо се занимаваш с тях,бе ,ами ви треперят гащите точно от тях,защото са умни,активни и с добри експерти.

До всички присмехулници, честито - Бойко съобщи сутринта, че вие избрал президент. Малко по-рано Станишев си подкрепи Кунева. Е хора от нищото за какво нещо спорите в момента. За идеята за България?

58 000 души гласували в цялата страна, голям майтап са тия смешници, въобразяват си че имат партии............

Що не си грухтиш в своята си кочинка заедно с досадния дядо ти Йоцо ,ами си тръгнал да се мериш с интелигентни хора от синята коалиция .Малко са ,ама качествени -виж какво е ГЕРБ и Атака

Интересно, един файтон хора като партия, обаче се мери с истинските!?!?! Боже, Боже, колко мъка има на тоя свят!!!! И защо тия фортици???????? Това си е чиста проба вандализъм с избирателите - като оная приказка "И оти ги ручааме жабетата?".

Може да са малко като хора, но показват какво е демокрация. Точно чрез тези предварителни, вътрешни избори демонтират спортменски дух и свобода на избора. А ти си стой в света на сенките, дедо Йоцо.

Най-вероятно сте искали да напишете "демонстрират" щото демонтират има друго значение и променят коренно смисъла на написаното от Вас.

Боже, Боже колко слепи хора има в България, а си мислят че виждат. Жалко, че всеки иска да е файтонджия, но не иска да хване фараша, а някои и ездачи се пишат, ама на какво...?

Къде ли забравиха червените книжки ?

СДС завинаги

Вижте колко е рейтинга на СИнята коалиция и го сравнете с индекса на покупателна способност на българите спрямо средно европейския. После помислете за причините за корелацията.

Хареса ми :) Макар да не е доказателство :)

Явно командира здравата се е насмукал вчера вчера щом има нужда от черни очила в 8.30 сутринта. За тежък махмурлук и сутрешна мозъчна недостатъчност подсказва и изказването за силен летящ и 10-12000 членове на СДС и ДСБ.

и в този форум ли се поави.Цял ден обикаляш с един и същи пост по всички форуми.Напрегни си мозъчето и редактирай нещо ново.

Единствения вот който могат да спечелят сините е вътрешния :))

Днешните гласове са гласове против герб и против триглавата ламя. Костов да гарантира унищожаването на личните данни на гласувалите, както и да се поогледат около избирателните секции. Има ли гласуване по интернет?

е изчакал Командиря, за да гласува и колко много има след него за любимата партия да пуснат гласец!?!?

какви избори какви пет лева Мартинката козирува на Командира и това е.Комсомолски привет

хахха спорд мен политбюрото ще ни докара до тотална лудаст хахха

Гласувах!

И аз!

съжалявам да го кажа но всичик които призовата да не си гласума са тъпо..кото г..з.. е ще ви управляват Мутрите ..и Манекенките ...и Доган но Ми Писна...до се отричат явни нещо скъпи сценаристи на шоуто на Слави !!!!!!!!

всеки народ си заслужава съдбата .просот на нашите географски ширини явни неща примерно от къде са парите ..кой контролира мафията и капитарите на страна се отричат...и то от интелигентни хора ...и има едно ерчене и кой е по по ..питам. аз ? Кунева беше от политцете на Сакскобурготски питам ....Отговорна ли е за това което царчето напреви или не????

надявам се народа да е преумял партиите на костов и мартинката аут *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво е проумял народа си личи по хала на който живее. Ти като си доволна от лайната, в който си затънала, гласувай си за който искаш кадър на ДС

ами време е и аз да кандидатствам за президент-гласувайте за мен

коку

Пролетно преброяване на дивеча '2011 ...

Да затова гласувайте за ГЕРБ да ни довършат още малко им остава.Да сигурно Ви хареса за последните години бетонирането на София.Как нашия град се превърна на гето.

коку

Ако свеждаме нещата до "гласувайте против ...", резултата няма да е по-различен от изборите през последните 20 години... Първо за велико народно събрание през Юни 1990 спечели БКП (Българска социалистическа партия) заради инерцията в мисленето на хората - просто гласиваха за познатото и се страхуваха от промяна. След тези избори всеки избор е избор "против", а не "за". 36-то НС - печели СДС с гласуване против БКП(БСП). 37-мо НС печели БКП(БСП) с избор "против" СДС, защото хората видяха какво е СДС. 38-мо НС печели ОДС, защото Жан Виденов и компания провалиха БКП(БСП), т.е. избор против БКП(БСП). 39-то НС печели НДСВ, защото хората гласуват против ОДС(СДС) и БКП(БСП), т.е. започват да се усещат или поне така си мислят... 40-то НС печели БКП(БСП) под формата на "Коалиция за (разграбване на) България. Нямат мнозинство, затова се коалират с патериците - НДСВ и ДПС. Вота пак е "против" НДСВ, защото всички видяхме каква видна роля изигра царя в разграбването на държавното имущество. 41-во НС печели ГЕРБ с вот "против" тройната коалиция, която разграбваше държавата. Е, сега какво? Ще се връщаме в 1991-а година ли? И защо? Аз не искам да повтарям последните 20 години...

Без СДС можем,но някои деца се нуждаят от тези пари.

Заради такива като теб сме на този хал!

Дали ?

коку

На кой (от "политиците") му пука за децата и бъдещеъо на държавата? Те са там да си осигурят прехраната и бизнеса...

Спрете да гласувате,защото си го вкарвате пет ката.От сегашните "политици"файда няма.

Синята коалиция няма никакьв шанс, нито за президент, нито за кмет. И стига 20 години сме ви гледали "ЧЕНГЕСАРСКИТЕ"муцуни. И в следващият парламент да ви няма.

Евала правя на такива "демократи " като тебе -дежурни форумджии в централите на ГЕРБ,АТАКА,БСП,пардон то е едно и също -щаба на ДС и КГБ.

На тия тъпаци от СДС не им ли увряха тиквите,че са едно голямо НИЩО и парламентарно НИЩОЖЕСТВО.СДС умря както и БСП-то,НДСВ,ДПС,ГЕРБ и да видим следващите...

И ся ,ко?Умници като тебе,"умнико седесар",шъ съ уууупраим веке???

Прав си братко, но кои да са следващите-аз не виждам никой!Който и да дойде все ни "оправя".

аз виждам ще поканим Дарина Павлова за премиерша.

Умря зашото 95% от българите имат мозък колкото твоя, После се чудят защо са най-бедните бели хора на света