Синът на монахиня, който отмъсти на властта - атентаторът от Олимпиадата в Атланта

Ерик Рудолф взривява бомби и срещу гейовете и абортите. Брат му реже с трион ръката си и праща видео на ФБР в знак на протест, че той е обявен за престъпник, за когото дават 1 млн. долара награда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хитрец и убиец Господ забавя но не забравя!?

Демокрация!

Крайно неподходящо заглавие! Първо - Навежда на мисълта, че някой е пострадал невинен, за да отмъщава. Второ - на кого е "отмъстил" - на невинните убити и осакатени ли?

Напротив, статията е прозрачна до откровение пропаганда. Причините за появяването на този убиец, отглеждането му като убиец, съсипването на живота на охранителя, криминалната журналистка НАРКОМАНКА, убийството на мародер в Минеаполис и събитията на погроми в момента в САЩ са с една и съща същност: Разделяй и владей чрез Криза на индентичността. "Странна" статия в "странен" момент със "странни" внушения: бял, хетеросексуален, християнин, противник на абортите и повосексуализма, антисемит, германците са нацисти и в момента. Добре че го има Клинт Истууд, истинския американец, който както винаги обеснява и поставя нещата на правилното им място.

Кво излиза накрая? Сбъркан малумник с комунистически идеи в кратуната прави атентати. Досуш като нашите комунисти!

Точно обратното е. Сбърканият малоумник е с крайно десни, антикомунистически, антисоциалистически идеи. Той обявява Летните олимпийски игри в Атланта за социалистическо сборище. И само затова взривява първата си бомба. Самият той е казал: "Под закрилата и егидата на режима във Вашингтон милиони хора дойдоха да отпразнуват идеалите на глобалния социализъм на Олимпиадата в Атланта. ?" Той обвинява също като сенатора Макарти, антикомунистическото американско правителство в ...социализъм!!!??? ЧЕТИ МАЛКО, ПРЕДИ ДА СЕ ИЗАКАШ ПО ТЕМАТА!!! Крайнодесен е също като теб. побратими сте и еденакво агресивни. Враг е на абортите, щото са социалистически, нарушават религиозните забрани. Тоест той е и религиозен фундаменталист. А напротив комунизмът отрича религията като заблуда. и на един комунист му е през онази работа какво щели да кажат поповете за абортите. И двамата с него сте си лика-прилика, от един дол дренки. Търкулило се гърнето та си намерило похлупака.

беше че е син на някаква дълбоко вярваща /така е възпитан? - в какво?/ и в тов, че много хора го подкрепят /с което по нищо не се различават от него/

Не се карайте. "Леви" "десни", "комунисти" "демократи", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и демократи.

Май излиза, че демократ, убива демократично.

Някoй

1. Типично америсканска история. Системата създава вътр.врагове, които после си отмъщават. ФБР арестува невинен и го обвинява. После харчи 31 милиона, за да залови инстинския престъпник... при това го залавят случайно. 2. В САЩ се води нова Гражданска война. На единия полюс са черните (вижте тези дни бунтовете на негрите заради убития от полицията Флойд), а на другия край на белите-супрематисти и религиозните бели фанатици. Полоцията брани системата, защото системата е полцейска и защитава богатите

Негрите не могат да вдигнат гражданска война! Какво ще създадат? Кога са създали нещо свое? Кой ще го създаде? Целта им е както и на тъмните в България - грабежи, насилие и убийства за удоволствие. Стара Загора е изклана и изпепелена с участието на чирпанските цигани. Когато излязат военните и стане напечено, чернилките ще извадят отпред БОРЦИ ПРОТИВ РАСИЗМА и ще започне договаряне за следващите избори. Цената ще е непипане на тъмния електорат и връщането му на социални помощи. Кой бил убит - убит, кой бил ебан- ебан, градовете ще натиснат данъкоплатците с данъци за възстановяване щетите. Най-интересното: Днешните "протестиращи" не плащат данъци. Те са на пъбликейт - социални помощи. Кое му е Гражданската война на тези мародерствола?

Актрисата не се казва Джулия Уайлд, а Оливия Уаилд.

някой няма значение. Ама нали сме дирА.

Аман от педерасти, чернилки и отрепки!

Аман! Пишман станах от такива. Много са.....трябва, да се помисли.

Тя неговата история не е рядкост в САЩ. Но вижте как скачат журналистите, за да си защитят колежката. Супер морална, ама починала от свръхдоза. И супер морално обвинила невинен човек, използвайки неизнесена информация от разследването, получена най-вероятно по супер морален начин.

Филм със режисьор Клинт Истуд Richard Jewell 2019 иторията на охранителят.

ФБР може да разправя приказки за 80-те% 3003 нощи и да набеди, който му трябва и както му трябва. Е, нашият тука националист скоро как се "самоуби", с химикалка!?!?!, като специално за целта отиде във фоаето на ДАНС, въпреки че ДАНС после му "откри" цял арсенал оръжие в тях. Това все около провеждането на Луков марш.

логика на действията му. Само че,бомбите трябваше да ги заложи в ,,парламента"

Федералното правителство е изтрепало десетки милиони само след ВСВ, по света, у нас и в САЩ.

и съм заспал ...

Ти и като "четеш", само си мислиш, че си буден, а сънуваш, че четеш.

1.Много нескопосано написана статия! 2.Аз също мисля,че лесбийките, гейовете и т.н. извращения са ужасни,но и момчето не е било наред. 3.Що за статии са това????

"Що за статии?" - неделни, сабалешни, дирнишки, за "добро настроение".

Гьобелс е направо пионерче пред тази добре смазана и смозваща наред Машина на ПРОПАГАНДАТА.

Коя пропаганда визираш?

Аз съм съгласен за статията и мисля че майките на расистите трябва да се ибът само в гъза и то с презервативи за да не раждат други подобни екземпляри.

Това от поредицата героите на ФАЩ ли е? Или просто ни подготвяте какво светло бъдеще ни очаква като партньори на 'алианса' и капиталово развита страна? Страхотна статия, но тук 'федералното' правителство прави атентатите.

За САЩ много знаете русосифилистични боклуци. Така е, защото от раша нищо не може да излезе. Който се опита да каже истината за кочитана раша случайно пада от прозореца на някой етаж или изчезва безследно.