Символиката в подаръците, които си размениха Байдън и Путин

Пилотски очила, кристален американски бизон и сувенир с името Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябвало е Путьо да посари на дедо Джо комплект руски матрьошка, които влизат една в друга и когато ги извади всичките, последната да показва три пръста.

Тоя Байдън изобщо знае ли че е президент? Не помни какво е закусвал, тръгнал да се среща с Путин

ЗНАЕ ЗНАЕ И ОБЯСНИ НА ПУТЛЕР, ЧЕ АКО НЕ ВНИМАВА ЩЕ ГО СЪСИПЕ. ПУТИ КАТО СА ЗАСТРАШЕНИ КРАДАЕНИТЕ КИНТИ ПО ОФШОРКИТЕ СТАВА МНОГО СГОВОРЧИВ

На срещата с Кралицата Байдъна се явил С ТЪМНИ ОЧИЛА?! Освен последните години на Байдъна му се губят и ПЪРВИТЕ 7. ... Байдъна обичал очила и затова дарявал очила...:) Дефакто, не избира подаръка според дарения... ... "Барак Обама подписа закон, според който бизонът стана национален бозайник на САЩ. В закона се обяснява, че на бизоните се дава този статут, защото „се считат за исторически символ на САЩ“ и „са неразривно свързани с икономическия и духовен живот на много ИНДИАНСКИ ПЛЕМЕНА. Даването на този статут на бизоните – и поставянето им редом с националната птица на САЩ, белоглавия орел – е начин ДА СЕ ПРИЗНАЕ част от американската ИСТОРИ, която НЕ ВИНАГИ СЕ ОБСЪЖДА." Обнго ЛЕГИТИМИРА ИНДИАНЦИТЕ и ГЕЙ БРАКОВЕТЕ...

И лек намек за манталитета на американската политика. Всичко национално избито, завряно в резервати, било гордост ама с варварско отношение към коренните индианци и хайваните по прериите. Дали е тънък намек за политика и отношение към нови земи за овладяване / демократизиране!?!

Путин е подарил на Байдънката КОМПЛЕКТ за ПИСАНЕ. Това за Байдънката е най-необходимата ВЕЩ. Да си записва, защото много забравя.

Ами за писане...от описанието се подразбира, че е по-скоро комплект за оцветяване, като книжките за деца...

Тоя изкукал дядка Байдън дали изобщо знае, че управлява? Той сигурно е забравил какво е закусвал, тръгнал да се среща с Путин

Даже е питал своя екип кой е този Клутин с който трябва да се среща по списъка .. ... и екипа не познавали джуджето попаднало там случайно.

Абе , руски е!

Публикувано във факти.бг: В топката, която руският президент Владимир Путин подари на американския си колега Доналд Тръмп, действително има скрит чип.Кoмпaниятa рaзкривa, чe при прoизвoдcтвoтo нa тoпкитe e пocтaвян чип зa Cвeтoвнoтo първeнcтвo тoчнo пoд лoгoтo. Тoй пoзвoлявa нa фeнoвeтe дa пoлучaт дocтъп дo видeoклипoвe c игрaчи, мaчoвe и другo cъдържaниe кaтo дoближaт тeлeфoнитe cи дo тoпкaтa. Като Русия няма друга, тъй коварна на света.

Путин го "put in" на Байдън, ако ме разбирате :)

Razbirame che si kvartalen oligofren, koito nijakoga, nijakude e hodil na kurs po angliiski za nachinaeshti - v nijakoe maze ili nachalno uchilishte - prez lijatnata vakantzija :)

Остана скрито от камерите. Путин пусна в джоба на Демецията шишенце с Гинко Билоба.

защо Брайдън не подари на Радев поръчкови авиаторски слънчеви очила в Брюксел ? Нали се произвеждат за нуждите на американските военни и съюзниците от НАТО какъвто е Радев. Или палто от бизон за Деса.

Ами защото го играем руска къртица в НАТО, затова. За да се стигне до Магнитски, явно чашата е преляла. И не е Радев крив, а оня банкянсия тулуп.

На света има няколко велики държави - САЩ, Германия, Великобритания, Япония, Франция. Замислете се - ако имате с какво - кои са били последните 3-4-5 мъже или жени, които са управлявали ваяка от тях. Това са големи хора. Политици от класа. Путин не е дорасъл даже да им носи чехлите и да им остри моливите. Мъкааа...

даге и великите

Смях в залата! Ако се сетим, кои са последните дето са ги управлявали, тогава ще е мъката... Единият, който управлява Франция, дето е по-нисък и от Путин (с 5 cm), днес прокуратурата им му поискала затвор. Тереза Мей пък (Великобритания) беше обявена от британските медии за най-лошия британски министър-председател от края на 18 век! За Доналд Тръмп няма да говорим :) Но преди да коментираме чужди лидери... хайде да си погледнем нашите! Чудя се след време, как ще обясня на децата ми, че сме позволили отявлен бандит и илитерат да управлява страната ни повече от десетилетие!

Символиката - " Джо, така ще се казва столицата на САЩ. Написал съм ти го, да не го забравиш"

Срещата мина и замина. Тепърва ще има да се коментират детайлите. Фактите сочат, че Путин пристигна наакан и си тръгна наакан. А Байдън просто си направи една разходка. Стар бил, не знам какъв бил - чушки. Не е случайно дедито.

Байдън първо един час не можа да слезе по трапа на самолета, после швейцарският президент стоя сума ти и време на слънце докато Байдън успее да се измъкне от лимузината която го докара... Явно голям зор го е гонил щом е тръгнал тъй да се мъчи... и на това му викаш "разходка"?! -

Подаръка на Байдън - технология и мощ Подаръка на Путин - и за вас има място в нашата федерация

бе баце кви бизони ,нали ги избиха преди 250 годин

Наистина ли Путин е подарил комплект за писане "Москва" в стил "Хохлома"?! Руснаците имат един идиом "разписать под Хохлома" дето означава "ще ти разкрася физиономията", един вид или подписваш това което каже Москва или... си опичай акъла;)

На Путин му са подарили кафяв вибратор за да не скучае в самотните дълги сибирски нощи.ха.ха.ха

Обаче Путин в бузите е започнал да прилича на Елцин. И начина, по който бузите притискат очите му като се усмихва...

азиатско копеле е, затова

Не е, да речеш, някой европейски аристократ като Камала, нали?

Мисля, че на американеца подаръка е по-оригинален

на пут кин му е оригинален чепа.

Да не си седял на него

Пут кин е вечен, зиг хайл!

Малеееее, нали Путин беше убиец, пък сега и подаръци си разменят

Преди Байдън да му се извини;)

Путин сигурно му е казал: - Споко бе, ти си ми пети поред. :)))

"Американският бизон е националният бозайник на САЩ от 2016 година, след указ подписан от президента Барак Обама. Той символизира силата, единството и устойчивостта. " Американският бизон е изчезващ бозацник,както и силата и устойчивоста на америкпнците.

Абе чехли и вибратор. Ако не му харесат чехлите - ... И двата подаръка са издържани в тази символика.

Това не е Джордж Сорос! Пак се обърка...

Байдъна и той кат Тромпата, ка фидя Вова на живу и тръгна да си търси памперса ф ресторант у мАнглия.

СУВЕНИРА С НАДПИС МОСКВА ДАРАГОЙ НОВАТА СТОЛИЦА НА САЩ МАСКВА

пак не си пил розовото хапче...