Симеон се отказва да бъде споменаван като ”цар на българите”

Симеон Сакскобургготски е изпратил писмо до патриарх Неофит, в което се отказва да бъде споменаван като "цар на българите" на богослуженията на БПЦ.

Обратно в новината

Коментари - Симеон се отказва да бъде споменаван като ”цар на българите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по правилно ще е да се поменува, като: Лъжецът и Крадецът !

Бай Симо - Крадецът дойде на власт благодарение на Москва и българските рубладжий!Краде като луд!Хората го мразят и му се смеят.Въпреки това"величеството" и неговите клакьори продължават да сондират почвата за някоя нова далаверка!

Ти, простако,кога си го видял пиян и в казино? Може би не изпизаш от казината да го дебнеш? Тази простотия и селения няма край. А пък с претенции за мажоритарно гласуване. Остана ли човек не оплют в България?

До Гумата и всички, които държат на ЦАРЯ: първо - той вече е доста стар и не ни е нужен. Свлечената ни държава има нужда от силна енергия. второ - ние не ставаме за монархия, защото сме толкова зле, че с какво ще издържаме подобна институция? трето - той вече имаше шанса да направи нещо за Б-я, но го проигра. Аз мисля, че само оня, който дойде на власт и първите 4 год. работи усилено само за държавата, в следващите 4г. 20% за себе си и пак повече за държава ще бъде бълг. ЦАР! Но...явно лакомията е по-силна от ума!

Аман от стратегии, които ни водят надолу...45г + 25 г.... Не проиграхме ли ние шанса си да се обединим около една кауза - България?! Смятам, че Сакскобургготски е най-подходящият Човек за Цар или Президент на България и винаги е бил. Никаква друга титла не може да остойности неговият потенциал! Човек на 100 години може да е по-полезен на държавата си от един 50 годишен.Възрастта не е критерии в този случай. Да е жив и здрав!

Крадлив дедо иска гора да сече.Еврейската жилка в него проговаря.

Дядо ще те споменаваме като такъв какъвто стана - мнистър -председател, наред боко и орешарски, или пък като крадлив дедо , както те нарекоха хората, задето посегна на имотите на короната-държавата.и продължаваш да си нагъл да претендираш , че си цар, само от четене в църква се отказваш, явно исправда биеш по наглост деда си. Ми пробвай такива набези в мароко , испания, може и някъде да ти се отвори покер късмета , тук вече си проигра кредитапрезарежданняма. голям маймун , дядо , а продължава с набези, хитрини , наглост ,блъфове, мегаломански претенции на фона на ограничен умствен багаж, страшно луда и извратена от кръвосмешения порода. Дядо му искаше да става римски император в константинопол , този пък би всички класации за липса на достйнство и си профука царската претенция, като стана министър , като за капак сега пак се прави на цар.

Дали пък агент ПАРАЗИТ най-после показва признаци на съвест? А дано ама надали...

Ква съвест - наглост продължава да има претенция да е цар на републиката, дори и след като се кле в републиката, отказвазсе само да го споменават, което той си изпроси от мутрополитите. Другаде , ако разберат, че някои се обявява за цар на републиката или ще го пратят в психиатрия или ще го съдят и ще забранят да стъпва крака му. Намери овце и село без кучета и тунеядци да му минват номерата. Тва е маниакална психо болест съчетана с комарджийска настървеност за игра.

а що не сподели че е бил агент на кгб.

празни приказки ! лошото e , че хващаш много риби с тях !

Мони сам ли си тролиш ? РАЗКРИТ СИ !

За пръв път след 800-те дни да чуя нещо читаво от Симеон... Сега остава и да прекрати делото, което води срещу България и току виж съм повярвал, че е преживял катарзис... Ама хич не ми се вярва...

ако е прочел по-голямата част от "коментарите" , сигурно се е убедил , че тези" хора "просто не го заслужават,на негово място не бих приел , дори и да ми подарят всички български гори !

няма да ти ги дадем...

Освен на тия дето раздаде половин България други наричат ли го цар тоя мишок.То и един циганин го наричат цар, а пък един педал го наричат лорд.Човек да си помисли, че сме Английска колония.

Сите царедворци у гората да залесяват царските сечища. Вервайте им.

Това ,че се отказва да е цар в молитвите, е добре.Сега обаче , ако иска да го приеме народа по-добре , трябва да върне имотите и горите.

C една дума да стане български клошар и да пее Kомунистически песни, което ще е много полезно за червената ни Mафия. Xитро , но едва ли .

Циркове разигравани и от Симеон и от придворните му, за да му се чува името в медиите, понеже отдавна народът го е изпратил на изгнание в катакомбите на историческото небитие ;)

Пита се в задачата защо дядо царски крадльо още е на свобода? Отвор е лесен- защото управлява тези, които го направиха цар и му подариха държавни имоти за 500 милиона, за да ги изсече и изнесе и си плаща покерските дългове!!!

Гарван гарвану око не вади! Иначе може да се отвори кутията на Пандора и за техните глави!

Времето на Царя беше най-успешното от икономическа, политическа и демократична гледна точка. Рейтинга ни беше повишен много степени ( откак е Боко е намален 2 степени ), да не говорим за приемането ни в ЕС и НАТО - най-големите събития в историята ни след 1878 г. За съжаление българите не се оказахме на висотата на Царя и само пречехме, вместо да използваме момента и да се изравним с другите централно и източно европейски страни. А в момента тоталната простащина, циганизацията и турцизацията на страната, я водят към сигурна гибел.

Смешни приказки, насочени за будали. Времето на цяла не се е различавало от времето на БСП, СДС, ДПС, ГЕПБ -управлявали също. и е продължен техния ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ. Спасява го единствено това, че неговите създадели БСП учители продължават да управляват и държат вся власть советов,комунистите не са спрели да управлява 70 години и за това няма и помен от правова държава да ги погне със секирата си и ги посече. Да знаеш от мен, баламите в нашата бедна ограбена от олигархичната си мафия държавица, дори и с лампата на Диоген да търсиш ,няма да намериш някой да ти вярва на тези приказки. Сам не си вярваш, за това се криеш под анонимни никове.

или 100% ов комунист !

Боже, царя ни пази ,даи му още 700 дни,да вземе още малко гори ,гори още пари.

беден цар -бедна държава , богат цар -богата държава !

Никой не иска този комарджия, крадец и алкохолик да стъпва в България, освен шепа дупелизци, облажили се от неговото управление, начело с недоразумението Каролев, който вече се кланя на друг господар! Този проект на БСП и СДС за размиване на вината за проваления преход и разграбването на държавата, се взема на сериозно и си мисли че може още да стрижи българския народ, за да задоволява комарджийските си нагони, но времето му свърши, както и на управляващите мафиоти довели България до трета национална катастрофа!

Какъв цар може да е тоя крадлив дедо? И що за малоумни дърти попове го пробутват в някакви си молитви, след като цял народ е отвратен от доносничеството им?

управлява 8 години заедно с атеистите ?А другите двама сина и Калина кръстени ли са ?

Българите имаме нужда да се обединим около достойна фигура, която да ни поведе към развитие и нов разцвет. Този господин не е достойна фигура и е срам за семейството си, жалка издънка на велик род. Този човек може да ни поведе само към ада на земята!

Ако мислиш,че Боцко и Плевнята са обединители...жестоко се лъжеш - те са разединителите на нацията!

ТОЗИ ЧОВЕК БЕШЕ НА ВИСОКА ЛЪЖНОСТ В Б-Я И НЕ СЪЗДАДЕ НИТО НОВО ЕДНО РАБ МЕСТО . САМО НЕ УВАЖАВАЩ СВОЯТА РОДИНА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА (ИЗСЯКОХА БОРОВИ ГОРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ - НАШИЯ ЧАМ Е ЗДРАВИЧ ЧАМ В СВЕТА ) ДАВА МНОГО ГОЛЕМИ СЪМНЕНИЯ ЗА ТОВА ДА Е ЦАР ИЛИ ПРОСТО ИСКА НА СТАРИ ГОДИНИ ДА НАТРУПА БОГАТСТВА (МАКАР ЧЕ СКОРО МОЖЕ ДА Е С КРАКАТА НАПРЕД )КОИТО ЗА НЕГО НЕ МУ СА ВЕЧЕ НУЖНИ ! СЛЕДВА ЧЕ ЛЪМТИ ЗА ПАРИ А НЕ ДА МИСЛИ ЗА ТОЗИ НАРОД СКОИТО ИСКА ДА ЖИВЕЕЕ ! Д А И ТОВА ЧЕ Е СМЕС ОТ ИТАЛИАНКА И НЕМЕЦ НИКАК НЕ СЕ ВПИСВА В СЛАВЯНСКИЯНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ

Вземи попрочети някоя книжка, че си много зле с основните понятия. Как мислиш, неграмотен човек може ли да дава акъл на останалите? Я бягай към библиотеката, па си вземи нещо по-лесно, Български народни приказки, или нещо друго за дечица. Виж там къде са големите буквички, къде са малките, и къде- запетайките. Може и да се научиш. А разсъжденията ти за Царя и за управлението му ще ги излагаш на доста по-късен етап. Сега бягай да учиш, че баща ти ще ти дърпа ушите, ако види какви глупости пишеш.

По-Добре мангал за Цар! По-Добре Турчин за Цар! По-Добре Руснак за Цар! Но не и англо-секс за Цар!

Не той, руснаците са платили!

Руснаците не ги интересуват пропаднали царе, това е работа на група алчни царедворци.

.... се отказва да........ Значи той е поискал да гои споменават. има сделка с църквата колко ли е платил?

ВИЕ СТЕ ПРОВОКАТО САПУН ДЖАН

АКО БЯХА МУ КАЗАЛИ, ЧЕ НА ВСЯКА ЛИТУРГИЯ В КОЯТО МУ СПОМЕНАТ ИМЕТО, ЩЕ ПОЛУЧАВА ПО 1000 ЛЕВА, НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ ТОЗИ КОМАРДЖИЯ!!!

Имате избор- Цар Симен Втори Сакскобурготкси или "Цар" Киро. Каквото изберете такива и ще бъдете! Пишете какви ли не неща, но това е истинският цар на българите. Дори и да нямате срам, не може да заличите истинските дела. Днес само циганите и комунистите пишат лошо за Цар Симеон Втори, защото си имат цигански цар и искат циганско царство. За да се спаси нацията трябва да се върне короната на Царя.

аз цар и господар немам. който си има - да си му служи и да му робува. Светам да умрем свободен съсъ силен дух. на сдуфани плашиле нема са кланям. залесявай!

Наивнико, само така си мислиш.

По-добре да стана Циганин Отколкото Такъв Западняк!!! По-добре Тъмна Индия, Отколкото Светлата Европа!

най-вероятно е , комунистите да са ти изпили и последната капчица мозък ...освен да просиш от" японеца "за друго не ставаш !

Ти сериозно ли? За мен и двамата са измети.

От време на време си мисля, че провокацията към царя и цялата тази пропаганда срещу него един ден ще се върнат като бумеранг върху главите на онези,които злоупотребяваха. Симеон Втори е законният цар и както се вижда, той е единственият човек, който има някакъв авторитет сред тази пасмина политици.

Забрави султана, и той не се е отказвал.

800 дни,800 дни,800 дни!?!?!?Наистина не "оправи"!

Но пък е истина, че точно през тези 800 дни тръгна микрокредитирането, раздвижи се целият пазар и имаше реален ръст в икономиката. Тръгна си царят настана упадък, а през 2009 година политиците избягаха от властта заради кризата и докараха ГЕРБ с Бойко начело. Затова като се плюе по царя не трябва да се забравя, че само той е имал реален икономически успех с управлението си. За да се върне, обаче трябва да мине през референдум или да се отмени онзи рефередум по време на руската окупация.

Прагматик- реноватор на чипове за тикви и кратуни. На мен, една от "Оправените" бабички, добре ми звучи ! Но все пак, питайте Цецка, Мунда, и зурлата от Бръкзел! Тас, последната, тя се се лези, хоро води, и саде Бойко фали?

Тиквата кога ще върне медала?

Той като "цАР" успя да докопа имоти, колкото можа, че и "отгоре".Сега това в България не му е нужно, макар че сигурно има доста нашенски "оФФце", които ще го титуловат още така. А пък "In the wEst" той винаги ще си остане един Second Hand kIing.

Имотите са били на баща му и Симеон има убеждението, че са негови по наследство. Никой не поведе разговор с него за това, а го убеждаваха неговите царедворци, че има право. Определено е загубил цялото си царство, а тук го съдят за някакви имоти- цървули. Ако не беше Царят през 2001 година икономически ръст нямаше да имаме. друг е въпросът на каква цена ще изтъргува царството си и народа ни и най- вече с кого?

Ама не се отказа да пише внука си Хасанчо.

Този народ,сега се кланя на други царе.Жалко,много жалко.

Все пак е далеч по-добре Сакскобургготски за цар(конституционна монархия разбира се) отколкото жалкия офшорко за президент

Браво, умник! Не му трябва на бедния, ошмулен и ограбен български народ ОЩЕ ЕДИН ДОПЪЛНИТЕЛЕН алчен КЪРЛЕЖ да ни смуче кръвчицата!

Тоя манго ни кара да се чувстваме задължени и като че ли едва ли не ни прави благодеяние, че кръстил две от петте си деца православни, при положение , че ние кръщваме всичките си деца така без да ги делим и без да правим сметки и сделки с бога като крадлю, кое къде ще го пласираме и пратим да краде, като него. Хасанчо в коя вяра го посвети крадлив дедо?

Всемогъщи, прави Боже, молим, Царя ни пази, дай му сили, за да може зли поврази да срази! За погром на враговете и за славни бъднини, Боже, Царю на Царете, дай на Царя светли дни!

Ку-ку Ку-ку!

Сегашната деспотско-тиранска система да заменим с демократска република П о д б у д а. Тиранството, безчовещината и самата държавна система на турското правителство на Балканския полуостров. Ц е л. С една обща революция да се направи коренно преобразуване на сегашната държавна деспотско-тиранска система и да се замени с демократска република (народно управление). На същото това място, което нашите прадеди със силата на оръжието и със своята кръв [са] откупили, в което днес безчовечно беснеят турските кеседжии и еничери и в което владее правото на силата, да се издигне храм на истината и правата свобода. И турският чорбаджилък да даде място на съгласието, братството и съвършеното равенство между всички народности. Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи. За извършването на такава революция са нужни: 1) уреждане [организация], 2) пари, 3) хора, 4) оръжие и други бойни потреби. За да се приготви всичко това и се извърши самата революция, наредиха се хора, избрани със съгласието на по-голямата част от българския народ, [които] съставиха Централен български революционен комитет. Из "Нареда [проектоустава] на работниците за освобождение на българския народ" - подбуда и цел.

КЪВ ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ Е ТАЯ КРЪСТОСКА МЕЖДУ НЕМСКИ ПИЯНИЦА И ИТАЛИАНСКА ЛЕКА ЖЕНА ????

ПРОСТАШКО ИЗКАЗВАНЕ -ТИПИЧНО ЗА КАЛТАК СЕЛЯНДУР С ЧЕРВЕНА ЗВЕЗДА НА РЕВЕРА!ПОСЛОВИЧНА ПРОСТОТИЯ!

Абе на шериата Лондонстан какъв цвят му е кръста на Св. Георги? М? А тамплиерския?

АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ ЧЕ СИМО Е АМЕРИКАНСКИ КОЧЕДОЙ , НО СЕ ОПИТВАМ ДА СПАЗВАМ ПРИЛИЧИЕ :))

На Николайчо Вашерона да!

Тъй, тъй. Споменавайте в сърцето си този, който ви целува ръцете и синовете му. Българите нямаше нужда да ги питате, камо ли да ги споменавате.

На монумента в Джорджия български изобщо нема. Има руски. И него ли руснаците са монтирали?

Крадлив дедо е нагъл докрай. Не можеш да се откажеш от нещо, което сам си профукал, като си се клел в републиката.. При това крадльото не се отказва от наглата претенция към профуканото царство , ами само от нововъведеното споменаване в литургията, което от синода са обявили без да са подписали. И се оплаква от комунистите , които върна на власт и с които краде държавата 8години.

3 част. Магнолиите МИ.

Клан Живков.

Любимите МИ.

Осрахме се. Ела да ни забършеш.

Pesh0

отказвал се ... Ако човек се отказва от нещо което е , или има . Да се откаже от имотите които прибра , че не е цар то е ясно . Аз се отказвам от парите на Бил Гейц. А

PeshOoооооооооооо ти си гнусар.

Малоумната ни църква отблъсна и малкото хора които я посещаваха . Тоя не става паткар а го избраха за Патриарх. Нашия Синод е някаква сбирщина от малоумници .

Поканилият да се върне интелектуалец мехмед дикме и групата му ще са разтърсени , сега няма да им върви ни молитва ни , ни нищо.

Както всякога досега? Аха. Ни досега, ни отсега нататък се молят за некой друг, освен за собствената си касичка.

Частни богуслужения звучи кат Първа частна банка и частен ФЕД.

Тоя педал, можеше ли по-кратко да каже: Не искам! Така го е казал, че вече се чувствам виновен, че евентуално нямало да го споменават!

Чувството за вина е нещо ново за комунистите,но е редно да го усетят,защото има за какво...

Както и да се върти гъза му все отзад. Да го споменават, ама тихо. Да не чуят "гоите". И него да го споменавали в сърцето си. Ония там със гайдите, некакви си българи извън сърцето, извън всичко.

СЛЕД ПРОГОНВАНЕТО НА МОНАРХИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СЕ ДАДЕ ВТОРИ ШАНС ДА СТАНЕ МОНАРХИЯ...БЪЛГАРИТЕ И СЕГА ГО ПРОПУСКАТ,ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ЗЛОБА,ЗАВИСТ,ОСКОТЕЛИ ОТ 70 ГОДИНИ ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ...СЕГА И ЦАРЯТ МОЖЕ ДА СИ ОТИДЕ,НО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И ОТ КАРТАТА НА СВЕТА...БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ ЩЕ БЪДАТ ОБИТАВАНИ ОТ ЦИГАНИ...НО ТОВА ЩЕ БЪДЕ КАРМИЧЕН УРОК ЗА ЕДИН НЕРАЗУМЕН НАРОД ИЗБРАЛ ПРОСТОТИЯТА....

каролев, стига бе!

Истината боли,но е факт!

Поради старанията на такива маломници кат тебе. А циганите си имат цар. На нас не ни требе. Вземи си го у вас.

Не превръщай мечтаното в действително. Нема да стане. За българин не мое да минеш.

По-голям мангал от нашия дядо гърга - крадлив дедо не съм виждал, чалгията му цар-министър предедател цепи всички класации за политическа чалга. Дядо Гърга може да да играе главна роля във всеки ромски филм на Костурица.