Симеон Попов можеше да бъде новият Бах, но животът му бе отнет преди да сбъдне американската си мечта

На 20 януари 2002 г. 27-годишният български студент тромбонист бе застрелян в американския град Сиракуза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИЖТЕ ЧЕРНАТА СТАТИСТИКА НА УБИТИТЕ БЪЛГАРИ В САЩ(СВЕТОВЕНИЯТ" ПОЛИЦАЙ") ПОЛИТИЦИТЕ ИМ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ РУСИЯ ОТКОЛКОТО СОБСТВЕНИЯТ ИМ НАРОД И ПРОБЛЕМИ С БАНДИТИЗМА И ПРЕСТЪПНОСТА........И ИМАЙТЕ ПРЕДВИД ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ЕМИГРАНТИ СА МАЛКО НА БРОЙ СРАВНЕНИЕ С ОСТАНАЛИТЕ ЕМИГРАНТСКИ ДИАСПОРИ.... В САЩ ПОНЕ ИМА ПРАВОСЪДИЕ А НЕ КАТО У НАС УБИЙЦИ....БЕЗ ПРИСЪДИ ИЛИ СМЕШНИ ПРИСЪДИ.....

не ни е жал...

Пристигнах в Syracuse през 2004а за да уча в същия университет. Кампуса е заграден от гета с черни които редовно ограбваха момичета с ножове вечерта около университета. Един път двама стояха в една кола и решиха да се заяждат с мен но се отказаха, сигурно защото съм по-голям и мускулест балкански субект. Знам през каква мъка се минава за да учиш и да се издържаш там. Мир на праха му на момчето. В САЩ има много проблеми но нещата горе долу работят и законът е за всички.

Можеше и в България да свириш.

и подобните ти не знаете дори адреса на филхармонията. Това не е концерт на Миле Китич. На кого да свири и как да успее в тази среда. Лека му пръст.

petrovito

лека му пръст... но да не е само той жертва там... всеки който отива знае статистиката каква им е, но се надява да не влезне там

Много странно, но един друг тромбонист Петър Попов, беше застрелян от един мафиот 10 години по рано от този в Доминикана?

За Бах не съм чел да е разнасял пица и пилешки крилца в САЩ. И на тромбон не съм чул да е свирил. На тромбони свирят чернилките по улицата. Бах е свирил и композирал на клавесин.

Най вече на орган, бил е кантор на Томаскирхе в Лайпциг!

Любими са ми неговите ЧЕЛО сюити.

Глупости, този направо си я е стигнал американската мечта. Да те застрелят или заколят на улицата си е съществена част от американската мечта.

осран и опикан дедо пак злорадства

Да те набият на кол, след като са те ебали, двама цигани в България?

От чисто любопитство разрових нета. Исках на всяка цена да видя този Денард. Имах някакво предчувствие и познах. Няма такова тъпоъгълно същество. Може да ти унищожи милиони мозъчни клетки само като му гледаш снимката. Тъпото е, че статията за Попов бе закачен под статия за това, колко "black people" бивали убивани без причина.

Безкористната статистиката казва КАКВА Е АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА : България - 1.5/100 000 УБИЙСТВА ГОДИШНО САЩ - 3.5/100 000 !!!

Ако имахме всички огнестрелно оръжие щяхме да ги стигнем, че и минем.

Русия 10 на 100000

Но всъщност... Той Е постигнал американската си мечта. И не само той. На път сме, почти стадно, да я постигнем и ние, от тук.

Дано този път ДИР. БГ не ми спре написаното ! Бог да го прости Момчето !

Големите таланти разнасят пица и крилца, а едвам изкласили им определят живота и съдбата от парламенти, правителства и т.н.

Безпристрасната статистиката казва: България - 1.5/100000 убийства годишно САЩ - 3.5/100000

75 години! И няма да напусне затвора преди да е навършил 100. В България щяха да го осъдят на 12 и да излезе на 8-ата.

Е що тогава в България - 1.5/100000 убийства, а в САЩ - 3.5/100000 годишно?

Почакай Бил -прозореца, да купи Нинтендо и Сони. Като пуснат децата ни по нанадолнището, ще ги стигнем и задминем. Нали не си мислиш, че случайно ги гоним, без грам участие от тяхна страна?

Съда прилага закона така, както е написан. НС да промени НК и тогава и тук ще има 3 х 25 г.

В България колко години щеше да получи убиецът? Май май …

Колкото за Милен Цветков.

Убиеца на Милен Цветков е от елита - такива са над законите. Българският еквиалента на убиеца щеше да получи 12-20 години затвор в България.

Много жалко за момчето, светла му памет! Ако обаче беше останал да учи в Държавна Музикална Академия - София, сега щеше да е жив и здрав. И днес можеше да е нейде из Европа като успешен музикант.

Освен ако не беше пометен на спирката от пиян джигит. Или ако не беше умрял на стълбите пред болницата. Или ако не беше убит от зелен задето няма да даде цигара. И така нататък.

Че той може да си е сбъднал американската мечта- да разнася пилешки крилца и пици, или както много други българи да мие чинии или посрани зад ни ци, да се друса зад волана на камиона и други такива мечти.

Това го кажи на родителите му, умствено-недоразвито мекотело! Не мисля, че човек би могъл да падне толкова, като теб.

Не си ли чувал за броукън дриймс ?? Че нали все някой трябва да я върши тая работа! Ти да не чакаш Илон Мъск да дойде да я свърши ??

Няма срамна работа! Още повече, момчето е било музикант, а работата която е работело е била само временна! Коментара ти обаче е доста неуместен в дадената ситуация!

Е що се газираш тогава ? Очакваш да чуеш колко велик е щял да стане ? Реалността обаче е друга, и много по различна от това което ти се иска. После почват наркотиците, с тях поне за малко постигаш мечтата си. И после пак обратно, в гадната реалност.

Ходете в Америка да ви гръмнат

Сиракюз?

БОГ да го прости на ЧОВЕКЪТ