Дянков ще организира изборите

Правителството възложи на вицепремиера Симеон Дянков цялостната координация по подготовката и провеждането на предстоящите президентски и местни избори.

Обратно в новината

Коментари - Дянков ще организира изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малеее, сиМунчо организатор, а Цвъко шев на щаба на ГРОБарите. Какво лапане се задава! сиМунчо ще си оправи заемите и ипотеките, а Цвъко ще изплакне физиономията на тъста- дарил го с толкова милиончета. Колкото до фалшиментите на изборни протоколи - тука Цвъко ще бъде в стихията си. Такъв тандем дал бог всеки му!

Дянков ще организира фалшифицирането на изборните резултати.

а една тарифа колко трябва да плати дянков,затова че живее в бояна без да плаща,като го охраняват и обслужват семеиството му.маи вила калина е на негово разположение безплатно,защото имал да плаща много ипотеки в уса.е нашите пари стигат и за неговата издрашка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всичко МАРА втасала та ще организира избори!!!!!!!!! ТОЯ на две магарета сено неможе да даде камоли това-- неговото състояние постоянно е НЕПОДГОТВЕН --- НЕ СТАВА--не се хабете !!!!

Тоя е по малоумен от протежето си Кръстев в ДКХ.Сигурно си бъркат по дупките.

че кой ако не Дянков??кой ако не главният крадец???

Какво да избирам, като са предател до предателя! Защо никое правителство не се справи като хората с тези еврофондове? Защо щипаха от тях като невиждали? Колко ще получат лидерите на Гърция, България и Румъния, за да допуснат техническата помощ от ЕС и народът сам да поиска да загуби суверенитета си, за да се отърве от жалките, корумпирани муцуни в управлението?

Тоя не може да управлява 100 лева, тръгнал да организира избори.

ТОЙ ОТДАВНА МИТКА ИЗ СТРАНАТА С БОРИСОВ.КАК ЩЕ НИ ИЗВАЖДА ОТ КРИЗАТА ? КОГА РАБОТИ?

Значи ще минат набързо, евтино и под строй. А ние в това време ще сме на почивка на о-в Кипър и ще пропуснем с голямо прискърбие зрелището, но няма как, искаме и ние да изпитаме що е то носталгия /евентуално/.` Ще си носим оттук чинии за трошене.

Евала, и тук се осрахме...

Дянков и организация - две несъвместими понятия....

Абе, вие нямате ли си работа, ами с организацията на изборите ще се захващате?! Справихте се с кризата, сега избори ще диплите! Ами направо дайте и резултатите! То, бива, бива, ама вече не се издържа от това бездействие и неграмотност! Работа за пет пари не са свършили за две години и нямат и намерение да вършат! Такава некомпетентност и некадърност досега поне аз не помня!

Мнооого къса се оказа на Герб скамейката !!И Ниска !! Няма свестни и кадърни хора в политическа Сбирщина Герб . Няма и да има. Затова се възползват само от няколкото Средна класа кадри които имат . Ноо,както знаем,Некадърния мениджър(Борисов) задължително се Обгражда с некадърни и Зависими сътрудници !!! Затова и сащ си поддържат марионетката така усърдно.

За Дянков е, да организира успешното отпътуване на грозната си американска съпруга .Защото задачата му е непосилна, да балансира между две началнички на кабинета -една в къщи и една в министерството.

ама тя отдавна не е тук. Сега е ред на Дянков да отпътува при нея. Зависи от нас.

ЗАЩО ТОЗИ КУКУДЯНКОВ ЩЕ ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИТЕ?? АМИ ТОЙ СИ Е ПОЧТИ ЧУЖДЕНЕЦ И НЕ ЗНАЕ ТУК КАК СТАВА, ААА, СЕТИХ СЕ, ЗА ДА МОЖЕ ПОВЕЧКО ПАРИ ДА ОТКЛОНИ, ТА ДА ИМА ЗА ПРЕДИЗБОРНИ ПЕНСИИ...

КУТКУДЯНКОВ ЩЕ СНЕСЕ ПОРЕДНИЯ ГОЛЯМ ЗАПЪРТЪК ЗА ГЕРБ.

И защо пишете такива заглавия, толкова ли не знаете, че съществува ЦИК в държавата, тя си е назначена отдавна и работи, както винаги! А финансовият министър, естествено, ще осигури парите за това упражнение, и това не е чудно, и съвсем не значи, че "Дянков ще организира" ... пълна профанация, дали журналята изобщо четат това, което пускат в общественото пространство?!

Майко мила, Дянков ще организира изборите а Цецо ще е в щаба на Герб. Направо страх да го хване човек как могат да ги "организират". Ми той човека може да каже че няма пари сега за такива неща че е криза и да ги отмени или да ги присъди служебно на Герб

Откъде-накъде Дянков ще организира избори, след като има толкова несвършена работа във финансите и след като изобщо не познава България и нейния народ. Идеята за едно малко и стегнато министерство на държавната администрация хич не беше лоша. Просто трябваше то да има повече права и задължения - за да не се чудим сега, кой да организира изборите или пък да се съмняваме във всяка една диплома на всеки един държавен чиновник.

Луд умора нема !

Справи се с финансиите значи!!!