Бюджет 2013 вече е внесен в парламента

Законопроектът за държавния бюджет за 2013 г. е внесен в деловодството на парламента и е разпределен на постоянните комисии, обяви председателят на НС Цецка Цачева пред депутатите. Проектът е внесен на 12 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Бюджет 2013 вече е внесен в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безпардонността и непрозрачността с която си служи Дянков с парите на Българите за 2013, показва колко далече е този човек от България и проблемите й, което граничи с чиста омраза.

ДОКОГА ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ПОНЯТИЕТО "КОНСОЛИДИРАН" БЮДЖЕТ ВКЛЮЧВАЩ В СЕБЕ СИ ОСВЕН ПРИХОДИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗДРАВНИТЕ И ПЕНСИОННИ ВНОСКИ НА "НОИ" И "НЗОК" Аз не желая правителството да краде от здравните ми и пенсионни вноски, за да попълва бюджетните си дупки и да ми обяснява , колко били розови нещата с финансовата дисциплина. ЗА КАКВА ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА МИ ГОВОРИТЕ БЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА? Защо парите ми за здраве отиват за строежа на магистрали? Защо от заплатите на държавните хрантутници не се отчисляват здравно и пенсионно осигуряване, ЗАЩО пак ние чрез бюджетя трябва да плащаме вноските на тези хрантутници. ЗАЩО плащаме пенсионно осигуряване което не ние, а разни неплащащи полицаи наемници наречени армия трябва да ползват. ЗАЩО НЯМАМ ЛИЧНА СМЕТКА НА ВНЕСЕНИТЕ В НОИ И НЗОК ПАРИ? ЗАЩО В ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ Е ПРИЕТ НЕСПРАВЕДЛИВИЯТ ПРИНЦИП НА "СОЛИДАРНО" НОСЕНЕ НА РИСКА. ЗАЩО БЕ ИДИОТИ ТАКИВА?

Бюджет 2013 - продължение на 3 годишната политика на геноцид и унищожение на българската нация!

3 годишна? Искате да кажете, че преди това е било различно? Кефите ми - ще ви звънна да си халюцинираме заедно!

Щом няма разлика от преди, защо трябва да търпим точно тези?

Българина проглежда най-после и вижда кой го краде и унижава трета година, малко късно, след като му бръкнаха и в спестяванията, но проглежда и ще се освободи от сегашните си душмани, много скоро.

повече данъци, вместо да намалят крадненето

Четири победни години, четри години по-бедни.

Много изразителна е снимката съпътстваща новината. Снимка, на която министърът протяга ръка към - чаша гола вода. Чаша гола вода и бюджет 2013.

Това е бюджет за набиране на гласове за герберите, но в същото време е бюджет на безпаричието.С една дума, сега ни изберете и още на следващата седмица дупето да ви е яко за да съберем липсващите средства за бюджета.Очаква се и данъци за дишане, за пиене на вода и т .н.

Не мълчете! Питайте хората от ГЕРБ къде са парите ви, на четвъртата година от управлението на политическа партия ГЕРБ? Защо след всички "успехи" и реките от европейски пари, пицата на ГЕРБ е още по-постна? Питайте ги колко от откраднатото при тройната коалиция успяха да върнат в държавата? Например заменките, в които са заровени 8 милиарда ваши пари.

Заболя ме междуушието .(от взиране в текста с дребен и/или ненаписан/невидим шрифт) ....Позволете да помоля Юли, NICK, Икономист и всички други колеги/жки Експерти по финанси/фиск да пообяснят !

За "борба с бедността и защита на най-уязвимите слоеве от населението." са предвидени милиони за подслушване, кортежи, партийно финансиране и обгрижване на политическата класа.

"Бюджет 1983 изразява три основни акцента - продължаване на политиката на фискална консолидация, което ще осигури запазването на макроикономическата и финансовата стабилност на страната; приоритизиране на разходите към сектори, които насърчават икономическия растеж; борба с бедността и защита на най-уязвимите слоеве от населението." - написа в-к "Работническо дело"

"Приоритетите са насочени към справяне с най-важните икономически и социални предизвикателства пред страната чрез създаване на икономически условия за стимулиране на икономическия растеж и повишаване на заетостта."- доплъва вестникът.

Хахахахахахахаахахах, няма такъв виц. Егати и простите хорица са в министерство на финансите

Дянков - вън от БГ. Не те искаме!!! Върви си пробутвай идиотските идеи другаде!!!

Щом един финансов министър е недолюбван от лежащите на гърба на обществото, то той определено е добър в работата си! Твърдо подкрепям идеята държавата да харчи толкова, колкото печели и нето стотинка повече! Или плащащите данъци ще се научат да не ги крият и това ще вдигне социалните разходи, или тези на социални разходи ще измрат и ще се освободят пари за нещо по-смислено от хранене на цигани и лентяи. Може да звучи крайно, но е логично и така или иначе се случва навсякъде по света.

Звучи глупаво, защото утре може ти да изпаднеш и да се нуждаеш от помощта на обществото. Никой не избира какъв да се роди и циганите не носят цялата вина за състоянието си. С какво например управлението на ГЕРБ допринесе за интегрирането им в обществото? С предизборно ухажване ли?

на мен ми звучи крайно смешно "държавата да харчи, колкото печели". Представих си държавата как работи от 9 до 17 часа, а в събота и неделя - почива- чакаракака:)

Страшен бюджет няма що ще бъдем още по бедни г-н Дянков ама ти си тъп и упорит и не го виждаш нали крайно времер е да си ходиш САЩ там може да им казаваш колко са добре тука не ни трябваш вече г-н финасист ако ти си финасист аз съм папата заври бюджета отзад и Бойко също

Добре разбирам народа на Грузия, който прогони Дянкофф с камъни, при последната му "мисия" там. Бюджет 2013 може да се нарече само с едно име - бюджет на узаконената мизерия и геноцид!Дянков добре върши работата за която е назначен - да брани интересите и печалбите на чуждите монополи и шепата олигарси около Борисов, и нему пука за нищо друго! Доходи , здравеопазване, образование, безработица, пенсии - това за него са излишни разходи и недопустим лукс за туземното население, чието предназначение, според него е единствено да работи , за да плаща данъци. Не е задължително дори да му се оставят средства за храна - който оцелее , оцелее - ядене един път на ден е достатъчно. Оживелите ще продължат да бъдат обект на садистичните експерименти на ненормалника...Хора, какво още трябва да се случи, за да разберем, че башибозуците на Ахмед ага са имали повече човечност от еничарската шайка на Борисов, наричащи себе си "Партия ГЕРБ"?

Менгеле, ряпа да ядеш пред наш Бойко. Що пъти завалията повтаря, че истината е лъжа, та чак волунтаризмът му стана истински. Дори мистър Сенко се впечатлява на успехите в илюзионизма на Борисов с лошия мат'риял, от публиката в едноименният му цирк. Ех Грузия, (Ех Канада'а'а ...) ... кога ли и от РъБъ ще си вдигне гълъбите сеДянкоолу?!

надвисна над народа, той чака някой да го спаси за да оцелее. Вярвам, че ще оцелее...Грозно е една шепа хора да продължават да погиват цяла нация!...Господ гледа!

Българите разбраха, че ако не се освободят сами нищо и никой няма да им помогне срещу робството на Герб. Няма да спрат да ни ограбват, тъпчат и тикат в мизерията докъто не ги спрем и изгоним за винаги.

Дали няма да се намери пак някой смелчага да изхвърли проекто-бюджета през прозореца?

Народът не е глупав! Всички разбираме, че е криза и коланът се затяга! Извинявайте, ама този колан трябва да се затегне около управляващата клика, на която за догодина им е увеличен бюджета с милиони левове! Не може по върховете да ми щракат с пръсти и да натискат народа с всякакви данъци, такси, глоби, безработица! Ето това е истината - три години само лаене и перчене по медиите, без грам работа и демонстрация на омраза към обществото! Това е ГЕРБ!

Провежданата вече три години от СБ - Дянков политика на "данъчна стабилност", в най-скоро време (без да съм пророк) ще го изпрати отново еднопосочно при жена му, далеч от приказния вице премиерски пост. Законопроектът за държавния бюджет за 2013 г. ще бъде една своеобразна "епитафия", за грандиозните му усилия да ни затрие като нация, чрез политика за "ядене на пици".

ЗА КАКВО "продължаване на политиката на фискална консолидация" МИ ГОВОРЯТ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ !! НЕДОПУСТИМО Е ВЪВ ФИСКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ ВКАРВАТ И РЕЗЕРВИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА И ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ!!! Никъде по света към бюджетните приходи НЕ СЕ ПРИБАВЯТ вноските за здраве и пенсия, които у нас се разходват НЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. С тях се допълва държавния бюджет. ТЕЗИСРЕДСТВА НЕ ОТИВАТ ЗА ЗДРАВЕ И ПЕНСИЯ, А СА ПАТЕРИЦА НА ДЯНКОВИЯ БЮДЖЕТ. ЗАТОВА НЕ СТИГАТ ПАРИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ , ЗАТОВА ВЪПРЕКИ, ЧЕ СМЕ ПЛАЩАЛИ ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ ПЛАЩАМЕ И НА БОЛНИЦИТЕ ЗА ДА НИ ЛЕКУВАТ. ГРАБЕЖА НА ЗДРАВНИТЕ И ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН !!! Понятито КОНСОЛИДИРАН бюджет трябва да изчезне. НЕДОПУСТИМО Е ДЛЪЖНИКА (правителството на Борисов) да управлява средствата на този на когото дължи (НОИ и НЗОК)

Парите на болниците не стигат, защото в тази система се краде като за световно.

Който краде, следва да бъде осъден! А не да се оправдават за некадърност плюейки наред! Тези крадяли, онези крадяли! Като краде - разследване, съд , затвор!А щом го няма това, значи се клевети с цел укриване на некадърност !

Защо изместваш проблема. Това, че в търговските дружества наречени болници се краде като за световно е факт. ФАКТ Е ОБАЧЕ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ПОНЯТИЕТО "КОНСОЛИДИРАН" БЮДЖЕТ ВКЛЮЧВАЩ ОСВЕН ТОЗИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И БЮДЖЕТИТЕ НА "НОИ" И "НЗОК" Правителството което е платец и на НОИ и на НЗОК неправомерно се разпорежда не само със събраните от нас пари за здраве и пенсии, но и с техните РЕЗЕРВИ !! Във фиска на правителството НЕПРАВОМЕРНО се намират резервите на НОИ и НЗОК !! ПОДОБЕН ИДИОТИЗЪМ НИКЪДЕ НЯМА ПО СВЕТА. С парите от здравните и пенсионните фондове да се кърпят дупките в бюджета. ОПОЗИЦИЯТА МЪЛЧИ ЗАЩОТО ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ПАТЕНТОВАНО ОТ НЕЯ, А НАРОДА МРЕ ЗАЩОТО ПАРИТЕ МУ ЗА ЗДРАВЕ ОТИВАТ ЗА ЗАПЛАТИ НА ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ !!! За това иде реч, а не за кражбите в болниците!!

Защо не се споменава за новите данъци? Ако този бюджет бъде приет, то тогава за какво отстояване на правата на хората може да се говори! Аз не съм съгласен с данъка върху лихвите по депозитите при положение, че тези, които го гласуват, вземат годишно по 18 бона на калпак необлагаеми и безотчетни пари! За каква справедливост става изобщо въпрос! И тези мижитурки в НС, които уж защитават интереса на избирателите си, стоят като истукани и НИЩО!

При това положение - такъв бюджет

Честито на всички кукли на конци в България!!! И особено на всички пенсионери, всички майки на малки деца, работодателчета, синдикатчета, различни съсловни организацийки и т.н., на които за пореден път Diankov (името му не заслужава да бъде изписвано с български букви) се подигра публично!!! Да не забравите пак да изберете г-н Борисов и ГЕРБ, за да може да назначи пак Diankov, за да се подиграва на хората още 4 години от висотата на спечелените в чужбина пари и авторитет!!! Diankov, надявам се помниш, че Бог забавя, ала не забравя и всичко се връща един ден!!!

Още по-малка пица или по-точно пица без тесто хахах!

Пица от въздух, но от сърце...