Оптимист, Симеон Дянков вече мисли за втория мандат

До края на мандата българите ще са по-богати от румънците. Това заяви в сутрешния блок на bTV вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков. По думите му вече сме минали през най-голямата криза.

Обратно в новината

Коментари - Оптимист, Симеон Дянков вече мисли за втория мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да , така е за жалост ! - Румънците имат по-добри показатели почти по всичко ! Ние сме недостижими в романтиката и във мечтите си !

докато живее безплатно в бояна и не признава родня си баща,а се пачи с вторя защото гое извел от бг няма право да прави такива коментари и да се разпорежда с финансита на дарявата.аз се срамувам от неговото арогантно поведеня и не смятам,че е добар финансист. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какви тежки години, бе? Че и любовница имаше време да си хванеш. Ако беше толкова натоварен, надали щеше и да си помислиш за това.

Мисля, че е време този уникален идиот да бъде изгонен с камъни и шутове от България. По - слабо и некадърно управление от ББорисовото не е имало никога в България, както и толкова малоумен и нагъл идиот за финансов министър като Дянков. Това човече Дяков и мутрата ББ от две години се подиграват с българския народ, с майките и бащите ни, с децата ни, с нас. Да ги изметем! По - лошо управление не може да има.

Дянков, ти шегуваш ли се с нас...?

Този мухъл Цайса Дянков бил оптимист....ама, къде си тръгнал бе пиле шарено....по-добре се грижи за дечурлигата си, да не се стоварят пак от някой балкон !

Кръгът се затваря и ти се пулиш вътре...и се чудиш какво става...

тоз кастрат не моем го траем,кепази целия м.р

"Промени в движението заради израелска визита на 6 юли 2011" Идва в губернията, за да видят как върви изкупуването на земя.

Дянков, заплатите трябва да се вдигнат четири пъти, а не с 10%. Тогава ще се вдигне и потреблението, което пък ще възстанови българското производство и ще ликвидира безработицата. Как може да стане това? Давам безплатна консултация. 1. Спират се социалните на ромите при 3-то дете и при непосещение на училище, поне до 8-ми клас, не е редно българи да отделят от мизерните си заплати за популацията на ромите 2. Намалят се данъци, такси, ток, вода и т.н., пропорционално на средната заплата, печели се от това че повече хора ще имат възможност да ги плащат. 3. Държавата си връща предприятията закупени за 1 долар, чрез масова приватизация, фалшиви търгове и.т.н., които не са изпълнили договорените задължения след закупуване на предприятията, като например разпродажба на оборудване и закриване на производството, фалит, намаляване броя на работниците, подмяна на основното производство и др., като съответно собствениците им бъдат санкционирани фискално за неизпълнение на поетите ангажименти. Ако държавата желае, може да ги продаде наново, но не по начина след 90-те години, а с реални финикийски знаци и на хора доказали се в съответното производство. 4. Възстановяване на българското промищлено и селскостопанско производство, както и стоки за бита, България произвеждаще всичко, което сега се внася, от 40 метрови корабни валове до домати. 5. Забрана за внос от Китай и Турция 6. Субсидиране при производство и закупуване на стоки българско производство, високи цени на вносните. Всеки българин трябва да разбере, че купувайки българското си увеличава заплатата и си запазва работното място. 7. Ако отговорните хора от Брюксел ни направят забележка, че това не е пазарна икономика, моля поканете ги в България и ги накарайте да изкарат един месец със средната сега българска заплата, при сегашната ни пазарна икономика, провеждана от Вас. 8. И най важното г-н Дянков, трябва да сте българин.

С една дума този от снимката е абсолютен негодник както и всички гербаджии

С една дума този от снимката е абсолютен негодник както и всички гербаджии

То бива човек да е оптимист,но чак безмозъчен е това е характерно за въпросната личност.То българите сме наивни,ама чак пък глупави!

"Мечтать не вредно"както казват руснаците.

Ако парламента се подпали,дали на др.Дянков ще му мине през ума за втори мандат !??

Дори да направят всички магистрали хората са гладни и искат работа.Фалшивоилюзорните преценки втълпени от предиишните правителства ги изкушиха да теглят кредити и сега банките им вадят душиците.Кой в тези условия ще се интересува от макроикономика когато сам е стигнал дъното.В такива условия отново ще се пръкнат популисти да всеят фалшиви надежди и Дянков и сие ще трябва да си хванат пътя.Каква полза ако си провел най-доброто (в което се съмнявам)лечение ,но болния умре.

Втори ако е останал сам в България и сам си гласува за себе си щото хора няма да останат в тая държава след хаоса който той и компания създават.

Брей.... толкова много ли ще обеднеят румънците за следващите две години????

Двойна контра като се бръснеш ти трябва на тебе не двоен мандат,щото трябваше да хванеш богатите за гушата,а ти хвана бедните!

Дянков мисли за втори мандат като финансов министър, но не казва с кое правителство

Дали си вярва?

къв втори мандат ве лице...

Този човек съвсем е загубил мярка. Със сигурност не си вярва на думите. Румънците имат тежко машиностроене, химическа и петролна промишленост с продукция на 85% за износ. Имат лека промишленост с продукция над 60% за износ. Услугите и търговията представляват под 30% от БВП. Как може да ги сравнява с нас, като ние почти нямаме износ, а търговията и услугите са над 65% от БВП? Дянков, тази светлина, която виждаш в другия край на тунела, да не се окаже приближаващия влак!?!

Този е по-голям оптимист и от мен. А аз съм го казал отдавна: БЪДИ ОПТИМИСТ - И ПО-ЛОШО ЩЕ СТАНЕ!

Стига сте се лигавили с властимащите.Разберете , не е важно какво му се иска на този , важно е какво ще кажат избирателите на следващите избори.А нашиат отговор ще е Не на мутрите във властта!"

Другарю Дянков, откакто съм се родил, та до 1989 година с нарастващ (или намаляващ???) ентусиазъм градихме светлото бъдеще което ... ставаше все по-черно. Хайде, няма нужда. Светлина в тунела може да има, но тя или е от идващия насреща влак, или е от огньовете адови, накъдето ни води успешно ГЕРБ.

Тия така и не разбраха че трябва да стоят на перона а не на линията срещу метрото хак да им е

Да живее министър Дянков, този мандат финансов, а следващия Премиер-Министър. Боко - Президент, да популиства на воля!!!

Луд умора няма.

За съжаление на Дянков втори мандат няма да има, а за наше съжаление доходите няма да се вдигнат скоро...

на деня, може би и на седмицата: "Дянков мисли за ВТОРИ МАНДАТ"?!?!?! :))))))))))))))))))

КАКВО СТАНА А А ПОЧНАХА ВИЦОВЕТЕ

И кат сложиш 10% инфлация за тези две години ТОТАЛНО размазване ще е !!

Хич не ги разбираш тези неща. А с процентите си съвсем зле.България не е имала по-добър финансов министър от Симеон Дянков в новата си история.

Брех хем убедняваме хем най-добрия ... то явно щом си от гроб по дефиниция си "оптимист" ... ама няма факти само "оптимизъм". С 10% нежиждам как ще изпреварим румънците... то само тази година с повече е инфлацията ... жалко много заблудени има !!!

БРЕ то наистина голям оптимист, с 10% на 150 евро направо ще ги размажем и румънците и цяла европа .. ама то виновен е тоя дето гласува за гроб, не този дето яде баницата !!!

Тоя измислен финансов експерт с цайсите и педалския си глас ептен не знае на кой свет е!

"До края на мандата българите ще са по-богати от румънците", заяви министър на финансите Симеон Дянков. Много точно се е изказал мистър Дянков. По-богати след 2 години ще са милиционерите - назначени за МИЛИОНЕРИ. Пенсионерите като мене, ще си стоим ЗДРАВО ВЪРЗАНИ с кучешки синджир, за да има "тишина в губернията" поради ЗАМРАЗЕНИТЕ ПЕНСИИ. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ М А Ф И Я Т А !!!

Той и Костов говореше така!А къде му е рейтинга сега? ГЕРБ си изпя песента.Време е за избори!

Абе, какви анти-дъмпингови политики, какви нелоялни конкуренции, ама ти въобще нямаш и най-малка представа от икономика! При нас и в момента плащаме 5 пъти по-високи цени за мобилни разговори и това е само бегъл пример.

Цайса Дянков бил оптимист....ама накъде си тръгнал бе чадо.......я си гледай децата да не паднат пак, ама от по-високо !

Борисов знае кого да предложи за финансов министър - Дянков е точния човек.

Той Монката с тънкото гласенце може да си мисли и да векува!С такъв търпелив народ като нашия! Няма защо да се оплаквате от герберастите!Щом не сте ги катурнали с гръм и трясък от властта,значи сте си добре!Че са пълни боклуци и некадърници,а вече се обиграха и да крадат-това е факт!Че ги траем това също е факт.Що не се вдигате да ги свалите,а?.Аз вече не се ловя на тоя пиниз,чупене и палене като в Гърция!Ще се вдигнем само около 50 човека....докато стигнем до парламента ще останат 20.Като почнем да се бием с полицията-ще останем 10 срещу 500 ченгета!Забързаните"трудови пчелички"и шматки от"героичния" и "храбър"български народ ще ни отминават бързо и ще ни гледат дрезгаво и укоризнено!Иначе лично аз много си падам по размириците и съм участвал къде ли не и у нас и по чужбина!

Ами виждаш ли, проблема ти е че смяташ полицаите за твои врагове и си мислиш че като влезеш във физически сблъсък с тях постигаш нещо. Трябва да се опиташ да ги привлечеш на твоя страна. Създай партия, напиши програма - ако е хубава хората ще те подкрепят.

И в коя медия ще я обяви, че да я чуят ?

Нещо си в грешка колега!Никога не съм смятал полицаите и военните за мои врагове,дори напротив- почти всичките ми приятели са полицаи и военни!Но на финала така става.Полицаите не допускат протестиращите да се саморазправят с"дебелосерковците" и така стават екшъните!Полицаите са на работа,протестиращите са бесни...а "дебелосерковците"гледат сеир през прозорците!...

давай, Монка, да се пукат душманите :)

Е сега, що да се пукат...младите да бягат както аз избягах, а пенсионерите нека почакат още малко.

На никой ли не му прави впечатление тънкия му глас.Е какво може да искаме от човека....

ами да по съкратим мандата, че да забогатеем по бързо че как е тръгнало на някои скоро пари няма да трябват

ДАЛИ СИ ВЯВА НАИСТИНА?

Като изключим министрите и депутатите, на пръсти се броят хората подобрили благосъстоянието си след управлението на ГЕРБ. Вече е въпрос на оцеляване. Масово обедняване. Някои го прикриват, други се срамуват да го признават, но почти няма човек в България не засегнат от лошото управление на Борисовата партия. Та, втори мандат ли казва г-н Дянков? Възможно ли е още да има будали?

Във всяко управление само хора на властта и приближените до тях се облагодетелстват. Ще взема и аз да стана член на някоя партия, то не се търпи вече. Те са пътници милионери, те могат да си пътуват и живеят където им е кеф, ама ние да му мислим.

Малко остана - още шест години. Ако не ти разлепят некролога и на тебе.

ДАНО СИ ПРЪРВИ.АМИН.

Дянков, Дянкооов... или нещо не си добре, или лъжеш повече от дърт циганин, без да ти мигне окото.

Този вярва ли си? С такива оптимистични новини изпълваха страниците на "Раб.дело" по татово време. Сънувам ли или все още сме 1988 г.?