Дянков върна Нинова в първи клас

От юли до януари са 6 месеца, а не 7 и, ако не можете да ги преброите, си използвайте пръстите. Това каза вицепремиерът Симеон Дянков в отговор на питане на червения депутат Корнелия Нинова, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Дянков върна Нинова в първи клас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много важно колко са месеците,особенно след като ни минаха годините.живеем ден за ден и се опитваме да оцеляваме.бъдете хора и оценете,че поне сега вече някой се опитва да промени нещо и за нас-обикновенните хора.БРАВО ДЯНКОВ!БРАВО БОРИСОВ!

Изчетох почти всичките сто и двадесет коментара по броенето с пръстите. И двамата са прави - ако брои Нинова са 7, ако брои Дянков са 6. Ето ни новата задача: Къде е единия пръст? Ами сетете се - в нашия г...з!

Г-н Дянков, наистина си разбирате от работата, затова Нинова, Кутев и Станишев не могат да го приживеят и се чудят по какъв недостоен начин да се защитят. Броят само месеците, а забравиха, че за 20 години те нищо не направха.

Нинова не става за нищо. Тя и Кутев вчера нищо не казаха. Излагат се. И двамата са толкова тъпи, че освен да се усмихват злобно нищо друго не могат.

дянков:не слушай български юристи,защото истина от тях рядко ще чуеш,нали така нинова.

Дянков да спре да обвинява БСП защото ГЕРБ се справя много зле.И всеки може да брои до 10,а Дянков не може.Към всички които хвалят Симеон (Д): -Дянков хич не става за министър!

Савов, от юли до януари на сл. год. може да са шест месеца, но от 27 юли до 5 януари на сл. година текат 7 месеца. Няма нищо да поправиш някого, но този нещастен злобар не поправя, а ни повръща злобата си върху ни. Той с това е жалък и смешен - щото се държи с инфантилната агресивност на осмокласничка, която наддумва друга девойка, от враждуваща ученическа група. При децата това е неприятно. При възрастните е много отблъскващо и тревожно, защото е и опасно.

до Аз, харесвам Дянков (05.02.2010 г. 17:39ч.) А на мен пък ми хареса тънкия Ви хумор! А иначе-дали са 6 месеца и 3 часа или 7 месеца без два дни толкова ли е жизненоважно!?

Не се ли намели някой, да каже на г-н Дянков, че днес г-н Р. Овчоров по БНТ го обвини, че не познава правилата на ЕС за изичисляване на бюджетния дифицит. По тези правила той би бил 4 пэти по висок от обявените от Дявков 500 млн. Явно не е чул и не са му казали, защото какъвто си е устат....

Не съм почитател на м-р Дянков, но от юли до януари са точно 6 месеца.Някои преди да се ежат да прочетат за кой период става въпрос.Аудиторията чувала ли е за Програмата за преминаване на България от социализъм към демократичен капитализъм на Ричард Ран и Роналд Ът.Няма да припомням, че при разработката й са участвали 29 българи,като Ив.Костов, Венци Димитров,проф.Ив.Анг и другите до 29 броя национални предатели. Всичко, което ни се случва през тези 20 г. и това което ще ни се случи по-нататък е определено в нея.Програмата е поръчана от Андрей Луканов в САЩ.Какво се очудвате на положението тогава.Сетете се какво направиха комунистите с активите на Булгария през 1944 г., в края на миналия век и през всичките тези последни 20 г. Кой изтупа праха и почисти мухъла от Симеон и ни го показа по Всяка неделя (агентът Димитър), кой ни натресе това изчеткано недоразумение за управник, който ни ограби неколкократно и който издигна на висш пост в най-силовата структура на страната един охранител. Последният добре говореше преди да дойде на власт - за имотите на Симеон и тези на Ирена Кръстева и какво ли още не.Нищо добро за народа не се случва и едва ли ще се случи.Като прочетете и изказването на Алън Дълес от 1947 г. при създаването на американското ЦРУ, ще ви стане ясно, яе България е обречена страна.Може би язък за писането, защото този текст едва ли ще бъде пуснат да отиде във форума.

Комунистите управляваха от 1945 до 1989-оказа се че такива били времената и затова държавата е бедна,хората се мразят,те вина че са предатели нямат и се почна прехода.Пак управляваха под името БСП -две национални катастрофи и замалко гражданска война-те пак вина нямат.Сега Борисов да отговарял защо лицето х е участвало и то в далаверата.Ами Станишев да отговори защо го е включил в схемата.

Вродената ми ненавист към БСП и СИЕ ме ка ра да ги пратя по ДЯВОЛИТЕ,а не в болница.Но, ще проявя милост и ще ги пратя в ЛУДНИЦА

Вие сте чудни хора. Избрахте си дето се казва една котка в торба, без да сте я видели черна ли е, бяла ли е. Сега викате - Бойко да си ходи. Не става така. Гласувахте за Бойко, сега ще си носите последствията. Да ви е за урок - на избори не се експериментира,а се гласува за проверени политици. Ако не сте намерили добър политик - не гласувате. Викахте - да изберем най-малкото зло. Ами ето - малкото зло вчера днес е голямо. Докато не избухне революция, тази държава няма да се оправи!

С тия продажници - само така! Не в първи - и забавачка им е много...Да си ходят на пионерски лагер в Артек, откъдето са се пръкнали...!

Да живее славната партия Големия Европейски Резил на България?(ГЕРБ)!Да живее нейният вожд ББ (пожарникар,пъдар, а бе многомашинник)! Да живеят всички умствено ограничени гербери! (то ако са нормални ,няма да са гербери)А на всички останали - дупе да им е яко!

Защо Дянков не плаща застраховки, но ползва здравни услуги? Защо Дянков съкрати бюджета на всички университетски клиники, военна болница, а правителстствена не? Защо всички болници унищожава?Защо Дянков, който е скъсан на изпитите в икономическия университет и прекъсва, продължава да управлява реално всичко у нас? За пари ли? За много ли? И докога? Защо Дянков е уверен, че е на прав път и здравеопазване у нас не трябва да има? Защо? Реално бюджета на университетските болници е снижен с 50-70%. Картинката е такава- малките болници се затварят, умбал намаляват обемите си и стават на ниво общински, университетските също, остават много лекари без работа и заминават някъде или спират да се квалифицират и у нас се работи като в 18 век. СПЕСТЯВА ПАРИ. пести пари, пести пари. Браво дянков, Слава! Вечна слава на това, което правиш. Защото няма значение как се казва здравния министър-Мани,Гошо,Л и т.н той е и ще бъде под шапката на негово превъзходителство Дянков. Феодално стопанство. Но защо на гърба на лекарите, на пациентите, на сестрите, на санитарите? Защо? Защо?

Не важи твоето броене, а това на хер флик. А той брои по месеци, не по дати. М.юли се включва в това броене, и то завършва пак според него в м. януари - с палци или без палци - 7 месеца.

Като че ли тъпият си ти! Според теб и патрона ти (Дянков) от м. юли до м.януари са 6 (ШЕСТ) месеца!? Брой на палци, ако не се надскочил първо отделение - 1-юли...7-януари (преди мен много са показали по-долу как се брои). Ние можем да броим и от август, но Дянков брои от ЮЛИ !!!

Толкова ли е важно колко месеца са били на власт, та г-н Дянков занимава цяло Народно събрание. Важното е, че тези 6 или 7 месеца не сме видяли нищо добро да е направено за народа. Само оправдания с предишните. Не е ли време да започнат да работят и нещо добро да усетим в тази държава. А какво се чудите на културния му език. Какъвто премиера, такъв и вицепремиера. Сами сме си ги избирали. Затова мислете, когато гласувате другия път. Б.Б. само ни плаши с нови избори. Хайде да излезем на избори и да видим дали ще спечели и половината от тези гласове. Мисля, че видяхме колко струва! Прост народ слаба държава! Егати държавата, щом си избираме за министър-председател бивш цар и неговия бодигард! Каквото сам човек си направи, никой друг не може!

Не се надявай, драгги. ЕС може да удари по масата само доколкото да ти спре или да те глоби с някое и друго евро. А дянковците и бойковците пак ти ще трябва да си подбереш измежду лошия мат'риал

Срочна хоспитализация!!! и шок с максимална мощност !!!!!

Явно Корнелия се е прибрала от неофициалното си посещение на тираджиите по границите.Сега се е прицелила във забележете -оръжие и разни там пак далавери от поредния ресор на техни хора.Да не мислите ,че се е загрижила и не може да спи за държавата?О не !Страхуват се да не им се изплъзне поредния ресор от който продължават да смучат.Честно казано само като видя нейната и на Йотова физиономии по цял месец сънувам кошмари.

На тези, на които им е омръзнало оплакването от ГЕРБ, че БСП и ДПС разсипаха държавата да си намерят една партия от магьосници, които с магически пръчки да оправят за месеци безобразията правени години.

Браво ДЯНКОВ

А бе тъпаци, бройте от август. Правителството встъпи в края на м.юли. Ама наистина сте тъпи!!!

Наглите станишеви типове,се опитват да се отърват от отговорност и кражбите им да бъдат забравени.Обвинявам прокурора,Велчев и президента,Първанов, се правеха на заспали госпожици и прекриваха безобразията на БСП и Санишев.Те на практика действаха с/у България.

neka hora kato nq i parvanova se otteglqt zavinanagi ot bg

Откак сме се освободили от турско, ве някаки плъхове ни намират из разните дупки на света да ги влачат тук! Петнайстия братовчед на някое си величие на чужда страна, да ни става цар, после син му от друга дупка на света, после банда юпита - от дупки от всички страни по света, после тоя... ВСЕ НЯКАКВИ ПОЛУБЪЛГАРИ СЕ НАМИРАТ ДА СЕДНАТ ВЪРХУ ГЛАВИТЕ НИ. МНОГО СМЕ ЗЛЕ.

В десетки коментари хората смятат ли смятат...аз, уж смешно ми стана, но сега нещо се разстроих ;( Цяла новина и купища коментари, за това колко месеца са от дата Х до дата У. Че и се карат хората, поправят се...плаче ми се, това трябва да е просто един кошмар. Не може хората да са толкова глупави ;(

МИ СЕДМИ МЕСЕЦ Е ДНЕС. ЛЕЛЕ, ДЯНКОВ НЕ МОЖЕЛ БИЛ И ДА БРОИ?!

Това е много важно, господин Дянков, единия месец! За това се изтъпанихте на трибуната на Народното събрание! Браво!

toia tupak nema li da prestane s mahlenskia ezik - ako iska da si go praktikuva da napusne posta si i bez tova nishto sviasnto ne moje da svurshi

дребни, дребни я ..само неколко милиона са открали оттам ... а можеше и още да си крадат а?!

Дянков е пич. С чувство за хумор, при това. Кефи ме и още нещо. Моля, обърнете внимание - всички,оплюващи Дянков, са, меко казано, неграмотни. Българската граматика за тях е нещо много непознато. Но.... пък имат претенции, че могат да броят до 7. Браво. За сведение: не съм от ентусиазираните батманисти, по-скоро съм скептичен по отношение на политиката на правителството.

Браво ДЯНКОВ!!!!!!!!!!!!!!

Дянков защо се занимава с нас - ние не залужаваме неговата жертва Каквооо? Жертва ли? Жертва? Наред ли сте? Просто човек онемява от такава неадекватност /меко казано/.

Борисов получи мандата на 27 Юли, така че Юли не може да се брои. 27 Юли - 27 Август - 1 м 27 Август - 27 Сеп.- 2 м 27 Сеп. - 27 Окт. - 3 м 37 Окт - 27 Ноември - 4 м 27 Ноември - 27 Ден - 5 м 27 Дек - 27 Януари ??? м

Нали си спомняте,че изборите бяха на 7 юли, а правителството встъпи в края на юли! Ха, сега бройте!

Този се помисли за безсмъртен и той :)

Ще го слушаш още 20 години, тъпако щото си зависим от него ти и твойте деца и близки.

А всъщност въпросната крадлива лелка трябваше отдавна да е в пандиза...

Дянков е най-отблъскващият йезуит, внедряван в управлението на българската държава. Тоя ако си го представиш с шапчица - същ инквизитор от тези, дето - като ги духнеш, ще паднат, ама иначе много ербап в овластяващото го расо. Нито подбира средствата, нито го е срам от цинизма му. Напротив - кефи си се човекът, ако измами някого, пък формално да доказва, че не бил излъгал. С парите на магистратите така постъпи (независимо кой какво мисли за магистратите), със осигуровките - дето обещаваше да се запази или да падне процентът, пък после увеличи двойно самия минимум, върху който се прилага въпросния процент... Сега и тука - брои си пръстите, пък не може да смята. Много злобен и неприятен човек. Отблъскващ.

Дянков е най-отблъскващият йезуит, внедряван в управлението на българската държава. Тоя ако си го представиш с шапчица - същ инквизитор от тези, дето - като ги духнеш, ще паднат, ама иначе много ербап в овластяващото го расо. Нито подбира средствата, нито го е срам от цинизма му. Напротив - кефи си се човекът, ако измами някого, пък формално да доказва, че не бил излъгал. С парите на магистратите така постъпи (независимо кой какво мисли за магистратите), със осигуровките - дето обещаваше да се запази или да падне процентът, пък после увеличи двойно самия минимум, върху който се прилага въпросния процент... Сега и тука - брои си пръстите, пък не може да смята. Много злобен и неприятен човек. Отблъскващ.

Аплодисменти.Браво.М да се озаптят комунягите нагли лъжливи крадливи безочливи нахални

ИСТИНСКОТО ТИ ИМЕ ДА НЕ Е БОЙКО БОРИСОВ-РЕВЛЬОТО

Малоумен министър имаме - и то на финансите.

Ама много активна таз Корнелия. Веща по всички въпроси!