Момичета на Берлускони написаха песен за него

Три от момичетата, забъркани в сексскандала със италианския премиер Силвио Берлускони, му посветиха специална песен, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Момичета на Берлускони написаха песен за него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представяме си песента - дитирамби за члена на този извратеняк-дъртак, който не се гнуси да мърсува с телата на деца. Трогателно е проститутки да пеят възхвала на един провокатор на нацията си, което и типично за всички келеши, яхнали властта след далавери, престъпления, нарушения на закона и гавра с реда на собствените си държави. Това не ви ли е познато? Странно нещо е южноевропейската демокрация - смес от криминална, подземна, хулиганско-хащлашка, затворническа на мирис и цвят, с остър привкус на простащина - показна ,демонстративна и провокативна. Дотолкова, че вече ни донесе две световни войни и няколко социални революции. Защото няма друг път да изриташ такива катили и курвари, освен с тояга по главата...

Хаха.С тази песен да представят Италия на Евровизия 2011

Италия отдавна се отказа от участие на т.н. Евровизия, но за сметка на това азиатския Израел редовно пуска разни травестити там...

Драги Гер, кака Мара излиза права щом цял свят осъжда Силвио, значи този мъж е един на света! Осъждат го за нещо правено или измислено от тях? Май второто! Съчиняват зли думи за Берлускони, защото иначе не могат да го надвият и премахнат! И ние у нас имаме такива съчинители, "Когато лош човек не може добро да стори, поне може добрите да хули"- казват старите българи! Та хайде Гер не бъди злословец и не слушай само тоя "свят", който хули Силвето Берлускони! Порасти с добро сърце и бъди мъж!

Цял свят осъжда Берлускони за разпищоленото му поведение, а в България му се радват.

Силве, да си жив и здрав! На теб са писали песента "Бунга-Бунга", а на нашите политически мъже трябва да напишат песен "Дрънка-Дрънка" Нашите само дрънкат и нищо нормално не могат, завалийте!Силве, дръж се! Щом пуснат песента за теб ще я пеем по Поля и Балкани, обичаме те, Силве! Нека на Света да има поне един мъж- да обича красивите жени и да ръководи прекрасна Италия! Ти си идвал в България, Силве и знаеш, че и нашата страна е красива! За жалост нашите управляващи мъже обичат само парите и себе си! Завиждаме на Италия и италиянките, господине Берлускони! Бъди жив и здрав още 100 години!

Някой някъде някога бил бил написал, че Рим не е изграден за един ден . А днес дали има и камък-връз-камък от него ?!(, пък дори и с оттатък-атлантическите опити за фигури от висш пилотаж на Фиат .)

Някой има ли клип от бунга-та?

още не е излязла в ютюб

Берлускони е отишъл при проститутка. Едва ли е знаел на колко години е, та да и гледа личната карта. Виновни заа това саа същите тези следователи като тази Илда за това че не са си свършили работата и не са хванали сутеньорите на тази проститутка, както и самата проститутка. Незнма дали е разрешена проституцията, но дори и да не е виновна за това че Берлускони е отишъл при непълнолетна проститутка са същата тази Илда която иска да съди Берлускони, както и другите следователи като нея. В това виждам само че пак са подслушвали някой. Дори изглежда и самата проститутка явно не иска и няма да свидетелства така че общо взето тва дело е пълна идиотщина.. а

охо-хо,берлускони ти си муж,хвани ги и здраво драж! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това ако е истина за берлускони значи пологението е много страшноо... щом наж виши политици със световна власт и сумати милярди дават стотици хиляди долари за проститутки а нее спонсорирват милиони добри и кадарни студенти които ще направят света по добар значи пологението е плачебно. ако това е истина значи хората не трябва да очакват световните политици да им донесат нещо добро.. значи само проститутките ще виреят, а умните ученици едвам щее го избутват.. трябва силен обществен натиск и превазпитание на тия политици или тяхното премахване от политика и бизнес и всичко

Слава богу че не е тръгнал ти дава степендия, че то докато се ограмотиш ще се изпразни италианската хазна.

Е, и ти се изложи по никое време с тия наивни разсъждения! Берлускони винаги си е бил криминален тип с тъмно минало, забогатял с помощта на мафията, заграбил огромни средства и завладял медийното пространство на Апенините. Открай време си прави каквото си иска и не му пука от обществото и неговото мнение, а за младите и талантливите, но бедни и некрасиви, не се интересува по принцип. Това си е обичайно за подобни парвенюта и диктаторчета, изникнали сами от низшите слоеве, които си избиват комплексите чрез разврат и оргии, след като натрупат богатство. Нищо ново под слънцето, този дори е добричко деде - плащал си е щедро и е защищавал момичетата от разни полицаи и тем подобни. Откакто свят светува положението е такова, той не е открил нищо ново. А западната "демокрация" и "високи идеали" са пълен въздух и лицемерие, сега ли разбра?!

Мдаааа, въздух и лицемерие, също както и комунистическите ''идеали''. Всъщност, западната демокрация е по-добра - поне не затварят хората в кошара и не им промиват мозъците колко хубаво било в кошарата. Аз поне не знам някой в лицемерните западни общества да е поискал да учи и да се развива, и да му е отказана тази възможност - съдя по научните им постижения, с които вие не сте запознати вероятно защото не сте компетентни.

Това,че Руби ще се жени го пишеше в "The Times of Malta" преди 3 месеца.Той е на 42 години и тя ще му бъде втора съпруга.Ще се женят в църква,тя е приела християнството,и мечтае да продължи образованието си...

Извинете, Веселина от о.Малта -- дали при Вас се е споменавало цитираната в материала `Руби` какъв корен има ?

Да,че е мароканка и е избягала от роднините си от о.Сицилия,защото са я сгодили за някакъв братовчед,когато е била на 14год.Затова е била танцьорка и малолетна проститутка.Някъде срещнах и друга версия,може би тази е официалната,но тук има много североафриканки с фриволно поведение,без да са избягали от роднини и останали без доходи.Като,че ли им идва отвътре-гореща кръв.Една ходи с българин/нисък с корем,но бял мъж/ и твърди,че за близките й няма никакъв проблем-няма да ги колят.Моята прогноза е,че след силно консервативния ислям при тях ще дойде една страшно разюздана вълна.

Докъде стигна този загубен свят. Уж маникенки и актриси а ходят и се продават - това са си живи проститутки. Не че го оправдавам този, но и тях не ги разбирам, то голяма мода е станало да се продават за пари че дори да парадират с това вместо да си мълчат от срам

А ти кой очакваш да се продава - жени лекари ли? Според теб моделите и актриските какво умеят да работят? В Древния Рим артистите са били на най-долното стъпало на социалната стълбица, заедно с проститутките. Под тях са стоели само хората извън закона. На артистите се е гледало като на паразити, които не произвеждат нищо и служат само за забавление.

Ей много народ жени се облажи покрай дедо Берлускони. Да служи за пример- никви марокакнки или латиноамериканки, само дискретни севернячки ;-)