От Уикилийкс: Посланикът на БГ в ЕС бил съветник на престъпен бос

Българският посланик пред Европейските общности в Брюксел - Бойко Коцев, има подробна характеристика в поверителна дипломатическа телеграма, писана от американския посланик Джон Байърли през 2007 г.

Обратно в новината

Коментари - От Уикилийкс: Посланикът на БГ в ЕС бил съветник на престъпен бос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишман си и пишман ше си останеш, защото си един кон с капаци

Коментарът е излишен . ( Благодаря ви, Дир.бг, и за този пореден подпомагащ прозрачноста материал ! )

И какво излиза сега "понеже провалил американския проект" нашия американски сътрудник Атанасов ни докладва...Хай стига вече с тези американски секретни грами които са си чиста жълта "американска" преса за да се отчита дейност..Служителите от ЕС и те "докладвали" на американския посланик как Коцев не им сътрудничи?????????А небивалиците по смъртта на Марков още дълго ще "извират" за да притоплят някоя и друга "манджа".

Истината, базирана на факти... Какво да коментираме? Маята е ясна, болшевишка е. Няма как да не е вкисната!

Що ли не се учудвам !

Е, няма отърване от червения многоглав змей. Ако ще 100 години да минат, пак любимата партия БКП ще командва парада. Ето защо, сега поне да дадем отпор на червените наглеци кандидати за президент и кметове, на първо място Пръмова-Кунева и Калфата.

Не съм запомнила- как направиха другите соц държави своя "преход"-като нас-без лустрация на своити ком партии? Ако някой е запомнил-моля -да напише тук

По физиономията му си личи какво представлява. Отврат

Ти гледаш в огледалото бе, хей!

Ще падна от смях! Не знаех, че и Стоил Славов е бил шофьор. Ми те всички били шофьори бе!!!

Гласувайте в дясно и масово. Само тогава можем да се отървем от такива изедници български, като ДПС и БСП.

ето, за пореден път се убеждавам каква "посланическа" дейност извършват чуждите посланици в нашата държава и това е легално и много нагло, дали в една Гурмания или Русия това се върши пк така..

Какво искате от този мил човек предан на всякое правителство.Служил вярно при царя , Серго . ББ.Този човек е незаменим.Преди време имаше шум за диплпмати сътрудници на ДС.Смятам го за нормално за годините.Но този плъх не мога да разбера кой го крепи от милиционер да стане дипломат.

Бойко коцев - съветник на Бойко Борисов.

Какво разбираме пак за БГ - поредната комунистическа династия покровителствана от Царчето и Плъха, слуга на Румен Мутрата, консултант на поредния телохранител, последния пък взривен в асансьора. От другата страна пък поредния, който топи другарчето пред големия вожд отвъд океана. Е те това си е латино сюжет. Уикилийкс ни помага да опознаваме държавата си, искрено съм им благодарен!

Няма нищо ново-червените,първановци,станишевци и разните там калфи,смърдят противно на нормалните хора и на цевилизования свят.В БСП няма почтенни твари,това го казват дори и комунистите-идеалисти.Излъгани-много!

На тебе, пък, кой ти каза,че обонянието ти е на нормален човек? И зрението ти, и акъла ти не са нормални.Иначе сам щеше да си отговориш защо този човек е на висок посланнически пост и при това правителство.Изразите като "шофьор", СИК, "охранител", "адвокат на мутра", не ти ли напомнят нещо за сегашните управляващи от най-високото ниво?

Близката и далечна история, както и фактите днес подсказват, че обонянието му е нормално. Освен ако не е привърженик на бедността, разрухата и нещастията, които тези смръдльовци комунистите докараха на народите си (без изключение, за да няма място и за нито едно съмнение). Изроди и убийци с човешки права. То така вони, че очите ти да се насълзят, камо ли да подушиш.

всичките кирливи ризи ще излезнат,сигурен сум ,,някои хора мислят че знаят всичко но са назад с техниката :)))))))))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кажете ми една новина на Уикилийкс, която злепоставя по някакъв начин Съединените Щати и да не е била известна преди това от друг източник.

Има много, например за обидните имена с които са наричали различни политици помежду си.

Много са. Всъщност Уикилийкс започнаха първо с щатите.

"Много са" ама немога да си спомня дори една........За всяко нещо си има причина и време....

Звучи точно като в сериала "Под Прикритие". Там един дипломат работеше за Джаро.

Ми то е очевидно, че комунягите действат в полза на мафията, те я създадоха и те я експлоатират. Тя е и инструмент за съхраняване на икономическите им позиции. Докато не ги изринем, няма да се справим с нея. А ако се разровим по-надълбоко и до Москва ще стигнем. Янките просто искат да се справим с мафията, ама другарите са се заинатили.

Янките - боли ги фара, дали имаме мафия или демокрация, дали са комуняги или десняги! Те искат земята, ресурсите и евтина работна ръка. Ако тук се справим с мафията, янките няма да получат тези неща.

Пореден герберски олигофрен. Комунягите създадоха мафия?! Аз пък мисля, че Mafia идва от Италия. Нещо да си чувал за Коза Ностра? По-късно мафия "се засeлва" в САЩ ( легендата Лъки Лъчано и др.), където процъвтява и досега(италианска, еврейска и др.). В България няма истинска Mafia, а има организирана престъпност, но в сравнение с Щатите нашите са гола вода. Впрочем, случайно да знаеш защо роднините на всичките ни големи престъпници намират подслон в САЩ? Кой им дава визи за там, а по-късно и гражданство. Да не мислеш, че в посолството на USA в София не са наясно "Who is Who"

Според едно от най-разпространените определения за мафия, тя означава сливане, единодействие на политическа власт и престъпност. Да не би да го няма тук? То даже си е държавна политика в много аспекти. Наали знаеш, в България мафията си има държава.

Не си в час за какво се говори. Изплъзва ти се. Изобщо комунистите отдаван не сте в час, но се стискате със зъби, даже подпръцквате - да запазите статуквото, което ви се изплъзва с всяка годдина. Радвам се на цифрата 10%, колкото е електоратът ви и че тя трайно спада! Почват да се случват хубави неща за Бългрия!!!

Не ме интересуват клюките и пикантерийте на Уикилийкс, посланиците, експертите, докладите! И ние се оплакваме от липса на сътрудничество от страна на служители на МВР, но ни нарекоха лумпени и ксенофоби!

Не се заблуждавайте ... комунягите все още владеят България. Пуснали са пипала навсякъде. Докато не я разтурят тая държава няма да мирясат....

A-a-a, май сме се пообъркали! Брат му върти БГ-бизнеса в Либия и миналата година беше разжалван от баш-Бойко Б. и възстановен на същия ден. И тримата герои служат на един и същи господар. Тук няма да има отзоваване, поне докато баш-Бойко(СИК) е на власт.

Подобре да си споняме какви нестандартни стандартни функции исполняваше телякът ББ при Тодор Живков.

Веднага отзоваване докато не докаже обратното ( естествено че няма да може )

Спокойно си свиркат бомби, ракети, натовски самолети ... Спокойно ... Покойно ... И т. н.

Пак замирисва на доносници, агенти, политчервени псевдопатриоти и потомствен кариеризъм.

Те тоя е от клана "Коцеви". Ужас като котешки черва са. Къде са червено-гъзите платени драскачи да се изходят по въпроса.

Коцев има доста неприятна физиономия, но смяташ ли, че е редно бившия шеф на Националната служба за сигурност на България Атанасов да додкладва на янките? Този гном смърди! Аз бих попитал и г-н Атанасов, какво общо има той с сем. Рашкови? Спомни си кадрите от предизборен митинг на СДС в Плевен. И едните (БСП), и другите (СДС) са големи боклуци, а за Герб да неговорим!

Според написаното, излиза че Бойко Коцев е свестен истински българин. Който е отказал да съдейства за превръщането на МВР като послушен изпълнител на американски заповеди. Такива хора ни предстои да започнем да оценяваме.

Докога бе? Ебати продажните копелета. Какво да правиш, човекът си гледа хляба. Ашколсун!

това е комплимент.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много рехава и селективна информация от привилегированите Уикилийковци- "Биволъ"- СДСарска издънка. Много важно! А каква беше предишния еврокомисар Миглена Кунева? На колко босове беше представител? Това американците и "Биволъ" си спестяват да кажат. Пък и спестиха да кажат какво писаха за ББ в тяхното авторитетно издание "Куотърли Конгрешънъл "2002 г.

С много пиянски поглед този посланик...

БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ - От Уикилийкс: Посланикът на БГ в ЕС бил съветник... и продължава да служи на СИК - Всички знаят, че днешния премиер на България е бил охранител.Но всички, най-вече медиите се опитват да забравят, че той е част от групировката СИК ...

Остави медиите - слугинажът добре храни, ако не си много придирчив. Но така наречените Уикилийкс и Бивол-ъ в никакъв случай няма да изнесат точно сега щатската информация за "славното" минало на ББ - да ги подозираме ли и тях в слугинаж? И на кого?

При наченки на криза САЩ стимулират потреблението, а наш Бойко мизерията!И акъл даже дава.

Браво. Спечели си левчето. Нищо че се изака под неподходяща статия.

И как го стимулират? Като печатат пари? После товарът се поема от всички притежаващи долари или доларови облигации, разбирай Япония, Китай и целият останал свят. Познай кой ще го поеме, когато се напечатат левчета!

Ами посланиках ни в Москва Пламен Грозданов е зет на видната БКП деятелка Дража Вълчева, метреса на Живков... А той е известен "приватизационен" съветник на известни и вече не живи български мафиоти... Но нашия президент Гоце ДС-то казва за чистката на Борисов и Младенов, че това било геноцид на на кадри...?!? Ми тези "кадри" начело с него Гоце ДС-то, всичките заслужават да бъдат обесени на бившия площад 9-ти Септември...!!!!!!

Не знам какъв е Бойко Коцев, но от поведението на Атанас Атанасов виждам ,че все още в България има последователи на Кириак Стефчов и Рачко Пръдлето!

Разчистването на Авгиевите обори очевиднож ще продължи докато ги има старите подлеци. С техните хлапетии ще свърши най-после "ерата" на социализма в тоя му уродлив вид.

Не се отпускай, германецо. Младите подлеци по нищо не отстъпват на старите. Подлецът си е подлец.