Могерини: ЕС говори на един глас за отбраната и сигурността

Ако има област, в която ЕС и страните членки говорят в един глас, това е външната политика и политиката на сигурност, според Федерика Могерини.

Обратно в новината

Коментари - Могерини: ЕС говори на един глас за отбраната и сигурността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не виждам кое дава право на малцинството левичар-фашисти да говорят от името на всички, какво сме били искали? могерини не е била избирана от никого, освен да е назначена от левичарската, джендър проказа. а те нямат права да говорят от името на никого от нас!

НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА !!! МОГЕРИНИ ДА ХОДИ НА ФРОНТА, АЗ ПРОПУСКАМ !! НЯМА ДА СЕ БИЯ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ !! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !!!!! ДОЛУ ЕС И НАТО, ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

ЕС = СССР ! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !

Подготвяте ни за война - няма да стане ! СЛАВА НА РУСИЯ !!

Дир=мискини!!!

...то какво друго да се очаква от тази рептилеса ?!?

Празнодумие и надувки, омръзна ни от вас махайте се и престанете да пречите на хората в центъра на София и НДК. Тъпанари скапани нищоневършещи от никого не избрани самозванци.

сравнявам тази с Мария Захарова ..... и ..... искам русия да окупира целия континент!

да.... #европата говори на един глас! гласът на алчността, глупостта и смъртта! затова и уби 2 милиона българи и ограби 500 милиарда!!

И древните вавилонци говориха на един език и бяха решили да си правят на своя глава каквото им харесва в царството на Бога, но Господ ги разпърсна по лицето на Земята.

Пропуснала е да каже, че този "глас" е американският! Тази спокойно може да се води служителка във външното министерство на САЩ!

За сбърканата полит. действителност в света. Вместо да се развива в подходяяа за нея сфера, тя раздава съвети и изявления, за неща, с които много полит. мъже не са наясно. Това не е демокрация уважение към нежния пол, а просто недоразумение. Утре ще гръмнат пушките и тогава какво ще приказваме?

И тая изглежда са я насилили, за да стане това, което е, без да има хал -хабер понятие какво прави и защо го прави. А аз продължавам да се чудя, защо държат толкова много на конвенцията... Ми, освободете жената бе, що я насилвате. Като види, че насилието е останало в миналото, конвенция няма да й трябва.

Не говори, а дрънкат глупости и не на едни глас, а всички едновременно.

Ще има тук ,тсм и бели хора,това е целта на тази джендърка,а сега говори празни приказки ,тя съьдаде тоьи хаос с нейната утопия

Да, така е. В един глас ще ревете когато мигрантите ви като ви резнат зелките !!!

ТОЧНО ТАЯ КУЧ.. НАПРАВИ СТРАТЕГИЯ ЗА НОВАТА ДУМА МИГРАНТИ И ЗАПОЧНАХА ДА НАХЛУВАТ ОРКИТЕ.А сега запопна да ги е страх.Защо ма ти и оная ги поканихте,а сега ги препрашате на толкова обрулени хора ксто нас да ,,си живеят живота,,а ние вечни роби,преди под турско. ,а сега??????????

'ес имала обща външна политика' дрогира ли се тая жена