Сигналът на Бойко Рашков срещу Иван Гешев вече е разпределен на прокурор

Предстои обвинителят от Специализираната прокуратура да реши какви действия да предприеме

Обратно в новината

Коментари - Сигналът на Бойко Рашков срещу Иван Гешев вече е разпределен на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер! Каскета се измита и отива на съд! След това тулупа!

Бай Стояне! Не се сърди на прокурора определен да проверява сигнала! Системата е такава и ние всички / включително и ти/ я уважаваме.Съгласи се,че най големият проблем за нас идещ от прокуратурата е фактът,че отказа на прокурор да образува ДП може да се обжалва- така твърди и Маджарова, само и единствено пред прокурор, а не както е в нормалните държави- пред съд.Нашите депутати обаче или са леко девиантни или са силно неграмотни, а може би и силно заинтересувани и по този проблем мълчат,като тапи.Този прокурор на който е разпределен сигнала рашков, може да бъде немедлено командирован за неограничено време в разградско или дуловско и никой не може да каже две дума в негова защита.

Тия май се простреляха в крака. Първо "големият експерт" изпрати сигнала в следствието, сякаш следователите са обвинители, а сега дадоха шанс на Гешев и компания да им изиграят един цирк с някое обвинение, което разбира се ще се точи с години и няма да доведе до никъде, обаче ще им "опровергае" теорията, че подчинен на главния не смее да повдигне обвинение.

Каскет, има още много да учиш от Цацата ! Спомняте ли си Костинбродската афера ? Когато над 600 000 годни за употреба и надписани за разпространение бюлетини бяха “арестувани” от Цацаров и въпреки тяхното наличие, както и буса с двойно дъно, той обяви, че няма престъпление, защото то не е извършено !? Ха ! И така обърна нещата, че този, който се готвеше да извърши престъплението, се обяви за жертва !?

По силата на НПК от 1975 г.... Е, то с НПК- то сме набори, бе;)) Одъртяхме, наборе, ама ти още колиш и бесиш , нищо че соц- а се спомина;)

Рашков вече дотолкова е объркан и дезориентиран, че може да пусне до себе си сигнал срещу себе си.

Абе др.Кутев още ли ви раздава това лисШче. Тази партенка вече се отмириса. А за легитимността, питайте другарите от Позитано, що тейковците им са решили да раздават дипломи за юристи на милиционерите от Симеоново.

Искам да видя как този прокурор ще разследва шефа си ! Това ще е абсурдно, но все пак ще е забавно ! Искам да знам и името му , както и какъв е бил “случайният” принцип на разпределение на делото ! Гешев има ли пръст в това “разпределение” или просто след това е посъветвал прокурора как да си върши работата ? Абе тия от прокуратурата направо се гаврят с нас ! То бива, бива нахалство и безочие, ама те от години се мислят за богопомазани , а глобите , наложени ни от ЕС заради тяхното действие по едни дела и бездействие по други , ги плащаме ние ! А по случая , залагам каса бира, че говорителката Сийка ще излезе да ни обясни, че в сигнала няма нищо за разследване и че делото е прекратено !

Черепа каза че до края на месеца се връща в БГ. Слугата рашков изпълнява заръката.

След като Тиквата е тук…

Гешев е единственият гл.прокурор,който поиска да се разследват приватизационните сделки от прехода до сега и не му позволиха. Помислете защо сегашните "силни на деня" искат неговото освобождаване от поста главен прокурор и кои са превзели държавата ни,за да грабят още

А стига глупости

Иска да разследва сделки с изтекла давност, но не иска, или по скоро не смее да,разследва последните пет години. Всъщност той едва ли разбира концепцията за давност

Гешев е и единственият, който си позволи да вкара в ареста олигарси от рода на Баневи, Арабаджиеви, Стойкови и погна Черепа. Няма друг прокурор в историята ни, който да е правил подобно нещо.

пропусна да подгони Домусчиев и некои други. А като погна Марешки, му казаха по телефона че е сбъркал и го остави.... Защо ли?!

не ги раследва Бойко като беше главно ченге на Републиката???

ПИПО

И като ги разследва какво? Или си платен трол или си безкрайно наивен. Защо не разследва КТБ (от където тръгна възходът му) До къде стигна с 8 те джужета? Подслушването на президента (без значение кой е). Изказването, че хората трябва да ги е страх от прокуратурата (а трябва да е точно обратното, хората трябва да вярват и осланят на нея) Вие въобще мозък има те ли? Мислите ли с тези глави? Толкова ли сте слепи та не виждате?

Ще разследват разпасалия си Каскет, колкото"разследваха" Асфалт паша"за "Ало Ваньо,ако Танов",за кюлчетата,за къщата в Барселона и т.н. и колкото "разследваха"Цвъки (Молитвената закуска) за безчинствата и Радо Отверката.

За кюлчетата нали разследваха? Че даже и публично обявиха резулататите. Аааа.. на вас не са ви казали, че ще падне опорката. За къщата в Барселона също не са ви казали май? Е, аз щше ти кажа - от испанската полиция обявиха, че сигналът е разследван многократно и няма данни за извършено престъпление и повече няма да се занимават, колкото и да го пуска Гошо Тъпото. Ама на вас много неща не ви казват, а пък вие не знаете, защото сте свинали да ви казват какво да мислите, вместо да го правите самостоятелно. Ами толкова ви е акъла, затова ще задавате тъпи въпроси, на които е отговорено преди месец. Айде, със здраве!

А сега да ми обяснят, това кюлче кой го е купил (за неграмотните ще каже, че по номера на кюлче може да се проследи произхода)

"Въз основа на вътрешните му убеждения?" Сиреч, въз основа на халюцинациите му?

Нормално е докато тече разследването, Каскета да излезе в домашен отпуск. Поправка, нормално е в цивилизованите държави, в милиционердките и маймунските той остава на поста си за да сплашва разследващите.

До сега никой нищо не направи. Той е първият който ги вкара в ареста. А кой какво можело да направи празни приказки. Фактите са важни. А те са в негова подкрепа. Сега е много ясно се вижда кои политици закрилят мафията.

Всеки милиционер може да те вкара в ареста. Каакета е типичен милиционер и ги арестува, но е прекалено тъп за да спечели дело.

Кой ги е вкарал дори в ареста. Кажи троле? Име?

полицай в ареста и после да осъдиш Държавата е издевателство срещу хората и срещу Държавата! Затова такива полицаи или милиционери, наречете ги както искате - трябва да се разстрелват на место с тежка картечница!

делото срещу Гешев! :))) То, дори само да се създаде без да се придвижва, ще го нареди сред лицата в БГ с висящи дела! :))))

Мафията отвръща на удара. Гешев вкара в ареста олигарсите и те отвръщат на удара. Учудващ е ентусиазма на бедните българи срещу Гешев, които трябва да поддържат наказване на олигарсите. Но явно са много лесни за манипулиране от кукловодите.

Гешев, дето няма легитимна диплома ли ?? И не ми казвайте че онова "нищо" от интернет , дето е без сериен номер и печат ,на ВУЗ е дипломата му ? То сигурно снякой клошар може да осъди олигархията по-успешно от Каскетърата

Може ли не можели...празни приказки. Той го направи и това е факт който не може да бъде оспорен !

Сийке, ти ли си?