Началникът на ”Сигма” и шестима полицаи са арестувани

Още шестима служители на специалното полицейско звено „Сигма“ в СДВР са били задържани в сряда. Вчера стана ясно, че е арестуван началникът им Ивайло Василев.

Обратно в новината

Коментари - Началникът на ”Сигма” и шестима полицаи са арестувани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаратурата чак сега разбрала че тия са чисти мутри в полицейски униформи. Звеното Сигма да се разформирова незабавно!

А преди дни имаха идея да оборудват полицаите на мотори с радари и да ни глобяват ...

Защо прикриват в какво ги обвиняват? Защото накрая ще ги мъмрят и ще им се размине с уволнение от системата, каквото и да са вършели. Тази тайнственост на обвинението може и да се тълкува, като предоставяне на възможност да се разплатят и да ги пуснат. Ще да са извършили обаче нещо голямо. И са имали малшанса да не изтече информация за разследването от закрилящия ги висш ръководител.

Началникът на Сигма, г-н Ивайло Василев, ще бъде освободен скоро, тъй като е "интимно" близък с настоящия директор на СДВР! Да му мислят подчинените му полицаи. Бих искал да дам жокер до разследващите служители от дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР. При силен стрес и натоварване е възможно човек да се смали на ръст, дори и при назначаването му да е бил с изискуемия се такъв, който ръст е строг медицински критерий за назначаване на ВСЕКИ полицейски служител. Струва ми се, че през тези няколко дни г-н Ивайло Василев ще се смали и ще е с няколко сантиметра под изискуемия се минимум от 170 сантиметра за полицай от мъжки пол! Така че дори и да издържи теста за корумпираност и финансови злоупотреби с чужда помощ, няма как да се справи със задължителния за всеки полицейски служител законов праг от 170 сантиметра РЪСТ!

Абсолютно си Прав,,като твоя цитат;;;След извършената проверка,Няма нарушения""" този отговор съм получил 100 пъти. ПОДРЕТ,.ТОВА Е ВЪРХА НА НАГЛОТО ЛЪЖЛИВО ОПРАВДАНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ ОТ КРЕХКАТА СЛУЖБА КОЙТО Е ПОСТАВЕН. ,,ДА НО НАШИТЕ АНТИМАФИОТИ ДА ДЕЙСТВАТ КАКТО В ТУРЦИЯ,,,,ВИЖДАШ ЛИ КАКВО ПРАВЯТ ТУРСКАТА СПЕЦ ПОЛИЦИЯ СРЕЩУ КОРУМПИРАНАТА ПОЛИЦИЯ В МОМЕНТА, ЕТО ТОВА ТРЯБВА НА БЪЛГАРИЯ,

Към Дървосекачът - Да ви светна - тия дето ни управляват, от къде произтичат? И пишете по-простичко!

ДО ВСИЧКИ КОИТО ПИШАТ: В Б-ИЯ НЯМА ПОЛИЦИЯ,ТОВА СА ОЩЕ МИЛИЦИОНЕРИ!!!!!!

Към многознаещите тук - Вие имали ли сте си работа с престъпници. На такива никога не можеш да им докажеш, че са престъпници.Който не си е имал работа с тях, той не знае колко трудно е да изведеш едно дело до край. Всеки прокурор и съдия трябва да имат лични охрана, че даже трябва да имат и семействата им. Вие давате ли си сметка, един следовател, прокурор или съдия на какъв натиск са подложени. То по цял свят има бандити, но на глава от населението в България има най-много. Откъде да намерим толкова борци срещу тях? Гаден народ сме - и това, че сме лош материал е вярно, за съжаление. Затова съдбата ни е такава - един вид, каквото си го търсим, си го намираме.

не сме си имали работа с престъпници. АМа с полицаи сме си имали. И рушвети сме им давали. И те са си ги искали и взимали. На кого точно ме караш да симпатизирам а? Да не говоря, че когато ми откраднаха нещо ценно за мен ми казаха само "а то какви по-скъпи неща се крадат"...Което мен хич не ме интересува. Интересува т.нар. полицаи да си вършат работата за която са назначени. А как се назначават - и това знаем...

Към Видял - Не знам дали Бойко е тиква, но ти си прозззз като галош - тъп си и ограничен, защото ти си самия бандит и се страхуваш и такива като Бойко,защото ще ти затвори кранчето. ВСЕ ПАК на ББ и ГЕРБ СЕ ВИЖДА ПО ЛИЦАТА ИМ, ЧЕ СА УГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ, а тия от БСП да паднеш като им гледаш ФИЗИОНОМИЯТА - САМОДОВОЛНИ И УСМИХНАТИ ДО УШИ, ВСИЧКО ИМ Е НАРЕД. ДОБРИ АРТИСТИ - БЕЗ НАТФИС.

Потърси професионална помощ, не се шегувам!

Боко е угрижен не за България, а за това в кой момент УСА ще решат да ме ритнат столчето

И вие ли :-(((( ?? Не ви ли казаха, че трябва да сте "добрите момчета" ? Пък после ни убеждават, че не трябвало да ходим с калашници, щот' държавата (с главна буква) ни пазела от лошите, видите ли. . .

Какви да са полицаите като тези които ги назначават са престъпници.Хората са го казали"рибата се вмирисва от главата."Никога няма да се оправим защото вече 25г. едни и същи ни управляват.И какво като дойде5.10.има ли за кой да гласуваме.Питам ,но отговор не искам защото го знам просто няма кой.И така все повече ще затъваме.

Винаги има "най малко зло", а също и "малки стъпки" в правилната посока. Не се заяждам; споделям мнение. . .

Докато в една държава няма пълна прозрачност за гражданите, никога там няма демокрация ( власт за гражданите), а там има само мутрокрация (власт на мутрите).

Първо трябваше да се почне от Кърджалийската Полиция и Прокуратура, Най голямата мафиа е във Кърджалийската полиция и прокуратура,,,,Вече шеста година сигнализирам Компетентните власти в СОФИЯ,,,,ДО КОГА,,

В София са шефоветете ИМ... НЯМА СПАСЕНИЕ..

тия Сигма направо да ги прекръстят на "Алфата и Омегата на престъпността", ведно с цялата политическа измет на България!

Казваме-каквито политиците,такива и полицаите.Може и да се допълни-прокуратура,съд и т.н.Същевременно когато наближат избори,пак едни и същи партии се явяват и пак само те влизат в парламента и после пак недоволстваме.Е,тогава какво правим-Нищо и все така ще бъде

Господи, пази ме от пазителите ни, от престъпниците мога и сам да се пазя!

То да са само Сигма с мед да ги намажеш.Така и никой не реформира сектора Вътрешна сигурност.

ВСЕ ПОВЕЧЕ ФИРМИ И ПОЛИЦАИ И ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ЗАСИЛВА ПРЕСТЪПНОСТТА

Каквито политиците, такива и полицаите, какво чудно има?!

Към 5 часа след обяд новината ще е "Арестуваха всички служители на Сигма".

Айде пак ще си говорим!

След което бяха--''СПОРАзумени''...

По-късно следобед заглавието на ДИР ще бъде "Пуснаха ...от задържаните полицаи"...

Бах ти държавата, щом и полицаите крадат като невидели. Срам! Но всичко тръгва от т.н. политици, които с поведението си дават лош пример на всички. Тия ще ги уволнят или пък ще ги обявят за невинни (поради "липса" на доказателства), като второто е по-вероятно. Какъв респект могат имат уличните разбойници от крадливи ченгета? НУЛЕВ РЕСПЕКТ!

То имаше филм по една от телевизиите за корупцията в полицията, как полицаи правят отцепка на крадци, за тарифите, които се прибират в районното и т.н.

Колко служби в тая бедна държава се занимават с една и съща дейност, господа министри? С конвоиране, екстрадиране, съпровождане до съда и т.н. - най-малко 4. Сигма, МВР, ГДО и други. И до кога с тия дублиращи служби? Как ще издържи бюджета да храни толкова много хрантутняци?

Ми лесно - пари за училища и здравеопазване няма, ама за милиционери я бюджет, я външен дълг се намира....Че иначе излизат да пушат, тъкмо да ги видим колко са, че по улиците никой няма....

Бг-СЪД.СИСТЕМъ. ''СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ''ПРОВЕРКА'',....НАРУШЕНИЯ ---НЯМА ''

Задържали са ги,защото са закрили СОД и обектите са ги харизали на частни охранителни фирми.Освен това са подготвяли предоставянето на столовете за хранене на частни фирми тъй,като тогава храната щяла да бъде по евтина.

Не съм им адвокат на арестуваните. Но има и друга възможност. Някои от тях знаят за връзките и престъпленията на Тиквата и искат да ги накарат да замълчат.

Ставате банални с тая тиква вече. Няма престъпление което да не сте му приписали или въвлекли. Преди Костов ви беше виновен за всичко, сега ББ. Важно е да имаме враг, който да оплюваме. Ако някой известен професор беше на боковото място и за него пак щяхте да измислите небивалици. Ай сиктир.

Костов е образован и интелигентен човек, не е завършил милиционерска школа, не е бил в престъпни групировки, не е мутра. А на Борисов от самолет му личи, че е тъпигьоз и мутра.

Логиката ти куца. Ако е така както казваш, трябва да ги оставят да си вършеят безнаказано и да не ги пипат.

Всички и всичко е ПРОДАЖНО... ЗА ДА Е ПО-ЛЕСНО, СЕ ПИТА : КОЕ В БГ НЕ СЕ ПРОДАВА ? Флашки на примати ,кинти на магистрати ,..

Боже, опази ни от пазачите!

"новите" си разчистват неудобните кадри... При всяка смяна на правителството се случва едно и също нещо, само че някои са фенове на публичните изяви....

Новите още не са взели властта.

Ха-ха-ха, само тези четирима ли злоупотребяват??? При близо 60 хил. полиция..., разровете се по-надълбоко.

Научи се да пишеш правилно:...."страхът"

Г-н професоре, в случая напълно отговаряте на значението на "Мурдаров"= "Мръсников". На кого точно отправяте забележката си- не става ясно! Но, че правите "мръсно " на неизвестен, се подразбира ясно! Внимавайте на кого отговаряте!

Съобразно Данните по Темата : А. По брой Изобщо на полиция (Без отчитане на т.нар. Специални служби !) - с 'наште' близо 38 000 - Сме твърдо в 'топ' класацията. Б. Ако отчетем Реалния брой Данъкоплатци - комай Изпреварваме 'светила' като Вануату, Самоа, и дори - Афганистан. В. Ако отчетем И заплатите-им... Г. Ако сравним заплатите-им със Средната (или Минималната !) у Нас - ... Д. Ако отчетем И посоченото от Автора (Браво !, Авторе.) за 'някои' техни Участия - ... Ами то Излиза че Сме бетер от 'чичо/леля Паричко' ил Тотални Абдали да позволяваме да Ни доят Така ! ------ ---> Двустъпковата, Българ(к)и ! това Е А-то и Я-то ЗА Изправянето на България и Нас-Всички.

Бълваш много думи и... нищо! А и така не се разбра това "двустъпковата" - танц ли е, манипулация ли, или лицемерие . Никаква ясна мисъл! Две изречени напиши, ама да изразяват завършена мисъл бе човек!

Хорат им се доверили, очакват от тях защита и борба с престъпниците, а самите те се оказват престъпници.Едно голямо разочарование....

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ФИНАНСОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ГИ ПРАВИ ЦАЦАРОВ И ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО, КОЛКО МОГАТ ДА ОТКАРДНАТ ИЛИ РЕКЕТИРАТ ТИЯ?.....ДОКАТО ЦАЦАРОВ Е НА ПОСТА, ВСЕ ТАКА ЩЕ Е ....

Върху Сигма вече има стигма!

Задачата на полицията не е да ни пази от престъпниците - задачата и е да пази политиците от нас

Как ниска заплата??? Повечето взимат не по малко от 800лв. на месец, като се пенсионират взимат 20 000 на куп.!!! И пак са корумпирани!!

Тези са най-наглите рушветчии по улиците на градовете!

КАТО НЕ ИМ СТИГА ЗАПЛАТАТА ТЕ МИНАВАТ БРЕЗ БАНКАТА, БАНКОМАТА,КАЗИНОТО,РЕСТОРАНТА ЗА 10МИН.И ОПА ИМА И ЗА САЛАТА ИЗА ЕСКУРЗИЯ

Ще има разбира се, тва да не е живопис.Кой,където бачка - от там взима.Този в цигарената- цигари, банкерите- от банката и т.н.

Всъщност от живопис може да се изкарват яки кинти. Стига да го умееш.

Интересно ,че в почти всяко престъпление има замесен бивш или настоящ служител на МВР.

ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗПАДА СЛЕД УПРАВЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИТЕ.

За една година управление,другарите развратиха полицията. Изучиха се от тройната коалиция.

найпосле са арестували баш мафиоти! Най-голямата престъпна групировка в бГ е полицията. Затова сме и на този хал!

Полицията нас ли ще пази или ние да се пазим от полицията ?

И на кого да разчитаме? Крайно време е тези, които са ни докарали на земята, да се намесят ........................

Защо да са им ниски заплатите?Напротив високи са при положение че нищо не вършат.А това ,че се пенсионират в младежка възраст?Колко по отговорни професии има.Кой в България взема високи заплати?Аз така разбирам нещата, като не те устройва напущаш.Да ама не .Ще си доработваме като се съюзим с престъпниците.Това е най презираното съсловие.

Само от Военна прокуратура и Военен съд имаше страх в МВР ... сега анархията, купуването на постове, корупцията, престъпното бездействие, симбиозата с престъпността, злоупотребите ... МВР е в трагично състояние

Кражбите са национален поминък на българите.

В голяма грешка си! Ако ти си крадлив българин, аз не съм! Ти крадлив българин ли си ? Защото според казаното от теб- така излиза?! Я, не приписвай тази черта на всички българи! Ето аз се засегнах... не съм такъв човек ! Знай, че винаги има изключения! Ако ти стиска- по-добре посочи поименно крадците, или конкретните съсловия в които се краде! Без посочени факти и доказателства, оплюването на всички в "кюпа" - не е работа !Всяко стадо/народ- си има мърша, но стадото се води и оцелява от здравите! Не от мършата!

КОЙ СЪЗДАДЕ СИГМА

създаде ги Иван Костов и всеки ден от тогава до днес всеки ден му носят пари от откраднатото в плик на ул."Крушова градина" в Драгалевци.Разбра пи,червена кратуно?!

а днес по ТВто казаха, че дъщерята на Иван Костов е получавала месечно по 30 000 лева от КТБ за т.нар. "устни консултации". Това вярно ли е?