Шведски министър: Сексуален натиск има и на най-високо ниво

Външният министър на Швеция Маргот Валстрьом заявява в интервю, че сексуалните посегателства стават също на "най-високо политическо равнище".

Обратно в новината

Коментари - Шведски министър: Сексуален натиск има и на най-високо ниво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре бе, мама му стара, тия взимат един куфар с пари. Толкова ли не могат да си платят на една проститутка. Сигурно ще им струва 2-3% от заплатата.

Той и ЕС внезапно ще почувства ръката на алах скоро ама не се дърпа....

За да няма такива посегателства ...омъжваш се и си седиш в къщи при мъжа си. Дето се вика "Кво дириш в гората сред вълците?" Отишла червената шапчица в гората а после олеле си вълци имало. Ами душко това е природата. Както има бури, урагани и земетресения така и мъжа гледа по определен начин на жената, а и обратното. Както в един полски филм навремето една мома за първи път видя еди кое си на мъжа и го попита "Какво е това?" а той и отговори "Това е живота". Докато природата ни е такава така ще бъде. И драги дами не си мислете че мъжете ще отстъпят от попрището си. Това може да стане само когато природата им се промени или пък вашата. Много е простичко. Всъщност когато човек спре да убива себеподобен, да краде, да обича повече ближния си отколкото себе си и егоизма изчезне тогава вероятно ще си получите своето "равенство".

Ти откри европейските ценности! Браво! Само третия пол пропусна, но то се подразбира

Това прилича на вица за кокошката: Подгонил я петела, а тя си казала......Абе...дали не бягам твърде бързо?!?!

"Лицето, седящо до мен, започна да ме ухажва" - Ха-ха-ха, това вярно е нереално! Само един въпрос, тази женица ужасно фригидна ли е или е минала на другия бряг?!

вечеря с лидери от ЕС внезапно усетила ръка на бедрото си. Боже, колко трябва да е бил пиян този?! Или толкова да е закъсало човечето...

! КИНДАЗ

Даже на най високо ниво са по-нагли.

хм, явно някой подпийнал европолитик я е помислил за мъж и й е пуснал ръка ... хахаха

Зарозу много палав, че излезе. КУНЕВА се ошумолява нещо

Неграмотно недоразумение, кое отделение си завършил?!!

Бех Съученик на Кунева в АОНСУТУ

Да дойде на балканите ,чака я веднага дълбока оран във трите направления ,без никаква ръка!

Всяка превтасала курабия почва да си фантазира колко е вървежна и сега ,като 5 червени скумрии- нинова ,йотова,йончева, буруджиева и дърева!

Ех че грозна шведка а и се оплаква от мъжки ласки! Жените са се побъркали а мъжете не подбират няма момиче няма момче !

Sm3hurk0

Гладна кокошка просо сънува... Сламена коса.... лице. с цвят на тебешир ... Фейса и не ми допада... , К'во да и харесам, а и оня в гащите не може оцени знанията и вътрешната красота....

Хе-хе-хе, имаш сериозен проблем, който може и цял живот да не осъзнаеш, морален проблем. Бих ти го разяснил, но няма да ми повярваш и разбереш. Тоталната липса на ценности брат, не се коси де и аз го разбрах на солидна възраст, та не е късно...

Защо министърката не каже, че има и мъже, обект на сексуален похот от страна на жени с властови позиции.

Защото не е политкоректно! Никой не е дискриминиран от нег.ри и вкякакви мюсюлмани и никой мъж не е сексуално тормозен от жена. В Европа е най-страшно да си бял хетеросексуален мъж ,православен и разведен! Прецакан си от всякъде!

Случка във франкфурт, ресторант в центъра, вечерта: пълно с народ, няма един свободен стол. НЯМА нито една маса със смесена компания, само маси с жени и маси с мъже, всички са около и под 30-годишни, явно работят във финансовото сити. НИКОЙ не заговаря никого от другите маси, подлушвам разговорите без да искам и чувам, че обикновено се касае за пътуването при родителите, кой-къде-ква дестинация изгодно буквал. Много млади, самотни хора... Спомням си как си подвиквахме навремето или намигвахме, но никой не е нападал никого, дори в най-затънтеното село най-простите момчета не са го правили.

Европейския съд вече ще съди хетеросексуалните, защо не са станали хомосексуални.

спомням си оня виц.... събрали се лидерите на НАТО да решават съдбата на Ирак. по едно време се изправя Мадлин Олбрайт(извинявам се ако името не е правилно) усмихнала се изкусително и казала: -И сега? Какво правим колеги - война или любов? всички единодушно гласували за войната....

Еех що на мене не ми се натисне някоя шведска началничка та да види как лесно се подавам на сексуален тормоз ;- )))

великите викинги и те дават фира.... няма мъже и там, командват ги шу.. тки...

Спомени, спомени. Сега никой не им обръща внимание и ужас. А Меркел какво да каже?

И една молба.Не режете снимката.Ако покажете цялата снимка, ще се види как тази моралистка се е натиснала на колегата си.

Само да попитам и откога стана забранено мъжете да свалят жените. Това че на госпожата не им допада мъжа или начина на сваляне, не означава че свалянето на жени е престъпление.!

Ами не е ама стига тя да ви хареса. Ако не може да ви осъди за нежелано натрапено внимание, което си е форма на сексуално насилие. Все пак жените имат и права!

Отиваш и питаш. Госпожо вие харесате ли ме или ще ме съдите, че ви питам и видите ли съм ви тормозил с този си въпрос? Жените имат права и мъжете имат права нали? Сега излиза, че няма как да се свалят и да правят секс, заради закони. Ами не се чудете тогава, че в Европа няма деца и има много хомосексуалисти. Все пак ако госпожата я пипа жена не е сексуален тормоз според вас.

Не мога да разбера в редакцията на дира дали има някоя мустаката феминистка или лесбийка или мъжемразка противна на мъжете, че вече един месец се натрапват такива новини.Какво толкова станало, че някой си поискал от някого?Защо само жената се оказва обект на сексуални нюанси-посегателства, тоермоз или причина за растеж в кариерата.Явно е настанало време изчезващия мъжки вид да поведе борба за правата си.На жената е позволено да прави всякави силиконови, химически, механични и модни трикове' само и само да се хареса с една или друга, но най-вече материална цел.Това "сексуално посегателство или тормоз" е същата измислена фраза като"правата на човека".Удобна за всякакви мнипулации.Когато една откровена курветина си ляга с този от когото има ползя-примерно за растеж в кариерата"Колежката Стойка" , когато разтурва бракове е нормално, ама , че някъде не и изнася-хоп сексуален тормоз.Мисля, че това са разни трикове на определени раси и хора за измъквне на пари.Пуснал и ръка-и какво, нормална свалка.Тя каво иска да и говори за Ромео и Жулиета ли или за секса в Дания.Ей, такъв шмохел как си прави реклама.Такива трябва да получават "Червен картон" за симулация.Що за демагогия-в Щатите правят най-яките порняци, ама вижте ни какви моралисти сме.Дори в Белия дом имаше ДУДУ преди в реме, баш в Овалния кабинет, щото една такава некадърна в секса овца мъчеше съпруга си -президент.Хайде холан, не на нас тия.

Рибата се вмирисва откъм главата. То защо е тази проституция, мошеничество, лъжи, кражби, грабежи, убийства по света и у нас, на всички нива. А, флагманът на съвременната "цивилизация" са сащ.