Тръмп обясни за Швеция: Видял имигранти по телевизията

Казаното за Швеция се отнасяше за репортаж за имигрантите, излъчен от "Фокс нюз", написа в Туитър американският президент Доналд Тръмп, цитиран оп Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обясни за Швеция: Видял имигранти по телевизията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реалността навря дебел и остър кол във сърцата на либералските журналюци, както и на манипулираните шведски политици. Понеже шведските кукли на либерализма, наречени политици, питали Тръмп какво според него става във Швеция. ЕТО КАКВО СТАВА В ШВЕЦИЯ. ЗА СВЕДЕНИЕ И НА ШВЕДСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО, ВЪПРЕКИ ЧЕ СИ ИМА СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ, Е ИЗПАДНАЛО ДО ТАМ, ЧЕ СЕ ОСВЕДОМЯВА ОТ ПРЕЗИДЕНТИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ. Масови безредици са станали снощи в предградието на шведската столица Стокхолм - Ринкебю, където живеят много имигранти, съобщи националната телевизия СВТ, цитирана от ТАСС. Участниците в тях са хвърляли камъни по полицията, а органите на реда са произвели няколко предупредителни изстрела. По думите на очевидци вълненията са започнали, когато полицаи опитали да арестуват издирвано лице на метростанция, но към тях полетели камъни и един полицай е бил улучен. Полицаите са успели да напуснат мястото на инцидента, заедно със задържания. Но около два часа по-късно в друг район на предградието е имало нови безредици, в които са били подпалени няколко коли. Полицията е започнала предварително разследване по случая.

skromna35

Тая представителка за малоумни ли има хората!?? ""Вижте какво става в Германия, вижте КАКВО СТАНА СНОЩИ в Швеция. В Швеция - не е за вярване. Швеция. Те приеха много бежанци и сега имат проблеми, каквито не са си и представяли", заяви президентът. Наред с това цитира реалните атентати в Брюксел, Ница и Париж. ... Представителката на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс уточни, че Тръмп е говорил за увеличаващата се престъпност и инцидентите напоследък като цяло без да има предвид КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ." Не е лесно да чисти ла.ната след шефа си!

кой лъже сега? "Масови безредици са станали снощи в предградието на Стокхолм Ринкебю, където живеят много имигранти, ..."

И кой сега излезе лъжецът?

Либералите излязоха лъжци и инсинуатори. Което даже не е новина.

Либералите излязоха лъжци и инсинуатори. Което даже не е новина.

Даа мълчат ,премълчаха даже и като пръдна на пресконференцията пък се насра.И едно оранжево и рядко,та чак в Швеция се усети.

какво ни тревожи Доналд Тръмп ? Негови биснес умение във управление на горф игрищата ? Че притежава една кула с ресторант и Макдоналдс в Манхатан ? Той си има собствени приоритети !

какво те изнасят всъщност към Европа ? Едни кремове от фастъци , някои други полуфабрикати , малко химическа промишленост , даже дънките не идват оттам. А за цигарите и уйскита да не говорим вобще . нека си мислят , каквото им хареса .

Появиха се и карикатури и остроумни коментари и какво ли още не. Всички те изкарват Тръмп идиот. Сега да видим как реално стоят нещата. Шведския град Малмьо. Нали е техен,защото виж,че са се отказали и от него. Та там съотношението мигранти към местни жители е 43% мигранти към 57% местни жители. Безчинства,грабежи,изнасилвания. Полицията не е в състояние да се справи,а има части на града,където местните хора не стъпват. Нищо,че са си у дома. Само въпрос на време е там да стане сериозен конфликт. Тогава на шведите ще им замръзнат усмивките. На другия полюс е Барселона. Там половин милион демонстранти ИСКАТ ПРИЕМ НА МИГРАНТИ!! Защо е така? Ами защото испанците и в частност баските не знаят за какво става дума. ТЕ СМЯТАТ,ЧЕ ВСИЧКИ МИГРАНТИ БЯГАТ ОТ ВОЙНАТА И МИЗЕРИЯТА! Бързо са забравили уроците от Мадрид. Има и друго обаче. До тоя момент Испания е приела 1000/хиляда/ души мигранти. Колко са в България? Съпоставими ли са двете държави? Така че, когато иронизират Тръмп,добре е шведите да си видят къщата,за да няма после рев!

Не го изкарваме, Дъмпи сам се показва, че е идиот. Да се скъсате да търсите начин да обясните, какво е искал да каже, пак остава факта, че е идиот. За него нямат значение такива дреболии като факти, статистики, конституция, закони... абе шменти капели отвсякъде.

А МАЛОУМНИЯ ХИПОПОТАМ - ЗАВАРЧИКА СТЕФАН ЛЬОВЕН ДА СИ ДАВА ОСТАВКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВЛАСТТА НЕ Е ЗА ГЕНЕТИЧНИ МАЛОУМНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Разбираемо е , след като Баба Меркел му отказал да повиши месечната издръжка , това щяла да стане чак в далечната 2022 година , трябва да се стягат всички други възможни източници за благата . Всъщност една добра нагласена постъпка ! Представете си , седнало пред TV , леко задремняли от рекламните клипове за шоколад и разни болкоуспокояващи , новината Ви изненада ! След като алкохол там е много скъп заради акциза и носене на оръжия подлежи на строг разрешителен режим , Вие какво щели да сторите ? Или броите ли в такава застрашаваща ситуация вместо овцата козите ?

Медиите лъжат като за световно. Никъде, ама никъде в речта не се споменава думата "атентат". Да, изказа не беше най-правилния възможен, но в следващото си изречение Тръмп поясни, че става дума за мигрантите. Вижте видео в YouTube с отново не много коректно заглавие: "rump Sweden attack , what happened in sweden last night " Но речта я има документирана. След 0:20 на клипа това, което Тръмп казва е нещо от сорта: "Вижте какво стана в Швеция. Те ги приеха (мигрантите) в големи бройки и се изправиха пред проблеми, които никога не смятаха, че са възможни." Цялата тази медийна кампания срещу изказването на Тръмп е соросоиден фарс. Най-дребната грешка на езика или изказването, което би могло да се възприеме/изкриви в някакъв медиен скандал, се използва срещу него.

А заглавието на тази статия "...видял мигранти по телевизията" ми звучи като някакъв си глупак видял нещо и после му се привидяло друго. Горе-долу такова усещане оставя у читателя.

Този шведски смешник, който пита Тръмп какво е пушил може да се застреля някъде. Те много добре знаят, че цяла Европа прави каквото САЩ наредят и това е от години насам. Но сега, когато президентът там не е удобен на върхушката, всичките лакейчета надолу по веригата, пък било то и чуждестранни, се правят, че го джавкат. Така, както пудел джавка мечка. За едно изказване, което Тръмп дори не е направил. Но, когато цяла Европа подпише неизгодно търговско споразумение в ущърб на милиони граждани, тогава това вече не е новина и никой от европийските политичеТА не се прави на отворен, ами трайка ли си трайка. Мирно и послушно приема съдбана на народа си. И се радва на някоя друга паричка, която са му дали и за която е продал душата си и интересите на държавата си.

Не е тайна че някои шведски градове да вече арабски гета където европейците не смеят да влизат. Напримел Малмьо. Това има предвид Тръмп че се е стигнало до абсурдни ситуации както в Швеция така и в други европейски страни. Абсолютно е прав.

и аз се нуждая от време на време от тълмач .

Тръмп определено заслужи място във великата група на малоумниците - Ердоган, Нетаняху, Путин и Меркел.

За Меркел на 100% е така, защото тя унищожава европейската цивилизация. Но пък медиите са на нейна страна, а Тръмп гто плюят. За Ердоган донякъде, въпреки че той поне на моменти гледа интересите на собствената си страна. Не може да се каже същото за европейските политици. Но този медиен спам срещу американския президент още отпреди да е встъпил в длъжност е жалък и малоумен, но явно има кой да му се връза. Това ясно показва, че има много други интереси, които дирижират нещата - банки, петрол, корпорации, хора, които държат медиите. Когато някой им е неудобен, пък било той и президента, започват атака срещу него. Защото финансите управляват света.

Ами Тръмп е част от този едър бизнес бе, я виж кои са му в кабинета. Все мастити банкери, евреи и петролни магнати. И това ли не виждаме вече?

Всички изброени са малоумници.

докато не се обърка руски хим с немския не виждам нищо особено ...

Ще събереш минусите на цялото тролско войнство от всички партийни централи, ;-).

под условия на партизанщина в предизборен модус негативите по правилата на диалектика се превръщат в позитвно мислене .

Даже IBM вече не произвежда компютери . Продават се под име lenovo , 100% китайско производство . нека да местим майнфрайм машините , бекбоните в Европа , и могат тогава в САЩ да си палят свещите .

Завист ли е това ? В странта на Мелания например се знае , че липсва "Niveau der kapazitätssteigernden Investitionen einer Periode" , или поне е отрицателен тоз индекс . Не бих искал да знам ,каква ще е резултат за США .

Тръмп страшно ми падна в очите, превърна се в обикновен трол. Демагог от висша класа. И защо му трябва да ходи да прави пак предизборни кампании по села и паланки? Ами нека да излезе на зелената поляна и си каже думата, ще го предават пак по всички канали. За президент се иска малко повече от това да си медийна звезда. Избрахте си го, сега ще му търпите малоумията.

Това чучело Тръмп е срам за такава велика страна като САЩ. Ако можеха да излязат от гробовете си "Бащите основатели" на Щатите, тоя недокл.атен нарушител на законите щяха да го пратят в Алкатраз,за да си гледа на спокойствие старините в някоя луксозна килия. И нашите червени кратуни му лижат г*за, щото бил приятел на таваришч Путин. ПФУ!

Чучела са предишните марионетни президенти на статуквото. Кенеди е бил последният истински президент на САЩ. А за Тръмп е рано да се каже. Тепърва ще се види какво ще направи, но щом толкова много плют по него, може би им е неудобен. Чучела са и европейските марионетки, които позволяват Европа да затъва, да бъде наводнявана от мигранти и да се прокарват чужди интереси, които са на всеки друг, но не и на европейците.

Приятелю , в страна в която да не си плащаш данъците е равносилно на килия в затвор, тоя другар-президент официално си призна, че не си плаща данъците. Отделно три пъти фалира, за да си узакони далаверите. Е, ще изчакаме да фалира и Щатите и след това пей сърце - др. Путин ще постигне световния комунистически строй, нали това им беше мечтата на руснаците от др. Ленин насам.

Коментар от РБ , занимаващ се със закононарушение ! Нали в небето говорят на български ...

Тръмп е бизнесмен, не политик. Щом визира точно Швеция, а не например Франция където имат военно положение с войници по улиците, значи има нещо което Швеция му бърка в бизнеса. Затова пуска мигрантската нишка и гледа сеир.

Тръмп ако питаш мен е шоумен, който по случайност е попаднал на президентското място, без да има и най-малка представа от политика. Та този шоумен сътвори големи каши само за един месец, може да си представите какво предстои...

ТИ СИ ЯСЕН! А ТРЪМП НЕ Е СЛУЧАЕН ЧОВЕК,КАКТО СЕ ОПИТВАТЕ ВСЯЧЕСКИ ДА ВТЪЛПИТЕ НА ПРОСТИТЕ ХОРИЦА! НИЕ ЧЕТЕМ КНИГИ И ТО НА...ТРЪМП! ИМА ИЗДАДЕНИ НАД 15 НЕГОВИ КНИГИ!ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ НЕЩО,ДЕ,СТИГА ПАПАГАЛСТВА!

поне първите 100 дни той си има да влиза в работа . че еновак , всеки знаел . ще му трябва малко време , каквото нито е грешно , нито е изключение . нека да видим , какво ще е след стотини дни .

Вероятно това е правдоподоно, всичко е бизнес в тоя свят. Тръмп е безскрупулен човек, и няма да се спре пред нищо за малко повече кинти (все едно ще си ги носи в гроба).

той има още да полага клетвата . поне от тази гледна точка има съвсем обективно причини и още много време .

Един от малкото безпристрастни коментари тука.

Интересно как изведнъж се появиха толкова разбирачи по шведските въпроси?

Тръмпи е луд за връзване, а жена му е лесбос, опипваше по задника жената на Натаняхуй в Бялата къща.

Който иска да знае истината, да влезе в youtube, да напише в търсачката "muslims" и да гледа! Гадовете мюсюлмани горят шведското знаме, изнасилват, крадат, продават наркотици... В много градове хората ги е страх да излизат вечер... А престъпността спада ли, спада... Никога не е имало такава дезинформираност, истината се прикрива от властите. А в това време мюсюлманите превземат Европа... Трагедия!

Ти някога ходил ли си в Швеция или просто се информираш за проблемите им по youtube?!? :)

Какво значение има? И да отидеш в някоя страна, и за месец няма да научиш толкова, колкото от интернет за един час! Стига да знаеш ангийски, естествено...

Момчета, Русия е последния бастион на здравия разум и православието. Викам всички да отидем там и да дадем отпор на кончитите! Желаещи?

Ами отиди бе, what stops you?

НА МЕН ОТ ДЕТЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ В МОСКВА,НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! А ЛЯТОТО ХОДИХ В ПЕТЕРБУРГ!!! ПРЕКРАСЕН ГРАД!

И отново за любителите на конспирации: В Швеция започна работа първият участък от електрическата магистрала за товарни автомобили. Смятат всички магистрали да ги направят така - товарните камиони да са като тролеи. Изобщо НЕ Е ШЕГА. Както не е шега и това, че в САЩ има сериозно петролно лоби. Както не е шега, че по този въпрос САЩ и Русия са на една страна - Европа на друга.

Неадекватен, както обикновено.

Абе, официална статистика... Важното е какво чувства Тръмп. Като почне да чувства, че Америка е велика отново, тогава значи си е изпълнил задачата. :))) И с другите тролове е така. Реалността и обективността нямат значение, те чувстват така нещата, значи нещата СА така. За всички, а който не е съгласен е предатели или враг и трябва да бъде унищожен. Физически, ако може. :) Разбира се, очаква се сериозен сблъсък на реалността с глупаците. Да видим кой ще издържи. :))

Ей сган нещастна Къде видяхте Тръмп да говори за атентат, споменава проблеми, които са видни за всички нормално мислещи. Ей сган седнали сте да коментирате Тръмп, платете си парното, възпитайте си децата, научете ги на нещо полезно, развивайте се в работата си, коментиайте проблемите на общината в която живеете или на България като цяло. Седнали някакви мизерници , родени на място където кенефа е на двора им, живеещи в цигански панелки да коментирате поведение,изказвания и политика на милиардер, избран за ЗАКОНЕН ПРЕЗИДЕНТ ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА СТРАНАТА МУ. Разбрахте ли ме тъпунгери смотани.

Ходих до едни дами на нощта. Ужас. Стари и изхабени. И майка ти беше там. п.п. Някъде да съм казал нещо конкретно? Ама се подразбира, нали? :))

Не може да ме засегнеш! Очевидно след като отговаряш на коментара ми по този начин усещаш че си причислен към тези които споменавам. Имаш много да наваксваш! Поздрави

тои просто е прорукувал с задна дата, нищо не разбирате.. тръмп е американската ванга!!

ИЗКАЗВАНЕ НА ШВЕДСКИЯ/ИМЕННО/МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ,ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ИМ Е....ПРАВОСЛАВИЕТО !!!

A ако питаш мен най-големия враг на човечеството е западната религия, а именно християнството и исляма. Аз лично не виждам никаква полза от тях. Нима християните не са извършвали зверства в името на Исус Христос? Нима не са изгаряли хора на клада или предприемали кръстоносни походи срещу инаковярващите.

ВЪЩНОСТ,НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА! А АЗ ЦИТИРАМ ФАКТИ,НА КОИТО ВИЕ,МАЛОУМНИЦИ, ПИШЕТЕ МИНУСИ?!

Медиите се опитват да правят на луд американския президент, но всичко рано или късно става явно.Трябва да се изясни собствеността на медиите и да се уточнят щедрите спонсори, след това остава да се приложат аритметични действия като събиране, повдигане на n-та степен, анализ...Но, кой да го направи като медиите се издържат от реклами?Да им умра на демокрацията, според която може да се гавриш с току-що избран президент!

Тоя не го ли разбрахте, че е "Търчи-Лъжи" ?

Кой не го знае Шорош.

Ако нямаше толкова промити мозъци, които наистина да вярват, че в Швеция положението е трагично. Та значи една от най-социалните държави, с един от най-високите БВП на глава от населението , с една от най-високите продължителност на човешкия живот Е ЗЛЕ. А може би точно затова е атакувана - ЗА ДА НЕ ГЛЕДАТ ХОРАТА КАТО НА ДОБЪР ПРИМЕР. За любителите на теорията на конспирациите - в Швеция обмислят поетапно премахване на двигателите с вътрешно горене в автомобилите, а Тръмп е сериозно подкрепян от петролното лоби в САЩ. Аз не съм любител на такива теории, просто смятам, че Тръмп е аматьор в политиката.

заради нелегалние, престъпността навсякъде в Европа се увеличава, само в Швеция намалявала...ха, как така, сигурно са взели българската статистика за престъпността. Яко дезинформират...

В Малмьо има зони забранени за шведи. Там емигрантите са 30 % от населението. Тих ужас...

Мдаа, Бушмена и Обонго оставиха на американците 26 трлн. дългове и подпалиха Бл. изток, обаче Тръмп е виновен, че казал нещо за Швеция.

К'во да е виновен, бе. Толкова му е капацитета - умствения. Да управляваш държава (най-мощната в света), не е като да управляваш хотел, казино или конкурс за миски. Понял? Най-малкото, че няма и елементарна култура този мухльо, освен, че е психически нестабилен. Понял?

Ми ходете да се търкаляте пред Белия дом соросоидите и да кряскате да го инпийчват. имате опит от жълтите павета.

Коментарите замряха, всичкото трол се изсипа в темата за Сталин. Определено там ще е по-интересно отколкото за малоумника Тръмп.

при любимия си путлер, та да види що значи истинска престъпност, а не разни кокошкари. След 19 часа улиците на масква и ленинград се изпразват, за другите градове да не говорим. Вилнеят азиатски банди от бившите съветски республики, които са овладяли ежедневния бит на нещастните руснаци, и колят и бесят на поразия.

И АКО в Русия вилнеят, значи ли, че в Швеция няма!?

Чакайте, чакайте....Те тия гейфагита, нещо не смятат за престъпление, намушканото при опит за изнасилване момиче, което помагаше на емигрантите, десетките изнасилвания...Кражбите и нападенията..Така ли?! Бравос! То това наистина са маловажни инциденти! Едното нищо! Особено за Швеция!

Опитаха да се направят на ударени, като попитаха Тръмп за какъв "терористичен акт" в Швеция говори. А той изобщо не е споменавал такъв.

Всичко, написано в коментарите под тази новина са обикновени лъжи. До последната дума, във всеки коментар. Не сте добре хора.

Ти добре ли си!?

Добре съм, Тръмп си вдига рейтинга на местно ниво. Тръмп няма мигранти в щатите както в Европа. Речта му беше добре подготвена, но не дотам. Сгреши, че намеси Швеция, трябваше да си гледа в двора.

Швеция да отрича, че имат проблеми с мигрантите е смешно

Объркали са и са му дали думите от реч за следващата седмица - сега, по-внимателно с разходките из Стокхолм...

Щом Тръмп говори за атентати в Швеция,значи атентат ще има.Въпрос на време.А престъпността им спада защото соросоидните медии крият безбройните инциденти.

Значи Тръм знае за атентати, браво бе лауреат такъв.

Значи Тръмп организира атентати навън, за да си оправи вътрешното положение. Типично по сталински.

ОТ ДВА МЕСЕЦА ПРЕЗИДЕНТ,НО ВЕЧЕ ОРГАНИЗИРА АТЕНТАТИ,МАЛОУМНИК ТАКЪВ !!! АБЕ КАК ВИ НАМИРА ТАКИВА СОРОС БЕ...

Работя в аптека в София.Всеки ден продаваме средно по около 30 спирта.Нещастниците,които го пият особено зимата не го правят от добро и не всички са клошари.Но по жълтите стотинки се вижда,че не могат да си позволят уиски.Колежките казват че е същото и при тях.Така че и ние си имаме пияници бол!Имаме и отровени със метилов алкохол много!Даже ако сметнем на процент население ще излезем някъде напред!Стига с тоя бояришник,да си гредаме българската мъка!

айде успех тролки не мога да ви издържам на темпото и аз трябва да работя :))) само оръщайте рублите в долари бързощото не се знае докога ще издържи русия :)) а и сме 17та година имайте го предвид революшън!!!

Кой е следващата смяна!? Дървоебачката ли!?

Имигрантската престъпност умишлено се укрива за да не се вдигат бунтове от хората срещу правителствата и самите имигранти! В Швеция, според местни медии, изнасилванията от имигранти над шведки, са се увеличили в пъти! От началото на годината били регистрирани над 1000 случая! Явно им харесва това да се случва!

Уж се прикриват, пък били регистрирани 1000 случая? Откъде ги знамете тогава. Но аз ще ти кажа, не били 1000, а 10 000 за седмица.

Не бе, пишат си го щведите. Да не мислиш, че и там няма нормални разследващи журналисти?

Тъй като живея в скандинавска държава, ще ти кажа, че е точно така в Швеция. Има официални доклади от полицията, защото те няма как да не се водят, но медиите не отразяват нищо. Тези, които си позволяват да цитират доклади, веднага са набедени, че са против правата на човека и против имигрантите. Нещо като с циганите в България, но не точно. В Швеция има толкова много квартали с джангали, в които полицията дори не може да влезе, че не може да си представиш. Една журналистка се опита да взеле с оператор и само да се разходи и бяха набити, защото си вървяха (има го заснето).

Тръмп организира безпрецеднтна кампания за ДИРЕКТНО общуване с избирателите-данъкоплатци, започвайки от Флорида. Неолибералните медии като Ню Йпрк Таймс, Си Ен Ен, Файненшъл Таймс и т.н. са бесни, защото така възможността им да облъчват електората с "фейк нюз" какво точно прави и/или говори Тръмп намалява драстично! В резултат, продуцират още фалшиви новини в опит да заглушат директния диалог на Тръмп с нацията.

Тъпанар, кампанията се предава директно, какво затъмнение бълнуваш.

уточнение

Тъпанар, виж си минусите и пак се изакай.

Тръмп е новия Гьобелс, не знам какво го харесвате толкова, но този човек е опасен. По-опасен от малоумниците Ердоган и Нетаняху.

Опасен е за соросоида! За мене не е опасен! Човека си казва че"Царят е гол!!!" Ама ти не си чел Андерсен,кво да ти обяснявам. Недоклатеняците в Европа ще я доведат до пълна разруха...

Тъпата соросоид в желанието си да замаже една забележка на Тръмп, раздуха безумията в Швеция до международен скандал. Ако и имаше неразбрали, не останаха.

в Русия ескалира и добива неописуеми размери. Трагичното е че обикновени битови кражби вече са съпроводени с жестоки, садистични убийства на възрастни хора, бременни жени и деца. Полицията е безпомощна и е принудена да си мълчи и прикрива развихрилата се престъпност. Като се прибави и бумът от отравяния и смъртни случаи със сурогатен алкохол, картината направо е безнадеждна, но на путлерските олигарси не им пука, те ограбват природата на Русия и се изнасят в "омразния" Запад, включително си купуват имения и в Швеция ???

Струва ми се че говориш за България. Объркал си рейса нещо

Статията е за Тръмпи и за Швеция! Никъде никой не споменава думата "Русия" и мястото на такива коментари /колко са верни е отделен въпрос/ е под друга тема...

и да не се е изразил правилно.но Малмьо е в извънредно положение. Следствието и прокуратурата са 24 часов раборен режим.

Руските тролове сте на 3 смени също. Но ще видите кон боб яде ли, когато Тръмп ви го сложи и на вас.

Малмьо е в ръцете на бежанците. Има градове, където те са повече от шведите!

е ,че преди 40 години хората слушаха Свободна Европа и Дойче Веле и бяха тролове. Сега гледат някаква руска телевизия и пак са тролове. Оправия нема.

И сега какво - вече не искате да живеете като шведи, защото там е зле. Много добре. Точка първа изпълнена. Шведският модел с висок стандарта на живот и сериозни социални помощи е нежелан. Важното е бедните сами да поискат да се откажат от по-висок стандарт на живот, защото това води до проблеми. ДА се величае Китай и всеки да иска да е нископлатен работник, на когото е осигурена храна, подслон и възможност за размножаване. Всеки, който иска да живее охолно е враг, който иска да съсипе Държавата.

Не е чак толкоз добре в Швеция, ади стига! Каквото било - вече нема да бъде. Така е и в гърция, и в италия, и в испаня - европейската раса загива от вируса на либерацията, както и от безпаметен консумеризъм на ГМО, свободна либофф и прочие антихуманни отрови.

Е да де - добре си е в България с настоящия стандарта на живот. Само ако може токът, наемите, цените на жилищата и хляба да се понамалят. А те могат да се намалят - стига с тези акцизи на горивата. Защо трябва държавата да печели повече отколкото петролните и газови компании? Я намалявайте акцизите за да може да се увеличава потреблението. Какви са тези европейски глупости.

момченцето със аритметичните знаци за по-голямо си е гърчава медийна жидовка. модераторският екип или спи, или го търпи по политпоръчкова повеля.

че било жена!Затова толкова яростно защитава политиката за мигрантите!Бих й препоръчал да се завърти около Кьолнската катедрала, може да й излезе късмета...!

Тръмп много добре знае какво приказва, а либерастите си бъркат в ушите и се правят че не разбират. Швеция няма политика на подбор на имигрантите и там е сбирщина от хора чиято единствена цел е да се възползват от ресурсите и благата на все още богатата държава. Рано или късно лодката ще се препълни с търтеи и ще потъне. А голяма част от имигрантите нито имат желание нито някой ги кара да се интегрират в обществото и това няма да има добър край за швеция. Вижте филмите на журналисти в швеция които се опитват да интервюират черните от гетата и ще разберете за какво иде реч!

Не знам защо купените медии си павят турда да пускат манипулации като бг по навик не им вярва. Каквото напишат значи е обратното.