Шведско семейство катастрофира на АМ "Марица", водачът е с опасност за живота

В автомобила са пътували и жена, и още 3 деца, като едното от тях също е хоспитализирано с болки в гърдите и нараняване на белия дроб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално-на Мерцедес винаги му е куцала безопасността. А и с това задно-става само за село на мегдана да го върти!

"шведско" семейство от Турция....

кУПУВАЙТЕ СИ КЙАТО МЕН ,САМО НАЙ СКЪПИТЕ ГУМИ мИШЕЛИН пИЛОТ,И ТОВА НЯМА КАК ДА ВИ СПОЛЕТИ.

Стига сте писали глупости Мерцедес никога не се върти

Защо продължават да пишат магистрала, в бг няма такива, има само пътища... междуградски път Марица, Тракия, Хемус и тн. Смешници, строяли те магистрали...

100 пр нов швед, към турция с мерцедеса със задно... В дъжда... Истинските шведи идват със самолет ...

И ритат по морето, а не по магистралите...

Два пъти съм правил аквапланг, единият път изпреварвах тир. Все едно си на шейна. Единственото което мога да посъветвам е да не се върти волана.

Не е точно като шейна. По-скоро като неуправляем обект, който бясно се движи по лед.

ОТ НОВИТЕ ШВЕДИ ;))

Никога няма да се оправим..... Кво значение има дали са шведи, турци, гърци или румънци, кво значение има след удара в мантинелата... Всичките сте доста ограничени, кога ще проумеете или ако не можете отидете по Европата поживейте малко там и ако не всички които пишете глупости, то поне половината ще промените мирогледа си.... А за магистралите там на запад има едни светещи табели на които се обозначава мокър ли е пътя, има ли заледени участъци, има ли задръстване и др. И на нашата магистрала са дадени едни пари от Европа да се поставят тея табели ама Баце ги е прибрал у сакото дето го даде на оня по пътищата на България. Замислете се малко на всеки може да се случи такова нещастие няма значение какъв си.

Кви табели бе? Ти виждал ли си как карат тия " шведи"? След 2500 км от Швеция тоя е на авто - пилот. Нито чуват, нито виждат.

Ами трябва да си има така или иначе. А може да не идва от Швеция. Не значи, че като си швед трябва да пътуваш от Швеция. Ама иначе си прав, че за тея 2500 км ще е на автопилот.

Реки и локви по нашите магистрали са често срещано и коварно явление. Затова при проливен дъжд - движение с до 100, за да може лесно да намалите до безопасните 80 при преминаване през тия водни препятствия. Няколко пъти съм виждал аквапланеристи в мантинелите. Веднъж и на мен за малко да се случи. Добри летни гуми помагат, но само до някъде.

Аз не бих ги нарекъл "магистрали", защото на истинска магистрала нямаш малки езерца след всеки по-силен дъжд, та да трябва да намалиш на 80 , за да преминеш безопасно Но иначе си наплълно прав.

И без локви по шосето става аквапланинг, ако дъждът е проливен. Случвало ми се е само веднъж - такъв дъжд, че беше като завеса - трудно виждах маркировката. Искаше ми се да спра, но мисълта, че някой може да се набие в колата ми докато е спряла ме накара да продължа, въпреки реките които течаха по пътя, въпреки лошата видимост - "хванах" лявата лента на маркировката и се опитвах да я следвам. С около 80. След 20 - 30 минути излязох от облака.

На Запад във всички нормлани и развити страни има автоматичен или отдапечен контрол на скоростта по магистралите. Когато вали дъжд скорсотта е 100км/ч, когато дъжда е силен е 80км/ч. В България както и да вали скоростта е 140км/ч. Незмам кое е по опасно? Да караш съобразено с времето, когато маумуни те изпреварват със 150 и нагоре, по - време на дъжд, или да се опитваш да държиш висока скорост за да не създаваш проблеми? Това е положението в нашата мила родина, отделно има неравности и водата не се отича добре всички знаем защо!

И да им го казваш те хората си говорят турци ли са шведи ли са. Ама добре е да го знаят хората

Никак не е сигурно че са турци. По-вероятно е да са кюрди.

То е ясно какви са шведите ама пред мантинелата всички са равни. А с тоя комплект травми залагам кило банани че и скоростта е била малко над бойковите 140, и коланите са заменени с молитва в душата. Ако Ушев им беше нашил по една глоба за скорост и по една на човек за коланите, нещата можеше да изглеждат различно.

М ургави ли са шведите?

"Шведите" се прибират за рамазана.

Мемедали и Алиха от Швеция

Мустакати шведи са 100% били

Как ли са се оправили с езиковата бариера? Шведите, предполага се на шведски и английски, а асковлийските медсестри и докторя - малко ме съмнява, особено и с малките деца! По-скоро са се разбрали на турски!

На роден турски е минала цялата комуникация. Комшуларлар, хош гялдиниз.

Нашите магистрали са опасни за живота. Това е истината. Строени с максимум 1/3 от сумата, другото окрадено за джипове, луксозен кич, имоти, алчни любовници, разглезени лапетии... Трябва да има знаци, че "асфалтовата" настилка е с опасност за живота.

Нашите магистрали са опасни за едноклетъчните амеби които могат само равновесие да пазят та тия които от каруци се качиха на коли все нещо друго им е виновно а те са "ангелчета"-ХЪЛ ТЪЙ СЕЛСКИ ДЕБИЛ???

Всъщност човека е прав- казвам от собствен опит на същото място, при същите условия-лек дъжд, няколко километра преди Харманли, мокър асфалт, позволяващ да се кара нормално с 80-90 км/ч и изведнъж след плавен завой на така наречената магистрала- огромна локва събрана вода на платното и аквапланинг...изкарах късмет тогава, тези хора явно не.

Късмета няма нищо общо ... при 80-90 км/ч и аквапланинг, на магистрала, дори и на завой ще успееш да спреш в аварийната. Но ако кара "швед" със 160 км/ч по-стара шведска традиция и не е спал цяла нощ, проблема е сериозен...

На шведите от кога им правят сюнет?

Винаги са им правили. Това е забравен древен шведски обичай, културна особеност.

Всъщност, турчля. Турци с шведско гражданство, които се прибират по родните си места.

Най-вероятно си прав , но това също са хора - дано се оправят.

Турци са катастрофирали, Шведи няма какво да дирят на тоя път, камо ли в комплексарски Мерцедес.

Шведа Осман е возел само част от семейството........

с турски имена .

Анадола е много популарно място за почивка на шведите :))) съвсем ясно е от кои шведи са тия .

Шведско семейство, движещо се към Харманли. С толкова деца, и движение към Харманли, баш Шведи са. От по-тъмнозелените.