Щетите от погрома в Париж са между 3 и 4 млрд. евро

Днес центърът на френската столица беше блокиран от линейки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе господа за 3-4 милиарда нов Париж може да се изгради ама вие по лесно за крадене като ги напишете че са за ''възстановяване от погрома''... Събудете се и разберете че хората вече не искат да ви търпят кражби и манипулации.. Хората вече искат достоен живот а не пълнене джобовете на малобройни избрани авантаджии за тяхна сметка..

Когато цената на барела беше 140 $, дизела стигна 2,60-2,70 лв. Сега барела струва мисля 70$, но преди протестите цената на дизела мина 2,40 лв. А би трябвало да е на половина от 2,70. т.е. максимум 1,50. Кой товари сметката така и не става ясно, но очевидно тези които превозват, складират и преработват нефта. Защо обаче протестите се насочват срещу правителства. Може например да се протестира пред сградите на Тотал, Шел, Лукойл

Това милиардите вече за нищо ги нямат. Потрошили десетина улици, запалили стотина автомобила и хайде 4 милиарда на първо четене. Докато възложат възстановяването на щетите на подходящите фирми, милиардите може да стигнат и 10-15. После се чудят, защо хората искат да ги избесят по уличните лампи.

Емануел трябва да пита баба си какво да прави :/

Франция уби десетки хиляди либийци и сирийци,също корейци, виетнамци, руснаци.Уби милиони хора в Африка .Черните ще превземат Франция.

Петрола пада, горивата скачат.

започнахте да губите понятие за десетичен знак ? Какво се е случило, да не са съборили Айфеловата кула и да са сринали Елисейския Дворец ? Бе, то атомна бомба среден размер да падне, няма да са толкова щетите ? Това като в България, един километър магистрала - $20 милиона , три пейки в парка - $200 000..... Еби му майкта.....

И аз така се бях облегнал на един стъклен щанд , и взе че се пукна. Обявиха ми петстотин лева да го плащам , та се наложи и другия да го пукна за да се разберем по мирно по кротко. Какви са тия застраховки , какви са тия витрини........

ПУТИН Е ВИНОВЕН, ВИДЯЛИ СА ГО СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ

Това име Стийв Банан , ще напише история на евроизборите 2019 год. това е кошмара на неолибералите.......

Незнам, така казват. Не съм му бъркал в гащите.

Избраха си марионетката на Ротшилд, при това и педерас

И БАБОЕБ при това.Поставено от евреите хюмне.Щото ако дойде Льо Пен на черните и мюслитата нама да им стигне бялата боя и лепилото да се вапцат и да си лепят нова кожа на пишките за да се маскират като фрнццузи.А националния имотбор по футбол ще се белее от Монблан.

По телевизиите казаха 3 милиона евро,а тук пишат 3 милиарда??

Предлагам да наложим ембарго на Франция !!!

Мда, социалното недоволство е помитаща сила...

Шшш кви са тия 4 милиарда евра тия протестиращи да не са горили на барикадите картини от 17 век по 10-20 милиона едната броика

Ей така трябва да излезнем в всяка европейска столица в всяка държава членка НА ЕС.....И да предизвикаме предсрични избори за Европарламент...........няма за какво да чакаме още 6 месеца...те и без това сегашната неолиберална власт си отива, за какво и е 6 месеца още да стои, като тези 6 месеца ще са за сбогом !

Ама как така говорите, вие ме плашите, такова хубаво европредседателство направихме, какво не ви харесва?

Хубаво европредседателство беше за Юнкер "ИШИАСА" , който е всекидневен алкохолен делириум...и бандата чиновници, които пръснаха милиони на наш гръб за удоволствия......

Тоя Путин не се спря. Лично ходи да пали колите...

Така се прави протест - на вън, на улиците, на площадите, а не като нас българите пред компа и дома на топло. Браво на французите, а ние си заслужаваме всичките господари.

Деспотичният режим на ротшилдовата марионетка Макрон е пред колапс. Като и при другия диктатор Вальцман, извънредното положение е последната отчаяна мярка. Международната демократична общност в лицето на Шанхайската организация и БРИКС трябва да наложи санкции, а ако трябва и с бомбардировки да сложи край на насилието на режима.

Дано успеят повече хора да прочетат какво си написал-цензурата ще те изтрие след малко...!

Отсавете ги щетите, а и те на са 3 ,4 млр. а са млн......... ЕС да не си е глутнал МИКРОФОНА , че не се провикне сега и да ОСЪДИ ОСТРО полицейските насилия и репресии към гражданите на ДЕМОКРАТИЧНА, ДЕМОКРАТИЧНААААААААААААА ФЕАНЦИЯ.........Не е демократично....ооооооо да се бият гражданите от полицията, Нато да се намеси и да спре насилието от Френското правителство!

XMRIG

Тъпия макарон е крайно време да си обира крушите , не може ли да проумее че всичко това е заради него.

Кланът Ротшилд го назначи,сега си го крепи като рохко яйце...

NIE SME EDNI JALKI SEIRDJII ... NAVEDENA GLAVA SABIA NE IA SECHE ... I KOLKO NAVEDENI GLAVI HVRYKNAHA V BATAK ??? BRAVO NA FRANCETATA !!!

Щетите били 3-4 милиарда.... Франсетата са известни с точните си сметки, това го знаем всички! С тези пари 2 Парижа ще построим, бе, жабари!!!

Една скъпа кола ти е милион. Един по-голям мол ти е милиард

да бе мирно до баба си седяло , не би чудо видяло

В Неделя беше милион, днеска е милиард до края на седмицата ще стане трилион... и така до Гугъл;)

Банките ще си присвоят 10,000 и за президента 10,0000.

'Волът рие, на гърба си го хвърля'. Ура-тута, ура-тута, бой, е*ане и сръбска музика и накрая кой ще плаща... май същия тоя 'вол'.

За това правилното решение е тепане, така както те тепат нас, народите, без да се замислят- без жалостно и жестоко.

Народите са същите като управниците си. Робът подсъзнателно не иска свобода, а иска да е господар.

1500000000000+

Държавният департамент на Нубия с тревога и безпокойство следи събитията във Франция. Ние сме силно обезпокоени от проявата на насилие срещу протестиращите, което е абсолютно неприемливо в една демократична европейска страна! Ние категорично осъждаме това насилие и призоваваме световната общност да вземе необходимите мерки срещу френското правителство, като се наложат необходимите санкции!

А като допълнение към санкциите можем да пратим бомбардировачите от НАТО и Хилари Клинтън, та да може тя да повтори знаменитата за демокрацията фраза "Ние дойдхме, видяхме и той умря! Ха-ха-ха!"

Ся, няма ли посланикът на България в Париж да напише отворено писмо, с което чрез медиите да поиска от френските власти да не възпрепятстват демогратичното право на френските граждани да изразяват недоволството си, незабавно да разследват случаите на прекомерна употреба на сила от полиция и най-строго да накажат виновните... Нали имахме у нас едно франсе - посланик дето пишеше такива писма.

В качеството си на гражданин на ЕС, и аз като Френските си колеги ще поискам ОСТАВКАТА на Емануел Макрон, а па ако може и на Мутрата от Банкя да видя ОСТАВКАТА ще почерпя двойно! Оставка на тези неолиберални фашисти !

свободата води народа бе. квди са тез щети. умните и красивите не прават щети.

А защо Макрон не ги използва навремето тези пари за исканията на народа си?

Дир.бг, в търсетето на атракция надувате много номерата. 3-4 милиона съобщиха по националната телевизия. Моля поправете.

Надай се да! Това не е първият фейк, дето го пускат. Но пък за сметка на това, не съобщават, че в провинцията също има демонстрации, че фермери с трактори и жълти жилетки на колони са тръгнали към Париж, че напр. в Тулуза демонстрациите искат оставката на Макрон и цяла поредица от други такива "дреболии"...

което видях, е ужасно - като нищо ще коства повече пари.

Арабески и нигра

Дира милиардите за нищо ги няма....

Да,3-4 милиарда!!!

Ами така е. Революциите са доста скъпо удоволствие ...