Коментари - Ще успее ли Германия да изпълни големите си военни амбиции? | Днес.dir.bg

Ще успее ли Германия да изпълни големите си военни амбиции?

Берлин предприема по-силов подход към национална сигурност, но нараства загрижеността за това как ще поддържа необходимите разходи

Обратно в новината

Коментари - Ще успее ли Германия да изпълни големите си военни амбиции? | Днес.dir.bg

Коментари

2025 година. Руско-Немската война. Руснаците обкръжили Берлин. Един тях се провикнал: - Немецо, предай се! А, в окопите група араби си говорят: - А сега де, отде да им намерим немец за да им го предадем?!

Само да минат Бахумт и Авдеевка и вече ще са при Берлин, а? :))) Ама как ги вярвате тия глупости? :)) На живо, като ви се смеят в лицето пак ли продължавате да твърдите, че ги вярвате? :)))

Имаме богат опит с "големите немски амбиции". Два пъти ни запращат на дъното и продължаваме да им се връзваме на акъла.

големите немски амбиции обикновенно свършват с крах на Европа и милиони жертви

Каква заплаха? Каква Русия? Отвличане на внимание, дезинформация. Защо никой не отваря страницата-защо Русия нападна Украйна?Ами виновен е артиста Зеленски и НАТО. Има си договор когато Руските войски се изнася ха от ГДР. ЗА ТОВА ПИШЕТЕ, А НЕ ЗА ЛЪЖЛИВА ПСИХОЗА.

Дай линк към тоя договор. Като търся в нета само излизат такива като тебе, дето твърдят, че им догвор, ама линк към договора не излиза. Или той е секретен? :)))))

Докато всеки разумен човек знае, че Русия просто няма какво да прави в Германия! Германия й е като чуждо нещо, което изобщо не й е нужно на Русия. Имам пред вид като територия. 100 пъти, 1000 пъти повече й е нужна като пазар за суровини и продавач на коли и техническо оборудване. Но когато една лъжа се каже от САЩ, тя трвябва да се повтаря като истина. Навремето имаше това: всяка крива линия, която е успоредна на партийната линия, е права линия. Аз никога не съм правил дълбока разлика между комунизма и фашизма. ЖелюЖелев има книга, която отразява приликите и те са поразителни.

е, когато говедата започнат да схващат, че германистан няма нищо общо с германия, от породата ще са оцелели само колкото за зоологическата градина но както и да е.... така или иначе 90% от названията не отговарят на истината. вярно е, че едните могат да четат и слушат, другите говорят и пишат но и да не искат, добичетата няма как да не се самооблъчват с дезинформация. неслучайно когато два "И"интелекта се срещнаха, първото което направха беше да си измислят рационален език отговарящ на реалноста. тоест, зародиштът на цялата настояща проблематика е в много, ама много различна посока.

Не знам, ама с тия военни амбиции на Германия да не стане така, че руснаците да добавят към Т-34 някоя модификация на Т-90 или Т-14 Армата скоро време в Берлин.

Като гледам, верно може да добавят още едно Т-34. Засега са стигнали до Т-55 в Украйна... :))

Ченето трака ли памперсите пълни са....НИЩО ЛИЧНО ПРОСТО ФАКТИ..най-изоставащата икономика в ЕС е българската,най-корумпираната държава в ЕС е България,най-сдуханата съдебна система ......най-идиотската социалноосигурителна(социална,здравна,данъчна)система отново е в България.....най-ниско технологичната държава в ЕС е България,най-прецакананите наука и образование отново в България,най-нискотехнологичните и зле екипирани аварийноспасителни служби,пожарникари,полицаи,армейци отново българските,най-ниско качествените масово произвеждани хранителни продукти отново......най-селските курорти с отвратително обслужване бъкани с мутри,дилъри и измамници.........Ееее....единствено курвите,дрогата и политиците са евтини у разграденият двор..... Относно Германия няма смисъл да кментираме...наука,спорт,образование 70% ОТ ПАТЕНТИТЕ В СВЕТА В СФЕРАТА НА НАУКАТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ СА ГЕРМАНСКИ... 6 ФАКТОРА ПОДДЪРЖАТ НАЦИОНАЛНОТО МИ САМОСЪЗНАНИЕ И САМОЧУСТВИЕ...ИСТОРИЯ,ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ,ВЯРА В НАРОДА И ПРИРОДА.....

Ченето трака ли памперсите пълни са....НИЩО ЛИЧНО ПРОСТО ФАКТИ..най-изоставащата икономика в ЕС е българската,най-корумпираната държава в ЕС е българия,най-сдуханата съдебна система ......най-идиотската нсоциалноосигурителна(социална,здравна,данъчна)система отново е в Бългирия.....най-ниско технологичната държава в ЕС е България,най-прецакананите наука и образование отново в България,най-нискотенологичните и зле екипирани аварийноспасителни служби,пожарникари,полицаи,армейци отново българските,най-ниско качествените масово произвеждани хранителни продукти отново......най-селските курорти с отвратително обслужване бъкани с мутри,дилъри и измамници.........Ееее....единствено курвите,дрогата и политеците са евтини у разграденият хан..... Относно Германия няма смисълпда кментираме...наука,спорт,образование 70% ОТ ПАТЕНТИТЕ В СВЕТА В СЬФЕРАТА НА НАУКАТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ СА ГЕРМАНСКИ... 6 ФАКТОРА ПОДДЪРЖАТ НАЦИОНАЛНОТО МИ САМОСЪЗНАНИЕ И САМОЧУСТВИЕ...ИСТОРИЯ,ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ,ВЯРА В НАРОДА И ПРИРОДА.....

jingiby

Живият труп - СССР-2, с рекламираната тридневната операция, която скоро започва да затъва в трета година и Германия? WTF!

Очаквам колони от Т90М да движат в Берлин и големите немски градове. Руснаците ще дойдат за трети път в Берлин, но този път няма да си тръгнат!

Нье

Схемата е същата като с Украйна. 5-8 години Европа ще се въоръжава и след това ще нападне Русия. Само че евро гейтаците забравят че Русия има 5800 ядрени бойни глави

едва ли

При една умираща икономика с перспектива това да се задържи години, а може би и десетилетия, трудничко ще вържеш сносен военен бюджет. Германците още от времето на Меркел се оказаха едни от най-тъпите еврогейци. Само хохлите са по-тъпи от тях.

Самият факт, че руснаците сега пак ще изберат Путин, който ги разсипа доказва, че от тях по-тъпи няма!

След 10000+ вида санкции Руската икономика има 3.5% растеж според Блоомбърг, а Германия е в рецесия. Единственото умиращо е вашият мозък! До това води омразата, до бавно умиране на трезвия разум.

на умнокрасивитетът е, че е дебилен! Затова на черното казва "бяло", на жената "мъж", а на негъра "бледолик"...

Германия ВСВ е с най-виско БВП през 1944... :)))

И ВСВ започна така, със западана помощ за германците, против СССР. Но и Сталин е хитър. Пактът за ненападение Рибентроп-Молотов обърка сметките на всички и тласна Хитлер срещу Великобритания и Франция. Сега нещата са по-ясни. Русия има мощни съюзници, огромни ресурси и ядрено оръжие.

Са тези съюзници? Беларус ли?

Мале мале Ганьо много разбира от процесите в Германия,смешници ! Има да ги гоним Немцити ,вечно са били 100 пъти по добре от нас .

Ли да се въоръжават германците и неприятностите идват.

От времето на Александър Невски, Русия редовно побеждава германците във войни и отделни сражения.

Вярваш ли си? Победиха 2св2товна заради подарените от запада оръжие. Първата ядат як бой.

Историята е фалшифицирана. Смелите Кравари са спечелили ВСВ. Ако не са били те, Хитлер е щял да победи. Турско робство не е имало. Имало е Османско присъствие. Всичките ни тукашни патриоти и опълченци са чакали Британската империя да премахне Османското присъствие ма не им се е получило. Левски, Ботер, Раковски са мразели Русия. Тукашните помаци не са искали да им се нарушава комфорта създаден от Падишаха и поколенията им успешно ни докараха отново да сме губерния на Турция. Нали така бе, помашки мърши сороски? А?

трябва да издуха прахта от STG44 . . и да пусне рейн метал да работи на 3 смени 24/7

Ма как бе. Ръц и Пръц. Коли няма правят вече. Само оръжие. Да има кво да топят Ланцетите. Страшна далавера. Танк за милиони с дрон за няколко хиляди:)

Какъв модел Руски танкове ще бъде инсталиран до Айфеловата кула? А ясно, че Германците сами ще искат Т90М пред Райхстага. Врътката с операция Кламер на ЦРУ след ВСВ няма да се повтори. Русия има да довършва ДЕНАЦИФИКАЦИЯ. Глобално. Не бих се учудил някой щати да се включат в инициативата, след като разкарат дълбоката си държавичка, която иска и тях да затрие.

Свине са в Канада и САЩ. Паметници имат на всичките им "герои". Видяхме как ръкопляскат на крака на СС Галичина фашист и нищо. Народите са забравили ужасите на войната и мизерията. Ще си я припомнят принудително тая хойня. Щом нямат акъл да си обесят "младите глобални лидери".

Германците на Русия немогат да направят нищо. Ще бъдат изпарени за секунди но пък Чехия Австрия и Полша ядрен арсенал.

Ще успее ли Германия да изтумби тотално данъкоплатеца си и да напълни джоба на господаря САЩ? Отговор. Мно ясно. Естествено. Щом никой не пита как "партньора" САЩ думна тръбите, които им даваха индустриално преимущество.

Лаят. А улиците им пълни с Трактористи и лайна. Слава Кокаине. Иде голямото замитане на мършите на Давося и разпад на ЕССР. Щом опряха ние да плащаме като ни набутат в Еврозоната, гарантиран край на жалкият опит за централизирана власт в Европа.

ОТ КОГА ГЕРМАНИЯ ИМА ПРАВО ДА ИМА ГОЛЕМИ ВОЕННИ АМБИЦИИ? ИЛИ ЗАТРИХМЕ ВСВ ТОТАЛНО КАТО ТУРСКОТО РОБСТВО?

Ще успее. Жужето събуди заспалият нацистки звяр. Предстои да бере ядпве, а немците да довършат започнатото от Хитлер но този път със света на тяхна страна.

С кво бе? С танкове на слънчеви батерии и лгбткю захисники ли? НА КВИ НАРКОТИЦИ СТЕ БЕ?

Само гледай. Идея си нямаш що за икономика има Германия.

Какво да ти кажа, окупирана държава са още.

Мисля че на Япония е забранено да произвежда оръжия и да има армия поне такава способна за нападение.

Като ги гледам сегашните немски "МЪЖЕ" и си мисля как ли биха воювали срещу Русия??За ГЕЙ паради стават ама войник от него не мога да повярвам.

Германия е окупирана държава+ канцлеракт! Американците просто ще им вземат кинтите и ще кажат: ще видим!

Търсят си ГДР 2.0...

Англо-скасонската сган коли Германия бавно. По едно движение на ножа за деситилетие.

Обергрупенфюрер от СС Фридрих фон Шолц на нищо не е научил внука си.

Германия е нечие ехо. Президентските избори при първоизточника са кръстопътната точка. Мир при поделено световно господство или пак подялба, но след анихилация на Европа.

Министърът на вътрешните работи Нанси Фейзър каза във вторник, че има за цел да улесни проследяването на финансите на така наречените десни екстремисти, всеобхватна фраза за „хора, които не са съгласни с нас“

Тези същества с такъв ентусиазъм хачат пари за играчки, сякаш като деца никога не са играли на войници.

Те са виждали война само по филми на Холивуд където Рамбо и подобни побеждават лошите Руснаци! Хубаво е цялата парламентарна група на "Зелените' начело с Шолц и Аналния бебок да ги съберат, да им дадат по бронежилетка и автомат и направо в Авдеевка на първа линия, да видят, че Холивуд е едно, реалностите нещо друго. Който се върне от фронта или ще е полудял или ще е изтрезнял, а последното би било добре за Дойчовците!

Ще се радвам като дете да вида отново знамето на победата да се вее отново над фашисткият Райхстаг.

Тя най-напред да изпълни икономоческите си амбици,че с таз рецесия не я виждам скоро време!

Нека само да ви кажа, какви хора управляват Германия. Пример, 47% от привържениците на "Зелените" твърдо вярват, че Украйна ще победи Русия :-). С такива хора Германия е обречена, това са луди хора, без реалистично и критично мислене, вярващи в утопии. Жалкото е, че тези хора въвличат Германия в рецесия и я превръщат от водеща икономика в Халифат и икономическа НУЛА.

Абе мани. То и хитлер имаше големи амбиции. И стана една............

портрета на Наполеон, а оня му проговаря: "Казах ли ти аз да не се захващаш с Русия?".

Ще успее ли Германия да изпълни големите си военни амбиции и да посреща отново руски танкове пред Райхстага ?

Дядо му не му ли е казал, че войната елошо нещо!

Дано успее, че и ние покрай тях дъ видим малку спукойствие!! Нали сме с Гирмания, ут край времи!

Германия се въоръжава и всички им ръкопляскат. Не е смешно, истерично е направо :))))))

Историята не се повтаря, но често се римува.

2035-а година. Руснаците са отново пред Берлин. Руски воин се провиква: "Немец, сдавайся!". Отсреща уплашени араби се чудят: "Сега пък откъде да им намерим немец?!".

ТОЧНО !!!!

Ако ставаше само с наливане на пари - Украйна да е превзела Москва вече. Действителността е много различна !

Общо взето методично и с много лозунги си затриха икономиката: газ... колкото дойде с кораба, ток... ако има вятър и грее слънце, останалото- каквото подадат французите, индустрия- каквато още не се е изнесла и не планира да се изнесе (индустриалната химия вече е отписана), разходи: за бежанци на социални помощи, помощи за безработни, субсидиране на какво що още не се е изнесло за да не плаща ненормалните цени за енергия, индексиране на пенсиите защото иначе не е ясно кой ще влезне в бундестага, разходи за изграждане на енергосистема основана на вятър и слънчеви дни, в същото време: фалити, фалити, фалити. И какво възнамерява да прави правителството: танкове, танкове, танкове... С тези хора дотук.

На Германия ще и трябва оръжие за да се пази от Полша

Статията започва силно с какво Германия иска да стане, не знае как и с какви "пари" Завършва с оптимистичното: "Това стига до сърцевината на едно от най-големите предизвикателства пред Писториус - персоналът. *" :)

Позволяващи да се издигат джамии в централните пасти на градовете!

Черпя митрафонските тролчики с една салата Цезар и порция черноморски водорасли от дъното морето.

Коментари - Ще успее ли Германия да изпълни големите си военни амбиции? | Днес.dir.bg

Ще успее ли Германия да изпълни големите си военни амбиции?

Берлин предприема по-силов подход към национална сигурност, но нараства загрижеността за това как ще поддържа необходимите разходи

Обратно в новината

Коментари - Ще успее ли Германия да изпълни големите си военни амбиции? | Днес.dir.bg

Коментари

2025 година. Руско-Немската война. Руснаците обкръжили Берлин. Един тях се провикнал: - Немецо, предай се! А, в окопите група араби си говорят: - А сега де, отде да им намерим немец за да им го предадем?!

Само да минат Бахумт и Авдеевка и вече ще са при Берлин, а? :))) Ама как ги вярвате тия глупости? :)) На живо, като ви се смеят в лицето пак ли продължавате да твърдите, че ги вярвате? :)))

Имаме богат опит с "големите немски амбиции". Два пъти ни запращат на дъното и продължаваме да им се връзваме на акъла.

големите немски амбиции обикновенно свършват с крах на Европа и милиони жертви

Каква заплаха? Каква Русия? Отвличане на внимание, дезинформация. Защо никой не отваря страницата-защо Русия нападна Украйна?Ами виновен е артиста Зеленски и НАТО. Има си договор когато Руските войски се изнася ха от ГДР. ЗА ТОВА ПИШЕТЕ, А НЕ ЗА ЛЪЖЛИВА ПСИХОЗА.

Дай линк към тоя договор. Като търся в нета само излизат такива като тебе, дето твърдят, че им догвор, ама линк към договора не излиза. Или той е секретен? :)))))

Докато всеки разумен човек знае, че Русия просто няма какво да прави в Германия! Германия й е като чуждо нещо, което изобщо не й е нужно на Русия. Имам пред вид като територия. 100 пъти, 1000 пъти повече й е нужна като пазар за суровини и продавач на коли и техническо оборудване. Но когато една лъжа се каже от САЩ, тя трвябва да се повтаря като истина. Навремето имаше това: всяка крива линия, която е успоредна на партийната линия, е права линия. Аз никога не съм правил дълбока разлика между комунизма и фашизма. ЖелюЖелев има книга, която отразява приликите и те са поразителни.

е, когато говедата започнат да схващат, че германистан няма нищо общо с германия, от породата ще са оцелели само колкото за зоологическата градина но както и да е.... така или иначе 90% от названията не отговарят на истината. вярно е, че едните могат да четат и слушат, другите говорят и пишат но и да не искат, добичетата няма как да не се самооблъчват с дезинформация. неслучайно когато два "И"интелекта се срещнаха, първото което направха беше да си измислят рационален език отговарящ на реалноста. тоест, зародиштът на цялата настояща проблематика е в много, ама много различна посока.

Не знам, ама с тия военни амбиции на Германия да не стане така, че руснаците да добавят към Т-34 някоя модификация на Т-90 или Т-14 Армата скоро време в Берлин.

Като гледам, верно може да добавят още едно Т-34. Засега са стигнали до Т-55 в Украйна... :))

Ченето трака ли памперсите пълни са....НИЩО ЛИЧНО ПРОСТО ФАКТИ..най-изоставащата икономика в ЕС е българската,най-корумпираната държава в ЕС е България,най-сдуханата съдебна система ......най-идиотската социалноосигурителна(социална,здравна,данъчна)система отново е в България.....най-ниско технологичната държава в ЕС е България,най-прецакананите наука и образование отново в България,най-нискотехнологичните и зле екипирани аварийноспасителни служби,пожарникари,полицаи,армейци отново българските,най-ниско качествените масово произвеждани хранителни продукти отново......най-селските курорти с отвратително обслужване бъкани с мутри,дилъри и измамници.........Ееее....единствено курвите,дрогата и политиците са евтини у разграденият двор..... Относно Германия няма смисъл да кментираме...наука,спорт,образование 70% ОТ ПАТЕНТИТЕ В СВЕТА В СФЕРАТА НА НАУКАТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ СА ГЕРМАНСКИ... 6 ФАКТОРА ПОДДЪРЖАТ НАЦИОНАЛНОТО МИ САМОСЪЗНАНИЕ И САМОЧУСТВИЕ...ИСТОРИЯ,ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ,ВЯРА В НАРОДА И ПРИРОДА.....

Ченето трака ли памперсите пълни са....НИЩО ЛИЧНО ПРОСТО ФАКТИ..най-изоставащата икономика в ЕС е българската,най-корумпираната държава в ЕС е българия,най-сдуханата съдебна система ......най-идиотската нсоциалноосигурителна(социална,здравна,данъчна)система отново е в Бългирия.....най-ниско технологичната държава в ЕС е България,най-прецакананите наука и образование отново в България,най-нискотенологичните и зле екипирани аварийноспасителни служби,пожарникари,полицаи,армейци отново българските,най-ниско качествените масово произвеждани хранителни продукти отново......най-селските курорти с отвратително обслужване бъкани с мутри,дилъри и измамници.........Ееее....единствено курвите,дрогата и политеците са евтини у разграденият хан..... Относно Германия няма смисълпда кментираме...наука,спорт,образование 70% ОТ ПАТЕНТИТЕ В СВЕТА В СЬФЕРАТА НА НАУКАТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ СА ГЕРМАНСКИ... 6 ФАКТОРА ПОДДЪРЖАТ НАЦИОНАЛНОТО МИ САМОСЪЗНАНИЕ И САМОЧУСТВИЕ...ИСТОРИЯ,ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ,ВЯРА В НАРОДА И ПРИРОДА.....

jingiby

Живият труп - СССР-2, с рекламираната тридневната операция, която скоро започва да затъва в трета година и Германия? WTF!

Очаквам колони от Т90М да движат в Берлин и големите немски градове. Руснаците ще дойдат за трети път в Берлин, но този път няма да си тръгнат!

Нье

Схемата е същата като с Украйна. 5-8 години Европа ще се въоръжава и след това ще нападне Русия. Само че евро гейтаците забравят че Русия има 5800 ядрени бойни глави

едва ли

При една умираща икономика с перспектива това да се задържи години, а може би и десетилетия, трудничко ще вържеш сносен военен бюджет. Германците още от времето на Меркел се оказаха едни от най-тъпите еврогейци. Само хохлите са по-тъпи от тях.

Самият факт, че руснаците сега пак ще изберат Путин, който ги разсипа доказва, че от тях по-тъпи няма!

След 10000+ вида санкции Руската икономика има 3.5% растеж според Блоомбърг, а Германия е в рецесия. Единственото умиращо е вашият мозък! До това води омразата, до бавно умиране на трезвия разум.

на умнокрасивитетът е, че е дебилен! Затова на черното казва "бяло", на жената "мъж", а на негъра "бледолик"...

Германия ВСВ е с най-виско БВП през 1944... :)))

И ВСВ започна така, със западана помощ за германците, против СССР. Но и Сталин е хитър. Пактът за ненападение Рибентроп-Молотов обърка сметките на всички и тласна Хитлер срещу Великобритания и Франция. Сега нещата са по-ясни. Русия има мощни съюзници, огромни ресурси и ядрено оръжие.

Са тези съюзници? Беларус ли?

Мале мале Ганьо много разбира от процесите в Германия,смешници ! Има да ги гоним Немцити ,вечно са били 100 пъти по добре от нас .

Ли да се въоръжават германците и неприятностите идват.

От времето на Александър Невски, Русия редовно побеждава германците във войни и отделни сражения.

Вярваш ли си? Победиха 2св2товна заради подарените от запада оръжие. Първата ядат як бой.

Историята е фалшифицирана. Смелите Кравари са спечелили ВСВ. Ако не са били те, Хитлер е щял да победи. Турско робство не е имало. Имало е Османско присъствие. Всичките ни тукашни патриоти и опълченци са чакали Британската империя да премахне Османското присъствие ма не им се е получило. Левски, Ботер, Раковски са мразели Русия. Тукашните помаци не са искали да им се нарушава комфорта създаден от Падишаха и поколенията им успешно ни докараха отново да сме губерния на Турция. Нали така бе, помашки мърши сороски? А?

трябва да издуха прахта от STG44 . . и да пусне рейн метал да работи на 3 смени 24/7

Ма как бе. Ръц и Пръц. Коли няма правят вече. Само оръжие. Да има кво да топят Ланцетите. Страшна далавера. Танк за милиони с дрон за няколко хиляди:)

Какъв модел Руски танкове ще бъде инсталиран до Айфеловата кула? А ясно, че Германците сами ще искат Т90М пред Райхстага. Врътката с операция Кламер на ЦРУ след ВСВ няма да се повтори. Русия има да довършва ДЕНАЦИФИКАЦИЯ. Глобално. Не бих се учудил някой щати да се включат в инициативата, след като разкарат дълбоката си държавичка, която иска и тях да затрие.

Свине са в Канада и САЩ. Паметници имат на всичките им "герои". Видяхме как ръкопляскат на крака на СС Галичина фашист и нищо. Народите са забравили ужасите на войната и мизерията. Ще си я припомнят принудително тая хойня. Щом нямат акъл да си обесят "младите глобални лидери".

Германците на Русия немогат да направят нищо. Ще бъдат изпарени за секунди но пък Чехия Австрия и Полша ядрен арсенал.

Ще успее ли Германия да изтумби тотално данъкоплатеца си и да напълни джоба на господаря САЩ? Отговор. Мно ясно. Естествено. Щом никой не пита как "партньора" САЩ думна тръбите, които им даваха индустриално преимущество.

Лаят. А улиците им пълни с Трактористи и лайна. Слава Кокаине. Иде голямото замитане на мършите на Давося и разпад на ЕССР. Щом опряха ние да плащаме като ни набутат в Еврозоната, гарантиран край на жалкият опит за централизирана власт в Европа.

ОТ КОГА ГЕРМАНИЯ ИМА ПРАВО ДА ИМА ГОЛЕМИ ВОЕННИ АМБИЦИИ? ИЛИ ЗАТРИХМЕ ВСВ ТОТАЛНО КАТО ТУРСКОТО РОБСТВО?

Ще успее. Жужето събуди заспалият нацистки звяр. Предстои да бере ядпве, а немците да довършат започнатото от Хитлер но този път със света на тяхна страна.

С кво бе? С танкове на слънчеви батерии и лгбткю захисники ли? НА КВИ НАРКОТИЦИ СТЕ БЕ?

Само гледай. Идея си нямаш що за икономика има Германия.

Какво да ти кажа, окупирана държава са още.

Мисля че на Япония е забранено да произвежда оръжия и да има армия поне такава способна за нападение.

Като ги гледам сегашните немски "МЪЖЕ" и си мисля как ли биха воювали срещу Русия??За ГЕЙ паради стават ама войник от него не мога да повярвам.

Германия е окупирана държава+ канцлеракт! Американците просто ще им вземат кинтите и ще кажат: ще видим!

Търсят си ГДР 2.0...

Англо-скасонската сган коли Германия бавно. По едно движение на ножа за деситилетие.

Обергрупенфюрер от СС Фридрих фон Шолц на нищо не е научил внука си.

Германия е нечие ехо. Президентските избори при първоизточника са кръстопътната точка. Мир при поделено световно господство или пак подялба, но след анихилация на Европа.

Министърът на вътрешните работи Нанси Фейзър каза във вторник, че има за цел да улесни проследяването на финансите на така наречените десни екстремисти, всеобхватна фраза за „хора, които не са съгласни с нас“

Тези същества с такъв ентусиазъм хачат пари за играчки, сякаш като деца никога не са играли на войници.

Те са виждали война само по филми на Холивуд където Рамбо и подобни побеждават лошите Руснаци! Хубаво е цялата парламентарна група на "Зелените' начело с Шолц и Аналния бебок да ги съберат, да им дадат по бронежилетка и автомат и направо в Авдеевка на първа линия, да видят, че Холивуд е едно, реалностите нещо друго. Който се върне от фронта или ще е полудял или ще е изтрезнял, а последното би било добре за Дойчовците!

Ще се радвам като дете да вида отново знамето на победата да се вее отново над фашисткият Райхстаг.

Тя най-напред да изпълни икономоческите си амбици,че с таз рецесия не я виждам скоро време!

Нека само да ви кажа, какви хора управляват Германия. Пример, 47% от привържениците на "Зелените" твърдо вярват, че Украйна ще победи Русия :-). С такива хора Германия е обречена, това са луди хора, без реалистично и критично мислене, вярващи в утопии. Жалкото е, че тези хора въвличат Германия в рецесия и я превръщат от водеща икономика в Халифат и икономическа НУЛА.

Абе мани. То и хитлер имаше големи амбиции. И стана една............

портрета на Наполеон, а оня му проговаря: "Казах ли ти аз да не се захващаш с Русия?".

Ще успее ли Германия да изпълни големите си военни амбиции и да посреща отново руски танкове пред Райхстага ?

Дядо му не му ли е казал, че войната елошо нещо!

Дано успее, че и ние покрай тях дъ видим малку спукойствие!! Нали сме с Гирмания, ут край времи!

Германия се въоръжава и всички им ръкопляскат. Не е смешно, истерично е направо :))))))

Историята не се повтаря, но често се римува.

2035-а година. Руснаците са отново пред Берлин. Руски воин се провиква: "Немец, сдавайся!". Отсреща уплашени араби се чудят: "Сега пък откъде да им намерим немец?!".

ТОЧНО !!!!

Ако ставаше само с наливане на пари - Украйна да е превзела Москва вече. Действителността е много различна !

Общо взето методично и с много лозунги си затриха икономиката: газ... колкото дойде с кораба, ток... ако има вятър и грее слънце, останалото- каквото подадат французите, индустрия- каквато още не се е изнесла и не планира да се изнесе (индустриалната химия вече е отписана), разходи: за бежанци на социални помощи, помощи за безработни, субсидиране на какво що още не се е изнесло за да не плаща ненормалните цени за енергия, индексиране на пенсиите защото иначе не е ясно кой ще влезне в бундестага, разходи за изграждане на енергосистема основана на вятър и слънчеви дни, в същото време: фалити, фалити, фалити. И какво възнамерява да прави правителството: танкове, танкове, танкове... С тези хора дотук.

На Германия ще и трябва оръжие за да се пази от Полша

Статията започва силно с какво Германия иска да стане, не знае как и с какви "пари" Завършва с оптимистичното: "Това стига до сърцевината на едно от най-големите предизвикателства пред Писториус - персоналът. *" :)

Позволяващи да се издигат джамии в централните пасти на градовете!

Черпя митрафонските тролчики с една салата Цезар и порция черноморски водорасли от дъното морето.