17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Високи цени ,малки обороти. Хората отиват да живеят във вилни зони и села да гледат животни , плодове и зеленчуци. Дърва от гората ,вода от кладенеца. Живота в градовете е много скъп. Вземете си автомобил и къща на село. Не ви трябва да дишате мръсния въздух денонощно. Просто работете в концлагерите и се връщате в селата. Вече искат Ковид паспорти за заведения, ресторанти,мачове,молове,театри,кина. Край на културния живот в България.

TheBeast

Ти кога си ходил на театър , кино или опера ?! Такива като теб яко ръчкам замундата и са доволни !

Мръсни спекуланти. Убивате българската нация с високи цени и второ качество храна. В Германия храната е по-евтина от храната в България.

Излизане по улиците , метежи и чупене на витрини като начало , после -- каквото дойде .

искахте промяна- НА ВИ!

Но ме притесняват орките. Щом им намалеят финансиите ще плъзнат и ще ущушкат всичко и всички. И под орки нямам предвид само римляните, и и българите с ниски доходи.

Такава беше целта - повече пари, по-голяма инфлация(стопяване на държавните и други дългове)(прибиране на парите и всичко отначало.

Тъпите ко.п.елета, които миналата година "протестираха" и освиниха София срещу заплатени жълти стотинки сега ги им ги вземат обратно барабар с лихвите. Ама какво да направят жалките малоумници, толкова си могат, виждат най много до утре. Не знаете ли бе папунязи, че тия дето ви платиха никога няма да се минат.

Интересно ми е колко от тези 84 процента, дето не им стига бюджета, са участвали в протестите миналата година. Е, сега ви се сбъдват мечтите. Бих иззлорадствал, но не съм такъв човек. Но ще ви дам един безплатен засега съвет - внимавайте какво си пожелавате, защото може и да се сбъдне.

Вижте какви са нивата на заплати, пенсии и т.н. и тогава питайте. На два метра под тинята е всичко!

Наблюдавам високи цени и ниско качество. Все повече избягвам големите вериги.

Имайки прдвид ненормалната разлика в масовото зпалащане "труда" (често кавичкит ес анужни) между софиянци (живеещите в София) и Българите в страната, отговора на този въпрос е безсмислен!

По-тъп въпрос не можахте ли да зададете?