Ще бъде ли албанец следващият премиер на Северна Македония?

Лидерът на ДСИ Али Ахмети поиска албанец за премиер и това предизвика редица реакции сред политическите субекти в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбите загубиха Косово защото проспаха имиграцията и раждаемоста на албанците,същата непоправима грешка направиха и българите в Македония ,това ни чака и нас ,защото си избираме хора чели по една книга

Осъждаме Америка че уби чернокож по расистки подбуди. Но виждате ли в С.Македония не може албанец да е премиер!! Защо ли? Нали гражданите на тази нова държава ще го изберът!?

Има в хасковско едно курортно градче - Минерални бани. Осемдесет процента от жителите му са етнически българи, но от години кмета е турчин. Защо става така? Защото българите гласуват според партийните си убеждения, и гласовете им се разхвърлят между една дузина партии, а турците гласуват етнически, и печелят изборите. Ей така ще стане и в Македония. Премиера ще бъде избран от малцинството / албанците все още са малцинство /. Демократично ли е мнозинството да бъде управлявано от човек представител на малцинството? Изхода - Забрана на етническите партии. Само че това може да стане само на книга. Както е у нас. Всички знаят че ДПС е етническа партия, но никой не може, или не иска да приложи закона.

Ха ха ха! Изхайдакаха ли ни сега?! На ви сега на всички "демократа" Зоран Заев! Сега Македония ще е 3-тата албанска държава! Така ще е - след като гърците им взеха националността, сърбите - религията, а ние - езика! 3-ма се карат 4-я печели - албанците! Албанците ни изхайдакаха всички! Ще ви видя сега - от ЮГ - Турция, а от Запад - Албанска Македония! А аз като вдигнат забраната да се лети.... отивам в Нова Зеландия!

Като много им знаят устата и все плюят родината си-България, сега ще слугуват на албанци...

ами ние как слугуваме на турците?!

а не албанец поправете заглавието. За Иван Костов не писаха в Македония че премиерът на България е циганин. И е крайно време българските политици да се научат да не се месят в работата на независима страна. Македония вече не е и няма да стане България - лъжепатриотите да се сърдят на Фердинанд който започва междусъюзническата война и заради него България губи влиянието си и всякакво право да се меси там.

Язик за дали си живота за тази земя знайни и незнайните герои!

Аре закривайте ги вече тея келемета и да се свършва. Никаква Северна Македония не са - а Източна Албания.

Те затова "ЕС и САЩ изключват пренарчетаване на граници на Балканите" (заглавие от друга медия). Щото виждат какво е естественото развитие.

винаги сме се разбирали.

или си обрязан наскоро?

Българин, убит в косово от шиптъра!

А къде беше нашето Правителството дали не можеше да наредят на Ругова тогава или Тачи да осъдят убиеца му Сделка за бъдещото признаване на Косово Дали не можаха да ги накарат да признаят българското малцинство От п......... какво да желаем държавата ни е един разграден двор

да учат албански,щото много ще им требе.Както и да учат албанската история.Нея вече не могат да си я присвоят.

Великите мекедонци скоро ще сменят името на страната пак на Южна Албания. Докато не станат част от Албания де

Те вече имаха български премиер, за справка Любчо Георгиевски, сега наред е албански. Няма драма според мен.

Ти в Скопие ходил ли си? Не можеш да пребройш джамийте вече

Да прочете кой е Любчо Георгиевски, за какъв се самоопределя и какво гражданство има.

Не се терзайте за "независимата" Република Северна Македония. Те там главите им ще уврят след 50-100г., може би. До тогава може и да няма такава държава. Ще се сетят за това, кой им е помагал в най-трудните моменти. Но, все си мисля, че ще е късно.

Крайната цел на всичко това на което бабуват САЩ и Албания е; Любимото им детенце Косово да се слее с доведеното детенце С.Македония и да се образува втора албанска държава в сърцето на Балканите силно милитаризирана и държаща в шах Сърбия,България и Гърция

Особено Гърция, която е в топ 20 на най-силните армии в света при положение, че изброените от теб държави нямат и 5 милиона население, а във военно отношение са 300 пъти по-слаби от Гърция? Знаеш ли, че изброените от теб държави нямат военни самолети, а само по 2 вертолета?

До няколко години няма да е така, ти знаеш ли го?

Че в момента най голямата военна база (на САЩ) в Европа се казва 'Бондстийл" и се намира в Косово . А втората военна база която се стяга ударно е "Криволак" в С.Македония. Едва ли някой ще въоръжава макетата и албанците. И това ще стане защото в Германия е силно недоволството от продължаващата 75 години окупация и Полша на север и тези на юг са следващите дестинации на американско присъствие в Европа. И наистина поляците и албанците са двата народа в Европа които се отнасят със симпатия към американците.

Забравяш друг голям фактор в нашия регион - Турция, която след като свърши в Сирия познай накъде ще отправи взор. България и Гърция ще попаднат в менгеме между двете мюсулмански държави, които бавно, но систематично работят създаването на ислямската дъга на Балканите.

2020-06-08 15:21:18 Дебелоглавите (нерегистриран) Дебелоглавите македонци сега ще видят цената на това да са натовци. А влязат ли в ЕС и негър може да им сложат. Те са готови и с папуасите да се сродят само не и да признаят ,че са наши роднини-майната им.

"влязат ли в ЕС и негър може да им сложат." може и Боко да им го сложат след като напусне България

бойко ще бъде следващия . за сега той най се слага на зайко.

........Абе кофти ние с циганите ще се справим, по-лоши са комунягите русофилистици с тех ще е трудно......

Как ще се справим ,те раждат по 6 а нашите по 1 ,.......тъпо копеле си....соросоидно лайно

Дебелоглавите македонци сега ще видят цената на това да са натовци. А влязат ли в ЕС и негър може да им сложат. Те са готови и с папуасите да се сродят само не и да признаят ,че са наши роднини-майната им.

Да я закриват тази държава ... и без това не заслужава съществуването си. или да я връщат на гърчолята, или да я разделяме на четири със сърбите, албанците и гърците. даже не знам дали македонците заслужават да ги вземем... какво като са Българи, като нямат това самосъзнание ... или са като гърчолята ... изгодно им е да са българи зареди паспортите ... иначе шопари ...

Кара-вара , кара-вара, Македония си става ислямска държава , понеже са тарикати , и са против всички държави , а не само с/у една !!

Освен едно , '' ЧЕСТИТО '' да им е !

........Албанският език е официален език в географската област Македония, албанското население вече не е малцинство а е признато за ДЪРЖАВООПРЕДЕЛЯЩ народ, така че не ни занимавайте кой ще е следващият премиер....След определен период от време (предполагам около 10 години) тъпите макета ще се сетят че са българи, така както всички албанци в историческата област Македония знаят и се чувстват албанци...само че тогава ще трябвя да им припомним кой казваше "бугари фашисти" и "бугари окупанти" и разбира се да им подадем командата На колене вардарски боклуци, на колене пред майка БЪЛГАРИЯ!!!

За съжаление ПЪК , в Бг сме станали цигани , а циганите поне дръпнаха малко имат ПРАВА , и станаха РОМИ ! След 2050г., учени определят Бг , като : ----400 000 българи ,.................. и 6 млн., -цигани !

Колкото и да ни е мъчно, трябва да признаем, че населението в днешната "свободна" македонска република изживя своя исторически, културен и икономически апогей когато беше част от социалистическа Югославия. Така както връхната точка на българската нация, във всяко едно отношение, бяха годините на Народната власт от 9 септември 1944 до 10 ноември 1989. Тази последната бе черната дата от която започна свободноти ни падане към дъното на пропастта. Днес и двете братски републики са в плен на наложената от Запада псевдоглобалистична концепция, която ги води към разпад........

следвващия.. от тук натам щее чудо ако е маке нпкой във властта. Докато крадяха изторията на всички си загубиха държавата.

Тия направо счупиха тъпомера! Това, от зор да не си признаят че са българи християни, са съгласни и шалвари да сложат! Какво са им сипвали злобните сърби в кафето 40 години на тия роби?! Да им е честит Али Реза за премиер, Гоце затова ли умря?!

За нас албанец е даже по- добре щото с тях нямаме различия по историята. Албанците са си стара нация и нямат нужда от мошеничества за да си правят история.

химна си на албански. както се казва - ни акъл, ни образование. тъпаци.

ще се преименоват за пореден път, колко му е - нещо от сорта Косовска Семерна Македония.

В с. македония, та не виждам драма да имат премиер албанец.

Хич не се интересувате от Сев. Македония, а гледайте какво става у нас, защото догодина може и да осъмнем с примиер от антибългарската партия. Не знам какво толкова сте се хванали с тези македонци? Те ни мразят и в червата.

Твър го вадеха ама като локум на слънце през август. Следваща стъпка сменят звездата на Александър с Черно двуглаво Пиле . Вазелина ще се раздава безлатно

На тъпите македонци, така им се пада! Първо ще им поставят албанец за премиер и следващата стъпка е, Северна Македония да се присъедини към Албания! Защото, не желаят да си признаят, че са българи!

Ама то в Албания 12% от населението се определя като българи. Те пак при българи ще отидат. България на 2 морета!

има само няколко планински градчета и паланки с население, което говори български - нещо си в заблуда.

Радио Скопие съобщава: - Македонски археологичари откриха скелета на првиот македонец. Костите датират на 2,8 млн. години. Работи се по хипотезата, че е убит от стрела на бугарски окупатор.

Тръгнали макетата с нас да се заяждат за история...а до 10 години няма да имат държава....вярно ще останат само една история, както е тръгнало...

Капута Заев направи албанец председател на парламента им само и само да е на власт и сега му го вкарват четвъртит.

започна с кражбата на Косово от Сърбия с помоща на Петър Стоянов и Иван Костов,тези продажници отвориха кутията на Пандора ,няма съмнение че албанец ще бъде министър председател на Македония а един ден циганин или турчин ще бъде министър председател на България

вече нима отред,сега е наред гаджал

ми то имаше казва се ваньо цигането!

Мръсен сърбофил такъв?

Много си прост и тъп. Кутията на Пандора я отвориха самите сърболяци, под диктовката на масква. Пък после - кой ми се с...ра в гащиге.

Обречени са на това. Неизбежно е. Ако не следващия, този след него. Но не виждам нищо страшно в това. Важното е да е кадърен е харен човек, както казват хора... Ето представете си, че в България Премиер беше станал не блойко методиев, а някой циганин. Не ме трийте! Ром е напитка, а циганин е националност! Престанете с извращенията! Напраскахте ли вече минусите в злобата си, преди да прочетете поста ми докрая? Да? Простено да ви е. Днес съм ларж, добрата ламя Спаска... Та представете си, че в България Премиер беше станал някой циганин, образован, културен, широко скроен и отговорен! А? По-добре ли щеше да бъде или по-зле? Представете си поне за миг, че Премиер 10 години ни беше д-р Чирков. Та какво исках да кажа? Не е важно котката дали е черна или бяла, а да лови мишки! В това е въпроса! Да имаме дейна котка, а не оял се шопар!

Смеете се на Северномакедонците, а вашата държава е превзета от ДПС. Турция, не са решили, не са ни откъснали Родопите и Лудогорието (Делиормана), с толкова свалени гащи сме. Молете се цигани и турци да не се обединят, че тогава ще видите български премиер през крив макарон.

Турция ще запази целостта на България, само няма да има окръзи, а Санджаци. И няма да се вее некакво синьо знаме със звездички, а червено с полумесец. И понеже са толерантни, ще заменят полумесеца със звездичка! Сърп и чук ще си носите сами..ха.ха.ха..

Schilo

Не следващият, а следващите ще са албанци!

Ке биде ли северномакедонец следващият премиерин на Източна Албания?

сега па ние ще се смеем и ще им пратиме доган с кеф

че натам отиват нещата,тоя път сами ще си турят фесовете,без да ги напъват турците

Ми като не искат да са българи ше станат шиптари.

От македонци на северомакедонци и после на источноалбанци.....

Плеха по България

българите, а до 10-20 години ще ги превземат албанците. Хак да им е. Каквото сам си направиш, цяло село не може да ти го направи.

Ако не следващия, то по-следващия път.

клекавите севрномакедонци скоро ще са шиптъри,айде сега миросания ни тиквеник да иде там да им дава акъл на тъпите шиптъри