Ще бъде ли албанец следващият премиер на Северна Македония?

Лидерът на ДСИ Али Ахмети поиска албанец за премиер и това предизвика редица реакции сред политическите субекти в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клекавите севрномакедонци скоро ще са шиптъри,айде сега миросания ни тиквеник да иде там да им дава акъл на тъпите шиптъри

Ако не следващия, то по-следващия път.

Плеха по България

българите, а до 10-20 години ще ги превземат албанците. Хак да им е. Каквото сам си направиш, цяло село не може да ти го направи.

От македонци на северомакедонци и после на источноалбанци.....

Ми като не искат да са българи ше станат шиптари.

че натам отиват нещата,тоя път сами ще си турят фесовете,без да ги напъват турците

сега па ние ще се смеем и ще им пратиме доган с кеф

Ке биде ли северномакедонец следващият премиерин на Източна Албания?

Шило

Не следващият, а следващите ще са албанци!

Смеете се на Северномакедонците, а вашата държава е превзета от ДПС. Турция, не са решили, не са ни откъснали Родопите и Лудогорието (Делиормана), с толкова свалени гащи сме. Молете се цигани и турци да не се обединят, че тогава ще видите български премиер през крив макарон.

Обречени са на това. Неизбежно е. Ако не следващия, този след него. Но не виждам нищо страшно в това. Важното е да е кадърен е харен човек, както казват хора... Ето представете си, че в България Премиер беше станал не блойко методиев, а някой циганин. Не ме трийте! Ром е напитка, а циганин е националност! Престанете с извращенията! Напраскахте ли вече минусите в злобата си, преди да прочетете поста ми докрая? Да? Простено да ви е. Днес съм ларж, добрата ламя Спаска... Та представете си, че в България Премиер беше станал някой циганин, образован, културен, широко скроен и отговорен! А? По-добре ли щеше да бъде или по-зле? Представете си поне за миг, че Премиер 10 години ни беше д-р Чирков. Та какво исках да кажа? Не е важно котката дали е черна или бяла, а да лови мишки! В това е въпроса! Да имаме дейна котка, а не оял се шопар!

започна с кражбата на Косово от Сърбия с помоща на Петър Стоянов и Иван Костов,тези продажници отвориха кутията на Пандора ,няма съмнение че албанец ще бъде министър председател на Македония а един ден циганин или турчин ще бъде министър председател на България

Капута Заев направи албанец председател на парламента им само и само да е на власт и сега му го вкарват четвъртит.

Турция ще запази целостта на България, само няма да има окръзи, а Санджаци. И няма да се вее некакво синьо знаме със звездички, а червено с полумесец. И понеже са толерантни, ще заменят полумесеца със звездичка! Сърп и чук ще си носите сами..ха.ха.ха..

вече нима отред,сега е наред гаджал

Тръгнали макетата с нас да се заяждат за история...а до 10 години няма да имат държава....вярно ще останат само една история, както е тръгнало...

Радио Скопие съобщава: - Македонски археологичари откриха скелета на првиот македонец. Костите датират на 2,8 млн. години. Работи се по хипотезата, че е убит от стрела на бугарски окупатор.

На тъпите македонци, така им се пада! Първо ще им поставят албанец за премиер и следващата стъпка е, Северна Македония да се присъедини към Албания! Защото, не желаят да си признаят, че са българи!

Твър го вадеха ама като локум на слънце през август. Следваща стъпка сменят звездата на Александър с Черно двуглаво Пиле . Вазелина ще се раздава безлатно

Ама то в Албания 12% от населението се определя като българи. Те пак при българи ще отидат. България на 2 морета!

Хич не се интересувате от Сев. Македония, а гледайте какво става у нас, защото догодина може и да осъмнем с примиер от антибългарската партия. Не знам какво толкова сте се хванали с тези македонци? Те ни мразят и в червата.

ми то имаше казва се ваньо цигането!

Мръсен сърбофил такъв?

В с. македония, та не виждам драма да имат премиер албанец.

Много си прост и тъп. Кутията на Пандора я отвориха самите сърболяци, под диктовката на масква. Пък после - кой ми се с...ра в гащиге.

химна си на албански. както се казва - ни акъл, ни образование. тъпаци.

има само няколко планински градчета и паланки с население, което говори български - нещо си в заблуда.

ще се преименоват за пореден път, колко му е - нещо от сорта Косовска Семерна Македония.

За нас албанец е даже по- добре щото с тях нямаме различия по историята. Албанците са си стара нация и нямат нужда от мошеничества за да си правят история.

Тия направо счупиха тъпомера! Това, от зор да не си признаят че са българи християни, са съгласни и шалвари да сложат! Какво са им сипвали злобните сърби в кафето 40 години на тия роби?! Да им е честит Али Реза за премиер, Гоце затова ли умря?!

следвващия.. от тук натам щее чудо ако е маке нпкой във властта. Докато крадяха изторията на всички си загубиха държавата.

Колкото и да ни е мъчно, трябва да признаем, че населението в днешната "свободна" македонска република изживя своя исторически, културен и икономически апогей когато беше част от социалистическа Югославия. Така както връхната точка на българската нация, във всяко едно отношение, бяха годините на Народната власт от 9 септември 1944 до 10 ноември 1989. Тази последната бе черната дата от която започна свободноти ни падане към дъното на пропастта. Днес и двете братски републики са в плен на наложената от Запада псевдоглобалистична концепция, която ги води към разпад........

........Албанският език е официален език в географската област Македония, албанското население вече не е малцинство а е признато за ДЪРЖАВООПРЕДЕЛЯЩ народ, така че не ни занимавайте кой ще е следващият премиер....След определен период от време (предполагам около 10 години) тъпите макета ще се сетят че са българи, така както всички албанци в историческата област Македония знаят и се чувстват албанци...само че тогава ще трябвя да им припомним кой казваше "бугари фашисти" и "бугари окупанти" и разбира се да им подадем командата На колене вардарски боклуци, на колене пред майка БЪЛГАРИЯ!!!

Кара-вара , кара-вара, Македония си става ислямска държава , понеже са тарикати , и са против всички държави , а не само с/у една !!

Освен едно , '' ЧЕСТИТО '' да им е !

Да я закриват тази държава ... и без това не заслужава съществуването си. или да я връщат на гърчолята, или да я разделяме на четири със сърбите, албанците и гърците. даже не знам дали македонците заслужават да ги вземем... какво като са Българи, като нямат това самосъзнание ... или са като гърчолята ... изгодно им е да са българи зареди паспортите ... иначе шопари ...

За съжаление ПЪК , в Бг сме станали цигани , а циганите поне дръпнаха малко имат ПРАВА , и станаха РОМИ ! След 2050г., учени определят Бг , като : ----400 000 българи ,.................. и 6 млн., -цигани !

Дебелоглавите македонци сега ще видят цената на това да са натовци. А влязат ли в ЕС и негър може да им сложат. Те са готови и с папуасите да се сродят само не и да признаят ,че са наши роднини-майната им.

Тезата за дебилите ми хареса! Това е най-голямото доказателство, че по произход са българи! Ние не сме ли същите дебили, много често вървящи срещу националния си интерес?

........Абе кофти ние с циганите ще се справим, по-лоши са комунягите русофилистици с тех ще е трудно......

бойко ще бъде следващия . за сега той най се слага на зайко.

Как ще се справим ,те раждат по 6 а нашите по 1 ,.......тъпо копеле си....соросоидно лайно

2020-06-08 15:21:18 Дебелоглавите (нерегистриран) Дебелоглавите македонци сега ще видят цената на това да са натовци. А влязат ли в ЕС и негър може да им сложат. Те са готови и с папуасите да се сродят само не и да признаят ,че са наши роднини-майната им.

Крайната цел на всичко това на което бабуват САЩ и Албания е; Любимото им детенце Косово да се слее с доведеното детенце С.Македония и да се образува втора албанска държава в сърцето на Балканите силно милитаризирана и държаща в шах Сърбия,България и Гърция

Щото вече няма да Северна Македония, а Южна Албания? Разумели?

Особено Гърция, която е в топ 20 на най-силните армии в света при положение, че изброените от теб държави нямат и 5 милиона население, а във военно отношение са 300 пъти по-слаби от Гърция? Знаеш ли, че изброените от теб държави нямат военни самолети, а само по 2 вертолета?

Не се терзайте за "независимата" Република Северна Македония. Те там главите им ще уврят след 50-100г., може би. До тогава може и да няма такава държава. Ще се сетят за това, кой им е помагал в най-трудните моменти. Но, все си мисля, че ще е късно.

Те вече имаха български премиер, за справка Любчо Георгиевски, сега наред е албански. Няма драма според мен.

До няколко години няма да е така, ти знаеш ли го?