Шотландия се насочва към нов референдум за независимост

Нараства подкрепата сред шотландците за излизане от Обединеното кралство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано единствената свястна страна на острова избере пътя на независимостта.

браво ..... долу англите

Скоро ЮК ша стане като Сърбия. Ще се събират под една круша един файтон хора. Само и Уелс да не писнат, че и там се появяват такива настроения. Педита искаха да разцепят ЕС , а то кво стана ЕС им го НАЦЕПИ централноооо... хаххахахахха

Браво на шотландците - велика нация! Трябва да се освободят от английските фашисти, имащи се за голяма работа, потискащи шотландците с векове!

Да не са ви изяли англичаните десерта та толкова ги мразите? Българина от мързела само завистта му е повече.

Англичаните са мачкали винаги шотланците, Не е въпрос на десерт, а членство в ЕС. Ние българите нямаме причина да обичаме англичаните след като ни харизаха на Сталин, макар че и до ден днешен има патриоти, които смятат това за добро. Колко от тях са мързеливи и завистни, кажи ти - като съдник на народа си.

По-точно Чърчил със салфетката на Сталин.

Единствената нация, която не ни е подкрепяла в освобождението ни от Османската империя!

Скотите са СКИТИ. Изселват се от днешна Добруджа в античността. Затова карето и гайдата им са ДНК-то. Англо-саксите нахлуват в Албиона през 8-9 век от Дания. Отношенията им са както между българи и гърци....

Глупости на търкалета, скоти-скити, ти наред ли си???

КОГА ???

Тогава, когато си видиш ушите без огледало!

Не само, че шотландците ще излязат ами след тях и двете Ирландии ще се обединят и накрая ще си останат само Англия и Уелс в Умрелото Кралство. Това са нормални исторически процеси, които просто са забавени във времето поради отстъпки, предимства давани на дадената територия от централната власт и силата на армията. Сега обаче след Брекзита и напускането на ЕС икономиката на Острова ще гризне яко дръвцето, а и нормалните хора искат да пътуват без визи и да имат достъп до европейските пазари. За да стане това те трябва да са извън Осраното Кралство и това и ще стане - те ще го напуснат и то ще се разпадне и ще иде там където му е мястото - на бунището на историята. Англия вече е почти превзета от чернилки и пакита. Ислямистките орди владеят цели квартали в някои градове и са се качили на главата на англичаните. Нормалният бял човек там е постоянно сегрегиран и дискриминиран също като в САЩ. Той няма право да говори свободно и да си казва мнението, защото ще наруши някое от правата на пакитата, чернилките или ЛГБТ обществото. Правата на белия човек в тези страни се свеждат до това да работи, да плаща данъци и да слуша властите. Работя с американци и англичани и като дойдат в България си умират от кеф, че тук може да кажеш на някой, че е мангал, чернилка или педал без да те тикнат в затвора. Толкова за "великите демокрации" САЩ и Посраното Кралство.

стане от Брексит на Брейк-ин :):):)

Няма да се. отделят от Англия

Няма никога за нищо освен за това, че сме смъртни.

ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО- БЕЗ ШОТЛАНДИЯ, ЩЕ Е КАТО ВИНО БЕЗ ГРОЗДЕ, ГОЛА ВОДА!

Браво на шотландците, един отзад на подлите англосакси!