Шотландия се насочва към нов референдум за независимост

Нараства подкрепата сред шотландците за излизане от Обединеното кралство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на шотландците, един отзад на подлите англосакси!

ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО- БЕЗ ШОТЛАНДИЯ, ЩЕ Е КАТО ВИНО БЕЗ ГРОЗДЕ, ГОЛА ВОДА!

Няма да се. отделят от Англия

стане от Брексит на Брейк-ин :):):)

Не само, че шотландците ще излязат ами след тях и двете Ирландии ще се обединят и накрая ще си останат само Англия и Уелс в Умрелото Кралство. Това са нормални исторически процеси, които просто са забавени във времето поради отстъпки, предимства давани на дадената територия от централната власт и силата на армията. Сега обаче след Брекзита и напускането на ЕС икономиката на Острова ще гризне яко дръвцето, а и нормалните хора искат да пътуват без визи и да имат достъп до европейските пазари. За да стане това те трябва да са извън Осраното Кралство и това и ще стане - те ще го напуснат и то ще се разпадне и ще иде там където му е мястото - на бунището на историята. Англия вече е почти превзета от чернилки и пакита. Ислямистките орди владеят цели квартали в някои градове и са се качили на главата на англичаните. Нормалният бял човек там е постоянно сегрегиран и дискриминиран също като в САЩ. Той няма право да говори свободно и да си казва мнението, защото ще наруши някое от правата на пакитата, чернилките или ЛГБТ обществото. Правата на белия човек в тези страни се свеждат до това да работи, да плаща данъци и да слуша властите. Работя с американци и англичани и като дойдат в България си умират от кеф, че тук може да кажеш на някой, че е мангал, чернилка или педал без да те тикнат в затвора. Толкова за "великите демокрации" САЩ и Посраното Кралство.

КОГА ???

Да не са ви изяли англичаните десерта та толкова ги мразите? Българина от мързела само завистта му е повече.

Англичаните са мачкали винаги шотланците, Не е въпрос на десерт, а членство в ЕС. Ние българите нямаме причина да обичаме англичаните след като ни харизаха на Сталин, макар че и до ден днешен има патриоти, които смятат това за добро. Колко от тях са мързеливи и завистни, кажи ти - като съдник на народа си.

Няма никога за нищо освен за това, че сме смъртни.

Браво на шотландците - велика нация! Трябва да се освободят от английските фашисти, имащи се за голяма работа, потискащи шотландците с векове!

Скоро ЮК ша стане като Сърбия. Ще се събират под една круша един файтон хора. Само и Уелс да не писнат, че и там се появяват такива настроения. Педита искаха да разцепят ЕС , а то кво стана ЕС им го НАЦЕПИ централноооо... хаххахахахха

Тогава, когато си видиш ушите без огледало!

Единствената нация, която не ни е подкрепяла в освобождението ни от Османската империя!

По-точно Чърчил със салфетката на Сталин.

браво ..... долу англите

Скотите са СКИТИ. Изселват се от днешна Добруджа в античността. Затова карето и гайдата им са ДНК-то. Англо-саксите нахлуват в Албиона през 8-9 век от Дания. Отношенията им са както между българи и гърци....

Дано единствената свястна страна на острова избере пътя на независимостта.

Глупости на търкалета, скоти-скити, ти наред ли си???