Шотландците не искат нов референдум за независимост

Повечето шотландски избиратели не желаят нов референдум за независимост от Обединеното кралство, според резултатите от анкета на "Кантър", цитирани от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Шотландците не искат нов референдум за независимост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щотландските овчари постепенно започнаха да схващат най-накрая за какво става дума!

Това е най-тъпото същество, което гази земята на Обединеното Кралство. Трябва да и се отнеме гражданството и да бъде прокудена на гол остров, където няма представители на хомо сапиенс.

Сетиха се, че без Англия са за НИКЪДЕ ?

да си налягат парцалите и толкоз

Домогванията на ЮК да започнат... СЕГА! Почна се с манипулациите. Сега ще има агитация и лъжи, с каквито почна брекзитът. На деня след референдума изкараха снимки с лъжовни послания с измислени цифри, които са подвели гласуващите да галсуват за брекзит. Вайкаха се. Сега се почва със следващата стадна манипулация. САЩ усети силата на Европа и се насра от страх, че ще има и друг голям в света, който ще хитрува заедно с тях. И почна играта. Сирия, Брекзит, после чакаме следващия ход. Ако ЕС не си избере големи политици, а продължи с мижитурки от народа като Меркел и разни парцаливци, ЕС ще види голям зор, а европейците няма да спечелят от това. Нито българите. Време е да се осъзнаем какво става. САЩ от едната страна и Русия от другата - опитват да стегнат ЕС в менгеме и да го потрошат.

шотланците не искали нов референдум за независимост?! и какво от това? те кримчани си направиха референдум за зависимотс, и си го спечелиха!

lol... Онзи ден поснаха туит от Department for Exiting the European Union (DExEU) колко хубаво си били живели преди да влязат в ЕС. Изкъртиха ги от подигравки, защото всъщност, графиката показваше колко хубаво било за икономиката им СЛЕД като са се присъединили в ЕС. Та сега и това...

Има ли още наивници, неразбрали че Брекзит няма да има?

брекзита върви с пълна сила и само лумпените още не са го разбрали! А Шотландия ще излезе от Uk точно на куков ден!

Абе има един цитат дето се преписва на някой си Чърчъл, абе пак англичанин ...:-) - Не вярвай на статистика която сам не си манипулирал. Та скъпи англичани вервайте си!

англичаните да обяснят на руснаците как се прави тая работа, а не кръв да леят и войни и украинците съвсем се объркаха

Шило

Хаххаах, Шотландия по безкръвен път ли е приобщена към Обединеното Кралство? И всъщност, колко жертви имаше в Крим? Правилно- нито една, щото Крим се отдели по волята на хората, а не в резултат на война.

Времето на сър Уилям Уолъс е история, бъдещето е мистерия... Подхвърли на роба коричка хляб и му гледай сеира.

тва на снимката жена ли е или мъж?!

Ако е с панталон е жена. Ако е с пола - мъж.

Древна шотландска поговорка :)

Утре на някой ще му платят 10 хиляди паунда и ще напише обратното - хахахахахаах

Сега разбирате защо решенията се взимат след избори или референдум, а не след социологически проучвания. "Социологията е наука, която с повече пари и малко желание може да ти получи всякакъв резултат". И тук, и в Англия и навсякъде. Разликата е само в количеството вложени пари.

Шотландците не са толкова ЛУДИ, че да си ритнат сами бъдещето!

Не искат да излизат от Великобритания, защото са против излизането от ЕС ???? Ама и те къртят откъм логика.

М/у GB и BG има огромна разлика и ние от BG никога няма да разберем кава е политиката GB.Нашата камбанария е прекалено ниска.

деер

90% от хората по света искат да са роби!Така,че да не се учудваме и затваряме на очите си!

"КАНТЪР"-ГАЛЪП НА АНГЛИИСКИ:):):)

Тая анкета мирише от всякъде на манипулация

значи гъз и обиди, ако са срещу европа и сащ са разрешени :)

И срещу теб са разрешени ,даже -толерирани .

абе вие дето искате да напускате ес, след 5-10 години ще сте на ония свуат по естествени причини, какво ви пука? що не оставите такива важни неща за бъдещето да се решават от внуците ви? и да не им се месите, а?

Защо си мислиш, че си някакъв фактор за вижданията на хората и, че само пенсионери и възрастни хора искат това. Хората не са слепци.

факт! факт, които се вижда на всички избори след 1999!

Че то тук си е пенсионерското оф и всеки ден си храчите по поръчка и чакате хората които работят да ви изкарат пенсиите с/у които си храчите-ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ-това е само българска поговорка и не е случайна

Почна манипулацията....

кво e "кънтър"?

Шотландците имат всички права,защо им е тая независимост.5 милиона в оня ветрилник,какво ще ядат?Като трябва да купуват всичко,да имат отделен бюджет ще започнат да протестират.Хубаво да си помислят,а не да си начеше крастата местен фюрер с амбиции.Ние като сме отделно много ли сме добре?

шотланците имат избор - или се задоволяват с британския пазар или с европеиския. на мен от началото на годината са ми писали поне 3 пъти за работа в англия и два пъти за шотландия като там предлагаха наи-много от всички и то може би в наи-удобно учреждение. ама ако искат визи, даже не би им и отговорил :)

Че те имат нефт колкото Норвегия-кво щели да ядат, затова англичаните всячески им пречат да се отделят...

Кой плати за анкетата?

Същият, който плаща за цветни революцийки на изток.

Великобритания е един от стълбовете на ЕС. Факта, че излизат показва, че ЕС няма бъдеще. Не ги мислете за викащи пияндета от златни пясъци, защото тези са утайката им. Управляващите им знаят много добре как да си оправят нещата. Нашите говорят само за ЕС. Там, където сме тръгнали британците се връщат, защото няма нищо.

великобритания се присъединява към еврообшността 1970та и винаги е била задно колело. да я наречеш стълб е меко казано нелепо. европеиската общност е създанена наи-вече като средство европеиците по мирен начин да уреждат търговските и соцялните си взаимоотношения и наи-вече германия и франция. и от десетилетия в европа има мир, освен където живеят православни комунисти, които не са в ес.

Няма значение, че се е присъединила преди почти 50 години. Стълб е определено!

чудя се като имате интернет не се ли опитвате да прочетете нещо което не ви е написал водещия другар?Не сте ли прочели или чули каква е икономиката на англия бе зомбита-че то германците,китайците и даже и арабеските им изкупиха почти всичко и те не притежават почти нищо.....провери на кого са всички прехвалени английски автомобилни компании,банки.......айде оставям на вас да се ограмотявате