Шолц към Зеленски: Подкрепям започването на преговори за присъединяване на Украйна към ЕС

Канцлерът подчерта в телефонен разговор, че бъдещето на страната е евросъюза и че Германия ще продължи да я подкрепя, включително и във военния сектор

Обратно в новината

Коментари - Шолц към Зеленски: Подкрепям започването на преговори за присъединяване на Украйна към ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пигмеите шолц и зеления могат да си се празнят фостата взаимно, за друго не стават.

Шолци е пълна пародия..3-та политическа сила, безгръбначно в пълният смисъл на думата

На следващите избори всички за Възраждане !

Абе миналата седмица Шолца се молеше Путин да му вдигне телефона, че искал примирие щото германската икономика е капют. Ама не се получило нещо.

подкрепя Зеленски за задна прашка и орален секс от него!

Ами нали точно това САЩ искаше и направи с ЕС само Англичаните знаеха и затова се отцепиха ЕС виликата Англия НЕМОЖЕ САЩ да я цака а останалите европейски страни с цялата имегранска паплач ще са новите роби на САЩ в ЕС концлагер охраняван от НАТО /демек САЩ е сега всичко ще стане американска икономика и ще сме колония на САЩ вече латиноамериканци те се нагласи ха в САЩ и си кютат сега е наш ред добре че бяхме по СОЦА че ще трябва години за да ни вземат частните домове къщи ама както почна сигурно по бързо ще ни глождат и ще сме клошари те

им се разказа играта от рушняците......Слава на Русия!

Зеленясалия нацист Зеленски, да го духа на товарищ Путина!

Докато ЕС се въргаля в простотията си, САЩ протриват доволно ръце - тяхната икономика скочи с повече от 5%.

Закопа Германия.

да си уважи майката!

Това зелено джудже живо ли е, много ни е чудно, защо Путин го държи все още жив, джуджето мръсно умря от яд и завист, що войната в Израел отне вниманието на света, и всички загърбиха Украйна, Путин му е разрешил да влезе в ЕС и нато, само да няма американски бази, но..........

Айде приемате гие по бързо че този ЕС и най вече НАТО нямат търпение слава осрайна те вече осрайнските бежанци се разположиха в Европа хрантутниците се чувстват много добре всички финансови сметки на ЕС се раздават на украйнския народ само че има малка подробност като превършват войниците на фронта може ли да пращате украйнските деца 18г както ги иска зелето а и някой дтка може да се върне сега пък искат и жените те да СПРЪТ да велнеят по европейските барове хотели е има и още но после след победата

Шолца, тази раболепна американска изтривалка докара родината си почти до фалит.

Целокупният български народ безусловно подкрепяме това единствено правилно решение.

За кой ли път двойни стандарти. Нас ни въртяха на шиш, докато тези не отговарят на нито едно от изискванията които имаха към нас.

Да де, ама Орбан казва друго. Решението не се взема с мнозинство! Ако има един, който не е съгласен, то не се приема!

Ние,целокупното нормално българско население също подкрепяме Украйна във ЕУ и НАТО! Пожелаваме им успех!

само ако е на наше място;)

Ние българите питаме КОЯ Е ТАЗИ УКРАЙНА ИСКАЩА ДА ВЛЕЗЕ В. ЕС ? ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЧЛЕНКИ ИЗПЪЛНИХА И НЕВЪЗМОЖНОТО А НАЙ ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗРУШИ ЗА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕС КАКВО ЩЕ ПОКАЖЕ УКРАЙНА ЗА ДА Е ЧЛЕН на ЕС /и границите каде са??????? НАРОДА КЪДЕЕЕ ИКОНОМИКАТА, ИМАМЕ МНОГО ПИТАНИЯ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СЕ ГОВОРИ ОТ ЦЕЛЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД а не,,,,

Че Украйна къде по разрушена от това може да бъде. Явно това е било единственото важно условие а другото е било за парлама.

ШОЛЦ Е ЕДИН БОКЛУК НА КАКВИ УСЛОВИЯ ОТГОВАРЯ УКРАЙНА

Путин питаха ли го? Или пак изчисления без кръчмаря?

и всички българи сме с Украйна ..

Нациста Шолц към нацист зеленко. Гнусна нацистка смрад.

Щом Путин и русофилите са решили да нападнат и убият някого спиране няма!

А говняшка кога?

Прав е колегата Улав Шмолтц ;)

....тези двамата нямат идея какво ги чака ...

Кво ги чака? До Берлин за седмица щяхте да стигнете ама не от уточнихте коя седмица точно...

Единия го чака "злополука",а другия-политическа смърт;)В Германия все по-сериозно се говори за евентуални предсрочни избори,а след днес(01.12.-удвояване на тол-таксата за камиони в Германия) минималното му одобрение ще стане микроскопично:)))))Свързва ги това,че и двамата са независими-от тях нищо не зависи,каквото и да говорят;)

Опасно е да си съсед на държава като Русиия!Винаги може руснаците да те нападнат ако държавата иска да е член на ЕУ и НАТО!Ако Укайна във ЕУ просперира икономически, то руснаците. ще завиждат и ще искат и Русия да се промени за по добро за всички руснаци,а не само на руските олигарси и политици,за това Путин напада да завземе Украйна и да убие Зеленски!

Да не бяхте ги ръчкали 8 години :)

SirBob

Нацистът се загрижил за Украйна. Умилително наистина. Страната му е в двойна рецесия от началото на годината, икономиката му буксува, структуроопределящи концерни като BASF и Bayer съкращават хора и закриват мощности, но той взел да дава уверения за това кой щял да влиза в ЕС. Явно и в Германия гласоподавателят е безкрайно търпелив, щом търпи подобни идиоти да са начело на държавата.

Гласоподавателят в Германия не е крайно търпелив, а крайно ТЪП!!!

Вече е по-ниско и от това, на Байдън. Изключително успокоително е, да получиш одобрение от такъв човек. Иначе, да. Украйна заслужава да е в ЕС, като една истинска демокрация. Зеленски вчера официално забрани изборите в страната. И президентските, и парламентарните. Щото одобрението и там е 30%за Зеленски и 70 за Залужни. Демокрация, та дрънка.

Посмъртно :)

Шмолтц

Да оставим всички други неща. Но да попитам Шолц, как се вързва Закона за езика на Украйна с европейските ценности и с правата на малцинствата?

Ако целта е да почнат другите страни да излизат от съюза … така да бъде хер шолц

ВНИМАНИЕ! ТАЗИ СТАТИЯ Е АТАКУВАНА ОТ ПУТИНСКИ ТРОЛОВЕ! Те масирано подкрепят военнопрестъпника Путин. Така се изкривява реалната картина на общественото мнение в България!

Козелски

Че сме ти пикали на усраината :)

SirBob

Истината е нетърпима за лъжците, така е.

а бе няма какво да започвате,да стартирати де,преговори,направо присъединявайте украинците към съюза напук на руснаците,той и без това тоз скапан съюз се разпада,ами направо да има колективно потъване.

Сами си говорят

са американски марионетки,окупирани с военни бази. България е пример.Ликвидиране армиятса от окупатора за да храни неговата в 5 бази. Бой по ганьовската тиква и подписване на договр че не можем да съдим американски военни. Падане по очи на земята когато окупаторът влиза въоръжен в Оризаре. Русия била окупатор .Как така тя създаде Трета Българска държава, Българската армия ,Търновската конституция и плати Южна България на Султана за 126 млн.ьлстни франка 350 тона злато с поиска от България за 45 г да върне 82 млн. Фр.Комунистът Ленин през 1918 г. сложи презрамките на договора Как така СССР бил окупатор а създаде наша армия 180000 души 2000 танка,712 бойни летателни еденици.57 ракетни установки които съседите нямаха и трепереха от страх. Как така окупаторът купуваше нашите гащи,консерви ,домати и се изплащаше в петрол.Препродсвахме го и в България влизаше печалба от 300 до 500% Хан Аспарух с петрол от Баташкия язовир ли го пълнехме?

да стане маша на западните нацисти и никога няма да участват в техните войни като фронтова държава!

не ни ги рекламирайте тези двама касапи от нацистки държави!

Ционизъм=Фашизъм!!!

винаги са уважавали Русия.....и така ще бъде за вечни времена! А тези които не са съгласни да се изнасят на Запад при западналите нацисти!

Колко много защитници на Кремъл! И защо? Иска Украйна ЕС, да изпълни всички условия и тогаз. А какво иска Кремъл какво ви засяга ВАС?? Защо защитавате интересите на една вражеска страна, чийто ракети са насочени срещу нас? Те си правят съюзи на Изток, Украйна се е обърнала на Запад! Нали това повтаря Диктатура! Да не се бъркаме в политиките на чужди страни!

Ма нема :)

Нацистите се сплотяват.....

Кои точно парченца от украйна има предвид шолц?

Напра'о у Шенген и Ойро-зоната да го взимат.

бункерния шиZo Вовата е супер нагъл продънен евраZийски тюфлек ..той постоянно говори : Искаме Нов Световен Многополюсен Ред ..искаме никой да не кеZва на друга държава как да живее ..а какво прави ..най нагло нападна Украйна ..Zащото тя искала да бъде в Zападния полюс ..Zначи Вовата не иска някой да му каZва кво да прави в РФ ..но той иска да каZва кво да правят в Украйна ..?!..

1000% гаранция че немците не подкрепят хохлите

Пуснахме мичето с неподмито пичето.

Янукович през 2014 г.подписа договор за европейско развитие на Украйна при гаранти по договора Полша,Франция и Германия. Веднага през ноща ЦРУ организира въоръжен преврат с участиетошо на надутите с 5 млрд.д.бандеровци. След това с вертолети и самолети бяха избити мирни граждани и деца в центъра на Донецк. Та кой почна войната бе вмирисано говеждо от Козяк. Всички правителства след незаконния преврат са незаконни

ама кво zначение има кво става в съседна страна или у комшията ? преZ 1917 г в Руската Империя става преврат ..после революция ...РФ е правоприемник на СССР ..т.е. на държава органиZирана с преврат и гражданска война ..и точно превратаджийската Русия ше се въZмущаваот преврат в комшиите ..!..?..

Вие ли сте?Ще ми липсвате почти колкото Анна Маляр;)

Абе той подкрепя, ама германците не го подкрепят…

а бе ти иZпаднал германец ли си ..та Zнаеш какво подкрепят в Германия ?

1000% гаранция че немците не подкрепят хохлите

Ми умря магарето!!!!

В съюза който обслужва само интересите на големите. На нас ни трябва не ЕС а съюз Като България и Румъния но на запада това не им изнася, дори и границите не ни дават на махнем помежду си. Подклаждат война, печелят от войната а пушечното месо да са източните държави, ето това са ЕС и нато

Г-Шолц с фациес на многостранен идиот! Иначе едни 60 млрд не стигали в германския бюджет, но ще дотираме Украйна, браво Шолци!