Български шофьори са пострадали при взрив на камион в Русия

Двама български шофьори на ТИР са пострадали при взрив на паркинг в руския град Челябинск. Единият е в добро състояние, но другият е с около 90% изгаряния и е в кома.

Обратно в новината

Коментари - Български шофьори са пострадали при взрив на камион в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казвали са ми, че хората оцеляват с до 50% изгаряния. Стискам палци на човека и семейството му. Дано се оправи до колкото е възможно!

Многообещаващото "всичко по нашите възможности" на посолството ми прилича на "нищо, но от сърце"!! Да се вземат в ръце, да заплатят превоза с хеликоптер или самолет до елитно болнично заведение и да се помъчат да спасят човека!! Изгаряния с такъв процент са много по-рискови и летален изход не е изключен!!

трудовата злополука не е сензация,но продължава да впечатляват фамилните имена на хората,наредили се на ключови позиции в държавата!изобилие от нетрадиционни фамилни имена за българите.

Пълни глупости...Руснака въобще не е загинал,а е избягал!

Да (Авторе) - Ситуацията Е Прелюбопитна. (И все-пак - доста Се препотих ...че видиш-ли съпругата на Нашия Сънародник хал-хабер-си-Йок от руски) ----- А иначе - абе какво-там казват беше ставало в Този район Наскоро ?!

сптра камиона и да ходи началника да се оправя, на политизите им е лесно. само да не свикнат с болен сидеров *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Спри малоумен глупако да споменаваш името на Сидеров където не трябва.Какво общо може да има той с тая човешка трагедия.Едно време хората са се отнасяли по достойно дори с истинските си врагове.А Волен е само един политически опонент.Ако не го одобряваш има избори и там решавай личните си проблеми.Ей аман от глупаци които умеят да ползват компютър и мислят че това ги прави и по умни.

Никакъв политически опонент не е Волен, той е просто един страхлив нацист обграден с расисти, а подкрепящите го са ЛУМПЕНИ. Много опасни хора! Първия и втория заради страха си, останалите заради глупоста си. Единствената оправия за все, е по един як бой - сутрин и вечер!

Браво ,сетих те се и вие!Хората в Русия от вчера събират пари,защото момчето няма медицинска застраховка.

Жорж !, а стига магарии де. (Че Колко-му-й Челябинск я ? - То кажи-речи Русе !)

Трябва да си много проООЗД и задължително да не си служил в Армията за да заваряваш резервоар, който не е обезопасен /напълнен с вода/ Когато дърпаш Дявола за опашката той непременно идва.

Казака от автосервиза сигурно е сбъркал и е налял водка вместо вода... Дано да се оправи шофьора! Но друго не разбирам - защо е нямал здравна застраховка?!

даже не е смешно.

Много слабо отразяване в онлайн медиите. Срамота!

Въпросите са ПреМного.

Вий се сетихте бе. Хората още вчера даряваха кръв, вий сега съобщавате за инцидента. Слушайте радио, четете вестници, там пише.