Коментари - 3 пъти отнемали книжката на пътния хулиган от ”Тракия” | dnes.dir.bg
назад

3 пъти отнемали книжката на пътния хулиган от ”Тракия”

31-годишният Ангел Радичев от Бургас е шофьорът, който вчера заплаши със саморазправа водач на автобус на АМ "Тракия". Мъжът е задържан и се очаква обвинение.

Обратно в новината

Коментари - 3 пъти отнемали книжката на пътния хулиган от ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се създаде законова възможност за отнемане свидетелството за управление на ППС на такива общественоопасни мутанти.

Тоя е ясен. Въпросът е кога и дали до тогава няма да пострадат заради него други хора.

Ами ако при идиотското му движение на зиг-заг пред автобуса последния се беше обърнал?! А?!

Недейте така бе хора,та този ще е кандидат за мин. председател.Ще го разкандардисате така и после.....Мъка.

abasador

това е нищо, вие майтап ли си правите или взимате читателите си за мезе. Симпатяга като този докато не направи поне три пътно-транспортни произшествия с леки и средни телесни повреди, и докато поне пет пъти не му е отнета книжката, или докато със щанга не изпочупи стъклата на отнел му предимството автомобил и не вкара водача на същия в Пиригов.... те господата от КАТ и Прокоратурата дори не го и регистрирст!!! Е та за какво? Лек ден.

"Ангел Радичев е роден в Карнобат, но живее в Бургас. Семейството му се занимавало със земеделие." По - точно описание на див селянин едва ли ще срещнете...

АЙДЕ ВРЪЩАЙТЕ Я ТАЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАЗАРМА , ДЕ !!! ДО 33 Г. ПО 1 ГОДИНА ! ТОВА Е !

кой ще плаща за това, ти ли?

Не искам да ставам защитник на нарушител, но я да помислим какво търси автобус в най-лявата лента. максималната допустима скорост е 100 км/ч. Поне така пише отзад. И в закона е така. И нека тези, които са карали по магистралата си припомнят с колко карат шофьорите на автобуси. как карат> И не карат ли така, все едно че магистралата им е бащиния. Просто този си е намерил майстора - по-голям наглец от него. А нещата са простички - нека да го направим като в Германия. Първо нарушение - 50 лв или даже да няма санкция - само те регистрират. Второ нарушение - 500 лв. Трето -5000 лв. Четвърто - влизаш в затвора за 1 месец. И 20 бона глобаИ т.н. Я да видим как тогава мутри и мутреси ще се правят на велики. Като поработи един месец в мизерията, като изяде 3 пъти боя от мангалите, като го опънат 2-3 пъти манафите - после пак да нарушава нагло

50 нарушения и три пъти отнемена книжка какво ти говори???

И още нещо. В Канада автобус с хора е с предимство пред всички коли. Даде ли мигач автобуса се свираш отзад и си траеш.

Спокойно КГБ,автобусът е правил в най-лявата лента изпреварване,защото е имало я камион,я някой пишман баровец,дето си е пуснал темпомата на скъпата кола на икономичен режим 90км.А този пезевенк с немските номера ако беше в Германия и през акъм нямаше да му мине да присветне на автобуса,камо ли да го засича

Простички са, ама на книга... То и сега си има наказания, но няма кой да ги прилага. КАТ ли? Смях... Съдът ли? Още по-голям смях...

Автобусът е изпреварвал бавно движещ се камион.

50 нарушения 3 пъти с отнета книжка за евентуално 13 години стаж като шофьор ако приемем че на 18 я е изкарал .. тая държава трябва да я закриват вече щом такива отрепки продължават да са по пътищата и по улиците

На бас, че след всичките му "геройства" я има пробация, я не. И после пак ще е в новините, дано само не загине невинен човек накрая заради него.

Защо публикувате името на шофьора??? Да го навестят в дома му ли?

За този нещастник затвор без помилване!

На този наглец трябва веднага да се отнеме книжката и да се прати за усмирение за две годоно в затвора.

сами си пишеме, сами се четеме. Каква Цаца бе, какъв съд. Не си знаем правата. Пътниците да подадат жалба в съда, да го изтръскат този малоучник.

трябва да се съди за дребно хулиганство, нито за едро такова, а за предумишлено застрашаване живота на повече граждани. Ами ако шофьора на автобуса се беше стреснал от действията и думите на дебелака, ако беше катострофирал следствие тях? Ко праим?

Палим свещи, слагаме цветя....

Толкова много мнения към статията! Дали отговорните институции ги четат? Дали журналистите публикували материала ще проследят и ни информират развитието на процеса?!

Защо този агресивен човек и потенциален убиец не е в затвора -къде са тези депутати та да сътворят адекватни закони.....?!

Решение има и то е много просто:)))!!! Раздават се на шофьорите газови или малокалибрени пистолети(може и електрошокови палки),които да ги пазят(а и не само тях)от...питекантропите и кроманьонците на пътя!!! А между другото,този...човекоподобен не се ли води вече...рецидивист?!? И защо никой,никъде не споменава,че се е движил с...250 километра(по собствените му думи)??? Това пак ли са над...30-40 километра в градски условия???

Toзи само "подстригване" на уши и пръсти може да го вразуми!

Бе тез мерцедеси не горят ли!!!!!!!!!!!

Проблема е, че вече тези хора са изтървани - нямат страх и респект, мислят си, че са единствени и за всичко са с предимство, самочувствието е високо. Как ще се превъзпита?

9x19mm

като след третото нарушение му отнемеш правото да управлява МПС до края на живота.

Ако тази карноБАТКА има опитен адвокат не само че ще се измъкне, ами съдът ще даде указания за допълнително разследване на случая от служба КАТ, защото в ЗДВП пише накратко - че трябва да дадеш предимство на тези, които карат по-бързо очевидно от теб в лява лента. А като познавам наглите фесове, основно ТИР-аджии и рейсаджии, то изобщо не им пука че някой ще се убие ако се блъсне отзад в него, насукват наляво и е*и си майката. Ето и закона, най-вече алинея втора: (2) При извършване на маневра, която е свързана с навлизане изцяло или частично в съседна пътна лента, водачът е длъжен да пропусне пътните превозни средства, които се движат по нея. Чл. 25. (1) Водач на пътно превозно средство, който ще предприеме каквато и да е маневра, като например да излезе от реда на паркираните превозни средства или да влезе между тях, да се отклони надясно или наляво по платното за движение, в частност за да премине в друга пътна лента, да завие надясно или наляво за навлизане по друг път или в крайпътен имот, преди да започне маневрата, трябва да се убеди, че няма да създаде опасност за участниците в движението, които се движат след него, преди него или минават покрай него, и да извърши маневрата, като се съобразява с тяхното положение, посока и скорост на движение.

Но в закона пише и за спазване на ограниченията на скоростта... Защо такива като вас чели-недочели, полуграмотни-неграмотни, егоцентрични, нагли, комплексирани, самодоволни си мислят, че са винаги с предимство?

и къде на клипа се вижда кой с колко кара ? Бая си тъп...

Олигофренчо,а къде в Закона пише,че можеш да караш с колкото си искаш на магистрала:)))??? И нали не си мислиш с пипончето,което имаш вместо...глава на раменете си,че този...маймун използва лента,различна от най-лявата при шофирането по магистрала?!?

Що е то?!

152 по магистрала и акт и го раздуват, алоо дракачите, вие с колко карате - лизачи. И този с рейса да не се прави на отворен, защото всички ги знаем, че се имат за безсмъртни, като го изпреварваш увеличава скоростта вместо да на намали и т.н.

най-тъпите и грозните водачи са тези, дето карат старите трошки БМВ и Голф

Ти от карнобатските боклуци ли си?

Milen Gagov

Прая ти лека забележка,че...боклуци има не само в...Карнобатско:)))!!!

Прекалено е голям "ластика"Наказание лишаване от свобода до 2 г. или пробация, както и обществено порицание. Последното не върши работа за дебили като този.Второто е също съмнително.Наказание от 2 до 3 години и тогава съдиите няма как да не му го дадат.Автомобила може да се третира като предмет на престъплението и да се отнеме, а дебелите глоби са "екстра"!

Не смятам, че е нормално човек с толкова нарушения да има книжка. Трябва да има някаква граница или условия при която тя да се отнема завинаги без право за издаване на нова.

напомпан прост селянин. откъде му е колата?

От Германия Очевидно!

Три пъти му отнемали книжката?Що ли си мисля,че за другите 10 пъти за които също е е заслужавал да му я отнемат си е плащал.А ако бяхме една уредена държава и половината пътници в автобуса си изкарат медицинско ,че вледствие на инцидента са добили страхова невроза,а другата половина го осъди ,че са развалили доброто им настроение за почивка.И татко нали е голям бизнесмен,да плати на всеки пътник по 10 000лв,пък да видим тогава дали другите татковци бизнесмени,няма сами да си бият децата които се правят на бабаити

Щяха да го направят...обезателно в държави,които се водят..."бели"като Германия,примерно:)))!!! Но в кочини като Бантустаня,едва ли би хрумнало на някого:)))?!? Не,че би имало и смисъл,де?!?

Ако шофьорът на автобуса не е направил рисково изпреварване, включвайки се в лентата за изпреварване, без да застраши живота на движещите се в лентата с убийствено намаляване на скоростта, то тогава този ГАМЕН СЛЕД ТРИ ОТНЕМАНИЯ НА ШОФЬОРСКА КНИЖКА, трябва да има ефективна присъда не с пробазия, а с ефективно излежаване на присъда. само ТОГАВА ЩЕ СЕ УЗЪПТЯТ ДЖИГИТИТЕ НА ПЪТЯ, СЪЗДАВАЩИ КАТАСТРОФИ И УБИВАЩИ НА МЕСЕЦ ПО ЕДИН УЧИЛИЩЕН КЛАС ХОРА. СТРАШНИ СА СТАТИСТИКИТЕ ЗА НАМАЛЯВАЩАТА НИ НАЦИЯ!

"Радичев заплашва водача, че ще го причака в Бургас, заедно с още 10-ина души, и ще го пребият. Шофьорът на автобуса се извинява, но заплахите продължават." А ако 10,20,50 ... 100 шофьори овършеят земеделието на семейството му???

Стига сте упреквали човека,че е действал изнервен от постъпката на водача на автобуса,който го е засякъл,но понеже е "по голям"смело изпреварва и не му пука,че застрашава живота на някой с лека кола,който иска да ги изпревари,а той наглеза се оправдава,че е трябвало да задмине камион.Хора всички,които караме се сблъскваме с такива шофьори на автобуси или камиони,които са безотговорни на пътя и засичат автомобилите и те гледат с присмех на огледалото,а на човека стресиран от това действие,че е можело да загине е спрял за да тегли една на този тъпак и излиза,че е виновен защото не е загинал.

Да ама онзи сам си казва че е карал с 250. Как да прецени разстоянието шофьора на автобуса при тази скорост. Или всички които не карат с 250 да си стоят в дясно защото някой с мощна кола може да излети и не може да му се убива скоростта. Това е магистрала, но не е писта. Хайде моля. Всеки е попадал на такива които летят ниско и всички им се пречкат.

а какво означава наглеза?? а какво е задмине неграмотнико?!

Ти на това карнобатско добиче ли му викаш човек?явно си същото говедо!!!!!!!!!!!!!

Простако,това,че си тъп ти е простено,все пак не ти ли дойде до определен момент,то си оставаш такъв за цял живот,но да ми се явяват такива...маллоумници като теб за...ментори,ето това ми идва малко в повечко особено,когато знам в каква кочина ми се налага да живея!!! Малоумнико,прочети с колко нарушения е този...маймун,който ти се опитваш да изкараш светец,пък тогава пак се опитай да ръсиш мозък в ефирно време!!!

свинете, като тоя, на пътя могат да застрашат живота на хората

На този книжката на трупчета до живот...

Такива идиоти нямат място на пътя!Какво чакат?Да убие някого;това ли?Защо не му приберат майсторското завинаги и да ходи на село,тикви да търкаля!Та този е завършена мутра!Груб,нагъл,арогантен. Този е много опасен.Той е в състояние да пребие човек до смърт не само на пътя,но и където и да било. Затова е логичен въпроса:ДОКОГА ПОДОБНИ ОТРЕПКИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАНАТ ДА ТЕРОРИЗИРАТ ОБЩЕСТВОТО? КОЙ ИМ ДАВА ТОВА ПРАВО?

Докато не придобият смелост и глупост да се озъбят така на някой с пистолет. Тогава ще го събират на парчета. Все едно не знаеш как свършват псевдо мутрите.

Винаги съм се чудил какво ще стане ако на един тарикат такъв дето кара зад мене на 1 метър със 140 му резна рязко спирачка... еърбези, завъртане и фира... и той ще си е виновен

Ти ще прескочиш мантинелата.

Със 140 някой като резне отзад, и ти си дал фира. Даже ми се струва по-вероятно твойра фира да е по-голяма,

Натискал съм ,става готино:) Само че, льольото успя да спре.

Нали се сещаш, че поведението ти е наказуемо според ЗДвП? Никой не може да те спре да правиш простотии, но ако си търсиш белята, рано или късно ще си я намериш. И пак помисли каква ще ти е далаверата, ако "льолото" те резне отзад...

Правил съм го веднъж нне при 140/намаш никакво право а при 180 и ограничение 120 не бчхме в БГ.никога никога няма да повторя едва не ми тежи на съвеста един човек.При магистрала 5 платна от крайно дчсно човека загуби комртол колата се завъртч на 360 градоса 2 пити като при това изхвръкна през крайно дясно добре че за късмет беше пустуня отстрани и колата остана на колелата си също луд късмет че прекоси 4 платна и не се сблъска с друга кола.Не давам вече никави уроци на другите.А относно случеч по горе сигурен съм че виновен е шофиорът на автобуса.Ти караш с 160 и той излиза с 60 км в час в твойто платно.Така че мутрата е прав

Този Ангел не ще да е ангелче а тъмен балкански субект за когото говорят някои от Алековите герои. Питам се дали Б-я не е някаква аномална географска зона, където и естествения подбор не се подчинява на природните закони. В противен случай бихме останали с население не повече от милион а страната ни би заприличала на райска градина.

В САЩ е претъпкано с афробалканци, англосаксонобалканци, латинобалканци. Този щяха да го арестуват или в краен случай гръмнат полицаите, които щяха да дойдат до 2 минути. Адвокатите на автобусната фирма и на пътниците щяха да му сцепят и портфейла и задника с ефективна присъда в пандиза.

Ба си държавата ! Уф, забравих, че сега тръпката им е президетските избори !

До Цацата и нЕЗАВИВСИМАТА съдебна система: Заковете го !!! Моля ви, моля ви, моля ви !!!

Тоя какво каза?На какво се надява?Нито пари има,нито фирмата ще си мръдне пръста да го защити

Този левент недосмукан, ако живееше в нормална държава щеше да му се наложи да плаща гражданска отговорност сигурно 2000 евро. И така.....

Няма да го спре. Родителите му са в агробизнеса, има мотор, Мерцедес - не е от тези със заплата от 550 лв.

СПЕШНО ОТВАРЯНЕ НА ЛАГЕРА В БЕЛЕНЕ, БОЙ, СМЪРТ-ХРАНА ЗА ПРАСЕТА! БЕЛЕНЕ-БОЙ-СМЪРТ-ПРАСЕТА

а не може при прасетата,бащата е бизнесмен и той и цялата му рода са недосегаеми ,затворите са за фукарите и братята мангасарян

Бащата на Ангел Радичев: Ангелчо е едно тихо и скромно дете, но по пет пъти на ден леко прекъсва тишината и спокойствието си, и набива някого. Иначе е добричък.

да го навре обратно там, откъдето е дошъл

Тук си коментираме по данни от различните репортажи, но защо не задължат автобусите да си монтират видеорегистратори и така фирмата ще е наясно дали нейния шофьор е карал правилно при някаква случка с ПТП или като тази, защото един най-обикновен видеорегистратор е около 40 лв. и с карта 16ГБ прави поне 1 час видео как си карал.

защото според нашите слабоумни закони не е доказателство - така е удобно на мускулатурата

Според законите това става валидно доказателство когато е иззето от полиция или следовател и е подкрепено и с писменото потвърждение на свидетел, че показаното е точно каквото се вижда. Но в случая става въпрос самата фирма собственик на автобуса да си разгледа случая и да накаже или подкрепи служителя си в конкретна ситуация.

Защото, може да се окаже, че не са ангелчета, невинни.

С по над 50 нарушения???

ОТЛИЧЕН КОМЕНТАР! САМО ТАМ, КЪДЕТО СЕ ДАВАТ ГРАДИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И РАЗРЕШЕНИЯ НА ПРОБЛЕМИТЕ СИ ЗАЛУЖАВА ДА АПЛОДИРАМЕ! Другото е безполезно изливане и плюнчене! ДА ПОДКРЕПИМ с "+ " !!! +++++++++++++++++++++++

не му взимаите книжката. заедно с нея - в кауша - за хулиганство за поне година!

ПОЧНА СЕ! потърсете в търсачките; "Търсят смел прокурор в Карнобат, за да се захване с обвинението срещу Ангел Радичев, грозят го до две години затвор" няма да намерят всички се наакаха. "Инцидентът е регистриран в района на Община Карнобат на АМ Тракия и е от компетенциите на районна прокуратура, заради което цялата преписка е прехвърлена на държавното обвинение в Карнобат, съобщават от апелативна прокуратура Бургас." дали пък да е от безхаберието на тази в Средец. освен това сега ще я прехвърлят поне 8 месеца колко път е.

бързо - решиха случея, това значи всички свидетели се викат наново в Карнобат, ще ги викат докато им се отходи, ако изобщо някой отиде, който пък отиде спучайно пред РПУ-то ще го срешне еняква батка ще му обясни как вече всичко е забравил или нищо не е разбрал какво е станало, щото нали се сеща, че има и семейство. В РПУ то подобаващо ще скъсат нервите на свидетеля, като го карат да чака цял ден за снимане на показания, щото инспектора остро и неотложно, ще го викат непрекъснато да пие кафенце с колегите и те така. накрая ще се окаже че щофьора на автобуса е виновен за несъобразена скорост и неправилно изпреварване, неспазване на дистанция. CASE CLOSED. 2025

Milen Gagov

Made in...Bantustan...or...Chalgaria:)))!!!

проба

Как не разбрахте още че ние с големите черни коли сме с предимство. И по тази причина правото е на наша страна. Всички останали ще се съобразявате с жипове и лимузини за да ви е спокоен живота. Карайте по подбалканския път за да не ни се пречкате А когато ми пречитв и не съм ма кеф ше ви притискам, засичам, светкам с двойния ксенон. А вие като насрани гугутки шегледате жално и ше се молите. Ей само за татуировки съм дал близо 2000 лв. Ако нешто не ви харесва отивайте там където ви харесва. Аз няма да се съобразявам с вас, щото съм голем, а това е държавата на големите. Омръзна ми да слушам как скимтите, само щото някой е с по скъпа кола от ваща. И не ми говорете за пищови щото и аз имам пиштов.Засега само ше ви светкам, а га не съм ба кеф мога и да ви пуцам. Сега отивам на фитнес после ште пиеме кафенце. Пак ви казвам ако не ви харесва ситуацията не шофирайте

Много си добър/а:)

честно казано не ти иде отръки. Ама го броиме за успешен опит. Все пак ти липсват някои нюанси на простолюдието и звучиш някак изкуствено.

Постирал/а се е.

:) Не знам голям ли си малък ли си ама наистина има такива и по зле дори!

И аз им горазправям ама продължават дисовете да набиват спирачкив лявата лента без причина освен че са с малки топки и хем са тръгнали да изпреварват със105 хем не им стиска.

Да те светна само че мойто предимство надцаква твойто. Мойто е 9х19 2х18 + 40. И докато си пиеш кафенцето, аз ще отида на един друг фитнес да потренирам как се доказва предимство с 9х19. С 7.69х39 и 7.62х54 съм тренирал та ум да ти зайде, Икато такъв някоймисе опита да ме надцака, му обяснявам че залудо си е купил такава кола, защото пеша може да се движи доста по-бързо.

Как пък не се намериха 3 бабаити в автобуса да му налетят на място. Или поне да му натрошат колата. Сега нямаше да му одумваме предишните нарушения, а да пишем О-О-ЛЕ.

автобусът не е трябвало да спира! сега радичев щяха да го изписват от моргата!

Хора друг път никакво общуване с тези, звънете на 112 и кажете номера на престъпника. Полицията ще го причака

ти май не си се обаждал на великио 112 - първо няква леля те питат защо се обаждаш, от къде, кой си? а всъщност като звъннеш и системата им те лаколизира по место положение и име на картата. ама някой нещо те е наранил ли? пострадал ли си, ами що звъниш? всъщност сега какво да направя с кого са те свържа? после те свързва с някой заспал кретен дето ти повтаря същите безмислени въпроси, след което се оказва че не си за него-> сега ще те прехвърли и пак се почва. така, ако случайно не си умрял от обяснения, ти казват да стоиш на място колегите ще дойдат като се освободят....

Gugnelid

Два пъти съм звънял, и двата пъти след описаните от теб обяснения от по 5 минути, ми се обадиха след това да дообяснявам. Единият път алармирах за аварирал в скоростната лента на бул. "Бруксел" автомобил, на онези им отне 20 минути да разберат какво и къде се е случило. За това време можеше 10 да се нанижат в авариралия... :)

не му взимайте книжката, тоя пътуващ донор, нека покара още малко.......

Колко ли опасни ситуации е предизвикало това ПРОСТО момче, а колко още ще предизвика???