Шофьор счупи черепа на друг с лопата след спор за паркомясто

Пострадалият е настанен за лечение в УМБАЛ "Д-р Георги Странски" в Плевен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

akutabi@

Американците 200 г не могат да интегрират негрите а ние искаме за 20 г да интегрираме циганите няма как да стане

Много яко. Пълен разпад на обществото и държавата. Мъжаги, истински българета. И все повече по форумите се говори срещу САЩ, Европа и тн развит свят. Да, развит свят където цари ред и толерантност. Нямам предвид, че е рай, споко. Но когато си в този свят и четеш за парко-място, лопати, черепи ... Гадно е. Жалко е.

айде бе цари ред и толерантност, къде бе в САЩ? Сериозно аууу, то за тва ли има толкова много силови държавни и частни структури? Сериозно, вярваш ли си ? Аз немога ви разбера, хем си харесвате Боку и неговия стил, хем ревете че няма ред в България ?

че в село Буковлък живеят само цигани и че дори тези които се считаха за турци избягаха от това село?!

Аз не съм циганин

селяндури, единия в болница, другия в ареста!

мангал сцепил тиквата на някой турчин.... Българите продължават да изчезват....

Тегави потни селяндури

"Първият по време е по-силен по право." Връщаме се в ерата на канибализма. Хомо хомини лупес ест.

Диво животно. Сега следват няколко последствия. Говедото просто ще го арестуват, ще го съдят и ще плаща оезщетение, понеже не се е държал като нормален човек и не си е потърсил друго местенце. Ще му излезе колкото десет- двадесет годишна такса за платено паркиране този идиотски конфликт и то ако човекът впоследствие не умре и не го вкарат в затвора за убийство по хулигански подбуди. Нищо не може да го оправдае. Такива диваци са ни съграждани.

Ако е циганин, нищо няма да плаща.

Тоя е от нашите

След тези гета създадени от комунизма, и малтретирането което беше наложено от комунистите , сега идиотщината на тая престъпна партия избива ! ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ РАЗСЕЛВАНЕ ИЗМЕЖДУ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЦИГАНИТЕ И ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ПО ДОБРЕ, НЕ ТВЪРДЯ , ЧЕ ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е ЦВЕТЯ И РОЗИ , НО НЯМАШЕ ДА Е ИНДИАНЕЦ ДО ИНДИЕЦ !

Егати кретена! В затвора да блъска!

За това младо копиле поне 30 години в затвора за опит за убийство. Крайно време е да се вземат крути мерки срещу самозабравилите се олигоифрени. Без значение от каква етност са. Задължително в Народното събрание да се гласуват нови, многократно по строги закони за саморазправа, и хулигански действия. Никакви споразумения със съда и смекчаващи вината обстоятелства. По добре хиляда в затвора, отколкото един убит при саморазправа. Да се възстановят всички лагери и затвори от преди 1989г. Криминалните затворници да работят и се самоиздържат.

Казвате пазар в Плевен ама до стадиона. И какъв е този пазар животински или битак -вероятно второто. Ама и когато се съобщи за младеж от Буковлъък веднага ми се появи тъмнозелено извънземно

Лелеее, тоя щом с лопата троши черепите в Плевен, ако дойде в София сигурно ще си носи базука.

С лопати, с ножове, с юмруци се раздава правосъдие. Че то в Дивия Запад е имало по-голям респект от закона колкото в нашата държава. Бойко се занимава с международното положение само. Някой няма ли да се заеме и с вътрешното положение че нещо хич не е добре.

С нетърпение очаквах да прочета за вината на Бойко. направо се бях отчаял! Буковлък драги ми 3 х100 за кмет имат бивш шеф от полицията -там няма у лево. Разликата с Ценко Чоков от Галиче че Ценко е старшинка от МНО и няма връзка с полюцията. Иначе онези моравосините на село (то дали вече не е и квартал на Плевен) са по тихи от водата -питай Плевналии за тях.(преди да ги настанят в Буковлък живееха във фургоните до Стара гара)

къде живеем? В джунглата, или в 21-ви век, в европейска държава??? Вече станаха май ежедневие подобни идиотщини? А какво още ни чака занапред, когато циганите до десетина години ще са повече от нас, българите? Просто не ми се мисли...

Пада нивото, падаааа. Доскоро за паркомясто се стреляха, а сега си трошат главите с лопати. Мдааа.

заради скапаните гербаджии, народа ням апари за патрони! налага се да позлва подръчни средства.

Казаха ти наскоро цените за патрон- под 1 лв/бр. А една лопата е 5 лв. Сега тичай при Нинова за хонорара .

Лопатата е за многократно ползване!

Скапаните гробари смучат пари от всички паркоместа в София,а бедните се трепят.Фандъчито напира-парсата обира и отново се кандидатира

циганин и пак циганин

Само като прочетох, че тоя е на 22 години и е от село Буковлък, съм 99% сигурен, че е прост мангал. Използваният метод за саморазправа от него пък ми гарантира още 0.99% сигурност. А като знам, че това е село в плевенско, то това ми гарантира още 0.01% сигурност, че разгневеният младеж е от тази така миролюбива и добра етническа общност с корени от Индия. И за да е всичко по правило, бас ловя, че 53-годишният човек от Разград е българин от българския етнос. Това ни е съвременната приказка - мангалите се ядосват и взимат колци, лопати, брадви, тесли .... и го отнасят българите - я някое момиче на 26 години, я баба или дядо на по 70-80, я млади хора на 35 в Кюстендил, решили да разтърват боя с пияните цигани. Приказка. Ама циганска. Не е българска. Винаги българите в нея са потърпевши или умират от по-ниско цивилизовани същества. Съдба????

То пък от Разград е 60 на 40 да е турчин.

Хептен изтрещя населението на тази територия напоследък...

Така е. Всичко нормално е напуснало страната. Започва много да и личи.

Този с лопатата от лилавите ли е бил

Сигурно. Обаче как е успял да счупи чалмата?

Много разградлии пострадат заради разни селяндури. Познавах и таксиджията когото убиха - умен и начетен

че не го е праснал с острото, при тая сила на удара да му е разцепил черепа на две

Какъв шофьор е тоя, той си е чистокръвен римлянин от индийско потекло, щом е от въпросното село!

аман от ненормалници.....

Мисля, че има смекчаващи обстоятелства! Избрал лопатата, пред кирката...

Млице, казват лопата, аа щом е в колата ще де е от онези кашишките дето се продават за 12 лева от търговците на вещевите складове от МНО. Та като завътим нещата в тази посока -кашишката лопата,, освен за лични трапчета за укритие на равно поле са ползвани основна за обезглавяване по време на ръкопашен бой -здрава стомана тънък лист и е по убийствена от нож и брадва

Така е. Защото от години се шири тотална безнаказаност и цяло поколение израсна с мисълта, че може да прави каквото си ще, защото няма да има последици. Напълни се с профани, простаци, агресивни дебили и мутроподобни олигофрени. Възпитанието и образованието се превръщат в комплекси за малоценност. Няма съд, няма присъда, няма нищо. В последните три мандата - повече от всякога. Абдикацията на държавата в лицето на правозащитните й органи, е тотална. Какво да говорим изобщо, като за причинена смърт на пешеходна пътека се дава условна присъда. Това изчерпва въпроса.

По предното поколение е от същото котило, гледаме ги в парламента. А, по по предното е чудесно! 50 милиона загинали през 2СВ

Ако вместо лопата, имаше гумен член с вибрация щеше да е късмет и за двамата...

"То момчето е много добро, натопили са го! Полицията го тормози, защото е чистокръвен римлянин! Засрамете се!!!"

Ако пишлимето е виновно и е било нагло за паркомястото и от всичкото отгоре счупил черепа на човека, да го тикнат в затвора за 30 години на последна инстанция. Ако дядото е бил нагъл, то присъдата на младежа трябва да мине със смекчаващи вината обстоятелства. Наглостта по пътищата трябва да изчезне.

Мите.... без обиди за възрастта де.....

При удара на лопатата сигурно е издрънчало на кухо и празно.

Оставете хората да се забавляват. Такива погалвания за тях са като за вас ракийка и салатка вечер.

Хайде на бас че и на двамата книжките са купени.

Буковлък е монокултурно етнохомогенно село. Само кметът не е циганин.

Чалгопитеци в действие.

Селяните че се изтрепат! Купувайте си стикове за голф, или се пребивайте с виолончела.

Bukovluk e mahalata na ...

Знам,кваартал на Рим където живеят римляни.

Заслужава си съдбата.

Ми човекот малко е попрекалил и сега ще му се скарат в районното, да не прави друг път така и ше го пуснат.

Едно време хората копаеха с лопата на полето, а сега си копаят в главите.

има болна майка да гледа. Деца гладни реват, у дома му!

Селякът е паркирал успешно в ареста.