Шофьор обърна колата си по таван на моста към аерогара София, дрегерът отчете алкохол

Няма пострадали хора, няма и задръстване в района, по думите на водача автомобилът е поднесъл

Обратно в новината

Коментари - Шофьор обърна колата си по таван на моста към аерогара София, дрегерът отчете алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

със задното е така винаги може да те изненада. Затова не се спи зад волана и се избягват големи количества алкохол :)

Напоследък поради хубавото време си карам колелото. Та мога да видя състоянието на улиците в София. Направо се ужасявам и се чудя как ли ми е оживяла количката досега. Има петна от масло, хлъзгава боя, уж сигнализация, дупки дълбоки над половин метър, набръчкан асфалт, плаващи павета, какво ли не.

Отново пропаганда за инквизиторски закони. А всъщност става въпрос да намалят броя на колите, както са обещали на шефовете си. Макар че даже фон дер дава заден по въпроса за колите.

Неможачи - това е истината.

В този случай, пиян шофьор, и следва конфискация на автомобила му, нали? Такаааа... Но има ли автомобил или останки и ненужна железария... Е, пита се, какво предвижда Законът с новите нелогични параграфи? Значи, на пияния баровец с Бентли нов модел му отнемат автомобила, но по силата на новия Закон, и на този с купчината железария също. Каква е санкцията за едно и също нарушение? Несъизмерима, нали?

А в Нова Зеландия е 3000 глобата за нетрезво и продължаваш напред ....

Талант!

Това 100% е платен номер във връзка с желанието на полицая да сложи всички под ножа с 0.5% алкохол. Това означава сутрин като си измиеш устата с паста за зъби и те спрат , автоматично ти конфискуват колата и без да си пийнал грам. След това ходиш, даваш кръв, съдебни дела и колата ти я връщат обезобразена в най-добрия случай след 6 месеца. Когато правителството е от мафия, всичко надолу става корупция.

Като гледам, че е БМВ автомобила ми става ясно как му е поднесла. Всекидневно ги виждаме такива. И задължително трябва да бълва сажди докато поднася задницата.

кой ще обясни каква е разликата в санкциите при алкохол, след като на единия пияница ми конфискуват стария москвич (я има, я няма стойност 50 лева), а на другия пияница или дрогер, тоест батката с нов баварец или нов даймлер, също му отнемат колата, но там парите са навярно над 100 хиляди евро... Някак си, не се връзва тази нова измислица на свръх-умните ни депутати... За еднакво нарушение, трябва да има еднакви санкции, в повечето нормални държави по света това са парични глоби в солени размери. И никой не се занимава с пазене на хиляди конфискувани коли в специални паркинги, охрана, поддържане и т.н. простотии... Хващат те с алкохол, от примерно 0.5 до 1.00, и глоба от примерно 1000 лева, от 1.0 до 1.5 вече 2000 лева, от 2.0 до 2.5 към 3000 лева и т.н. Така и събираемостта ще е налице, и санкциите ще са доста парещи, а и няма да има нужда да строим огромни паркинги за хиляди отнети коли... , да не говорим какви далавери и измами ще настъпят в такива паркинги...

За еднакво нарушение трябва да "боли" еднакво. Нали се сещаш, че някой с Бентли не го боли особено за 500 лв., за разлика от някой с москвич... Съвсем друга бира е, че жертвите в ПТП поради алкохол са под 2%, съответно е напълно безпредметен целия този шум с наказанията за алкохол -- 98% от жертвите са причинени от трезви, недрогирани шофьори.

Поднесла му колата,висока скорост.не знам какво си.Абе мама му и стара,закъде сме се разбързали толкова.В къщи те чака семайство,деца,жена ,недовършени неща,непостигнати мечти.Просто не знам.

Да му отнемат свидетелството за 8 месеца и да си продължава човека

Не е заради задното, а заради олигофренът, който го е карал. И за какъв бордюр става въпрос - на булевард Брюксел баш бордюри няма...