Шофьор обърна колата си по таван на моста към аерогара София, дрегерът отчете алкохол

Няма пострадали хора, няма и задръстване в района, по думите на водача автомобилът е поднесъл

Обратно в новината

Коментари - Шофьор обърна колата си по таван на моста към аерогара София, дрегерът отчете алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му отнемат свидетелството за 8 месеца и да си продължава човека

Поднесла му колата,висока скорост.не знам какво си.Абе мама му и стара,закъде сме се разбързали толкова.В къщи те чака семайство,деца,жена ,недовършени неща,непостигнати мечти.Просто не знам.

кой ще обясни каква е разликата в санкциите при алкохол, след като на единия пияница ми конфискуват стария москвич (я има, я няма стойност 50 лева), а на другия пияница или дрогер, тоест батката с нов баварец или нов даймлер, също му отнемат колата, но там парите са навярно над 100 хиляди евро... Някак си, не се връзва тази нова измислица на свръх-умните ни депутати... За еднакво нарушение, трябва да има еднакви санкции, в повечето нормални държави по света това са парични глоби в солени размери. И никой не се занимава с пазене на хиляди конфискувани коли в специални паркинги, охрана, поддържане и т.н. простотии... Хващат те с алкохол, от примерно 0.5 до 1.00, и глоба от примерно 1000 лева, от 1.0 до 1.5 вече 2000 лева, от 2.0 до 2.5 към 3000 лева и т.н. Така и събираемостта ще е налице, и санкциите ще са доста парещи, а и няма да има нужда да строим огромни паркинги за хиляди отнети коли... , да не говорим какви далавери и измами ще настъпят в такива паркинги...

За еднакво нарушение трябва да "боли" еднакво. Нали се сещаш, че някой с Бентли не го боли особено за 500 лв., за разлика от някой с москвич... Съвсем друга бира е, че жертвите в ПТП поради алкохол са под 2%, съответно е напълно безпредметен целия този шум с наказанията за алкохол -- 98% от жертвите са причинени от трезви, недрогирани шофьори.

Като гледам, че е БМВ автомобила ми става ясно как му е поднесла. Всекидневно ги виждаме такива. И задължително трябва да бълва сажди докато поднася задницата.

Това 100% е платен номер във връзка с желанието на полицая да сложи всички под ножа с 0.5% алкохол. Това означава сутрин като си измиеш устата с паста за зъби и те спрат , автоматично ти конфискуват колата и без да си пийнал грам. След това ходиш, даваш кръв, съдебни дела и колата ти я връщат обезобразена в най-добрия случай след 6 месеца. Когато правителството е от мафия, всичко надолу става корупция.

Талант!

В този случай, пиян шофьор, и следва конфискация на автомобила му, нали? Такаааа... Но има ли автомобил или останки и ненужна железария... Е, пита се, какво предвижда Законът с новите нелогични параграфи? Значи, на пияния баровец с Бентли нов модел му отнемат автомобила, но по силата на новия Закон, и на този с купчината железария също. Каква е санкцията за едно и също нарушение? Несъизмерима, нали?

А в Нова Зеландия е 3000 глобата за нетрезво и продължаваш напред ....

Неможачи - това е истината.

Отново пропаганда за инквизиторски закони. А всъщност става въпрос да намалят броя на колите, както са обещали на шефовете си. Макар че даже фон дер дава заден по въпроса за колите.

Напоследък поради хубавото време си карам колелото. Та мога да видя състоянието на улиците в София. Направо се ужасявам и се чудя как ли ми е оживяла количката досега. Има петна от масло, хлъзгава боя, уж сигнализация, дупки дълбоки над половин метър, набръчкан асфалт, плаващи павета, какво ли не.

със задното е така винаги може да те изненада. Затова не се спи зад волана и се избягват големи количества алкохол :)

Не е заради задното, а заради олигофренът, който го е карал. И за какъв бордюр става въпрос - на булевард Брюксел баш бордюри няма...