Полицай заловен да шофира с 3,11 ‰ алкохол

39-годишен полицай от Охранителна полиция в Монтана е заловен да шофира в пияно състояние. Пробата за алкохол е отчела 3,11 промила.

Обратно в новината

Коментари - Полицай заловен да шофира с 3,11 ‰ алкохол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Товa дa не "Мистър Бийн" от Якимово. Някой от Монтaнa дa подскaже.

В по малките градове ченгета и местните дерибеи са в една неразделна симбиоза!!!

мнозина от таксиметровите шофьори -както се досещтате те са много информирани твърдят че много от полицаите карат пили алкохол и никой не ги проверява тях

Quis custodiet ipsos custodes? Иначе казано, кой гледа Биг Брадър? Хаха, би се получил готин формат - 24/7 наблюдение на катаджиите. Канал Веселин Маринов - моля пуснете SMS на номер 166

Тъпи прасета са,и това е.И крадени стоки обичат.

още един малоумник

В тази държава останаха само пияни полицаи, корумпирани "свидетели" на съдебната система, 240 депутата, няколко хиляди тежки чиновнички на държавна работа, електорат от определен етнос, синчета на няк'ви сводници и наркотрафиканти... и малко мат'рял, ей-така - за цвят. А, да - и бабите и дядовците ни - за да има върху какво да се упражняват тъмнозелените как се превзема държава.

-да бе, бил пиян, ама нали е до колата, не е карал. Далии е карал, дали не е карал..... Не може да се каже точно. И ще се проточи, тя еднааа.....

че каква новина е това ? хванете го трезвен бе ! тогава ще е изненада и новина даже !

пише си го ясно - "най-вероятно ще бъде уволнен" ..... а може би не, може би ще бъде поредния смъмрен полицай - търтей ! докога ще им дават заплати на тия боклуци, като ги видя, направо ме избива на агресия към тях - мързеливи, криещи се мишки, които никога не са там, където трябва да са и които са мъже само за пред хората, иначе ни чул, ни видял, ни разбрал ...... масови съкращения в полицията, минимална работна заплата и тотално орязване на ВСИЧКИ социални придобивки + 3-та нормална категория труд!!!!

Ей малоумник виж си коментара. Ей такива като тебе са голяма работа. Първо изхвърли боклука от вас.

Ало, милицията? Как е? Имаше ли коледни надбавки?

НАШАТА МИЛИЦИЯ НИ ПАЗИ!!!!!!!!!!!!!

Освен уволнен не трябва ли да бъде и осъден? :) Или се смята, че да те махнат от хранилката е достатъчно тежко?

Има интересни акции на пътните полицаи напоследък. Предлагам да се направи и една "Изряден полицай на пътя". Струва ми се, че ще има толкова наказани и уволнени, че нормалната им работа ще бъде силно затруднена!

...Полицай заловен да шофира с 3,11 алкохол... Аз вкъщи по двора карам с не по-малко от 5 промила! И пак съм си добре! Завиждат ли му? Кво ли?

Какво караш RK1 с предно предаване ли?

pompai

На първа инстанция вече не ме вълнува,нека видим на апелативната и тогава ще се радвам или плача.

ПАК ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е УБИЛ НЯКОЙ....

60 хилядната армия от полицаи са най-наглите нарушители на закона за движение по пътищата. Всички нарушения им се разминават с едно "колега".

И кисело мляко

Че той контингента работещ в полицията принципно си е криминален. Малкото, които са имали малко акъл или съвест биват пречупени от схемата.

Кажи му полицай и не го обиждай повече...

Човека е бил в акция под прикритие,провалихте му я!:-)

Скоро ще се пенсионира на 50 години, ще лапне 20 брутни заплати и ще може да кара и да пие без да е ''под пагон''.

Тоя да не е роднина на Миков.

Ного як тоя бе,я го дайте насам!

Ако беше ударил още едно можеше да премине 4 %-ната бариера и да влезе в парламента! :)))))

:-)

Да се чете 3.11 промила кръв в алкохола.

Росен К. работи в полицията над 10 години, като по неофициална информация това не е първият случай, при който той е шофирал в пияно състояние. Тоя що алкохол е изпил за тези 10 г., просто ми е бедна фантазията.

И тази пияна, разпасана тълпа, убива деца. Тези примати пропускат пишлеметата със скъпи коли "за да не пишеме акт", и "ни пази" от "ромите", и насърчават все по-разрастващата се престъпност. Не разграничавам КАТ от редовната полиция. Не виждам защо. Не виждам защо тези нагли рекетьори и сутеньори на престъпници претендират за пенсии, след като би трябвало да ги пращат вместо на пенсия, да охраняват селата. Ама и там ще са сутеньори на престъпността. Гнус ме е от системата, и ме е срам, че съм българка.

Претендират за пенсии без да работят, защото полицията се е превърнала в "кланова" структура на мафията, както и цялата държава.

Никаква милост тогава, към пишлеметата/ пияндетата от МВР и КАТ - ние трябва да сме изправни, и подаваме сигнал за всяка тяхна грешка. Като няма контролиращ орган, и без това сме вече малцинство - ние сме главният регулиращ орган в тази държава. Ако не за нас, поне за децата ни, Българи!

Мъка, мъкаааа, от мъка се е нашльокало ченгето - ще го пенсионират на 52 г.!

Полицай заловен да шофира с 3,11 алкохол Този явно е от многото, които "масово' ще напуснат полицията при въвеждането на пенсиониране за възраст.

Служебната карта в някои слу4аи не помага,а може би и вреди.

Спете спокойно деца.Родната полиция ви пази.

Малко му е!

Нищо няма да пиша.Щото и какво да напиша ще е малко.

Всички полицаи шофират пияни или поне пили 100-200 грама концентрат.Ако ги спрат,щом проверяващият види конеца на шофьора,го пуска като свой човек,това е истината.

Това са пълни глупости.

Ал

Веднага да се пенсионера с почести и 200 заплати "обезщетение" на 3 пъти максималната пенсия!

дали няма да го повишат, както направиха с тия двамата дето уж си подадоха оставките в София?

Закона е за всички или греша?

И тоя иска да се пенсионира на 45 години!

Еми,ето на.Как да не ги пенсионираш по-рано?!Заслужават.От пиене си увреждат черните дробове.Освен това,пребориха престъпността.Кьорава престъпност не остана

Чеее,...кога трябваше да се пенсионират тия.И плашат с напускане-хъ хъ хъ.Своеволията и наглостта им,е безгранична.Излизат в медиите само единични случаи,като този,когато вероятно не съществува възможност да ги прикрият,я колеги,я някой ,,вуйчо",а колко са нрушители,скрити под пагона и значката.

Полицаи трезви на работо да, но после шофират пияни.

Тази държава е просто пред закриване.

Ако хората не бяха подали сигнал на 112 - колегите му щяха да го "покрият" - но сега не могат - има записан сигнал и трябва да си свършат работата !!

Ще спре да е полицай, но пиенето никога.

Чакайте бре, хора, защо бързате да го уволнявате? Нали и без това ще има масови заявления за напускане в МВР-то, заради евентуалното пенсиониране чааак на 55 годишна възраст? Оставете поне някой в тези структури, та ако ще би и пиянище да е! ;-)