Коментари - Шествие "България - зона на мира" в София, Варна и големите градове (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз друга европейска държава освен Украйна във война не съм видял.. Какво им е основанието за този страх?

крайно време беше! Тези шествия не трябва да спират!

Вероятно не страдат от вашето късогледство.

Югославия например ...

Рашибозука се изтегля от Украйна и войната свършва . После започва да плаща десетилетия репарации и след 50г можем пак да ги пуснем на черджето пред портите да се правят на игриви паленца за по половин кренвирш ...

Глупави хора. Не схващат, че когато има такъв агресор, рано или късно, войната пак ще дойде. На Хитлер му правиха отстъпки само и само мир да има и всички знаем, как свърши нова. Сега Европа трябва да е обединена и да спре агресора, докато е рано. Глупаците които не се учат от историята, са обречени да я изживеят отново.

Всички от шествието да се арестуват, на Народен съд и от там в Белене!

Някакво малоумно събитие на Възраждане е това. Да напрашат пролите да гласуват.

САМАРСКОТО ЗНАМЕ . ... ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ СИМВОЛ .... ПОДАРЕН НА БЪЛГАРИЯ ОТ ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ВЕЛИКЯ БЪЛГАРСКИ ГРАД САМАРА ( ОСНОВАН ОТ БЪЛГАРИТЕ) .... НА ЕДНАТА МУ СТРАНА СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ . НА ДРУГАТА , ОБРАЗА НА САМАРСКАТА СВЕТА БОГОРОДИЦА !!!! ..... КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА

на кюфтетата - топлиииии!

Всички искаме мир, въпроса е как всеки си представя този мир.. С насилствено взета територия от чужда държава или възтановяване на положението преди войната когато имаше мир и руската армия си беше в Русия..

И още нещо - има разлика "във война" и "във война на нейна територия". Защото доста европейски държави са водели и водят войни през последните години.

Еми да спира европа кравария ама не я спира а и прави свиррки.

Абе, някой знае ли какво се случва с безродника предател Малинов, който Путин лично го награди за родоотстъпничество от България. Малинов още ли е на свобода, а не до живот в затвора!

тия що се притесняват.. в армията руски педали не взимат.ха.ха

Народец!!! ..."Дойде време ставайте, от сън се събуждайте, доста робство и тиранство, всички на оружие"... Текст от ВЪЗРОЖДЕНСКА песен. НАРОДЕЦ !!! Не на неофашизма заграбващ българската земя.

Европа и кравария не са нахлули никъде, свин....

Сега е момента да изпратим оръжие на Украйна и да отмъстим за поробването на България от Русия през 1944 година и унищожаването на българския елит довел ни до национална катастрофа!!

Руснаците са като ордите на Чингиз хан! Изпепеляват всичко по пътя си и поробват населението. Не са никакви славяни и християни! Сегашната война е доказателство за това.

5-АТА КОЛОНА И ЧЕРВЕНИТЕ МАСОНИ ЧРЕЗ ИЗРАЖДАНЕ, ПОДЪРЖАТ ОКУПАЦИЯТА И ЛИКВИДАЦИЯТА НА КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО, И ПОДКРЕПЯТ КОЛОНИАЛНО-РОБСКАТА ПОЛИТИКА НА ЗАЕМАЩАТА 1/7 ОТ СУШАТА ТЕРИТОРИАЛНА ИМПЕРИЯ, С ХИБРИДНОТО ГЕОГРАФСКО ИМЕ - ПРОСИЯ ! ИЗПЪЛНЯВА СЕ ПЛАНА НА ЧЕКИСТИТЕ - ЗА ХИБРИДНИ ОПИРАЦИИ В КАВКАЗ, МОЛДОВА И НА БАЛКАНИТЕ, ЗА РАЗЦЕПВАНЕ И РАЗКОЛ В НАТО И НЕДОПУСКАНЕ НА СФОРМИРАНЕ НА АНТИБЛЯДСКИ КОАЛИЦИИ ! НЯМАШ ПОВЕЧЕ НИКАКВО МОРАЛНО ПРАВО ДА ДЪРЖИШ 1/7 ОТ СУШАТА , И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ШАНТАЖИРАШ ЦЯЛА ЕВРОПА СА "ГАЗ И НЕФТ", А БЪЛГАРИЯ ДОПЪЛНИТЕЛНО И ЧРЕЗ ИСТОРИЯТА, ХИБРИДНО НАЛОЖЕНОТО МНЕНИЕ ЗА "ОСВОБОЖДЕНИЕ" НА БЪЛГАРИТЕ ! ОСВОБОЖДАВАЙ БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА !

Путин, изтегли си орките от Украйна и ще има мир! Чий го търсиш там? Не разбра ли , че си окупатор в чужда държава. Даже и рускоговорящите в Украйна не могат да те дишат и се бият срещу теб и Империята на злото!

Малоумни московски червеи.

Поредна МАНИПУЛАЦИЯ.Ще пращаат войска на фронта!!!!?????? Чудя се кой ви мъти "болните" мозъци.Ами ако утре ви кажат че ще пращат войска на луната,дали пак така ще излезете по улиците.

Ами да отидат да протестират пред руското посолство, тяхната армия е на чужда територия.. да се махнат и ще има мир

Какво ще стане ако в САЩ със закон забранят да се говори на друг език освен английски? И почнат да горят мексикански и канадски знамена ?

Качвай се на влака и за Маскве!

Кой финансира шествията?

2023-03-12 16:36:32 Фактите (нерегистриран) Руснаците са като ордите на Чингиз хан! Изпепеляват всичко по пътя си и поробват населението. Не са никакви славяни и християни! Сегашната война е доказателство за това. ------------ НЕ СА НИКАКВИ СЛАВЯНИ Е ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ ! ТОВА, ЧЕ НЕ СА НИККАВИ ХРИСТИЯНИ - СЪЩО Е ИСТОРИЧЕКИ ФАКТ - ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО, САМО И САМО АКО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИ "СКЪПОЦЕННИТЕ" ЖИВОТ НА "ЦАРЯ БАТЮШКА" !

Какво чакаш? Продай на дядо си нивата, купи оръжие и заминавай! Аз не искам да участвам в това, нито да давам пари.

“Русия е забранила преподаването на български език, затворени са неделни училища и центрове в Запорожка област. Това потвърди по Нова телевизия проф. Владимир Милчев, декан на Историческия факултет в Запорожкия университет. 30 български села има в района, имаме много добра мрежа от неделни училища, които се подпомагат от българското министерство на образованието и местни меценати. Моите приятели от тези села ми споделят, че е забранено да се преподава на български.”

Хайде пак започнаха с Руските знамена и да крещят мир. Каква пародия само развяват знамената на Руските агресори и искат мир ??? Малоумноооо

Сър! Ние оръжие не сме изнесли, и няма да изнасяме. Так каза една кака...

Забранено е в раьоните окупирани от РФ !

... или на баща си панелката, щото едва ли имаш нещо друго ...

Деби агресорите са американски, не руски

Това е Самарското знаме бе олигофрен.

Ако искат мир Да скандират Долу путин Смешници

2023-03-12 16:38:34 Гражданин (нерегистриран) Кой финансира шествията? -------- В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МАСОНИ , И ХИБРИДНИТЕ "ПЕНСИОНИРАНИ" КУКИ ОТ ГРУ И ФСБ ЖИВЕЕЩИ ТУК !

Вън от България на червените безродници - Румен Радев, Корнелия Нинова, Димитър Стоянов и Костя Копейкин, обслужващи имперската кремълска клика. Чамадан(куфар), вакзал(влак) и в Сибир при Путлер, Янукович и Лукашенко! Свобода за Навални!

Браво Българи ! Тази война не е наша!

Да попитам тези олигофрени и руски гъзоблизци, по - дъртите от тях или родителите на по - младите дали протестираха срещу пращането на български войски в Чехословакия, май не, а? И кой и казал да пращаме войски? Кой трябва да спре войната, Украйна ли, дето е нападната? Боклуци, вън от България и марш в Сибир да ядете каша от брезови кори!

ДА ЖИВЕЙ МОСКОВИЯ КЕ УМРЕМ ЗА НЕЯ МИР И ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА

Типичният прост ервоатлантически фашист си.Вие сте малоумни зомбита и трябва да бъдете изклани.Какво правиш още тук?Защо не си на фронта за майка украйна????а говедо?За такива като тебе и господарите ти трябва народен съд за национално предателство и смъртна присъда.Да живее България!Да живее Русия!

След 24.02.2022 година над два милиона руснаци предимно млади и кадърни хора са избягали от Русия в други държави. Който има акъл в главата разпродава всичко и се изнася зад граница. В скоро време ще се забрани в Русия и свободното пътуване зад граница поради изтичането на мозъци и младежи и страната се превръща в Северна Корея. Путин успя да настрои целия свят срещу себе си. Обедини европейските държави и НАТО, ще вкара в военния съюз и Финландия и Швеция и успя да усили източния фланг на НАТО. Тоест Путин се оказа човек на американците и работи за тях. Може да е и техен агент даже! Почти съм сигурен в това! Няма такъв глупак като него!

Глупости, това го свърши правителството на Десния сектор.

Мирът не може да бъде параван за прокарването на фашизъм. Фашистът вика дръжте фашиста.

1. Баба Митрофановна да бъде отпратена към Масква 2. РуZското пасольство да се закрие 3. Промяна на датата на националния празник 4. Приемане на закон за чуждестранните агенти финансирани от Кремъл 5. На 3-ти март да има задължително ритуално изпикаване върху руското знаме. По желание може и изсиране 6. Импийчмънт на льотчика кремълолюбец 7. Демонтиране на моча и рутуално измочване върху отломките 8. Ритуално онождане на дирнишки модератори триещи евроатлантически коментари 9. Забрана на анти-българските партии БСП, ДПС, Възраждане 10. Лишаване от българско гражданство и безплатен билет до Масква за всяка предателска продажна копейка

Аха за това ли Руската армия избива цивилно население в Украйна ? Шизофренията ви край няма малограмотници

Всяка свобода се заплаща. Затова и ние трябва да плащаме за американски бази на наша територия. Още повече, че така се повишава и отбранителнста способност на Родината, както и качеството на бойната подготовка на нашата армия. Вечна благодарност на американците освободили ни от половинвековно руско робство!

Трябва да има отпор Наведена глава Сабя не я сече НЕ ВЪРВИ Срам сте червени!!!