Коментари - Шествие "България - зона на мира" в София, Варна и големите градове (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - Шествие "България - зона на мира" в София, Варна и големите градове (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Този протест е толкова политически неутрален и граждански, колкото е неутрална партийната коалиция "Неутрална Блгария"...

Тези защо не протестират пред руското посолство? Защо веят руските знамена? Все пак Русия започна войната, би било редно срещу нея да протестират. В момента, в който Русия се изтегли от границите на суверенна Украйна - войната спира. Разбира се горните въпроси са риторични, защото е ясно, че това са стотина платени с копейки.

мда ако не виждаш по-далеч от носа си е разбираемо да кажеш, че Русия е започнала войната...

Българите са малък, но много прост народ.

България- зона на червените боклуци.

Що ми се чини че митинга беше рубладжийски ?

на тези миротворци е в Сибир, за да не тровят въздоха в България.

Голем си въздухар краварски.

По лаковете и дислайковете се вижда ,че повечето хора са антиглобалисти и против вмешателството на САЩ и елитите във съдбата на другите народи. Да живеят украинци и руснаци , те нямат вина, както и българите няма да имат вина ,когато се окажат на фронта ! Виновни са сатанистичните сатрапи ,които мислят ,че ще избегнат божието правосъдие ! Имайте критично мислене и не се подлагайте на манипулации и вменявания, имайте търпимост към всеки инакомислещ . Не на войната!!!

това е прекрасно, само дето що не протестират пред рассийското пасолство, и защо веят рассийски знамена??

Уинстън Чърчил: "Фашистите на бъдещето ще нарекат себе си антифашисти"...

Крещящ пример е кремълската престъпна клика и нейната "денацификация" на съседни държави, дръзнали да откажат да живеят по правилата на дебилната им руска псевдодемокрация

В Европа 76 години години имаше мир никоя държава не нападна съсед, не окупира и присъедини чужда територия. Нещо уникално в историята. Една държава миналата година си позволи да разруши всичко постигнато и съседите си . Ако искат наистина мир трябва да идат пред руското посолство , да протестират срещу нарушаването му и да искат възстановяване на границите. И да изразят готовност агресорът да бъде поставен на място .

В доста голЕма грешка си ! Всичко започна с един "демократичен майдан" , който беше ПЛАТЕН и организиран от ФАЩ ! А Фъктория Нюланд беше така добра да ни каже даже и цената ! А КОЙ разкости Югославия и засипа с Уранови бомби Белград ? Пак ли Руското посолство ???

А защо просташка пРоссия се интересува, какви "майдани" става в съседни държави ?!?! Дали е демократичен или не, "Майдана" е в Украйна, и е единствено проблем на Украинците, а не на кремълските дебили да дават оценка …. Каква работа имат кретените от Кремъл, да изказват мнение и да изразяват претенция за събития в съседни държави, а също по каква логика съседните на Кремъл държави, е необходимо да съгласуват вътрешните си проблеми ...

Коя европейска държава окупира Косово, че не разбрах? Или ти се правиш удобно на неразбрал че никой в Европа не окупира съседи от 1945г.

Кво Косово, бе простако? Иди до там, погледни , па тогава дрънкай дивотиите си!

Никоя държава не нападна съсед, така ли? От Европа - може би не. Ама твоят съсед беше нападнат през 1999 г., като в продължение на 11 седмици бомбардираха големите му градове. Тогава ти даде въздушен коридор на нападателите. Много ти е плитка паметта. Ама това е с всички промити и платени мозъци. Освен това преди нападението сърбите не са убивали американци на територията си, нали?

Ако НАТО не бяха влезли в Сърбия, щяхме да станем свидетели на най големият геноцид в най-новата история на Европа. Предполагам не се съмняваш във разузнавателната информация с която разполага НАТО и САЩ, след като въпреки всичките лъжи, сучене и въртене на кремълските дебили, САЩ се оказаха прави и познаха за планираното нападение над НЕЗАВИСИМА Украйна от просташка пРоссия ….

Ако се съмняваш в разузнаването на САЩ - можеш да се сетиш за мотивите, с които нападнаха Ирак. И за количествата химически оръжия, които не откриха. Можеш да се сетиш и какво се случи с Ирак като държава. Можеш да видиш и колко добре САЩ експоатират нефтените находища там. Както и колко добре живеят хората там.

За нацистите знаем! А кога ще заклеймим и изчистим символите на комунизма??? Той е по-страшен от фашизма!!! Вашите "освободители" ни натресоха по-голямото зло!!! Какво освобождение е това???

Май-май вече започваме да оправдаваме нацизма, а.... Знаеш ли,че комунизмът е по-близо до любимия ти глобализъм, отколкото нацизма. По отношение на премахването на границите и религиите, примерно.

И паметника ще ви съборя и оръжие ще им пратя на украинците.Само ме изберете.По 3 пъти на сезмица щу съм в посолсвото на САЩ!

Съжалявам, но ако ще съм предната линия за защита на НАТО, предпочитам линията на НАТО да се измести по-назапад.

Когато започна т.нар. "военна операция", украинците и руснаците /визирам обикновените хора/ крещяха "нет войне", защото не съществува нормален човек, който да иска война. Какво се случи: В Русия Путя потуши всички протести по темата, заглуши всички инакомислещи медии и започна якото облъчване. В Украйна, повечето хора се мобилизираха и отидоха да защитават страната си, да умират за нея. Какмо става у нас - едно шепа безродници и страхливци, крещят "не искаме война", когато никой, по никакъв начин не ги е докоснал, т.е. те един вид превантивно. Същите тези, ако не дай си Боже Путя реши да ни "спасява" /не знам от кого, но той ще го измисли/, ще са първите, които на секундата ще предадат България, ще я поставят в подчинено на Путя положение и даже няма да мъцнат, когато ни анексират и направят губерня, т.е. престанем да сме суверенна държава. Нямам какво друго да кажа за т.нар. протестъри, които веят руското знаме, но украинското много ги дразни.

Ние в момента не сме суверенна държава. Русия не заплашва България по никакъв начин. Все пак, ако сме достатъчно глупави, може да продължим с пращането на оръжия, да разширим военните от 50 на повече бройки и ще си го получим. Но все пак сме източния "фланг" на НАТО, а те толкова обичат фланговете си, пък и пушечното месо в Украйна намаля...

Сериозно ли не сме суверенна държава? Я, помисли пак? Защото тогава ще те попитам Украйна не беше ли суверенна държава, когато Путкин започна "военната си операция" и нахлу в суверенна Украйна? Още нещо, как точно реши, че Русия не заплашва Украйна, я си помисли за множеството руснаци по нашето черноморие, че колко му е да се почувстват недолюбвани и застрашени? М? Толкова е лесно, когато едно шизофренно джудже реши да си намира оправдания, а е толкова жалко, когато глупави хора му пригласят!

Ще ти дам няколко примера: 1. В последния си ден като министър-председател, вече в оставка, Киро отива в АЕЦ Козлодуй с шефа на Уестингхаус и начуква канчетата на управителя за това, че още не е подписал договора за ядрено гориво. Горивото на Уестингхаус вече е купено, въпреки че не е минало одобрение от Агенция по ядрено регулиране. В последния списък Магнитски, две от лицата са бивши шефове на АЕЦ, които не са сключили договор с въпросната компания. 2. Пламен Орешарски спира Южен поток след среща със сенаторите от Конгреса на САЩ Джон Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи. 3. Въпреки общественото мнение, Киро вдигна ветото над Македония отново след външен натиск. Примерите са много, ежедневни. Само преди дни шефа на Информационно обслужване - държавното дружество, отговарящо за броенето на резултатите от изборите, отиде в САЩ - 3 седмици преди изборите! НЕ, НЕ СМЕ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА! И Украйна не беше след 2014. Затова и сега са във война. Какво дири Виктория Нюланд да раздава бисквити на Майдана. Изобщо интересуваш ли се какво става около теб?!

Телевизия Алфа показва протеста. Хиляди хора са излезли да протестират. Ще има повторения на предаването - сутрешен блок 13.03.2023 г., гледайте го.

Ахахахха телевизияата на Болен? Хиляди - друг пък. 100-тина платени са застанали там и веят руските знамена. Позор!

Протест под мотото "България - зона на мира" .... Si vis pacem, para bellum! Всеки, който твърди обратното е или наивник, или кон с капаци!

Христо Лафчиев си намери накрая нешата за изява. Разбра, че ядрената физика не е за него и реши да организира митинги за копейки.

Така ли казват по БТВто?

Българските паркетни генерали Мунчо, Гълъба на мира, Шивиков-Швейк, Стьопа Янев - най-миролюбивите генерали по всичките земни кълбета.

ВИжда се огромната пропаст между това, което казват купените политици, медии и което мислят обикновените хора, които ще бъдат жертвите на чуждите интереси. На всяко действие има равно противодействие. България няма да участва в подготвяния сценарий да бъдем "източния фронт" на тези, които са "зад нас" и ни "подкрепят" в борбата за техните интереси, за сметка на българския народ и държава.

или сме на източния фронт или на западния, избирайте, никой няма да ни остави да сме неутрална държава, примери - първата и втората световна война.

Крадец влязъл с взлом в къща. Почнал да избива хората и да краде каквото намери. Появили се полицаите и казали, че те желаят мир с крадеца и миролюбиво си тръгнали....

При съседа ти се настанил сатрап. Уж бил гост, но реално правил каквото си поиска. Все искал да си играе с огъня... ама така, че заплашва най-вече теб, семейството ти, домът ти. Ти си бил търпелив - говорил си му кротко, говорил си му строго. Но резултат - няма. Все по-близо до прага ти бил този гост. И с все по-големи огньове. Е, в един момент решаваш, че опастността за теб и семейството ти е неприемливо голяма. И влизаш с бухалката - за да укротиш този гост пък и домакинът му.

Деде, деменцията не прощава! Няма довод, който оправдава навлизане с армия в чужда територия. А това, че дядя ти путя защитавал руски интереси в Украйна - повярвай ми нито той, нито обкъжението са го измислили. Прочели са какво е написал Хитлер и Сталин по въпроса и са интерпретирали... Та се моля само руснаците да не убият дядя ти пута, като се вдигнат срещу управлението му. По-добре е да го оставят жив, че в Хага го чакат доста дебели папки с въпроси, на които трябва да отговаря!

4231 Вие сигурен ли сте, че няма довод? Щото май биеш жена си вечер, ама викаш и къщи съм си, никой коп

https://www.youtube.com/watch?v=6ytTy4bXjZM

България е КОЛОНИЯ на САЩ екс-военният американец Скот Ритър

Скъот Рийтър и полк Дугласс Макгрйегър - единствените американци чието мнение е меродавно според ватната пропаганда. Айде нема нужда! (Не е зле някой да провери банмковите сметки на тия двамцата)

дорогие болхарские друзя ето специалная операция война нет ошибаетесь

Киро Петков лъжецо с магарешката усмивка ще мобилизират ли???!!??Или по вероятно ще си оправя миризливата Лена и ще дава кураж през телевизора

за кирчо не знам, ама копейкин моментално ще го вземат във вагнер, там не пробират ....

Всички наши национални медии са подкупени от вън. Показват това за което им е наредено.БНТ ,БТВ и НОвА = фалш

те са собственост на тези "отвън", както и "територията" България.

НЕ , на войната ! Малко сме за да воюваме за държави със стотици милиони жители ! ЮНЕСКО , ни е обявил за защитен вид от изчезване и сме в Червената книга ! Коалицията на войната , ще бъде съдена предсказано е ! Аз искам само МИР , дедите и баща ми БОГ да ги прости са воювали , но за България !

Ние сме за мир и неутралитет и твърдо зад ВОВА хахахахахах Обаче тоя път едно руско знаме за цвят нямашее ей тоя копейкин ей тая Митрафонова

По време на Втората световна война, цар Борис Трети не изпрати нито един български войник на Източния фронт. Почти 40 години по-късно, след като СССР изпрати войски в Афганистан, Тодор Живков не изпрати нито един български войник на помощ на съветската армия. Когато САЩ изпрати войски в Афганистан, Симеон Сакскобургготски и Георги Първанов изпратиха български войници в азиатската страна. След като нашите баш-демократични управници не устояха на американския натиск преди 20 години, защо българинът трябва да вярва, че те ще имат смелостта да направят това сега и да спестят на България и този път участие в новата война на Източния фронт?

''По време на Втората световна война, цар Борис Трети не изпрати нито един български войник на Източния фронт. " Така е но избихте правителството му че били фашисти ! А иначе тия жертви които даваме 2 световна 30 000 са под знамето на червената армия ! която сега защитаваш! Тодор Живко беше инициатор и изпрати танкове в Прага зор да целува задника на СССР има и жертви !!! А в момента Българи дава оръжие !!!! Само толкова даже не го дава а го продава !!! Русия като даваше оръжие на Египет в 6 дневната воина даже и инструктори имаше даже и пилоти това не означава че е участвала във войната !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Исторически това което казвате е вярно, България не праща воиници на източнич фронт през Втората световна война, но има едно голямо НО, България подменя Немските окупационни части в Гърция и част от Сърбия и Македония с български и по този начин са освободени почти 150000 немска армия която е предислоцирана на източнич фронт. И това става преди Сталинградската битка. Така че не сме такива бели, пухкажи и хубави както ни се иска да се изкараме.

Искам да организирам протест, срещу кървавата война на лъвовете срещу антилопите в Африка. Трябва да се сложи край на тази безсмислена война, вземаща всекидневно нови жертви!!! Ние организаторите на протеста се обявяваме за НЕНАМЕСА във този кървав конфликт между лъвове и антилопи.

Скоро този народ ще изрита всички евроатлантици

За кой народ думаш??? Щото Българския е в ЕС и НАТО!!!

SirBob

Не, не е.

Тези "протести" не би ли било редно да са в Москва, в Петербург и други селища от Руслямската педерация … Защо и от кого се организират в държави, нямащи общо с руската агресия спрямо суверенна и независима Украйна ?!

За другите градове не знам кои са анонимните организатори, но във Варна активността е на клуба на ВСП на ул.Македония № 37. Защо се срамуват да кажат ,че са за анексия на украински земи срещу спиране на военните действия не е ясно.

Кои партии не са за войната (про атлантически или про руски)?

Ние сме, що? Проблем ли има? Ние ще управляваме. И ще изпратим ТЕБ на фронта.

Че фащам гората

Недей бъди толкова уверен глупчо, че да не стане така че ти да отидеш да се биеш в Украйна! Нали знаеш идват последните ти 4 часа....

на путин се проявиха отново

Преклонена главица, сабя не я сече - най-портивната, най-жалката, най-позорната ни поговорка. А тези примати са видни привърженици именно на тази поговорка. Страхливи, дребни душици. Обаче, ако някой някога нападне Българи, ще реват за помощ и дано това не ни се случва, но те ще са първите които и ще изоставят България. Много долнопробен и жалък народ остана в нашите географски ширини. Едно време българите са се връщали от мужбина, за да се бият и да умират за България, да правят въстания и да се борят срещу статуквото. А тия, тия са отрепки, които никога нищо няма да жертват, за да живеят в достойна държава и с гордо вдигната глава.

ти май пишеш от украински окоп в Донбас. Пиши как е обстановката там.

Не виждам какво общо има коментарът ти със сегашната ситуация. Тази война е гражданска, братоубийствена война, подтикната, финансирана и подготвяна от САЩ с години. Няма как да свържеш участието на българи на страната на Украйна с някакъв вид патриотизъм и защита на България. Точно обратното! Щом мълчахме 8 години за боевете в Донбас, ще мълчим и ще си траем и сега. Русия не заплашва България въобще, освен ако сами не се наврем между шамарите. А ти, като вярваш в противното, в Украйна събират доброволци. Влачат ги по улиците. Може да заминаваш, като си такъв смелчага и патриот!

Те и в Русия събират доброволци - що не се жертваш за по-любимата си държгава. Очевидно, че нищо, совен лицемерното име "българка", не ти е българско, напротив, с кеф ще причислиш България към руските територии. Нали за това си мечтаеш, малко човече. Цялото ти писание е пълен бълвоч от неистини и лъжи. Още нещо, това не е гражданска война /все пак го нарече война, въпреки, че твоят любимец Путя, твърди, че е операция - смело от твоя страна/, това е война между два суверенни народа - точка по въпроса. Утре, ако путя ни нападне пак ли ще твърдиш, че това е гражданска война и трябва да се предадем, а? Щото нали са ти братя русите, жалко национално предателче. Хайде, всички путинофили да си събирате чемоданчетата и мизериите и да се разкарате от България, убихте ми държавата с вечното си хленчене, вечният ви страх, вечните ви шуробаджанащини и връзки, вечното дърпане назад към миналото. Бягайте в любимата ви Русия. Само да попитам и вас, драга, защо до сега не сте емигрирала в Русия, нали там толкова ви харесва, да отидете да се мазните на путКин, той обожава такива, като вас, предатели?

За партията ,която защити пълен неутралитет. Ни ви ща нито евроатлантическите капути, нито руските военни.

за да ги няма едните в България, не значи че другите трябва да са тука. С

Митрофан-блядь яко е развързала кесията.

И ФАШИСТКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ША ВА Е..БА! ПАМЕТНИЦИ,ДА БУТАМЕ,УКРОНАЦИСТКИ ЗНАМЕНА ДА РАЗВЯВАМЕ,ВИЕ ПОЛУДЯХТЕ ЛИ?САЩ СЕ НАМЕСВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И Е ВРЕМЕ ДА ГИ ОТСТРАНИМ,КАТО НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЪРБСДС И ПП ТОВА СА НЕОФАШИСТКИ ПАРТИИ СЪС ПРОМИТИ АНТИБЪЛГАРСКИ МОЗЪЦИ.НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА ВИДИМ ЗА НАПРЕД,ЩЕ ВКАРАТ ЕВРОТО ОЩЕ ТАЗ ГОДИНА АКО МОЖЕ,И ПОСЛЕ ЩЕ Е ВЕСЕЛБАТА,ЩЕ НАПРАВЯТ ЕЛЕКТРОННАТА ВАЛУТА И ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ СТЕ ОГРАНИЧЕНИ ДО ТОТАЛНО НИВО!НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД НА НЕОФАШИСТИТЕ Е ПОЧНАЛ ОТ 2020 ДО 30 ЩЕ ГО ПРИКЛЮЧАТ ЩЕ РАЗПОЛОВЯТ ПЛАНЕТАТА,ТЕ КАРАТ ПО ПЛАН!

Този протест снощи го нямаше в телевизиите. Днес го няма във вестниците! Сега става ли ви ясно, как при толкова медии, 8 години от Източна Украйна не се чу за развиващите се фашистки групировки и техните убийства? "Правата линия е успоредна на Априлската линия на партията!" Така си коментирахме едно време! Сега - май нищо ново под слънцето! Днес ми хареса един виц: "Демокрация" - Това е, когато вълкът вежливо попита заекът какво иска - да бъде, закуска, обяд или вечеря!

Е тук д.е си б.е ЛЪЖЕЦ.. да не четеш приказк. А.м.а много сте пр.о.Zти...това русофил

Това си е техната медия и не я броят

И да стачкувате и не повечето партии са сащ насочени - това значи война или каквото те кажат

Затова са изборите! Ако гласувате за "Коалицията за войната" - после да не плачете? Ще е късно!

РусоРобската мЪрша пак е вмирисала центъра на прОкиша !!!

Не е хубаво да си роб! Лошо е, когато друг те завладее и станеш роб! Но още по-лошо е, когато сам се откжеш от свободата си и се превърнеш в род на господар, който дори не може да произнесе името ти. А в България такива като теб си мислят, че като викат "Да живей" по цял ден господарят ще им даде да му оближат чинията с коричка хляб след като се е наял. Наистина е жалко. И преди 30 години сме имали едни, които са се молили всеки ден пред портрета на Бай Тошо с едничката цел да ги забележат. Сега същите напяват демокрация като изпаднали в транс дервиши. Вятърът на промяната или промяна на вятъра?!

В Израел,Германия,Франция и САЩ ПРОТИВ НЕНОРМАЛНИТЕ ЗАКОНИ,КОИТО СЕ ПРИЕМАТ,ТУК ВСЕ ОЩЕ ЧАКАТ,С ТЕЗИ ЗАКОНИ НИ СВЪРШВАТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА.ВЪН ОТ ЕСЕС И НАТО ВЕДНАГА,ПРАВИТЕЛСТВО СЪЩО ДА НЕ СЕ СЪСТАВИ,ТЕ ЩЕ НИ УБИЯТ!

Българите!МХНЕТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ,ЕС ТОВА ЧАКТ ДА СЪЗДАДЪТ ПРЕДАТЕЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНА!КИРО КУ.ВАТА И БОКО ТОЛУМБАТА,СМЪРТ ЗА ТЕЗИ!

От кремлин немат право ни глас!!!

Да ,а казват ,че преди 89 год имало цензура и диктатура ....а това какво е .

Демокрация!

"Демокрация" - Това е, когато вълкът вежливо попита заекът какво иска - да бъде, закуска, обяд или вечеря! :-)

Аууу, много недемократични тез, ва! Сега се замислям, че вчера всички тези събития хич не бяха добре отразени от основните "свободни и независими медий". Що така? Може би някой е казал да се мълчи по въпроса?! #Кой? А като гледам този път не са 10 човека накачулени на паметника пред парламента. Много демократично! Усещам плурализъм и евро-атлантически ценности да се носят във въздуха.

Тази медия тук не е неутрална според ресофилите!

Някой видя ли репортаж по националните медии ?

Няма и да видим! Американският посланик го каза в прав текст: "Българите да внимават за кого гласуват!" Ти очакваш репортажи от националните медии. Ти се радвай, че и прогноза за времето още дават.

Активираха се предизборно Путлеристите!Такъв циничен протест може да има само в нашата страна,да се развяват знамената на държавата агресор,да се оправдават имперските и амбиций!

А на Усрайна може да се развява...даже пред общината??? Да те у трола тъп

Има видеа как военните ги ловят по улиците и пред магазините, и като агнета на заколение ги пращат на фронта. Запасите от пушечно месо на клоуна Зеленски са на привършване Като се изчерпят окончателно, сатанистите ще трябва някой друг да хвърлят в месомелачката да се бие срещу Русия, вероятно това ще са мобилизирани насила българи, румънци... На осми февруари продажните политически мърши в парламента, начело с мършата Радев, тайно промениха закона за отбраната и въоръжените сили, така че да може български войски да бъдат изпращани да воюват на чуждатериятория по заповед от сатаНато...

Ааааа,не! Радев не гласува в НС.Там гласуваха ПП,ГРОБ,ДПС,ЯНЕВ.За войната!

Ватенките нещо са се повъзпалили. Мутрата, корната и копейката са отворили джобчетата...

Много ще се изненадаш.Народите не искат война БЕЗПЛАТНО.

Това е зоната на копейката, корнерата, мутрафонката и кремъл. Благодарим за инфото!!!

Истинско чудо е, че въобще можеш да четеш, това, че можеш да пишеш пък е феноменално...

Никъде не бе оповестено за този протест.Аз непременно щях да съм там и хиляди още.

М.и ти като само чакаш да ти кажат к.в.о да мислиш, а не четеш...не си се информирал. Никой те ти е виновен

Затова ли никоя медия не отрони и дума,щото цяла България знаела.

Цела България таучи...само ти не!

Коментари - Шествие "България - зона на мира" в София, Варна и големите градове (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - Шествие "България - зона на мира" в София, Варна и големите градове (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Този протест е толкова политически неутрален и граждански, колкото е неутрална партийната коалиция "Неутрална Блгария"...

Тези защо не протестират пред руското посолство? Защо веят руските знамена? Все пак Русия започна войната, би било редно срещу нея да протестират. В момента, в който Русия се изтегли от границите на суверенна Украйна - войната спира. Разбира се горните въпроси са риторични, защото е ясно, че това са стотина платени с копейки.

мда ако не виждаш по-далеч от носа си е разбираемо да кажеш, че Русия е започнала войната...

Българите са малък, но много прост народ.

България- зона на червените боклуци.

Що ми се чини че митинга беше рубладжийски ?

на тези миротворци е в Сибир, за да не тровят въздоха в България.

Голем си въздухар краварски.

По лаковете и дислайковете се вижда ,че повечето хора са антиглобалисти и против вмешателството на САЩ и елитите във съдбата на другите народи. Да живеят украинци и руснаци , те нямат вина, както и българите няма да имат вина ,когато се окажат на фронта ! Виновни са сатанистичните сатрапи ,които мислят ,че ще избегнат божието правосъдие ! Имайте критично мислене и не се подлагайте на манипулации и вменявания, имайте търпимост към всеки инакомислещ . Не на войната!!!

това е прекрасно, само дето що не протестират пред рассийското пасолство, и защо веят рассийски знамена??

Уинстън Чърчил: "Фашистите на бъдещето ще нарекат себе си антифашисти"...

Крещящ пример е кремълската престъпна клика и нейната "денацификация" на съседни държави, дръзнали да откажат да живеят по правилата на дебилната им руска псевдодемокрация

В Европа 76 години години имаше мир никоя държава не нападна съсед, не окупира и присъедини чужда територия. Нещо уникално в историята. Една държава миналата година си позволи да разруши всичко постигнато и съседите си . Ако искат наистина мир трябва да идат пред руското посолство , да протестират срещу нарушаването му и да искат възстановяване на границите. И да изразят готовност агресорът да бъде поставен на място .

В доста голЕма грешка си ! Всичко започна с един "демократичен майдан" , който беше ПЛАТЕН и организиран от ФАЩ ! А Фъктория Нюланд беше така добра да ни каже даже и цената ! А КОЙ разкости Югославия и засипа с Уранови бомби Белград ? Пак ли Руското посолство ???

А защо просташка пРоссия се интересува, какви "майдани" става в съседни държави ?!?! Дали е демократичен или не, "Майдана" е в Украйна, и е единствено проблем на Украинците, а не на кремълските дебили да дават оценка …. Каква работа имат кретените от Кремъл, да изказват мнение и да изразяват претенция за събития в съседни държави, а също по каква логика съседните на Кремъл държави, е необходимо да съгласуват вътрешните си проблеми ...

Коя европейска държава окупира Косово, че не разбрах? Или ти се правиш удобно на неразбрал че никой в Европа не окупира съседи от 1945г.

Кво Косово, бе простако? Иди до там, погледни , па тогава дрънкай дивотиите си!

Никоя държава не нападна съсед, така ли? От Европа - може би не. Ама твоят съсед беше нападнат през 1999 г., като в продължение на 11 седмици бомбардираха големите му градове. Тогава ти даде въздушен коридор на нападателите. Много ти е плитка паметта. Ама това е с всички промити и платени мозъци. Освен това преди нападението сърбите не са убивали американци на територията си, нали?

Ако НАТО не бяха влезли в Сърбия, щяхме да станем свидетели на най големият геноцид в най-новата история на Европа. Предполагам не се съмняваш във разузнавателната информация с която разполага НАТО и САЩ, след като въпреки всичките лъжи, сучене и въртене на кремълските дебили, САЩ се оказаха прави и познаха за планираното нападение над НЕЗАВИСИМА Украйна от просташка пРоссия ….

Ако се съмняваш в разузнаването на САЩ - можеш да се сетиш за мотивите, с които нападнаха Ирак. И за количествата химически оръжия, които не откриха. Можеш да се сетиш и какво се случи с Ирак като държава. Можеш да видиш и колко добре САЩ експоатират нефтените находища там. Както и колко добре живеят хората там.

За нацистите знаем! А кога ще заклеймим и изчистим символите на комунизма??? Той е по-страшен от фашизма!!! Вашите "освободители" ни натресоха по-голямото зло!!! Какво освобождение е това???

Май-май вече започваме да оправдаваме нацизма, а.... Знаеш ли,че комунизмът е по-близо до любимия ти глобализъм, отколкото нацизма. По отношение на премахването на границите и религиите, примерно.

И паметника ще ви съборя и оръжие ще им пратя на украинците.Само ме изберете.По 3 пъти на сезмица щу съм в посолсвото на САЩ!

Съжалявам, но ако ще съм предната линия за защита на НАТО, предпочитам линията на НАТО да се измести по-назапад.

Когато започна т.нар. "военна операция", украинците и руснаците /визирам обикновените хора/ крещяха "нет войне", защото не съществува нормален човек, който да иска война. Какво се случи: В Русия Путя потуши всички протести по темата, заглуши всички инакомислещи медии и започна якото облъчване. В Украйна, повечето хора се мобилизираха и отидоха да защитават страната си, да умират за нея. Какмо става у нас - едно шепа безродници и страхливци, крещят "не искаме война", когато никой, по никакъв начин не ги е докоснал, т.е. те един вид превантивно. Същите тези, ако не дай си Боже Путя реши да ни "спасява" /не знам от кого, но той ще го измисли/, ще са първите, които на секундата ще предадат България, ще я поставят в подчинено на Путя положение и даже няма да мъцнат, когато ни анексират и направят губерня, т.е. престанем да сме суверенна държава. Нямам какво друго да кажа за т.нар. протестъри, които веят руското знаме, но украинското много ги дразни.

Ние в момента не сме суверенна държава. Русия не заплашва България по никакъв начин. Все пак, ако сме достатъчно глупави, може да продължим с пращането на оръжия, да разширим военните от 50 на повече бройки и ще си го получим. Но все пак сме източния "фланг" на НАТО, а те толкова обичат фланговете си, пък и пушечното месо в Украйна намаля...

Сериозно ли не сме суверенна държава? Я, помисли пак? Защото тогава ще те попитам Украйна не беше ли суверенна държава, когато Путкин започна "военната си операция" и нахлу в суверенна Украйна? Още нещо, как точно реши, че Русия не заплашва Украйна, я си помисли за множеството руснаци по нашето черноморие, че колко му е да се почувстват недолюбвани и застрашени? М? Толкова е лесно, когато едно шизофренно джудже реши да си намира оправдания, а е толкова жалко, когато глупави хора му пригласят!

Ще ти дам няколко примера: 1. В последния си ден като министър-председател, вече в оставка, Киро отива в АЕЦ Козлодуй с шефа на Уестингхаус и начуква канчетата на управителя за това, че още не е подписал договора за ядрено гориво. Горивото на Уестингхаус вече е купено, въпреки че не е минало одобрение от Агенция по ядрено регулиране. В последния списък Магнитски, две от лицата са бивши шефове на АЕЦ, които не са сключили договор с въпросната компания. 2. Пламен Орешарски спира Южен поток след среща със сенаторите от Конгреса на САЩ Джон Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи. 3. Въпреки общественото мнение, Киро вдигна ветото над Македония отново след външен натиск. Примерите са много, ежедневни. Само преди дни шефа на Информационно обслужване - държавното дружество, отговарящо за броенето на резултатите от изборите, отиде в САЩ - 3 седмици преди изборите! НЕ, НЕ СМЕ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА! И Украйна не беше след 2014. Затова и сега са във война. Какво дири Виктория Нюланд да раздава бисквити на Майдана. Изобщо интересуваш ли се какво става около теб?!

Телевизия Алфа показва протеста. Хиляди хора са излезли да протестират. Ще има повторения на предаването - сутрешен блок 13.03.2023 г., гледайте го.

Ахахахха телевизияата на Болен? Хиляди - друг пък. 100-тина платени са застанали там и веят руските знамена. Позор!

Протест под мотото "България - зона на мира" .... Si vis pacem, para bellum! Всеки, който твърди обратното е или наивник, или кон с капаци!

Христо Лафчиев си намери накрая нешата за изява. Разбра, че ядрената физика не е за него и реши да организира митинги за копейки.

Така ли казват по БТВто?

Българските паркетни генерали Мунчо, Гълъба на мира, Шивиков-Швейк, Стьопа Янев - най-миролюбивите генерали по всичките земни кълбета.

ВИжда се огромната пропаст между това, което казват купените политици, медии и което мислят обикновените хора, които ще бъдат жертвите на чуждите интереси. На всяко действие има равно противодействие. България няма да участва в подготвяния сценарий да бъдем "източния фронт" на тези, които са "зад нас" и ни "подкрепят" в борбата за техните интереси, за сметка на българския народ и държава.

или сме на източния фронт или на западния, избирайте, никой няма да ни остави да сме неутрална държава, примери - първата и втората световна война.

Крадец влязъл с взлом в къща. Почнал да избива хората и да краде каквото намери. Появили се полицаите и казали, че те желаят мир с крадеца и миролюбиво си тръгнали....

При съседа ти се настанил сатрап. Уж бил гост, но реално правил каквото си поиска. Все искал да си играе с огъня... ама така, че заплашва най-вече теб, семейството ти, домът ти. Ти си бил търпелив - говорил си му кротко, говорил си му строго. Но резултат - няма. Все по-близо до прага ти бил този гост. И с все по-големи огньове. Е, в един момент решаваш, че опастността за теб и семейството ти е неприемливо голяма. И влизаш с бухалката - за да укротиш този гост пък и домакинът му.

Деде, деменцията не прощава! Няма довод, който оправдава навлизане с армия в чужда територия. А това, че дядя ти путя защитавал руски интереси в Украйна - повярвай ми нито той, нито обкъжението са го измислили. Прочели са какво е написал Хитлер и Сталин по въпроса и са интерпретирали... Та се моля само руснаците да не убият дядя ти пута, като се вдигнат срещу управлението му. По-добре е да го оставят жив, че в Хага го чакат доста дебели папки с въпроси, на които трябва да отговаря!

4231 Вие сигурен ли сте, че няма довод? Щото май биеш жена си вечер, ама викаш и къщи съм си, никой коп

https://www.youtube.com/watch?v=6ytTy4bXjZM

България е КОЛОНИЯ на САЩ екс-военният американец Скот Ритър

Скъот Рийтър и полк Дугласс Макгрйегър - единствените американци чието мнение е меродавно според ватната пропаганда. Айде нема нужда! (Не е зле някой да провери банмковите сметки на тия двамцата)

дорогие болхарские друзя ето специалная операция война нет ошибаетесь

Киро Петков лъжецо с магарешката усмивка ще мобилизират ли???!!??Или по вероятно ще си оправя миризливата Лена и ще дава кураж през телевизора

за кирчо не знам, ама копейкин моментално ще го вземат във вагнер, там не пробират ....

Всички наши национални медии са подкупени от вън. Показват това за което им е наредено.БНТ ,БТВ и НОвА = фалш

те са собственост на тези "отвън", както и "територията" България.

НЕ , на войната ! Малко сме за да воюваме за държави със стотици милиони жители ! ЮНЕСКО , ни е обявил за защитен вид от изчезване и сме в Червената книга ! Коалицията на войната , ще бъде съдена предсказано е ! Аз искам само МИР , дедите и баща ми БОГ да ги прости са воювали , но за България !

Ние сме за мир и неутралитет и твърдо зад ВОВА хахахахахах Обаче тоя път едно руско знаме за цвят нямашее ей тоя копейкин ей тая Митрафонова

По време на Втората световна война, цар Борис Трети не изпрати нито един български войник на Източния фронт. Почти 40 години по-късно, след като СССР изпрати войски в Афганистан, Тодор Живков не изпрати нито един български войник на помощ на съветската армия. Когато САЩ изпрати войски в Афганистан, Симеон Сакскобургготски и Георги Първанов изпратиха български войници в азиатската страна. След като нашите баш-демократични управници не устояха на американския натиск преди 20 години, защо българинът трябва да вярва, че те ще имат смелостта да направят това сега и да спестят на България и този път участие в новата война на Източния фронт?

''По време на Втората световна война, цар Борис Трети не изпрати нито един български войник на Източния фронт. " Така е но избихте правителството му че били фашисти ! А иначе тия жертви които даваме 2 световна 30 000 са под знамето на червената армия ! която сега защитаваш! Тодор Живко беше инициатор и изпрати танкове в Прага зор да целува задника на СССР има и жертви !!! А в момента Българи дава оръжие !!!! Само толкова даже не го дава а го продава !!! Русия като даваше оръжие на Египет в 6 дневната воина даже и инструктори имаше даже и пилоти това не означава че е участвала във войната !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Исторически това което казвате е вярно, България не праща воиници на източнич фронт през Втората световна война, но има едно голямо НО, България подменя Немските окупационни части в Гърция и част от Сърбия и Македония с български и по този начин са освободени почти 150000 немска армия която е предислоцирана на източнич фронт. И това става преди Сталинградската битка. Така че не сме такива бели, пухкажи и хубави както ни се иска да се изкараме.

Искам да организирам протест, срещу кървавата война на лъвовете срещу антилопите в Африка. Трябва да се сложи край на тази безсмислена война, вземаща всекидневно нови жертви!!! Ние организаторите на протеста се обявяваме за НЕНАМЕСА във този кървав конфликт между лъвове и антилопи.

Скоро този народ ще изрита всички евроатлантици

За кой народ думаш??? Щото Българския е в ЕС и НАТО!!!

SirBob

Не, не е.

Тези "протести" не би ли било редно да са в Москва, в Петербург и други селища от Руслямската педерация … Защо и от кого се организират в държави, нямащи общо с руската агресия спрямо суверенна и независима Украйна ?!

За другите градове не знам кои са анонимните организатори, но във Варна активността е на клуба на ВСП на ул.Македония № 37. Защо се срамуват да кажат ,че са за анексия на украински земи срещу спиране на военните действия не е ясно.

Кои партии не са за войната (про атлантически или про руски)?

Ние сме, що? Проблем ли има? Ние ще управляваме. И ще изпратим ТЕБ на фронта.

Че фащам гората

Недей бъди толкова уверен глупчо, че да не стане така че ти да отидеш да се биеш в Украйна! Нали знаеш идват последните ти 4 часа....

на путин се проявиха отново

Преклонена главица, сабя не я сече - най-портивната, най-жалката, най-позорната ни поговорка. А тези примати са видни привърженици именно на тази поговорка. Страхливи, дребни душици. Обаче, ако някой някога нападне Българи, ще реват за помощ и дано това не ни се случва, но те ще са първите които и ще изоставят България. Много долнопробен и жалък народ остана в нашите географски ширини. Едно време българите са се връщали от мужбина, за да се бият и да умират за България, да правят въстания и да се борят срещу статуквото. А тия, тия са отрепки, които никога нищо няма да жертват, за да живеят в достойна държава и с гордо вдигната глава.

ти май пишеш от украински окоп в Донбас. Пиши как е обстановката там.

Не виждам какво общо има коментарът ти със сегашната ситуация. Тази война е гражданска, братоубийствена война, подтикната, финансирана и подготвяна от САЩ с години. Няма как да свържеш участието на българи на страната на Украйна с някакъв вид патриотизъм и защита на България. Точно обратното! Щом мълчахме 8 години за боевете в Донбас, ще мълчим и ще си траем и сега. Русия не заплашва България въобще, освен ако сами не се наврем между шамарите. А ти, като вярваш в противното, в Украйна събират доброволци. Влачат ги по улиците. Може да заминаваш, като си такъв смелчага и патриот!

Те и в Русия събират доброволци - що не се жертваш за по-любимата си държгава. Очевидно, че нищо, совен лицемерното име "българка", не ти е българско, напротив, с кеф ще причислиш България към руските територии. Нали за това си мечтаеш, малко човече. Цялото ти писание е пълен бълвоч от неистини и лъжи. Още нещо, това не е гражданска война /все пак го нарече война, въпреки, че твоят любимец Путя, твърди, че е операция - смело от твоя страна/, това е война между два суверенни народа - точка по въпроса. Утре, ако путя ни нападне пак ли ще твърдиш, че това е гражданска война и трябва да се предадем, а? Щото нали са ти братя русите, жалко национално предателче. Хайде, всички путинофили да си събирате чемоданчетата и мизериите и да се разкарате от България, убихте ми държавата с вечното си хленчене, вечният ви страх, вечните ви шуробаджанащини и връзки, вечното дърпане назад към миналото. Бягайте в любимата ви Русия. Само да попитам и вас, драга, защо до сега не сте емигрирала в Русия, нали там толкова ви харесва, да отидете да се мазните на путКин, той обожава такива, като вас, предатели?

За партията ,която защити пълен неутралитет. Ни ви ща нито евроатлантическите капути, нито руските военни.

за да ги няма едните в България, не значи че другите трябва да са тука. С

Митрофан-блядь яко е развързала кесията.

И ФАШИСТКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ША ВА Е..БА! ПАМЕТНИЦИ,ДА БУТАМЕ,УКРОНАЦИСТКИ ЗНАМЕНА ДА РАЗВЯВАМЕ,ВИЕ ПОЛУДЯХТЕ ЛИ?САЩ СЕ НАМЕСВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И Е ВРЕМЕ ДА ГИ ОТСТРАНИМ,КАТО НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЪРБСДС И ПП ТОВА СА НЕОФАШИСТКИ ПАРТИИ СЪС ПРОМИТИ АНТИБЪЛГАРСКИ МОЗЪЦИ.НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА ВИДИМ ЗА НАПРЕД,ЩЕ ВКАРАТ ЕВРОТО ОЩЕ ТАЗ ГОДИНА АКО МОЖЕ,И ПОСЛЕ ЩЕ Е ВЕСЕЛБАТА,ЩЕ НАПРАВЯТ ЕЛЕКТРОННАТА ВАЛУТА И ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ СТЕ ОГРАНИЧЕНИ ДО ТОТАЛНО НИВО!НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД НА НЕОФАШИСТИТЕ Е ПОЧНАЛ ОТ 2020 ДО 30 ЩЕ ГО ПРИКЛЮЧАТ ЩЕ РАЗПОЛОВЯТ ПЛАНЕТАТА,ТЕ КАРАТ ПО ПЛАН!

Този протест снощи го нямаше в телевизиите. Днес го няма във вестниците! Сега става ли ви ясно, как при толкова медии, 8 години от Източна Украйна не се чу за развиващите се фашистки групировки и техните убийства? "Правата линия е успоредна на Априлската линия на партията!" Така си коментирахме едно време! Сега - май нищо ново под слънцето! Днес ми хареса един виц: "Демокрация" - Това е, когато вълкът вежливо попита заекът какво иска - да бъде, закуска, обяд или вечеря!

Е тук д.е си б.е ЛЪЖЕЦ.. да не четеш приказк. А.м.а много сте пр.о.Zти...това русофил

Това си е техната медия и не я броят

И да стачкувате и не повечето партии са сащ насочени - това значи война или каквото те кажат

Затова са изборите! Ако гласувате за "Коалицията за войната" - после да не плачете? Ще е късно!

РусоРобската мЪрша пак е вмирисала центъра на прОкиша !!!

Не е хубаво да си роб! Лошо е, когато друг те завладее и станеш роб! Но още по-лошо е, когато сам се откжеш от свободата си и се превърнеш в род на господар, който дори не може да произнесе името ти. А в България такива като теб си мислят, че като викат "Да живей" по цял ден господарят ще им даде да му оближат чинията с коричка хляб след като се е наял. Наистина е жалко. И преди 30 години сме имали едни, които са се молили всеки ден пред портрета на Бай Тошо с едничката цел да ги забележат. Сега същите напяват демокрация като изпаднали в транс дервиши. Вятърът на промяната или промяна на вятъра?!

В Израел,Германия,Франция и САЩ ПРОТИВ НЕНОРМАЛНИТЕ ЗАКОНИ,КОИТО СЕ ПРИЕМАТ,ТУК ВСЕ ОЩЕ ЧАКАТ,С ТЕЗИ ЗАКОНИ НИ СВЪРШВАТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА.ВЪН ОТ ЕСЕС И НАТО ВЕДНАГА,ПРАВИТЕЛСТВО СЪЩО ДА НЕ СЕ СЪСТАВИ,ТЕ ЩЕ НИ УБИЯТ!

Българите!МХНЕТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ,ЕС ТОВА ЧАКТ ДА СЪЗДАДЪТ ПРЕДАТЕЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНА!КИРО КУ.ВАТА И БОКО ТОЛУМБАТА,СМЪРТ ЗА ТЕЗИ!

От кремлин немат право ни глас!!!

Да ,а казват ,че преди 89 год имало цензура и диктатура ....а това какво е .

Демокрация!

"Демокрация" - Това е, когато вълкът вежливо попита заекът какво иска - да бъде, закуска, обяд или вечеря! :-)

<