Шест нови случая в Разлог, контактни със заразената детска учителка

Сред новозаразените има медицинско лице и дете - всички са добре, под карантина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Детските градини са ОГНИЩЕ!!!! Толкова много майки водят болните си деца, с коронавирус дори казват, че си ги водят с аналгин! Не им пука осочено вече ако са болни!!!

Всички учителки са опасни за здравето и да се избягват контактите с тях! Грамотност може да се постигне и чрез гледане на шоу-програмите на Славейчето и Циципас, песните на Столаро, Цуца Пуцович, Милко и Морко, и особено на Дриско и Пепа Мрена. Там сичкото е казано, нема нужда от поече.

21.06.2020 117 са новозаразените у нас с коронавирус за последното денонощие. Общо 3782 са потвърдените случаи. Шестима души са починали. Общият им брой е 199 души. Това показват официалните данни от Единния информационен портал. 13 души се намират в интензивно отделение. 322 са настанени в болница. 2027 са излекуваните. Отново най-много заразени има в София-град - 30 случая. Направените тестове са 1360. На второ място след столицата с 19 заразени е Кюстендил. София област е с 9 заразени, Пловдив с 8, с по 7 са Смолян и Благоевград.

Затворете границата , спасете туризма ни!

Късно е, границите трябваше да се затворят края на февруари.

81 от изследваните 2371 проби са положителни за коронавирус. С тяха потвърдените случаи на COVID-19 у нас стават общо 3755, като от тях 1554 са активни. В момента в лечебни заведения са настанени 314 души, като 17 пациенти се намират в интензивни отделения и клиники. Най-много нови случаи са открити в София град - 28, както и в София област - 12. Също повече случаи има в Смолян - 8, Сливен - 7, Кюстендил - 6. В Благоевград и Видин са доказини по 5 случая, в Шумен случаите са 3. Перник и Пловдив се отчитат с по два нови случая, по един са във Враца, Стара Загора и Ямбол. Осем нови случая на заразяване при медици отчита Националната информационна система, като с тях инфектираните медици стават 341. Новите случаи са при двама лекари, четири медицински сестри, един санитар и един случай при друг медицински персонал. 2008 са излекуваните лица, от които 67 са регистрирани през последните 24 часа. 193 са починалите лица, при които е бил потвърден коронавирус. През последните 24 часа са регистрирани три смъртни случая. Починали са мъж на 61 г. с пневмония, мъж на 80 г. с пневмония и мъж на 87 г. с пневмония и хронично белодробно заболяване.

Нали е много заразен ,къде са милионите заразени?

Сега грипът изчезна всички със симптоми на грип са болни от корона вирус.Та нали и обикновенния грип инфлуенца е вид корона вирус и теста ще е положителен и в двата случая.До кога ще бъдат хората разигравани.???

А детската учителка от къде го е пипнала? Там има още!

117 нови и 6 починали! Ако не се затегнат нещата тази вълна няма спиране!

117 са нищо. Тук в Аризона излизат по 2000-3000 на ден. Особено в селскостопанските райони в Юма и по градчетата със затвори и индиански резервати. Общо взето в места където хората са принудени да ходят на работа е не могат да бачкат от вкъщи.

Затягането като метод приключи. Крайно време е всеки сам да поеме отговорност за действията си. Самата бройка 117 не е много, важното е, че в болница за активно лечение остават много малък процент от тях. Смисъла на всичко е да може да се помогне на всеки, който има реална нужда т. е. да няма много изискващи хоспитализация.

Сега грипът изчезна всички със симптоми на грип са болни от корона вирус.Та нали и обикновенния грип инфлуенца е вид корона вирус и теста ще е положителен и в двата случая.До кога ще бъдат хората разигравани.???

Е хайде. На Слънчака!

Дифузното разпространение е налице и вече никой и нищо не може да го спре. Вирусът се разпространява из цялата страна с невиждана ярост. Към края на месеца новозаразените ще са над 800 на ден, здравната система ще колабира, а броя на мъртвите не искам да го споменавам. Диваннта армия, която караще Генерал Мутафчийски да се извинява, че няма камиони от трупове не си струва да я коментирам.

Аз па си мислим дека на 1 юли ще ти вдигнат пенсията, ще се напиеш от радост и ще ти мине.

Защо не се гръмнеш

Позитивното в случая е, че дъртите комуняги ще напълнят гробищата и обществото ще се отърве от червени паразити, паразитиращи върху снагата му и смучещи безмилостно от финансовият му ресурс. За да катализира процеса, Лъжата може да заведе дъртите парзити на Копринка и на Бузлуджа.

По-смотан и глупав от тебе антибългарино Ото Скорцени не съм срещал.Човек който мрази своите родители, баби и дядовци, които създадоха Велика България, която сегашните управляващи превърнаха в бунище на Европа само за 30 години.Дано ти първи влезеш в гроба, защото го заслужаваш и така ще остане една мърша по-малко на съсипаната ни страна.

" БСП или мангъра? Уточни, ако обичаш! И още - нито БСП, нито мангъра са виновни, че народът ни е толкова тъп и прост и така лесно се поддава на евтини долнопробни манипулации. Те само използват простотията човешка и си разиграват кончето. И то при такова изобилие на информация в мрежата! Представяш ли си за каква човешка тъпотия и простотия става дума! И за каква разхайтеност и алчност!" Доц. Мангъров изказа научно мнение и не е карал никой на сила да го взема в предвид. БСП съвсем целенасочено убеждава възрастните хора по градчета и села, че вирус не съществува и че Бойко го прави за да краде милиарди от ЕС. Комунистите го правят защото смятат че ще спечелят някакви политически дивиденти а всъщност убиват собственият си електорат. Възрастните хора са наивни и вярват, че вирус не съществува. Вече никой никъде не носи маска, нито спазва социална дистанция. БСП ще унищожи собственият си електорат с такава ярост с каквато не са го правили Хитлер и Мусолини.

простотията в действие..... Хора носете си маски. Само сами можем да се спасим. Алчността на кръчмарите и пропагандата на комунистите и психично болните лекари спря мерките. Сега става страшно....... Днес шедския лекар направил тамошната лека програма съжаляваше по медиите, че не са предприели строги мерки..... Цената е много висока! Хората с разхлабено здраве млади и стари ще я плащат. А дори и тия дето са здрави като бикове не е ясно как ще я изкарат. Лекаря открил вируса в Китай е бил здрав мъж под 30 годишен и си замина. Хора под 20 годишна възраст развиват Хашимото. Има случаи на ослепяване, на сериозни последствия по мозъка и по белия дорб.. те не са умрели, но никога няма да живеят нормален живот. Няма гаранции кой как ще го изкара Страшно е. А сега сме сами с болестта. Мафията победи - мерки няма.......

простотията е гербеските мозъци...носете маски, за да убие тотално едната мозъчна клетка дето имате

Ти - разстрел!

В Китай има ли ГЕРБ бе еуглено? Във Великобритания? В Германия? Какъв ГЕРБ бе тъпанар. Става дума за мизерния живот на роднините ти бе. Става дума за погребението на децата ти. Става дума за това дали ще изживееш живота си с полу работещ мозък на ръба да се удавиш в собствените си лиги .........

Кой знае какво точно се е случило на лекаря.В Китай е комунизъм и нищо чудно те да са си го очистили.Кой вярва на тези манипулации.

и какво от това......

ми нищо най много да умрат роднините ти идиоте.....

Колкото повече снимки на спящия Тулуп и аудио записи на простотиите му се появяват, толкова повече ще се увеличава бройката на заразените... Докато накрая сърдития Тулуп не реши пак да накаже непослушния електорат с пълна карантина. Така по лесно ще пълни нощното шкафче с пачки, без да има кой да го притеснява

Това ли измисли??? А това ли ще кажеш на гроба на децата си?

Бойко умори повече народ от корона вируса за 15 години управление...ама тъпите тролове на гробарска хранилка няма как да го разберат това...не е за амеби

Ти си кръгъл идиот

Какви деца? Аз не знам за деца починали от вируса.

БСП съвсем целенасочено убеждава възрастните хора по градчета и села, че вирус не съществува и че Бойко го прави за да краде милиарди от ЕС. Комунистите го правят защото смятат че ще спечелят някакви политически дивиденти а всъщност убиват собственият си електорат. Възрастните хора са наивни и вярват, че вирус не съществува. Вече никой никъде не носи маска, нито спазва социална дистанция. БСП ще унищожи собственият си електорат с такава ярост с каквато не са го правили Хитлер и Мусолини.

Ти - разстрел!

До Нова година България ще се изчисти от дърти червени кърлежи. И то благодарение на политиката на БСП.

контактни със баба илийца :) ставате смешни с тия "новини"

Положението става направо страшно!!! НА 1360 проби - 117 нови заразени и 6 нови смъртни случая за последното денонощие! Хора, тази гадост плъзва дифузно, вразумете се, носете маски!!!

Не плъзва а плъзНА. И то още преди седмица. Хубавото тепърва предстои. Политиката на БСП да облъчва възрастните хора, че няма вирус и всичко е за да може Бойко да краде пари тепърва ще дава резултати. Очертава се БСП да унищожи повече комунисти отколкото проф. Ал. Цанков, Хитлер и Мусолини. Бабите и дядовците са доверчиви, сляпо вярват на лидерите си и ще изпукат като кучета.

БСП или мангъра? Уточни, ако обичаш! И още - нито БСП, нито мангъра са виновни, че народът ни е толкова тъп и прост и така лесно се поддава на евтини долнопробни манипулации. Те само използват простотията човешка и си разиграват кончето. И то при такова изобилие на информация в мрежата! Представяш ли си за каква човешка тъпотия и простотия става дума! И за каква разхайтеност и алчност!

Май нещо друго ни обещаваха, след като авантюристично, безотговорно и престъпно преждевременно отмениха ограничителните мерки. Оттук нататък все такива благи новини ни очакват. Както и вестите за отменени чартъри и пустеещи плажове, хотели и кръчми. А в същото време тъпият народ се радва на възможността да задоволява първичните си потребности - да пие, да плюска и да води "социален" живот.

Днес имаше сборища на мача ЦСКА-Левски, мотосъбор, автомобилен събор. Цялата тази сган като се прибере в къщи ще зарази дъртите червени паразити и ще ги запрати директно в гроба.По отношение на унищожение на червени паразити Проф. Ал. Цанков пасти да яде.

Трима с COVID 19 в Сунгурларе са диагностицирани днес, съобщава "Флагман". И тримата са мъже, общински служители, на активна възраст. Те са с грипоподобна симптоматика, засега са стабилни са и на домашно лечение.

герберастки тролчета...народът се учи от безотговорната и престъпна шайка която ни управлява......дупедавци

Абе как не проумяхте че карантината беше наложена от СЗО и ЕО. Във всички страни едновременно. И отменена във ввички страни едновременно. Е не беше отменена от СЗО, просто парите да се яде и да не се работи свършиха. И туй че има 6 с вирус без да имат никакъв симптом, т.е. ще го изкарат без да го усетят не е изобщо важно. тъпото е че трябва да са под карантина. Много по-разумно е да им се направи тест за антитела и като се появят и нямат вирус да ги пускат. Ако са млади, здрави и не се заразяват между тях си, туй са 4 дни.

Ей прост народ.... Не виждате ли, не разбирате ли че е само тук в България.... Евреите, сзо, Сорос с помощта на Бойко и герб ще ни фалират държавата.... Вече и туристите изгониха.... Защо в този щаб има само куку циркаджии.... Еля ония Къв беше Катранджиев с мимиките... Защо няма учени които да обиколят болниците и престанете да плаши те хората.... Туризмът умря.... Хора без работа и бизнеса ще фалира от всякъде..... А тулупа гол след полова вечер и милиони у дома..... Кой обикновен може да си позволи любовница с 610 лв заплата.... Никой... Хората се трепят от работа те калигула въртят... Народе недей спа... Няма пари няма покупки.... Така че ако някой си мисли че днес е добре, утре няма да е..... Заспал народ тцътцъ

Туристи няма не заради евреите а заради простите комунисти, които искат за кафе 8лв. а за бира 12-15лв. Когато си червен паразит построил хотел с крадени пари е така.

Ти - разстрел!

Трима с COVID 19 в Сунгурларе са диагностицирани днес, съобщава "Флагман". И тримата са мъже, общински служители, на активна възраст. Те са с грипоподобна симптоматика, засега са стабилни са и на домашно лечение.

Чудя се кои са тия тъпи родители дето си пращат децата на детска. Това не мисля, че са добри родители. Експеримент със здравето на децата си правят!

Ти не си рабрал/а нещо. То корона вируса е абсолютно безобиден и никой не е умрял още от корона! 14. май 2020 Доктор Стоян Алексов твърди, че коронавирусът не е смъртоносен. И че няма човек, починал от коронавирус! "Коронавирусната инфекция не води до смърт", заяви д-р Алексов. За разлика от грипа, кoронавирусът не води до смърт. Световната здравна организация сгреши, че обяви пандемия, защото такава няма!

ти си чега прост и мега тъп

Вместо да си гледа копелдачето мама ходи да се треска с любовника а детето на градина.

ама верно теб здраво са те трескали като малък....и затова толкова го харесваш отзад...особено от ББ

Слави Трифонов 09 април 2020 Няма епидемия от коронавирус, двама генерали ни плашат Слави Трифонов 10 март 2020 Паниката около коронавируса изглежда напълно измислена и ненужна 14. май 2020 Колкото повече Слави Трифонов разсъждава за вируса, толкова повече Борисов е виновен Свикнали сме от деца да се разболяваме от грип, да пием лекарства, грипът да си заминава и ние да си живеем нормално. И сега защо е тая лудница, бе хора? Къде е здравият разум?"

А ми за 2 месеца Слави се дипломира! Вече е Професор Д-р Слави Трифонов! С д-р Менгеле са един екип! След изборите Слави Министър-председател, Мангъров -министър на Здравеопазването и експериментите с хора!

Той Трифонов е вундеркинд! Специалист по всичко, по музика, по политика, по право, по международни отношения, експерт по икономика, социален експерт, прокурор, лекар-виролог, епидемиолог, конституционен експерт, адвокат, журналист, космонафт, футболен експерт, говори свободно 14 езика. Няма област, в която Трифонов да не е правил специализация!

Ако през лятото вирусът не изчезне от самосебеси /има и такава опция/, през зимата когато започнат настинките и другите грипове наистина ще има камиони с трупове. И не само на възрастни мъже и жени.

То лятото започва вече. Вирусът изобщо няма намерение да изчезва и изобщо не му дреме какво дърдорят разни тъпаци като Мангъров.

Вече няма значение. Границите към България ще бъдат затворени до края на другата седмица по земя и въздух. Ще ни оставят да си измрем тука и това е.......

Скоро леглата в болниците ще бъдат изчерпани. Съвсем логично е и броят на пукналите комуняги да се увеличи.

Трябва да се стои в къщи. Както през март.само така се спира вируса

И да се чукат курви. За разнообразие. И за да минава време.

да и вирусът ще изчезне от само себе си...ще се самоубие, защото му е писнало от герберски тролове

Може ли някой да ми обясни каква е логиката дискотеките да работят, а училищата не.

Кой би въвел дори и минимално ограничение при положение, че медии, интернет и политици по места месеци наред облъчват хората, че вирус въобще не съществува и всичко се прави за да могат управляващите да окрадат едни милиарди от ЕС? Та нали ще избухне гражданска война. Ако се въведат ограничения най-на пред ще се вдигнат младежите, които напълниха кръчмите, стадиони, мотосъбори и др. Никой повече няма да въведе никакви мерки. Последното чудовищно престпление на БСП- унищожават физически собствения си електорат. И не само него.

тепърва ще пламнем заради боко тъпото нарцисче щото отмени маските и контрола в градсщия транспорт

Бойко повече няма да въвежда никакви ограничения. А и да ги въведе вече няма кой да ги спазва. Комунистическата пропаганда настрои хората, че вирус въобще не съществува и че мерките са само за да се крадат пари от ЕС.

няма ограничения за герберската глупост..тя е безгранична

Даааа, активното мероприятие продължава - отпускане и затягане, докато съвсем ошашавят населението. Не само българското, ами и световното. С какви ли тестове правиха пробите за SARS Cov-1, за MERS?! За тези два щама смъртността била мнооооого голяма, ама защо ли? Дали защото са тествали съвсем малко хора ( ако изобщо има някой тестван ) или защото процентът на тогавашната "смъртност" е изчислявана върху "активните" случаи, а не върху общия брой на населението?! SARS Cov-2 е почти същият като SARS Cov-1, но СЗО и доста други отговорни другари знаеха, че е нещо толкова "непознато и страшно", че почти всички трябваше вече да сме изпукали. Кои ли трябваше да оживеят?!?! Долно и подло е да се използва медицината, за да се прикриват финансови и геополитически мераци.

Колко пъти ще пишеш тая глупост?

Днес имаше сборища на мача ЦСКА-Левски, мотосъбор, автомобилен събор. Цялата тази сган като се прибере в къщи ще зарази дъртите червени паразити и ще ги запрати директно в гроба.По отношение на унищожение на червени паразити Проф. Ал. Цанков пасти да яде.

Даааа, активното мероприятие продължава - отпускане и затягане, докато съвсем ошашавят населението. Не само българското, ами и световното. С какви ли тестове правиха пробите за SARS Cov-1, за MERS?! За тези два щама смъртността била мнооооого голяма, ама защо ли? Дали защото са тествали съвсем малко хора ( ако изобщо има някой тестван ) или защото процентът на тогавашната "смъртност" е изчислявана върху "активните" случаи, а не върху общия брой на населението?! SARS Cov-2 е почти същият като SARS Cov-1, но СЗО и доста други отговорни другари знаеха, че е нещо толкова "непознато и страшно", че почти всички трябваше вече да сме изпукали. Кои ли трябваше да оживеят?!?! Долно и подло е да се използва медицината, за да се прикриват финансови и геополитически мераци.

Ти - разстрел!

Имам хотел в Несебър. И ми е празен

Хотелите са не един а четири. И четирите не работят в момента.

И не са в Несебър.

От вчерашните шест човека: " жена на 89 години със сърдечно заболяване, хронично белодробно заболяване и онкологично заболяване; жена на 80 години със злокачествено заболяване.." Ама записани в графата коронавирус.. Без аутопсия..

Още един червен паразит. Не стига, че данъкоплатецът му плаща пенсия, която не заслужава, плаща му и лечението от многобройните болести, че на края да плати и аутоския. Комунистите още малко ще поискате данъкоплатецът да ви плаща ковчегът и гроба. Аре бегайте. ПАРАЗИТИ.

ти верно си много пропаднало и долно същество

Искат да заличат вътрешния туризъм за да вземат хотелите много евтино.европа ни играе мръсен номер!

За кво са им тези хотели?

Крайно време е заразените и болните от корона вирус да започнат да си плащат тестовете и лечението. Данъкоплатецът похарчи стотици милиони от осигуровки и данъци, които е платил за тестване и лечение на огромен брой безотговорни люде не внесли и лев в държавния бюджет и НОИ. Крайно време е това да престане. Всеки да си плаща тестовете и лечението пък да се меша колкото иска.

Спасете туризма и престижа на страната пред чужденците. Другата година,ако сега се изложим ,няма да дойдат още идват само нашите. А парите ги оставят франсетата и и швабите.

Франсета тук не идват. А ти си прост селяндур от село Пали лула и не си стъпвал на море или планина щом не го знаеш.

Вие не разбрахте ли, че всяка бройка заразен носят добри приходи? На "заразения" се дават 1800-2000 лв, а болницата, в която лежи получава малко над 7000 лв по пътеката. Тоест един заразен= около 10 000 лв. Досега май ги докараха до 3600 заразени, тоест сметнете какво излиза. Плюс даренията за болниците от прасето, разни банки, мобилни оператори и т.н. Срам за обществото сте

Комунистите масово и упорито насаждат тезата /включително и в този форум/, че няма вирус и всичко е за да може Бойко да открадне едни пари. Разговарях с възрастни хора и те масово вярват, че на заразените се плаща по 2000лв. за да кажат, че са заразени. Възрастните са толкова доверчиви и наивни, че изхвърлят парите си през терасите на циганите телефонни измамници, та какво остава на собствените им лидери на местно ниво. На младежите не им пука и са масово на тумби и по кръчми. Скоро възрастните комунисти ще бъдат покосени от вируса заради собствената си доверчивост и заразени от собствените си деца и внуци. А измре ли твърдият електорат с комунистическата партия е свършено. Това по всяка вероятност ще е последното чудовищно престъпление на комунягите - в момента избиват собствения си възрастен електорат.

Невероятен глупак! Фейсбук зомби! Не, по 20 000 лв на заразен дават, а на умрял по 50 000.

Ти - разстрел! Ама първо да ти се изплюе в лицето някой от тези, на които са дали 1800-2000 лв.

Айде престанете с тия слухове и градски легенди ала един познат ми каза, че шуринайка му познавала един, дето имал братовчед, на колегата на който му били предложили 1800 лв. да се пише болен...На тия дето умряха в Италия и САЩ по колко са им предложили от Горно-нанадолнишката болница да се пишат болни... Как може да сте толкова прости се чудя... В цял свят има пандемия, по CNN само за това приказват от месеци,само наш Ганьо не вярва!

Иначе горното по повод отслабналия вирус. В "разгара на епидемията", в "окото на яростта" й мряха носители на коронавирус, паднали от осмия етаж, сгазени от валяк, разстреляни, с пет тумора в мозъка плюс диабета и т. н. Сега за два дни скоротечно умират няколко човека без някакви драматични странични проблеми, но нема нищо ... Щото едни момченца набиха канчето на ено боко

Внимание, тук е пълно с платени тролове на щат.

Щом досега е живял човека ,значи т.н короновирус е съпътсващ . Нещо като човека от Благоеувград ,,починал от короновирус в Банско ,,който ниикога не е работил в Банско и починал от инфаркт ,след операция на сърцето Всъщност ,работил в дърводелна в БЛА...ГРАД.Гербави комунисти . Лъжливи и крадливи !

Комунистите масово и упорито насаждат тезата /включително и в този форум/, че няма вирус и всичко е за да може Бойко да открадне едни пари. Разговарях с възрастни хора и те масово вярват, че на заразените се плаща по 2000лв. за да кажат, че са заразени. Възрастните са толкова доверчиви и наивни, че изхвърлят парите си през терасите на циганите телефонни измамници, та какво остава на собствените им лидери на местно ниво. На младежите не им пука и са масово на тумби и по кръчми. Скоро възрастните комунисти ще бъдат покосени от вируса заради собствената си доверчивост и заразени от собствените си деца и внуци. А измре ли твърдият електорат с комунистическата партия е свършено. Това по всяка вероятност ще е последното чудовищно престъпление на комунягите - в момента избиват собствения си възрастен електорат.

СТРЯСКАЩО??? Какво?? Има вирус, да.. Но аутопсии за починали от ВРУСА - X, починали от други болести с коронавирус - Y, починали от други болести - Z.. НЯМА!!! Всичко от починалите - ОТ коронавирус.. Да кажем на 8 юни - 427 проби, от които 16 са с положителни, в болници са 158 пациенти, като 12 от тях са настанени в интензивни отделения. Днес - През последното денонощие са направени 2371 проби, от които 81 са с положителен резултат. 314 пациенти са в болници, от които 17 в интензивни отделения. 5,5 пъти повече проби, два пъти повече в болницата, с петима повече в интензивното.. Ами ако на 8 юни бяхме направили тези 2371 проби.. Дали нямаше да го има днешния резултат? Още нещо - Вчера със 132 заразени процента спрямо взетите 2104 проби бе 6,2%.. Днес този процент е 3,4%..

В Европа по-малко тестове на милион жители са направили само Молдова, Украйна и Албания! Една от "тайните" Му, за "отлични" резултати...

Поредният дебил, който хал хабер си няма от медицина, тестове и епидемиология! Да речем Беларус, свободен режим, масово заразяване и много тестове! И какво като тестват много? След като никой не спазва никакви ограничения, просто за статистиката! И милиони на вятъра за тестове! В БГ се прави на който има нужда! И така трябва да бъде! Като си залупен, недей да даваш акъл който нямаш!

От м. март досега бандитът от Банкя и плешивият му авер промиваха мозъците на наивитета с цифрови заплахи и самохвалби как държат сдитуацията под контрол, но старателно криеха количеството на тестовете и съотношението им към заразените. Понастоящем повишеният брой тестове показа в различна степен разголените задници на двамцата.

Да не би това да детската градина, в която директор е жената на кмета???

Ти да видиш ужким диктатора беше овладял заразата?

Е ми, какво да кажем... Гледаме разговор между луди. Едните луди, вкл. НОЩ, внушават, че намерени заразени е равно на намерени болни (независимо, че са безсимптомни), и въобще в държавата има десетина болни, МОЖЕ БИ болни от Ковид!, а другите луди казват - Опа-а, че у вас на ден се намират по 100 нови болни, ве! И по 60 се излекуват... (без да са били болни...), но така се съобщава от средствата за масово подлудяване

Безсимптомните също заразяват и са най опасни, защото и те не знаят че са позитивни и ти не знаеш и не можеш да се предпази, т. е Безсимптомните също са болни, не са здрави

Важното в случая е кой може да заразява и кой не. Болният очевидно не може, защото е изолиран в интензивното. Кой сее заразата тогава според теб?

Тези извън болниците, сеят зарази,и са най опасни в интензивното са най тежките, в болниците са по леките, те също сеят зарази, затова лекарите са със скафандри, маски, шлем и очила

Всъщност, има два плана в "борбата" с Ковид. Единият е външен - ще има ли пари за борбата с ковид и колко струва "излекуването" на единица заболял, т. е. доколко да бъдем "отличници" и доколко "жертви" на епидемията. Засега като че ли е по-добре да сме от добрата страна, щото губим в икономически план. Другият е вътрешен - борба между лекари, зад които се крият различни финансови интереси и личностни амбиции. С други думи, дали Мутафчийски ще смаже Мангъров и дали властта ще успее да извлече имиджови печалби. За това са ангажирани много ресурси. И тази борба се вижда. Дори и тук. Лобито на Мутафчийски е лоби на властта. Затова по-големият брой "новозаразени" е основен коз. Въобще разкрачено положение на властта. Не им завиждам.

Тук не става въпрос на лобита, аз бих го нарекла така, за Генерала са умни, интелигиентни, с широк мироглед, за мънгъров по прости, не образовани, конспиратори, които вечно търсят под вола теле, вечно недоволни, вечно мрънкащи за нещо, които слушаха щаба не стигнаха до болница, които слушаха мънгъров стигнаха и до гробищата

Голям смях!

Сега, тези 81 само от тези 2371 теста ли са или има и резултати от предишни дни? Второ, 2371 : 81 = 29. Вчера 2104 : 132 = 16. Очевидно изчерпваме известните към момент "огнища". Сега чакаме случайно някой да потърси медицинска помощ, за да се появи нов "клъстер". И пак ще се вдигне откриваемостта. Освен това сигурно има и необработени и към днес тестове. Както съм казвал, от тези данни, избирателно и еклектично представяни, не могат да се правят някакви обосновани предположения, освен да се шашка населението.

Като гледам абсолютно никой не се е шашнал, заведения пълни, всички се събират на групи, опашка на Кулата, никой не носи маска, всички са едни върху други, няма нито шаш, нито паника, народа се мешат яко

Ами то не се отнася за Мангъров , инвалидността. Отнася се за войнстващите игноранти , които нито имат ОБРАЗОВАНИЕТО на доц.Мангъров , нито ОПИТА на лекаря , нито могат да му стъпят на малкия пръст по медицински въпроси ... Но въпреки това имат наглостта да го "оборват" и да му лепят етикети.

Какво образование и опит, мънгъров е педиатър и се занимава с детски болести, няма грам опит с ковид, само егото и търгашество му е в повече, дигането на бройките и част от починалите са благодарение на "опита" и голямата уста на мънгъра