”България в Шенген. Време е!” събра Станишев и Кунева

Министри от кабинета "Борисов" се включиха в откриването на националната кампания "България в Шенген. Време е!", инициирана от лидера на ПЕС Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - ”България в Шенген. Време е!” събра Станишев и Кунева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев,Доган,Местан,Първанов,Сидеров и много други 240 в Затвора-ВРЕМЕ Е!!

Така се прави, дами и господа, левия крак, подир него десния, пак левия, па да тръгнем напред най-сетне. Дано и десните се осъзнаят, щото като видят някой брюкселец си глътват граматиката и освен да декларират пълно послушание за друго не се сещат. Критериите сме изпълнили отдавна, доста жабета изручахме, стига все нас ни пренебрегват и игнорират. При това не искаме като гърците да ни издържат ол-инклузив, а просто честно отношение и справедливост.

Кога ще натоварят на влакове, кораби, самолети, шлепове и т.н. всички, които искат на Запад и да ги закарат на съответно място!? За да мирнем и ние е малко от откачалки! ?

България- в Шенген - САМО СЛЕД ИЗГРАДЕНА ОГРАДА ПО ЦЯЛАТА НИ ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ!!! А, този-мазно-самодоволния, е крайно време да изчезне от политическата сцена, пък когато му дойде времето, в недалечно бъдеще - заедно с цялата шайка от една бяла сграда в центъра на София, докарали за 25 години България до пропастта - зад решетките!

България в Шенген?! Време е да излиза! Докато има време! Щото после, да не вика Защо така стана?

Като гледам тези на снимката, не са направили нещо значимо за страната а само се облагоетелстваха- не очаквам полезни неща, вдигат само пушилка.

Е па те са си лика прилика. И двамата водят антибългарска политика. Що не ги съберем младите, та да ги оженим?

Другарят Сатанишев сигурно се е объркал. Сигурно е имал предвид да влезем в Евразийското безвизово пространство.

Колкото до клипчето на мен ми допада. Дртугите нации се счупват да пропагандират патриотизъм, само ние се срамуваме да се наречем българи. А малко чувство национално значение и гордост би ни дошло добре. Затова си мисля, че не е лошо да има една кампания обединяваща нас като българи, без значение дали сме сини и червени, десни и леви, еколози или инвеститори. Освен това, това е един от редките случай за последните 25 години, в който българските политици се обединяват а в името на национална кауза, което ме изненадва приятно!

сега разбира се, някои ще се опитат да видят популизум и ефтини политически трикове.но всъщност тази кампания е точно на време, и точно на място.още повече, че работата на станишев като евродепутат, е именно да защитава интересите на българия.аз съм доволен от такива новини.на тези от евросъюза трябва от време на време да им се припомнят тези неща.

Пак ли почвате да манипулирате този народ преди избори един и същ цирк.

БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН! БЪЛГАРИЯ БЕЗ МУТРА И МУТРИ!ВРЕМЕ Е!!!

Точно в това е проблема - хората първо искат от нас да вкараме мутрите в затвора и да докажем, че България е правова държава не само на хартия, а и на дела. Ще влезнем в Шенген едва СЛЕД влизането на мутрите в затвора.

Виждам едно изтипосано мнение като водещо в ,което се казва: "Затова искаме да заявим: ние не сме европейци втора ръка и никога не сме били." ако трябва да бъдем точни,драги ми господине,който си изразил това мнение,бих добавил,че не сме втора ръка,но те ни направиха такива.На последно място сме в ЕС по жизнен стандарт,а на пьрво по смъртност.