Шефът на БЛС: Балтов е перфектен лекар, да кажат истинските причини за освобождаването му

Лекарите трябва да бъдат успокоени, че няма да бъдат преследвани по други причини извън професионалните, смята д-р Маджаров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Причината е мунчовщина и кацаровщина.

Заповед на лекето радеф.

Ама той не е уволнен като хирург, а като директор. Едното няма нищо общо с другото. Да работи като хирург - всеки ще се радва, но явно за директор не става.

Като се возеше на джипката се усмихваше благо, сега гледа като наакано дете.

Балтов е за прокурор бе Маджаров. Платен ваксър си ти хитро малко човече.

Уволнен е първо като директор и после като хирург. Чакаме информация защо. Да не бързаме с изводите преди фактите.

Няма логика /освен политика/ да се уволни един блестящ ортопед-травматолог, хирург като лекар. Вече не е директор.

Последно беше куфари на баце...

Уволниха го по политически причини, защото не криеше кого подкрепя.

ЗАЩОТО МНОГО КРАДЕ! След скандала с кражбите в Пирогов,Балтов ако имаше доблест сам щеше да се махне и да потъне в срам!

и глутницата празноглави комплексари

Явно има основание за освобождаването му . Когато разкриха злоупотребите със средства , Балтов искаше само да не го уволняват .

Чегъртате ли ? Чегъртайте. Скоро ония дето висяха по парапетите ще ви оперират

Причините са, че на власт е отмъстителната шайка на : . . . ДБ : Джендърите на Байдън БСП : Бесните Пенсии на Путин . . .

Чакаме фактите. Всичко друго са си инсинуации и манипулации. Така,че няма смисъл да се коментира защо и как.

Ъъъ, мен колко пъти ме уволняват,последния че бях турил дървен ... в устата на Винету на един плакат,а работех при асфалтаджии.За политически репресиран ли да се считам?

Добре де - ами много краде !

Мъдата, ако има злоупотреби си има прокуратура.

Мястото на “перфектният” лекар е в лечебното заведение, а не в джипката на Бойко , за да гледа магистрали ! На такива им викат кариеристи, а не професионалисти !

Балтов може да е перфектен ,като лекар,но е корумпиран,затова е уволнен! Отделно тръбеше нон стоп за задължителна ваксинация,явно фарма мафията му плащаше да лъже и маже за ковид пландемията... Пирогоф е източвал здравната каса,има стотици подадени оплаквания за брутално отношение към пациентите и искане на пари,за да те лекуват,това е масова практика в цяла България вече,пари под масата за да те лекуват!

2 месеца не е ходил на работа = дисциплинарно уволнение. Какво ненормално виждате? В частният сектор, не те харесва работодателят, чао. Не може без теб, няма да те пипне. А борбата им срещу ковида си личи. За година (от среда до среда) над 36 хиляди повече починали, от за предната такава. Той с другите налагащи ковид лудостта не просто трябва да бъда уволнен, а съден на доживотен затвор без право на замяна, за съпричастност в десетките хиляди починали в България.

Тя пък една прокуратура с главен прокурор.....

в пирогов?

2 месеца е бил в болнични - кое е нормално и кое е ненормално

Леле, Народния съд ли се е върнал - доживотен затвор без право на замяна?!

Тия стотици оплаквания лично към тебе са подадени може би. Документите за злоупотреби също на тебе лично са ти ги дали. Има заведено дело за злоупотреби професор Балтов е осъден ама само ти го знаеш. С тия смешни коментари си вредите само.

той уволнявал ли е неправимерно? Пил и ял и забабвлявал ли се с неправедни пари?

Не си политически репресиран, просто си много добре инструктиран и финансово мотивиран

Не се наситихте на пари

Ставащото в България през тези месеци на анархия може да се определи с една дума РЕПРЕСИИ. Политически неудобните на Радев ги „изчегъркват“, а в случая с проф. Балтов нуждаещите се от уменията му на хирург не се интересуват от политическите му убеждения. Нещо повече, половината са с други убеждения, но предпочитат скалпела на Балтов, а не кухненския нож на Радев...Уволнението му е в угода на румен радев, а не в професионалните му умения...Чудно ще е ако и Радев легне под скалпела да видим кого предпочита....

"Перфектният лекар" ще си намери работа навсякъде, ако е такъв, но не и като директор. А, няма да се вози и в джипката на Шефа! Тепърва ще се нищят и милионите, които е изразходвал противозаконно като директор на "Пирогов". Не се знае дали няма да смени и костюма с раиран.

Професор Балтов-600 операции на година. Неосъждан няма заведено дело срещу него. Кацаров и назначения от него шеф на Пирогов. Непоказано нито едно доказателство. Общи приказки. Противозаконно дисциплинарно уволнение-процедурата докато се стигне до дисциплинарно уволнение е доста дълга. Не е подаден и един сигнал до прокуратурата от страна на новия шеф на Пирогов или от Кацаров , тъй като този сигнал трябва да бъде подаден със съответните документи с каквито те не разполагат.

Първо осъждаш някого след това търсиш доказателство. И да той ще си намери работа ама ти къде ще си намериш?

Гнилите ябълки падат една след друга.

Хей, Пейч! Как се нарича, когато изпратиш 6 полицая на една баба, за да ѝ обяснят, че не трябва да е недоволна от управлението на страната? А този, ако е уволнен дисциплинарно, трябва ли цяла България да знае какви са прегрешенията му? Твоите колеги знаят ли каква заплата вземаш и какви наказания са ти налагани?

По времето ма Балтов, в Ковид отделенията на Пирогов настаняваха с връзки ! Останалите измираха пред болницата или в линейките. Нищо лично, просто факти!

Уменията са ценени и от нацистите и добрия лекар са го уважавали и в Гулаг и в канибалските племена. Очевидно само сега в България е по зле от тези мрачни времена....

но все пак каруцаров се прави на мъж

Нали се сещаш, че той за да бъде уволнен, значи са намерили причина, в противен случай съда много бързо ще го върне.

Само че първо да ти припомня че според тебе covid няма. Второ починалите на паркинга пред Пирогов явно само ти си ги видял. И тъй като никой друг освен тебе не ги е видял, явно коментарът върви към поръчковите.

Българският лекарски съюз да си посипе главата с пепел и да замълчи. Лекарите-търговци доведоха нещастната ни родина до първо място по смъртност и от ковид и изобщо. Ега ти безотговорните некадърници!

Що не кажете какво пиши в документите за уволнението, при Човешки ресурси?

Били са намерили причина щото ти така си казал. Ами първо явно си някое хлапе дето никога не е работило и не знаеш каква е процедурата преди да се стигне до дисциплинарно уволнение. Турбо имаш още три мерки на наказание. След това си длъжен да изискаш първо обяснения от човека който искаш да уволняват дисциплинарно. Не е лошо първо да прочетете кодекса на труда преди да пишете такива измислени коментари.

Истината е че е опасен противник на Радев и боклуците от протестта. А много пари виждаме и чуваме да се харчат от нищо неумеещи по казина и курорти...Включително и по бутици от съпругата на Радев, а тя е хирург само в секса...

Ама те са секретни. Новия шеф както и Кацаров думичка не казват по въпроса. Нито споменават защо не са спазили процедурата за дисциплинарно уволнение и са нарушили закона по тоя начин

А аз пък разчитам тук гонения по политически убеждения. И се питам: - в кои векове ни връщат? - кога ли ще започнат и да ликвидират физически политическите си противници?

Привикването на хиляди хора в полицейските управления по написания от началника на съответното полицейско управление анонимен сигнал? Щото Рашков точно това направи. И за разлика от твоята фантазия, действията на Рачков ги видя цяла България.

Защо не уволните дициплинарно Румен Радев ? Той харчи безобразно много без да умее дори да държи нож в ръката си...

Хунтата на Радев Дългоухий съсипа България

кебапчиите се метнаха на амбразурата за да изкярят ...