Шефът на АПИ: Не сме проспали проблемния участък при Своге

Пътната лаборатория на агенцията установила нестандартен асфалт в отсечката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще да сте го проспали бе джанъм като само година и кусур не сте му обърнали внимание.. Не бъдете толкова нагли и безочливи защото колкото и да се натрапвате с лъжите си по медиите мнозинството има много повече очи и уши за реалността.

Абе, престъпник! Като се обясняваш, защо не почнеш от пътя Паничище - Сапарева баня? И там всичко е наред, нали! Сами сме си виновни, драги съфорумци! Заслужаваме да мрем, да ни грабят и да ни стрижат, щом ги търпим такива като тоя.

Паничище-Сапарева баня е път-песен в сравнение с други плачевни пътища.Вземете напр. пътя Доспат-Сърница.Там има буквално вълчи ями.Ами в колко населени места няма грам асфалт.Всичко е прах, кал,камъни и чакъл.Да не говорим за редица села в Родопите , до които има само кози пътеки.Селото на покойния Наим Сюлейманоглу е именно такова.До него Глосов може да стигне само на кон или с раница и храна за три дни път.При това няма хижи по пътя , което е желателно при подобен планински преход.

Щом е безсрамен този индивид ,значи е подходящ за това място.Когато беше в Камарата на строителите правеше повече от възможното ,за да се перат спокойно парите от измамниците строители.Не взе отношение по нито един сигнал за незаконно строителство и така блоковете оставаха не само с лошо качество , но и изоставени/недовършени и незаконни/.Това е господин Глосов , ако не го познавате ! Нито има моралното право , нито капацитета от знания,за да коментира казуса Своге и други случаи.Там ще си има експертизи от хора , които разбират от тази материя, както и си има прокуратура и съд , които ще кажат какво е станало.Той не може да спре никой депутат да изисква установяването на истината.Глосов може само да плямпа песнички от типа "бля-бля"...Но пък така могат да правят безсрамните...

Абе Господин шеф, а ремонта на магистрала Тракия от миналата година между 120 и 130 километър, проспа ли го или като минаваш от там гледаш на другата страна (или банковата си сметка), а шофьора ти кара само в лявата лента, защото дясната и от двете страни е на Дунавски вълни, не издържа и една година. Да не говорим за дупките на мостовото съоръжени над пътя между Пловдив и Труд. Да не говорим за пътя от 137км към Стряма (на Чекерица), където минават по 150 - 200 тира на ден за да не минават през Калековец, как го подкопаха от Западната страна и стоя с две дървени магарета повече от година, и след като стана трагедията в Своге за два дена набихте 10 знака, но пътя все така си седи с изрината чакълена възглавница до само ръба на асвалта. Иначе хич не спиш, следиш с широко отворени очи от къде може да капне още за личен келепир.

Прав е човека, досега не е проспал нито една....голяма месечна заплата.Безсрамен, нагъл ,проправителствен финансов слуга на властта...

Тотално безочие, а ние явно сме дебелокожи...

Наистина си прав. Само че обяснете как с изпилени цени , даване на рушвет преди офертирането да се направи качествен ремонт? И трейс и гепи груп са фирми на кой?....

Фирмите май не са на КОЙ, а на ...ТОЙ...

абе Тиквеник, тук се говори за несъответствие с изискванията довело до смърта на хора, а не за пари !!!

Айде сега, друг ви е виновен. "тромавата процедура в Трейс" е причината. Ами като е тромава ЗАЩО РАБОТИТЕ с тях? Вие знаете, че е тромава от години, не сте го разбрали от вчера. Когато в магазина има дълги опашки аз отивам в друг. След като Трйес не могат да реагират овреме, защо не сте ги сложили в черния списък и повече да не участват в обществени поръчки, докато не подобрят комуникацията и действията си? А? Виновни сте! Корумпирани сте и затова ги държите, а това ви прави виновни!

агенцията за пътни измами/ АПИ/трябва да се закрие и .....

Не само да се закрие но и наказателна отговорност да се потърси!

Проблемният пътен участък край Своге е само върхът на айзберга. Затова строителната мафия надига такъв вой срещу искането за извършване на проверка в чужда лицензирана лаборатория на качеството на пътната настилка на определени пътища . Само в държава в която мафията си има държава, тази мафия може да поиска оставката на депутати, защото са поискали проверка на качеството на строителни обекти, изпълнени от нея. От друга страна АПИ, която е в престъпен сговор със строителната мафия, по всякакъв витееват начин се опитва да попречи на извършването на такава проверка. Щели да проверят какви са законовите възможности за такава проверка ? Защо бе смешници ? Какви бяха законовите възможности , когато на пожар , след катастрофата проверихте качеството на настилката в този участък ? Тогава не проверихте ли какви са законовите изисквания за извършване на такава проверка ? Да не извършихте проверката незаконно ?

КАКВО СТЕ ПРАВИЛИ НЕ ЗНАМ. НО ЗНАМ, ЧЕ КАЧЕСТВОТО НА ВАШАТА РАБОТА /ЗА КОЯТО СТЕ ВЗЕЛИ ДОБРИ ПАРИ/ Е НИСКО И ХОРА, НЕВИННИ ХОРА УМРЯХА.

ДА ДОПЪЛНЯ -СЪД, ЗАТВОР , ЕКСПРОПРИАЦИЯ НА ЗАГРАБЕНОТО И БЕСИЛО НА ПЛАЩАДА.

Нали има спец.КОНПИ???!Защо не бяха арестувани?

А 20-те трупа???

Тя и Ралица Ъгейн каза, че не е спала по друг повод ама ние не и повярвахме и и духнахме под корубата. Тебе какво да те правим. Ще оставим на курветата да те издухат.

20 покойника след мотане и неизпълнение на предписание "Пълна подмяна на асфалтовото покритие" и срок за изпълнение "Незабавно"

Абе този вярва ли си,че за 350 метров участък са взели 2000 лева.Та те за толкова пари няма да станат от леглото.Взели сте и то милиони,защото за една отсечка от 100 метра взимате не по малко от 4-5 милиона,а как определяте цената предварително само вие си знаете.Няма контрол,който да им каже да връщат надвзетото и те си взимат.Затова от Бойко няма по добър,щом им дава да крадат.

Каква очебръкваща наглост! Даже не ми се коментира този бълвоч. Глосов и на твоята улица ще "изгрее" слънце.

Т.е. има умисъл в смъртта на тези 20 човека, така ли?! То ние знаехме, че има проблем, ама го оставихме така, пък който оцелее... Седнахте ли с МВР на една маса да обсъдите проблема и какви мерки да се вземат докато се разреши?! Трябва да носите отговорност и пред съда...да ви сложат в една килия с отговорните от страна на изпълнителя и ще се научите бързо как се комуникира правилно.

Долни, жалки изчадия...Дано и вас да ви застигне такава трагедия !!! Убихте баща ми в тази катастрофа, но...винаги има възмездие !!!

А нима някой очаква от държавния чиновник или частният изпълнител да си признае грешка !!

Не само сте я проспали,ами и насрали...Сигурно смачканата мантинела с дебелина на тенеке с набити колчета в земята на 30-40 санта ,още стои смачкана и полегнала,така ,както е била и при случая с автобуса. Дори асфалта да е калпав,шофьорът -сгрешил ,ако имаше ЧИТАВА мантинела....автобусът НЯМАШЕ ДА ПАДНЕ в дерето !

То и вчера проспахте блокадата на е-79. Нямаше актуална информация за пътната обстановка и хората които прекараха деня в колите си нито АПИ нито продажните медии им казаха нещо.

Не било изпълнено искането на общината, защото ви била трудна комуникацията. Лампите на Цариградско шосе няма да стигнат за вас!

Докато има такива пишман инженери , ще има и аварии по пътищата направени от ГРОБ ! Този убосник , да си дава оставката и да върви по Дяволите ! Лъже като Дърт Циганин , дълго ще си спомням майка му днес !!!

света вода ненапита

Ако бяхте сигурни, че няма сцепление да бяхте я наръбили с машините за чоплене на асфалт и после да си спорите.

Този ЛЪЖЕ повече от Бързия влак на Московски ! ОСТАВКА на шефа на АПИ , неграмотен на този пост ! Питайте го колко КОМИСИОННИ е получил за проблемния участък ? Ей калинки -султанки ,цецки и дески , махайте се от Правителството !

Този е в чудовищен конфликт на интереси. Довечера беше крупен строител, днес представлява държавата. И лъже като за световно

Затова всички по пътя на тази комуникация трябва да са в затвора, следващите ще се научат бързо да комуникират, иначе няма управия!

вие проспахте всичко за последните 30 г. !

След като не сте проспали проблемния учатък, край Своге, какво стего направили??? Защои се е стигнало до този инцидент???

Не сте го проспали, гледали сте нарочно в друга посока. Достатъчно е Борисов да иде на някоя отсечка и да обещае по-ранен и нереален срок за пускане в експлоатация и АПИ изобщо спира проверките а изпълнителя си прави каквото му скимне. И да ви подскажа, следващият скандал ще е за обхода на Ахелой, изпълнен от същата тази фирма

Така и знаехме - всичко е нормално, да влязат убитите.