Радев назначи нов шеф на НСО

Президентът Румен Радев назначи полковник Росен Тодоров да изпълнява правомощията на началник на Националната служба за охрана.

Обратно в новината

Коментари - Радев назначи нов шеф на НСО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радеф, не ставаш и за чеп на зеле, върви си с добро, и трипер-агента гоце беше по добър от теб.

БИЛ ЧЕСТЕН А?? ОПОРНА ТОЧКА о.з.радев Е ШУШУМИГА И КАРИЕРИСТ. ДА СЕ СРАМУВАТ ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО!!!!!!

Доживяхме да видим назначен шеф на служба който не е спуснат с парашут.

Кога тази служба НСО ще се реформира г-не?Нали съпругата ви нямаше да я ползва?Каква стана тя?Вие сте под чехъл. НСО,което да работи пиколо и портиер няма никъде по света. Колко часа са на разположение и как си запълват деня тези мъжаги? Жалко ,свалям доверието и от вас.

ФАТМАКА УКРОТИ СИ ЖЕНАТА,ЧЕ Я ПОДКАРА ,КАТО НА ЗАНЯТИЕ ИЛИ НАРЯД !!!

пак, му показвате маникюра...

И ушите,ама да си пази жената, че има апетитни младежи !

пази крантата,а?!

след,като друг го...определил...

ако това мазно кюфте, измекяр и авантаджия АА го вкарат в затвора. Тъп, та вдлъбнат, ама и алчен. Ето тава му изяде главата. Впрочем, боли го мекия. Готвят го за генерален консул в Санкт Петербург. Там проверки посмъртно не могат да му направят.

Те в България вече го сготвиха, не е нужно повече да го готвят.

Много тъп човек, направо объл!

уважаеми г-н президент, имам въпрос: понеже ще продавам мартеници, искам да съм в крак с Истанбулската конвенция. Ако я приемем трябвало да променяме всичко национално. Та значи аз питам овреме, щото досега правехме мартеници Пижо и Пенда, но срещнах един евродепутат от ПЕС - Сер-гей и той ми каза, че вече трябвало да продаваме ПИЖО, ПЕНДА и ДЖЕНДА. Та да попитам аз, за да съм ажур с модата, де

много ще ти отива ! Абе вие от къде падате ? Ние не сме президентска република за да чакате всичко да реши Президента. Искайте от вашия любим боцко. Той е изпълнителната власт в Бг , колкото и да е невероятно.

Питай Караянчева, нека тя да се изходи по въпроса ти.

Мартениците ще ги забраним защото не са общоевропейски символ.

Некой по-отракан да ми обясни , ако може какво означава званието "бригаден генерал" и какво требва да направи ВИФ-адджия каято Коджейков с квалификация на даскал по физическо, за да му го дадат? Най-вероятно трябва да е правил тутурутки, но на кого?

Е така е,като ще спирате съпругата на президента,после ще има уволнения... А тя може да си кара без книжка,без колан,да говори по айфона и да не спира на полицай,за нея правила няма,защото тя е президентшата,така са и другите ни политици и роднините им,за тях правила и закони няма,законите са за овцете - народа!!! Вие виждали ли сте досега в България президент или президентша или пък министър,депутат,някой от нашите политици изобщо виждали ли сте да се вози редовно в градския транспорт и да ходи на работа с автобуса?!?!? Аз не съм,сигурно и вие не сте,защото в чужбина това е нормално,а тук политиците ни се возят със скъпи лимузини... В чужбина ходят с градския транспорт или с колелета на работа...

А ти лично ли спря колата, лично ли провери кой кара, дали има книжка и дали говори по телефона и т.н и т.н. или всъщност само раздуваш интриги ?!? Кажи си истината, ще ти олекне. Или завиждаш, че ти не си от персоните , които имат право да се возят с коли на НСО?

Президентът да остави жена си Гинка/хубавица/, син и дъщеря, да се жени за тази, това не го разбирам. Първата дама е бивша жена на депутата от БСП Свиленски, който от 12 години не иска да чува за нея. Животът на президента трябва да е прозрачен. За това е тази история.

И аз съм на тоеа мнение,въпреки,че подкрепям Радев и съм му гласувал доверие,но както се казва:.... ,,По вус и цветь...товарищи...нет!..." Понеже и аз съм ги правил тези грешки,знам само едно....,че ние мъжете,не винаги се вслушваме в горната си глава.... Знам,че тази негова грешка му костеа единствените негативи до сега.....както съм и УБЕДЕН,ЧЕ ИМЕННО ДЕСА ТИ ПЛЮЩИ МИНУСИТЕ,КАКТО НА ТЕБ....ТАКА И НА...МЕН ....:)))

Да не е назначил пак Деса? По навик...Щото е свикнал да я назначава, тук -там..

Егати и обезценяването на армейските звания... Дори тоя далаеераджия,който освобождават,се е барнал с ,,ген.лейтенански" пагони...с по-висок чин дори от ген.м-р Радев... Даже Василий Сталин,сина на Върховният Главнокомандващ,в годините на якия,бетонен ,,сталинизъм",е приключил войната '45-та,край Берлин като полковник....командир на ВВС дивизия в пълен боен състав и реални бойни действия! Вярно...млад е бил...но все пак е бил....СТАЛИН!

че в полицията уж няма генерали, а комисари. Интересно как въобще стават генерали в МВР като генералските звания са военни и се изисква изкарана военна академия. Май само Радев е с реален чин от всички .

колега, няма вече о.з. отиде си заедно с БНА. Казва се вече резерв. Да не ти пука. Още по добре,че нямаме нищо общо със сегашната смешна армийка.

Знам,колега...наборе...знам...затова се изписвам...,,о.з от БНА",а не о.р. от БА.... Не съм бил ,,кадрови"...запасняк от НШЗО....танкист,служил в най-известният полк от ,,триъгълника" на Трета Армия,когато бе командвана от ген.л-т Съби Събев...вероятно с Л.С-в от над 35 000военнослужащи.... За това се чудя,това кюфте от НСО, какво и колко е командвал за тези си пагони.... Апропо,...след уволнението и завършване на висшето си съм дал над 7 месеца запаси,а до 1994-та си бях с ,,постоянна моб.заповед по назначение" и си държах ,,бойна готовност" в килера,от униформа+принадлежности,които след,като нарязохме,ракетите,самолетите,танковете и заковахме вратите на поделенията,ме извикаха да ги здам.... Днес,дори синовете на моите набори,които са на по 35-38 години,неса служили.... Кого ще викат запас....не знам? Аз вече,трудно влизам в колата....за танк...не знам:))) Не,че ги имаме много де:)))

Румен Радев, причини на НПО, Джордж Сорос, невиждано главоболие.........Вият , като чакали, и са ДЕПРЕСИРАНИ !

така виехте и за гоце,споко и този ще си иде като него но и с повече негативи

Боже, прост народ, Боже....Бягай бързо да обмениш рублите, че в скоро време се очаква голяма девалвация на рублата...Това е съвсем сериозно.....

Там е друга държава!Номера е да влезеш в орбитата!После, кеф ти Ленинград, кеф ти Солун,кеф ти....

За тази малка армия която остана, не трябва да има по висок чин от генерал майор. Ама щом имаме пожарникар генерал лейтенант, какво да очакваме.

Дотук - нито една грешка на Радев. Оказа се, че за първи път от 28 години, България има президент.

Той самия е една голяма грешка на Природата. Също като теб.

"Пази боже сляпо да прогледа!" - казва българската поговорка и много на място го казва. Не от прогледналия физически слепец се отвръща българинът, а от слепеца - простак, издигнат от нищожество, от тинята, благодарение на случайни обстоятелства, достигнал, без разбор на средствата, до висота, която той омърсява със своето присъствие... Алеко Константинов

в краен случай ако не е за него е за любимото му цвЪ, нали?

Бря. Соросопитеците са разквичаха.

изяде ли си пицата пигмей,днес трябва яко да заработваш,че аверите ти дадоха фира само ти и още един останахте ........подлоги мръсни,кофти е краят ви а:)))))))))))

ИМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ , А НПО, НА СОРОС СА В СТРЕС

Преди пишехте същото и за Първанов ;))

Аз лично НИКОГА не съм писал подобно нещо за Първанов.

Президента е пример за един истински мъж и съпруг, който обича жена си и я защитава. А не, на когото му хрумне, да създава ситуации на пътя и то с колата с която тя пътува. Разбира се, че НСО трябва да се повери на доверен човек, който да има представа, кого точно вози...

"истинския мъж и съпруг " ТИ ШЕГУВАШ ЛИ СЕ ? че нали Десито му е била любовница и малко преди да се яви за президент на бързо се развел и подписал, че това ли е чистия човек , който прави шушу мушо със секретарката.

Ами селските комуноиди не могат да мислят и храчат само това което им се нареди от партийния......вчера хвалеха гоце,след това го оплюха по същото нареждане,храчеха и с/у султана сега му целуват задните части......така си живеят те,каквот им се нареди,че тя партията мисли вместо тях и за това те са БЕЗМОЗЪЧНИ ИНВАЛИДИ!!!

Генерал че и лейтенант на тази смешна служба! За сравнение командира на Сухопътни войски(най-много личен състав) е само генерал-майор! Що не го направихте армейски генерал?

няма армейски генерал! Казва се само генерал, а под него е генерал лейтенант и веднага след това генерал майор. Хич не е малко званието! Под него е бригадния генерал.

Преди да е приключила прокурорската проверка срещу него,Антонов ще бъде възнаграден с дипломатически пост в Санкт Петербург

A личният шофьор на г-жа Радева сменен ли е?

Тцъ. Само две ченгета от 6-то РПУ, че не са разпознали височайшата лимузина, че и даже са я гонили, разбираш ли...

Чудесно ! Сега е ред и на началника на баретите да излети с пълна сила ! Че нещо нищо не съобщават,явно още му търсят уютно местенце ............... !!!!!!! Боклуци !

А 50 лицеви опори може ли да направи

И сега не се напъвай да го правиш генерал. Бактън от "Генерали". Президенте въведи ред в тази служба щом е по ЗОВС - военния закон, какви са тези подполковници и полковници пазачи, заптиета без завършена "Военна академия". Това е гавра със званието. Един да повишат от днес ще се вдигне огромна олелия.

Какво етова "Бактън"? Такава дума в бг език няма.

По руско-турския речник ще ги познаете тия зомбита тук по на 65+ год. с изтекъл срок на годност но още се напъват акъл да раздават на хранещите ги българи

Ама много ясно ;)) НСО са хората, които винаги са с политикът. Знаят и кътните му зъби. Знаят кога кара жена му, кога и кой му се обажда и какво си говорят. Шефът на тези хора трябва да е доверен човек. И това е нормално. Не виждам защо са тези циркове - с който иска да работи Радев - с него. Все пак БСП са неговата партия и няма да врякат, че се правят политически назначения и подобните им щуротии.